تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 77 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 762

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

اقا من یرسی خرید کردم ظرف ۱۵ دقیقه اسمس اومد که فرستادنش و یک کد دادن با تیپاکس انتخاب کردم
    اون کد رو توی سایت تیپاکس میزنم میگه شماره قرار داد موجود نیست شهرم نمایندگی دیجی کالا نداره
    الان سوالم اینه که این سایت تیپاکس مسخره بازی هست یا نه ؟ کسی ازش پیگیزی کرده؟ اخه خیلی چرته میشه توش متن هم نوشت بجای کد!!!
    کلا سایت تیپاس خیلی مسخرست اصلا نمیتونی با کد پیگیری کنی... اما یادمه یک قسمت مخصوص دی جی کالا در سایت تیپاکس بود که میشد بسته ها را پیگیری کرد...
    ولی در کل از بابت تی پاکس خیالت راحت باشه امروز قبل ساعت ۱۱ ارسال شده باشه فردا بسته به دستتون میرسه...

2. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان شایسته است که وقتی اینجا شکایتی میکنید، نتیجه اون رو هم اینجا اعلام کنید.
    مثلا شخصی گفته تبلتی که گرفتم خراب بوده، پس فرستادم و هنوز بعد 5روز نیمده. احتمال بسیار زیاد خیلی وقته که تبلت جدید رو تحویل گرفته، اما هیچ نتیجه ای اینجا اعلام نکرده.
    آقا یا شکایتی اینجا نکنید یا نتیجه رو هم بگید.
    ضمنا دیدم یکی از دوستان چند صفحه پیش گفته ضمانت تعویض 7 روزه یه دروغ بزرگه که ابدا همچین چیزی نیست. خودم و دوستانم تجربه برگشت رو داشتیم. خودشون رایگان پیک میفرستن در خونه تحویل میگیرن و مجددا کالای نو رو رایگان با پیک میفرستن(البته در تهران)
    سپاس
    Last edited by Behzad83; 09-07-2015 at 18:22.

4. این کاربر از Behzad83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوستان یه سوال :

وضعیت گارانتیشون برای کالاهای قیمت پایین در شهرستانها چطوره ؟ مثلا اگر فلش از دیجی کالا خریداری کنیم و خراب باشه ، تا از شهرستان برسه تهران فکر کنم 7 روزش تمومه . کسی تجربه داشته اگر اینگونه کالاها خریداری بشن و خرابی داشته باشه چه وضعیتی پیش میاد ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستان یه سوال :

وضعیت گارانتیشون برای کالاهای قیمت پایین در شهرستانها چطوره ؟ مثلا اگر فلش از دیجی کالا خریداری کنیم و خراب باشه ، تا از شهرستان برسه تهران فکر کنم 7 روزش تمومه . کسی تجربه داشته اگر اینگونه کالاها خریداری بشن و خرابی داشته باشه چه وضعیتی پیش میاد ؟
    زمانی گارانتی هفت روزه از زمان دریافت کالا توسط شما انجام میشود... اگر کالایی مشکل داشته باشه شما برای شرکت ارسال میکنید و پس از برسی هزینه یا کالا جدید برای شما فرستاده میشود.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

زمانی گارانتی هفت روزه از زمان دریافت کالا توسط شما انجام میشود... اگر کالایی مشکل داشته باشه شما برای شرکت ارسال میکنید و پس از برسی هزینه یا کالا جدید برای شما فرستاده میشود.

ممنون .

چند وقتیه دنبال یه کالای الکترونیکی هستم تو سایت دیجی کالا پیداش کردم توی شهر خودمون پیدا نشد . تقریبا دو هفتست هر روز سایتشون رو چک می کنم همیشه میگه موجوده .

از طرفی پست های این تاپیک رو که می خونم از یکی دو تاشون اینجور برداشت میشه که "موجود" بودنش نمایشیه .
    از یک طرف دیگه کامنت هارو که می خونم میبینم از هر دو سه تا نظر یکی از نظرات گفتن که کالا خراب بوده پس فرستادیم .

حال موندیم چکار کنیم . شهرستانم هستیم نگرانیم یکی از اون خراب ها که رو دستشون مونده رو بفرستن دست ما ، اونوقت بگن به ما ارتباطی نداره بفرستین گارانتی

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض اشتباه خرید از دیجی کالا

ممنون .

چند وقتیه دنبال یه کالای الکترونیکی هستم تو سایت دیجی کالا پیداش کردم توی شهر خودمون پیدا نشد . تقریبا دو هفتست هر روز سایتشون رو چک می کنم همیشه میگه موجوده .

از طرفی پست های این تاپیک رو که می خونم از یکی دو تاشون اینجور برداشت میشه که "موجود" بودنش نمایشیه .
    از یک طرف دیگه کامنت هارو که می خونم میبینم از هر دو سه تا نظر یکی از نظرات گفتن که کالا خراب بوده پس فرستادیم .

حال موندیم چکار کنیم . شهرستانم هستیم نگرانیم یکی از اون خراب ها که رو دستشون مونده رو بفرستن دست ما ، اونوقت بگن به ما ارتباطی نداره بفرستین گارانتی
    هیچ وقت به نظرات درج شده در مورد کالا ها توجه نکنید بیشتر این نظرات احساسی عجولانه و غیر کارشناسی میباشند یک سری برند ها افرادی هستند برای کمرنگ شدن فروش در حال بدگویی هستند یک سری افراد بر اساس شنیده ها نظر میدهند در کل هیچ نقدی بر اساس استفاده در طول مدت طولانی نیست...
    در مورد موجود بودن کالا بله زمانی پیش امده که کالایی را خریداری کرده اما در سایت موجود نبود بهتر اگر امکان داره و گزینه پرداخت در محل وجود داره از این روش استفاده کنید.
    Last edited by nini bad; 09-07-2015 at 23:32.

9. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

الان خوبه منم بگم شما از مدیران دیجی کالا هستی و میخوای برای بقیه بد بگی؟
    حرفهات کاملا بوی مدیر بودن دیجی کالا میده

من از همه دوستان عزيزم خيلي پوزش ميخوام شرمنده روي گل همه شما
    من نه از مديرانش هستم نه طرفدارانش
    ولي امروز فهميدم بعضي از دوستاني كه ميگن جنس دست دوم گرفتند رو تجربه كردم همين امروز پاور بانك انرژايزر 3000 خريدم و برام آوردن كاملا جنس دست دوم بود و ميشه گفت خيلي ازش استفاده شده بود
    خود ديجي كالا كه زنگ زدم فرمودند بفرستيد و پستش كنيد تا ما طي 48 تا 72 ساعت بررسيش كنيم گفتم حداقل خجالت بكشيد روي پاور بانك بيش از 10 نوع اثر انگشت وجود داره كه ميشه شناسايي و ثابتش هم كرد
    در هر صورت چون واقعا اخلاق اذيت كردن و كل و كل كردن ندارم با خود شارلوت صحبت كردم و اونها هم گفتند كه نميشه تعويضش كرد
    يك جنس ديگه خريدم و اوني نبود كه براش تبليغ ميكردند واقعا اين دفعه از خريدم كاملا ناراضي هستم و شكايت هم به مجمع امور صنفي ايميل كردم
    مدير فروشي كه نميفهمه وقتي بهش ميگم اثر انگشت روي پاور بانك و تمامي كابلهاي همراهش هست و جالب اينجاست كه بازش كردند يك قسمت رو بريده بودند تا پاور بانك رو دربيارن يعني يوزر قبلي بعد نتونسته بود درست ببنده با چسب نواري خودشون يك قسمت رو چسبونده بودند - عرض كردم مدير فروشي كه اينجوري بخواد بفروشه هيچ وقت حلال نيستش
    من چند بار تونستم پاور بانك رو تست كنم فعلا كه سالمه و مشكلي نداره كارت گارانتيش هم تا 31 خرداد 95 وقت داره ولي اين از انسانيت به دوره كه جنس دست دوم به مشتري بفروشي
    من از همه عزيزان مخالف ديجي كالا پوزش ميخوام و سعي ميكنم حتي پوست تخمه هم ازشون نخرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون .

ببينيد دوست عزيز من نميدونم اين كالاي مورد نظر شما چيه و نميخوام بدونم يعني قصد فضولي ندارم
    ولي در كل خود بنده بعد از گذشت حدود تقريبا 17 سال توي سخت افزار كار كردن فهميدم كه اول بايد به بازار مراجعه كنم و در چندين مركز معتبر خريد دنبال كالاي خودم بگردم و حتي به سايتهاي معتبر اينترنتي خارجي نه ايراني سر بزنم و اطلاعات دقيق و درست رو پيدا كنم و حتي اگر توسنتم در مورد اون كالا توي يوتيوب فيلم و يا كليپ هم ببينم بعد كه اطلاعاتم رو جمع كردم و فرض مثال مادربرد GA-Z87XUD3H رو قصد خريد كردم اونوقت دنبال فروشنده معتبر ميگردم كه همين مادربرد و با 100 تومن اختلاف نمونه وارداتي بدون گارانتي رو توي مركز كامپيوتر ايران بالاتر از طالقاني بهم پيشنهاد دادند كه حتي كارتن و ملحقاتش طي اثر ضربه له شده بود ولي با گشتن و وقت گذاشتن تونستم توي يك شركت ديگه با قيمت تصويبي خود آواژنگ يك عدد پيدا كنم و بخرمش و دقيقا 105 تومن اختلاف داشت ولي ارزشش رو داشت
    منظورم اينه ابتدا اطلاعات و نوع كالاي مورد نظر خودتونو مشخص كنيد بعدش بگرديد به دنبال فروشنده مناسب و با انصاف كه معمولا كمتر فروشنده اي اين دو خصلت رو داره
    با اين همه زرنگي بالاخره ديجي كالا سر ما رو هم كلاه گذاشت و اشتباه كردم پرداخت در محل رو نزدم و پول آنلاين زدم حالا بايد برم دنبال گارانتي كه اونهم زد زيرش
    در هر صورت موفق باشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

خیلی جالبه که من بعد از چند سال مشتریه دیجی کالا بودن یک مشکل کوچیک هم بابت دست دوم بودن و معیوب بودن نداشتم
    خریدایی که داشتم خیلی خیلی زیاده و اولین جایی که برای خرید مراجعه میکنم دیجی کالاس
    به نظره من بهترین فروشگاه هستش و تمام اجناسش درست و آک هستن
    فقط بعضی وقتا که شلوغ باشه مثل عید یه مقدار ممکنه بد قولی توی ارسال ببینید
    من همه چیز از این سایت خریدم.. تلویزیون--گوشی--هارد--پیچ گوشتی خلاصه همه چی
    و همشون آکبند سالم و بدون مشکل بود
    زیر پستم نیاید بگید مدیره دیجی کالاما

13. این کاربر از boose_bar_khoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان شایسته است که وقتی اینجا شکایتی میکنید، نتیجه اون رو هم اینجا اعلام کنید.
    مثلا شخصی گفته تبلتی که گرفتم خراب بوده، پس فرستادم و هنوز بعد 5روز نیمده. احتمال بسیار زیاد خیلی وقته که تبلت جدید رو تحویل گرفته، اما هیچ نتیجه ای اینجا اعلام نکرده.
    آقا یا شکایتی اینجا نکنید یا نتیجه رو هم بگید.
    ضمنا دیدم یکی از دوستان چند صفحه پیش گفته ضمانت تعویض 7 روزه یه دروغ بزرگه که ابدا همچین چیزی نیست. خودم و دوستانم تجربه برگشت رو داشتیم. خودشون رایگان پیک میفرستن در خونه تحویل میگیرن و مجددا کالای نو رو رایگان با پیک میفرستن(البته در تهران)
    سپاس
    کاملا موافقم.
    دوستان اگر مطلبی میگویند، پیگیری کار را هم بگویند.

خصوصا این دوستمان که تبلت خریده بود، بگه آخرش چی شد و البته مدل تبلتش را هم بگوید که دیگران حواسشان باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •