تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 81 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 801

نام تاپيک: Xperia™ neo & neo V | گوشی های اندرویدی سونی اریکسون با دوربین 5 و 8 مگاپیکسلی

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

اين گوشي با اين قيمت بهترين انتخابه شك نكن....
    از گالاكسي اس هم بهتره هركي هم ضدشو ميگه بدون داره با تعصب نظر ميده...
    گالاكسي پول اسمش رو هم داره ميگيره! خيلي گوشي معروفيه
    من گالکسی اس رو پیشنهاد میدم. به دلایلی که دوستان هم گفتن که تعصبی هم نیست.
    نظر شخصیمه و دارم مشاوره میدم هر کسی در نهایت خودش تصمیمشو می گیره
    شما هم اجازه نداری همچین حرفی بزنی که هرکی میگه گالکسی اس بخر تعصبیه
    مگه شما که داری میگی سونی بخر باید بهتون گفت متعصب؟
    هر کسی نظرشو میگه خواهشا این بحث ها رو راه نندازین
    اگه گالکسی اس معروفه یه دلیلی داره حتما صفحش بهتره
    سخت افطارش بهتره.. دوربینش هم فوق العادس میتونین عکسایی که باش گرفتم رو تو تاپیک دوربین ببینین
    و فیلمبرداریشم در حد دوربین های دیجیتاله اینو دوستم که عکاسی داره هم تا یید کرد
    در ضمن ساپورت دولوپر ها هم ازش بیشتره... و میتونم بگم با خبری که سامی منتشر کرد واسش ics میاد
    اما این مسائل سلیقه ای هست شاید یکی نئو دید اصلا به خاطر یه موضوع دیگه مثل طراحی اونو خرید
    اما شما نباید بیای همچین حرفی بزنی که هر کی میگه فلان مار ک تعصبیه
    اگه اینطوره شما که آواتارت اسم یه برنده کاملا از همه تعصبی تری
    من در نهایت میخوام بگم من نمیخوام شما رو زیر سوال ببرم
    اما شما هم نباید کسی رو زیر سوال ببرین

2. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mhddddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رخت خواب

پيش فرض

جناب persi android
    شما باید پول اضافه داشته باشی که به galaxy پول بدی
    راستی چرا الان پست شما رو بخاطر مربوط نبودن به تاپیک پاک نمیکنند{تبعیض از این بیشتر که همه ی حرف ما رو تو تاپیک mini pro پاک میکنند} اقای arianland خب کجایی خودتو نشون بده اینجا یک پست باید پاک بشه
    البته من که میدانم در نهایت این پست من هست که پاک میشه نه یک فرد با سابقه ی طولانی و.........

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

کلا بستگی به کاربر و کاربردش داره من این گوشی یه چند روزی دستم بود
    میتونم بگم جز OTG چیز بهتری نسبت به گلکسی نداره
    دکمه های هوم بک و منو که سخت افزاری هستن هم سفتن هم زیاد راحت نیستن کلا باید با انگشت شصت باهاشون کار کنی
    این بدجوری رو مخم بود وقتی گوشی رو میگیری تو یه دستت میخوای با اون یکی دستت کار کنی میشه جهنم...
    قدرت پردازشی هم خوب بود ولی عکس العمل پایین البته اینو همه متوجه نمیشن....
    صفحه نمایش نورش همیشه اتوماتیک اینم اصلا جالب نیست
    صدای اسپیکرش از گلکسی بیشتره ولی اصلا کیفیت نداره هدفون های استوکش هم زیاد جالب نیست
    برنامه هایی ام که خودبه خود باز میشن نزدیک به 20 و اندی ان که کنترل کردن این برنامه ها واسه یه کاربر معمولی زیاد آسون نیست...
    عکاسیش هم زیاد توجه منو جلب نکرد احساس کردم فوکسش زیاد طول میکشه و دقیق نیست فیلم برداری هم خوب بود
    باتریش خیلی خوبه راحت 2 روزو جواب میده
    بیشتر امکانات OTG جالبه و دلیل من واسه پیشنهاد کردن این گوشی به دوستم همین بود چون واقعا کارایی داره
    HDMI هم یکی از مزیت هاشه ولی من کابلشو نداشتم که تست کنم
    کلا واسه کاربر معمولی گوشیه مناسب تریه تا گلکسی اس
    میشه گفت بیشتر سلیقه ایه......

5. 4 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کلا بستگی به کاربر و کاربردش داره من این گوشی یه چند روزی دستم بود
    میتونم بگم جز OTG چیز بهتری نسبت به گلکسی نداره
    یدکمه های هوم بک و منو که سخت افزاری هستن هم سفتن هم زیاد راحت نیستن کلا باید با انگشت شصت باهاشون کار کنی
    این بدجوری رو مخم بود وقتی گوشی رو میگیری تو یه دستت میخوای با اون یکی دستت کار کنی میشه جهنم...
    قدرت پردازشی هم خوب بود ولی عکس العمل پایین البته اینو همه متوجه نمیشن....
    صفحه نمایش نورش همیشه اتوماتیک اینم اصلا جالب نیست
    صدای اسپیکرش از گلکسی بیشتره ولی اصلا کیفیت نداره هدفون های استوکش هم زیاد جالب نیست
    برنامه هایی ام که خودبه خود باز میشن نزدیک به 20 و اندی ان که کنترل کردن این برنامه ها واسه یه کاربر معمولی زیاد آسون نیست...
    عکاسیش هم زیاد توجه منو جلب نکرد احساس کردم فوکسش زیاد طول میکشه و دقیق نیست فیلم برداری هم خوب بود
    باتریش خیلی خوبه راحت 2 روزو جواب میده
    بیشتر امکانات OTG جالبه و دلیل من واسه پیشنهاد کردن این گوشی به دوستم همین بود چون واقعا کارایی داره
    HDMI هم یکی از مزیت هاشه ولی من کابلشو نداشتم که تست کنم
    کلا واسه کاربر معمولی گوشیه مناسب تریه تا گلکسی اس
    میشه گفت بیشتر سلیقه ایه......
    سلام..
    دوست عزیز من با شما زیاد موافق نیستم.
    خب شما چون مثلا با دکمه های تاچ galaxy s کار کردی یکمی کار با این سخته..
    در مورد رم دوست عزیز این مشکل از اندروید هست که به خاطر نبودن تسک منجیر اختصاصی رم گوشی توسط نرم افزار مختلف اشغال میشه..
    در مورد عکس عمل بازم موافق نیستم.. این گوشی سرعتش بالاست.. خیر سرش سی پی یو 1ghz scorpion داره با 512mb رم و چیپ گرافیکی adreno 205 داره.. و مشکلی از نظر سرعت نداره سنگین ترین بازی های HD رو هم روان اجرا کرده نمیدونم شما کدوم قسمتش رو میگین کنده..
    نور صفحه اتوماتیکه؟ متوجه منظورتون نشدم داداش.. ولی نورش رو میتونید خودتون کمو زیاد کنید..
    صدای اسپیکرش علاوه بر اینکه بلنده کیفیتش خیلی خوبه. در به خصوص هندسفری که Bass خیلی خوبی داره نمیدونم چرا دقیقا نظر شما برعکس هست..

عکاسیش خیلی خوبه .. خودش تاچ فوکوس داره.. فقط عکاسی با فلش زیاد جالب نمیدازه فلش قدرتش زیاد نیست و با فلش کمی عکساش به زردی میزنه.
    بر عکس باطریش زیاد تعریفی نداره.. اگه مثل من زیاد بازی میکنید زیاد چت میکنید و موزیک زیاد گوشی میدین هر شب باید شارژ کنید.. در کل اندروید مدیریت باطریش ضعیفه

اما نوع سی پی یو و چیپ گرافیکی galaxy s از neo بهتر هست و برتری داره. اما مطمئنن شاید neo بهتر از s نباشه از نظر سخت افزار اما کمترم نیست...مطمئن باشید نرم افزار یا بازی نیست که مثلا بگین روی galaxy s راحت اجرا میشد روی neo لگ میزد..
    جدیدا سامسونگ به سرش زده و نمیخواد اندرویدد 4 رو برای galaxy s بده..

7. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

عزیزن سامسونگ گالاکسی اس دیگر ساپروت نمیشه

اما ساپورت xperia neo تا 2 سال دیگه ادامه داره و به اندروید 4 اپدیت میشه

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﮕﯿﻦ ﮐﺠﺎﯼ ﺣﺮﻑ ﻣﻦ ﺗﻌﺼﺒﯽ ﺑﻮﺩ ﻣﻦ ﻧﻈﺮﻣﻮ ﮔﻔﺘﻢ ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩﻡ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺣﻖ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺑﮕﻪ ﻫﺮﮐﯽ ﮔﻔﺖ ﻓﻼﻥ ﮔﻮﺷﯿﻮ ﺑﮕﯿﺮ ﺑﺪﻭﻥ ﻣﺘﻌﺼﺒﻪ ﭼﺮﺍ ﺑﺎﯾﺪ ~ﯾﺶ ﺩﺍﻭﺭﯼ ﮐﻨﯿﻢ ﻫﺮ ﮐﯽ ﻣﯿﺎﺩ ﻧﻈﺮﺷﻮ ﻣﯿﮕﻪ ﺩﻋﻮﺍ ﮐﻪ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺧﻮﺷﺖ ﻧﻤﯿﺎ ﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺳﻠﯿﻘﺖ ﺑﺎ ﻣﻦ ﻓﺮﻕ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﺧﻮﺑﯽ ﻧﯿﺲ ﻭﺍﺳﻪ ﺩﺷﻤﻨﯽ ﻣﻦ ﺁﺩﻣﯿﻢ ﮐﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﻭﻡ ﺍﺯ ﻭﻗﺖ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﺰﻧﻢ ﻭ ﺗﺎ ﺍﻭﻧﺠﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﻠﺪ ﺑﺎﺷﻢ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﻭ ﺗﺠﺮﺑﻤﻮ ﻣﯿﮕﻢ ﺭﻭ ﺗﺨﺖ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺑﻮﺩﻡ ﻭ ~ﺳﺖ ﻣﯽ ﺩﺍﺩﻡ ﻻﺯﻡ ﻧﯿﺲ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﮕﯽ ﯾﺎ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﯾﻪ ﮔﻮﺷﯽ ﯾﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺩﺷﻤﻦ ﺑﺎﺷﯽ ﻣﻦ ﻫﻤﻮﻃﻨﺘﻢ ﺭﻓﯿﻘﺘﻢ ﺣﺎﻻ ﺑﮕﻮ ~ﺳﺖ ﻣﻨﻮ ~ﺍﮎ ﮐﻨﻦ ﮔﺬﺍﺭﺵ ﺑﺪﻩ ﺑﻪ ﻣﺪﯾﺮﺍ ﻣﻦ ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻤﮑﯽ ﻫﻢ ﺧﻮﺍﺳﺘﯽ ﺗﻮ ﻓﺮﻭﻡ ﮐﻪ ﺑﻠﺪ ﺑﺎﺷﻢ ﮐﻤﮏ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ .
    ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻓﺮﻭﻣﻪ ﻧﯿﻮﻣﺪﯾﻢ ﮐﻞ ﮐﻞ ﮐﻨﯿﻢ ﺍﻭﻣﺪﯾﻢ ﺗﺠﺮﺑﯿﺎﺗﻤﻮﻧﻮ ﺑﻪ ﺍﺷﺘﺮﺍﮎ ﺑﺬﺍﺭﯾﻢ

10. 3 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام..
    دادشم چرا خودتو این همه ناراحت میکنی..
    حالا یکی تازه یک گوشی خریده یکم براش تازگی داره زیاد تو خودتو اذیت کن..
    ببینید هیچ گوشی بهترین نیست. شما 1 میلیون هم هزینه کنی گوشیت یک سری مزایا داره و یک سری معایب..
    این بستگی به انتظارت و سلیقه شما داره..
    من خیلی گوشی زیاد عوض میکنم.. به اندازه کافی تجربه دارم فکر میکنم دوستان همه منو میناسند..
    ببنید از نظر ال سی دی GALAXY S بهتر هست چون super amoled داره. البته ال سی دی neo هم کیفیتش خیلی بالاست ولی galaxy s بالاتره..
    از نظر سخت افزار هر دو گوشی سی پی یو 1ghz دارند اما نوع و مدل سی پی یو s بالاتر و قویتر هست. چیپ گرافیکی neo میدونید که adreno 205 هست اما مال S قویتر هست و با Adreno 220 رقابت میکنه.. اما در عمل زیاد تفاوت نمیکنه.. یعنی هر هر دو گوشی به راحتی تمامی بازی های HD و نرم افزار رو به راحتی راحت اجرا میکنند..

از نظر دوربین NEO جلوتر هست هم رزولیشن بیشتر عکساش هم فلش .. فیلم برداری هر دو گوشی HD هست 1280 720 رزولیشن دوربین هست..

GALAXY S اندورید 4 رو دریافت نمیکنه.. فعلا رو هواست.. اما NEO دریافت میکنه.
    NEO خروجی HDMI داره.
    از نظر صدا هم NEO جلوتر هست..
    از نظر ساپورت کوکر ها به دلیل فروش بالای S و همینطور مدت زیادی هست تو بازاره ساپورت کوکر ها ازش عالیه.

خب حالا این به سلیقه بر میگرده یکی میخواد در کنار سیستم عامل اندروید با گوشی کیلیپ های خفن و وبگردی کنه اینجا ال سی دی بزگتر S برای اینترنت و SUPER AMOLED برای کیلیپ دیدن عالیه.
    یکی دیگه هست مثل من علاوه بر اندروید دوربین و صدای گوشی براش مهمه اینجا NEO با دوربین 8.1 و صدای خیلی خوبش به دردتون میخوره..

در کل سلیقه ای هست.. مثلا خود من علاوه بر امکانات گوشی ظاهر گوشی خیلی برام مطرح هست.. یکی هست اصلا امکانات براش مطرح نیست.. ظاهر براش مهمه.. نمیشه نظر خودتون رو به دیگران تحمیل کنید. میتونید نظر خودتون رو با دلیل ارائه بدین...

موفق باشید

---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

عزیزن سامسونگ گالاکسی اس دیگر ساپروت نمیشه

اما ساپورت xperia neo تا 2 سال دیگه ادامه داره و به اندروید 4 اپدیت میشه
    سلام..
    دوست عزیز..
    نمیدونم تازه NEO خریدی یا نه..
    دیگه تمومش کن.. منم NEO دارم قرار نیست حالا ثابت کنم همهجا که فلان گوشی خوب نیست و NEO یا هر گوشی دیگه بهتر هست. هر کسی نظر خودشو داره..
    اگه میگی NEO بهتر هست بهتره دلیلشم بگی.. هر گوشی مزایا و معایب خودشو داره. و هیچ گوشی کاملا برتر از گوشی دیگه ای نیست..
    حتی اگه 1100 رو با NEO مقایسه کنیم 1100 باطری قوتری داره. خیلی مهکمتره پس هر گوشی مزایا و معایب خودشو داره
    Last edited by Punisher_2008; 29-12-2011 at 13:45.

12. 4 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخه مشکل اینه اطلاعات غلط میدن بعد اصلاح بشه میگن تعصبی!؟:|
    ایناهاش! نئو تا 2سال ساپورت میشه!
    آخه عزیز من تا اون موقع 3تا ورژن آندروید میاد سونی دیوانس گوشیو این همه ساپورت کنه؟!
    2سال!؟

14. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آخه مشکل اینه اطلاعات غلط میدن بعد اصلاح بشه میگن تعصبی!؟:|
    ایناهاش! نئو تا 2سال ساپورت میشه!
    آخه عزیز من تا اون موقع 3تا ورژن آندروید میاد سونی دیوانس گوشیو این همه ساپورت کنه؟!
    2سال!؟
    سلام..
    بابا داداش ول کن.. یکچیزی گفت این..
    منظورش این بود که تا ورژن بعدی میاد.. تازه ما که گوشی به 4 ماه نمیکشه دیگه یچی دیگه میگیرم..
    در کل عادت ندارم الکی گوشی عوض کنم. نوکیا 701 داشتم قبل نئو خیلی ازش راضی بودم عالی بود.
    ولی یک گوشی می خواستم که بیشتر بتونم بازی بریزم. و نرم افزار و کلا دستم بازتر باشه و سرگرمترم کنه
    میخواستم XPERIA PLAY بخرم که به خاطر ابعادش نخردم. S هم دوربینش فلش نداشت. حیف شدددددددد با اون چیپ گرافیکش جون میده واسه بازی.. اخر NEO رو برداشتم چون سخت افزارش مثل PLAY هست و دوربین قوی داشت. شیکم هست...

حالا اندروید 4 هم که بیاد مگه نرم افزار اختصاصی داره؟ همه نرم افزار ها و بازی های به راحتی روی 2.3 جواب میده.. پس زیاد خودتون رو اذیت نکنید.
    الان NEXSUS S دوستم داره به اندروید 4 اپدیت کرده میگه هزار تا باگ داره.... انگار که کاستومه میخواد به 2.3.6 بگردونه..
    Last edited by Punisher_2008; 29-12-2011 at 14:20.

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

سلام..
    دوست عزیز من با شما زیاد موافق نیستم.
    خب شما چون مثلا با دکمه های تاچ galaxy s کار کردی یکمی کار با این سخته..
    در مورد رم دوست عزیز این مشکل از اندروید هست که به خاطر نبودن تسک منجیر اختصاصی رم گوشی توسط نرم افزار مختلف اشغال میشه..
    در مورد عکس عمل بازم موافق نیستم.. این گوشی سرعتش بالاست.. خیر سرش سی پی یو 1ghz scorpion داره با 512mb رم و چیپ گرافیکی adreno 205 داره.. و مشکلی از نظر سرعت نداره سنگین ترین بازی های HD رو هم روان اجرا کرده نمیدونم شما کدوم قسمتش رو میگین کنده..
    نور صفحه اتوماتیکه؟ متوجه منظورتون نشدم داداش.. ولی نورش رو میتونید خودتون کمو زیاد کنید..
    صدای اسپیکرش علاوه بر اینکه بلنده کیفیتش خیلی خوبه. در به خصوص هندسفری که Bass خیلی خوبی داره نمیدونم چرا دقیقا نظر شما برعکس هست..

عکاسیش خیلی خوبه .. خودش تاچ فوکوس داره.. فقط عکاسی با فلش زیاد جالب نمیدازه فلش قدرتش زیاد نیست و با فلش کمی عکساش به زردی میزنه.
    بر عکس باطریش زیاد تعریفی نداره.. اگه مثل من زیاد بازی میکنید زیاد چت میکنید و موزیک زیاد گوشی میدین هر شب باید شارژ کنید.. در کل اندروید مدیریت باطریش ضعیفه

اما نوع سی پی یو و چیپ گرافیکی galaxy s از neo بهتر هست و برتری داره. اما مطمئنن شاید neo بهتر از s نباشه از نظر سخت افزار اما کمترم نیست...مطمئن باشید نرم افزار یا بازی نیست که مثلا بگین روی galaxy s راحت اجرا میشد روی neo لگ میزد..
    جدیدا سامسونگ به سرش زده و نمیخواد اندرویدد 4 رو برای galaxy s بده..
    درسته واسه همینه که میگم باید دکمه هاش لمسی میبود....
    درمورد رم درسته مشکل از اندروید... ولی بازشدن 20 تا برنامه خود به خود یکم نامعقوله...
    من دیزایر اس داشتم بیشتر از 8 9 تا برنامه خود به خود باز نمیشد رو گلکسیم که یه دونه برنامه هم خود به خود باز نمیشه البته من یه سری برنامه هارو فریز و یه سری شونو پاک کردم.. ولی قبلشم 7 8 بیشتر باز نمیشد...
    مشکل حادی نیست و با یه روت کردن میشه ردیفش کرد.

من نگفتم ضعیفه.... دارم میگم عکس العملش نسبت به گلکسی اس کمی پایین تره و این واسه من کاملا محسوس بود...وگرنه در اجرا کردن بازی ها اصلا مشکلی نداره آسفالت 6 رو مثله هلو اجرا میکنه....

نور صفحه تا حدودی دست شماست مقدار زیادیش اتوماتیک هست...
    میتونید امتحان کنید... نور صفحه رو تا آخر زیاد کنید بعد با یه وسیله ی دیگه رو سنسورش نور بندازید(فقط رو سنسور نور بندازید چون اگه رو صفحه نور بندازید متوجه زیاد شدن نور نمیشید)

عکاسیش خوبه...فقط به نظر من گلکسی اس بیشتر فوکس میکنه یعنی از فاصله های نزدیک بهتر عکس میندازه(15 سانتیمتر) وگرنه خیلی ام عالیه

صدا بلندتره و کیفیتش در مقابل گلکسی اس واقعا افتضاحه جوری که من موقع تست میخواستم صورت خودمو چنگ بندازم یکی که این گوشی رو داره و باهاش داره آهنگ گوش میده اصلا متوجه نمیشه چون قبلا صدای باکیفیت تر از این رو در کنار این کیفیت نشنیده...منظورم اینه که وقتی دوتا گوشی دستته تفاوت ها رو میشه احساس کرد... من خودم زیاد با گوشی موزیک گوش میکنم و کیفیت خیلی بیشتر از بلندی صدا برام مهمه چون همیشه ولومشو از 7 بیشتر نمیکنم...

باتریش ضعیف نیست.... شما زیاد استفاده میکنید... من خودم وقتی با گوشیم یکم زیاد بازی کنمو از وای فای اسفاده کنم(5 6 ساعت) به 24 ساعتم نمیکشه که باتریش تموم میشه... باتریش مشکلی نداره...

درکل گوشیه خوبیه و تو رنج قیمت خودش با امکاناتی که داره مثل دوربین OTG HDMI کاملا ارزش خرید داره....
    قیافه ی جالبی هم داره.. دلیل انتخاب من بیشتر امکاناتش بود که سایر رقیب هاش این امکانات رو نداشتن..

موفق باشی

17. 3 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •