تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 53 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 521

نام تاپيک: همه چیز درباره بازار لپ تاپ ( ایران ، دبی ، چین) و سیاست ها فروش شرکت های ایرانی ، ترفندها ، تقلب !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

Send NO.385 post date
    04-06-2011, 08:43 PM

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ممنون از وقتی که میزارید شخصا تشکر میکنم از این همه مطلب و پاسخ دهی کامل و جامعتون

شما خودتون استاد هستید اما اگر جسارت نباشه , تلفظ صحیح برند ASUS که قبلا ایسوز گفته میشد و الآن هم ایسوس گفته میشه (که اینم به نظرم صحیح نیست) به نظر اسوس هست که البته شایداصلا مهم نباشه

سه سوال هم از محضرتون داشتم :
    1- اینکه آیا قضیه ریفربیش بودن لپ تاپ در مورد قطعات کامپیوتر هم صدق میکنه یا خیر ؟ یعنی آیا میشه یه کارت گرافیک , هارد , مین برد و .... یک PC هم ریفر باشند و فروشنده ها بدون اینکه خریدار رو مطلق کنند قطعاتشون رو به قیمت یک قطعه سالم بفروشند ؟

2- نظرتون کلیتون رو در مورد لپ تاپ HP dv6-6090ee با پردازنده i7 بدونم ؟ آیا میشه رو برند اچ پی بدون گارانتی و خصوصا این لپ تاپ تا دو سال کارکرد حساب کرد یا خیر ؟ (البته بنده تقریبا تمام صفحات تاپیک رو خوندم و کاملا مشخصه که تو ایران گارانتی به معنای واقعی وجود نداره اما وقتی یک دستگاه گارانتی میشه حداقل خوبی که داره اینه که دلهره از خراب شدن رو یه مقدار کاهش میده .)

3- کلا بین کلیه برندها با پردازنده i7 شما شخصا کدوم مدل رو میپسندید با توجه به P/P و کارکرد منطقی یک لپ تاپ برای کارکرد 8 ساعت در روز + داشتن یک گرافیک خوب و به روز بودن لپ تاپ ؟

با تشکر و سپاس
    سلام

ممنون بابت یادآوری درستی که کردین.

سئوالات:

1. من اطلاع دقیقی از بازار سخت افزارهای کامپیوترهای رومیزی ندارم. اما این نکته وجود داره که برای هر وسیله الکتریکی ( از سشوار تا لپ تاپ) قانون Refurb هست. اما به نسبت قوانین کشورهای مختلف و نوع وسیله ، اجرا شدن این قانون کم و زیاد داره. مثلا برای لپ تاپ توی آمریکا خیلی سفت و سخت اجرا میشه ، ولی توی کشورهای کمتر توسعه یافته ، کمتر کسی در موردش حتی اطلاع داره!!

2. بارها توی تایپیک عرض کردم که در مورد یک مدل خاص نظری ندارم. چون واقعا سخته که یک مدل رو بر یک مدل دیگه ترجیح بدی!! از اونطرف کابرها از خیلی جهات با هم فرق دارن. مثلا یکی قیمت براش مهمه ، یکی جابجایی ، یکی ظاهر ، یکی سخت افزار و صدها یکی دیگه!! سئوال سوم!!

3. جواب سئوال دوم رو هم اینجا میدم.

اگر فرض بر این باشه که من بخوام لپ تاپ بخرم و i7 هم باشه یکی از اینها رو انتخاب میکنم:

Apple Macbook pro MC723LL/A

SONY VAIO VPCF215FX/BI

HP Pavilion dv6t QD series : مدلش مهم نیست ، از این سری باشه خوبه!!

لینک از HP Store :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

***** نکات: *****

این مدلها سلیقه ای هستن و به کسی پیشنهاد نمیکنم.

اگر قرار بود بخرم این مدلها رو انتخاب میکردم. فرض بر این بود که هیچ محدودیتی از جمله محدودیت قیمت برام وجود نداشت!!

از بقیه برندها هم در سطح یا شاید بالاتر از این مدلها هم داریم.

هر لحظه ممکنه نظرم عوض بشه و یه مدل رو حذف یا اضافه کنم!!

دلایل انتخاب سلیقه ای هست؛ پس نیازی به توضیح "چرا این مدل؟" نداره!!

اگر سئوالی بود در خدمت هستم. "ترجیحا در مورد موضوع تایپیک!!"

موفق باشین.

3. 6 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amin_damer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

من یه سوال دارم در مورد موضوع تاپیک!
    این که لبتاب های اسوس سری n کیبردشون فارسی است(نه عربی) خودش دلیل به refurb نبودن دستگاه هست یا نه؟
    اخه من یه مدل اسوس پسنددیم (n53jq i7 4GB-1066 500GB 425M USB3) تبریز این لبتاب رو با گارانتی به نام "هماهنگ" میدن قیمتشم حدود 1.230 هست میشه به هش اعتماد کرد؟
    راستی من برای دوستم n5110 گرفتیم سرویس تگ رو که تو سایت dell مزنم کلا نمیشناسه دلیلش چیه؟
    Last edited by amin_damer; 07-06-2011 at 23:18.

داره خودمونی میشه mohsenbabaee24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مرکز

پيش فرض

سلام.
    teknosys عزیز از راه نمایی هاتون خیلی ممنون
    میشه لطف کنید و درمورد تشخیص Refurb بودن لپ تاپ های اپل توضیح بدین و بگین که آیا اپل اصلا Refurb داره ؟
    شرکت اپل ایران چقدر مطمعنه؟
    Last edited by mohsenbabaee24; 10-06-2011 at 11:39.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مرکز

پيش فرض

سلام.
    teknosys عزیز از راه نمایی هاتون خیلی ممنون
    میشه لطف کنید و درمورد تشخیص Refurb بودن لپ تاپ های اپل توضیح بدین و بگین که آیا اپل اصلا Refurb داره ؟
    شرکت اپل ایران چقدر مطمعنه؟
    Last edited by mohsenbabaee24; 10-06-2011 at 11:41.

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من يه سوالي خدمتتون داشتم
    شما در مورد خريد از بازار دبي صحبت كرديد
    راستش قراره يك دستگاه Asus G73SW خريد كنم ولي چون در ايران به صورت شركتي موجود نيست و چندتايي هم كه پيدا ميشه قيمت ها خيلي بالاست قرار شد از دبي بگيرم
    از روي تجربه اي كه تو صفحا اول از بازار دبي گفتيد
    به نظرتون بهتره كه بگم از خود نمايندگي هاي اسوس خريد كنن يا بازارهاي محلي؟
    اگه آدرسي در نظرتون هست ممنون ميشم بهم بگيد
    متشكر

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مرکز

پيش فرض

تکنوسیس عزیز حالا که برنامه خاصی واسه معرفی لپ تاپ ها نداری میشه لطف کنی و برند بعدی رو درمورد اپل توضیح بدی.
    دمت گرم سالار

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

من یه سوال دارم در مورد موضوع تاپیک!
    این که لبتاب های اسوس سری n کیبردشون فارسی است(نه عربی) خودش دلیل به refurb نبودن دستگاه هست یا نه؟
    اخه من یه مدل اسوس پسنددیم (n53jq i7 4GB-1066 500GB 425M USB3) تبریز این لبتاب رو با گارانتی به نام "هماهنگ" میدن قیمتشم حدود 1.230 هست میشه به هش اعتماد کرد؟
    راستی من برای دوستم n5110 گرفتیم سرویس تگ رو که تو سایت dell مزنم کلا نمیشناسه دلیلش چیه؟

سلام

در مورد asus های کیبورد فارسی قبلا هم صحبت شده بود. متاسفانه در منطقه ای که من هستم همچین چیزی ندیدم. از یک دوستی که با نمایندگی ایسوس امارات ارتباط داشت پرسیدم، گفت عربی هستن. ولی از اصراری که دوستان دارند مشخصه که عربی نیستند و فارسی هستند. اگر پاسخ مشخص و معتبری گرفتم حتما اینجا خواهم گفت.

در مورد لپ تاپ Dell شما سرویس تگی که وارد میکنین رو از کجا میخونید؟ یعنی سرویس تگی که روی لیبل زیر دستگاه هست رو میزنید یا روش های دیگری که برای بدست آوردن سرویس تگ توضیح دادم رو هم امتحان کردید؟ اگر روش های دیگه رو انجام ندادین، بهتره اونا رو هم انجام بدین و سرویس تگ هایی که بدست اومده رو با هم مقایسه کنید. اگر تفاوت داشتند پس سرویس تگ دستکاری شده. هر سه روش بایستی به یک سرویس تگ مشخص برسند و نباید تفاوتی داشته باشند!

موفق باشین.

10. 3 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amin_damer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

سلام

در مورد asus های کیبورد فارسی قبلا هم صحبت شده بود. متاسفانه در منطقه ای که من هستم همچین چیزی ندیدم. از یک دوستی که با نمایندگی ایسوس امارات ارتباط داشت پرسیدم، گفت عربی هستن. ولی از اصراری که دوستان دارند مشخصه که عربی نیستند و فارسی هستند. اگر پاسخ مشخص و معتبری گرفتم حتما اینجا خواهم گفت.

در مورد لپ تاپ Dell شما سرویس تگی که وارد میکنین رو از کجا میخونید؟ یعنی سرویس تگی که روی لیبل زیر دستگاه هست رو میزنید یا روش های دیگری که برای بدست آوردن سرویس تگ توضیح دادم رو هم امتحان کردید؟ اگر روش های دیگه رو انجام ندادین، بهتره اونا رو هم انجام بدین و سرویس تگ هایی که بدست اومده رو با هم مقایسه کنید. اگر تفاوت داشتند پس سرویس تگ دستکاری شده. هر سه روش بایستی به یک سرویس تگ مشخص برسند و نباید تفاوتی داشته باشند!

موفق باشین.
    ممنون بخاطر جواب هاتون
    من خیلی از دوستام اسوس دارن ماله همشون هم کیبرد کاملا فارسی است من خودم همون مدل که گفتم n53jq-a1 قیمت 1240 رو خردیم البته ماله من چون گارانتی ویستا نیست در نتیحه سفارش ایران نیست ماله من رو قوطیش و تو کارت گارانتی خود دستگاه که توش بود ماله امریکاست و چون سفارش امریکاست کیبوردش فقط اینگلیسی هست یه نکته جالب هم بر چسب energy star هست که ویژه لبتاب های امریکاست و یه سریال گیم starcraft2 که تو قوطیش بود اول که دستگاه روشن کردم چون ویندوز اورجینال داشت کلی اطلاعات ازم گرفت بعد 20 دقیقه تنظیمات اولین روشن شدن دستگاه رو انجام داد هم تو داس هم تو ویندوز نکته بسیار خوب دیگه وجود DVD درایور ها تو قوطی دستگاه بود یه امکان جالبش وجود یه سیستم عامل لینوکس مجزا روی سیستم با کلید روشن شدن جدا !!!!! که در 8 ثانیه بالا میاد و برای کارهای جزیی مثل اینترنت و عکس دیدن هست! و نکته اخر در مورد این لبتاب ساپورت 16 گیگ رم هست

در مورد اون لبتاب دل دو روش رو امتحان کردم( سایت دل و سایت چک سرویس تگ با اکسپرس کد) هردشون بکی بود 7c4ysp1 که ماله 5110 هست و این که ماله وسترو 3550 که 6jhnvp1

داره خودمونی میشه rasoly65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

9

سلام

ممنون بابت یادآوری درستی که کردین.

سئوالات:

1. من اطلاع دقیقی از بازار سخت افزارهای کامپیوترهای رومیزی ندارم. اما این نکته وجود داره که برای هر وسیله الکتریکی ( از سشوار تا لپ تاپ) قانون Refurb هست. اما به نسبت قوانین کشورهای مختلف و نوع وسیله ، اجرا شدن این قانون کم و زیاد داره. مثلا برای لپ تاپ توی آمریکا خیلی سفت و سخت اجرا میشه ، ولی توی کشورهای کمتر توسعه یافته ، کمتر کسی در موردش حتی اطلاع داره!!

2. بارها توی تایپیک عرض کردم که در مورد یک مدل خاص نظری ندارم. چون واقعا سخته که یک مدل رو بر یک مدل دیگه ترجیح بدی!! از اونطرف کابرها از خیلی جهات با هم فرق دارن. مثلا یکی قیمت براش مهمه ، یکی جابجایی ، یکی ظاهر ، یکی سخت افزار و صدها یکی دیگه!! سئوال سوم!!

3. جواب سئوال دوم رو هم اینجا میدم.

اگر فرض بر این باشه که من بخوام لپ تاپ بخرم و i7 هم باشه یکی از اینها رو انتخاب میکنم:

Apple Macbook pro MC723LL/A

SONY VAIO VPCF215FX/BI

HP Pavilion dv6t QD series : مدلش مهم نیست ، از این سری باشه خوبه!!

لینک از HP Store :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ***** نکات: *****

این مدلها سلیقه ای هستن و به کسی پیشنهاد نمیکنم.

اگر قرار بود بخرم این مدلها رو انتخاب میکردم. فرض بر این بود که هیچ محدودیتی از جمله محدودیت قیمت برام وجود نداشت!!

از بقیه برندها هم در سطح یا شاید بالاتر از این مدلها هم داریم.

هر لحظه ممکنه نظرم عوض بشه و یه مدل رو حذف یا اضافه کنم!!

دلایل انتخاب سلیقه ای هست؛ پس نیازی به توضیح "چرا این مدل؟" نداره!!

اگر سئوالی بود در خدمت هستم. "ترجیحا در مورد موضوع تایپیک!!"

موفق باشین.
    سلام
    گزینه سوم رو معرفی کردین
    همه کانفیک های این سری مناسب خریدن یعنی؟
    بین 6070,6080,6090 کیفیت ساخت فرقی نمیکنه!؟

ایا ریفر این دستگاها هم تو بازار هس
    Last edited by rasoly65; 12-06-2011 at 21:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •