خب بالاخره این باس Anor Londo رو رد کردم
شاید ده بار هم نمردم ولی چند دفعه خیلی عذابم داد
مثلا یه دفعه رفتم کلا یه ضربه هم نذاشتن بزنم همون اول مردم!
یه نفرو ظاهر کردم تا اولی رو راحتر بشه کشت
برای دومی هم که Smough بود فهمیدم یه قلق خاصی داره یعنی باید با استفاده از ستون ها اونو می کشتم چون کند بود و می رسید به ستون ها قاطی می کرد!
در کل خدا رحمتشون کنه
یه خوبی که بازی داره اینه که سختیش حداقل منطقیه و اینجوری نیست که کلا نشه رفت
یه نکته دیگه هم اینکه بعد مثلا یه سختی و محیط های مرده حداقل بعضی جاها به محیط های جالب با موسیقی خیلی زیبا می رسی
موسیقی بازی واقعا حرف نداره و شاهکاره
stat هام به این دو تا شمشیر نمی خورهنه فقط بهترین سلاح سبک و سریع بازیه
یه راست برو سراغ Great sword of artorias و moonlight great sword .
اگه اول یه کلاس جادوگر انتخاب می کردم و روی یه سری stat ها بیشتر تمرکز می کردم می تونستم
بعدشم فک کنم روح این دو تا باس رو نوش جان کردم و الان دیگه نیستن
آقا به نکته ظریفی اشاره کردیسلاحت چیه ؟
به نظرم داس جزو بهترین سلاح های بازیه . واسه یه Dex Build خیلی اسلحه خوبیه . حمله هاش فقط توی یه جمله نهفته : (( جمیعا خداحافظ ))![]()
چون حرکت light اش یه یک نفر دمیج زیادی میزنه و فکر کنم از نوع pierce هم باشه . حرکت سنگینش هم که یه wide attack خیلی توپه . وقتی تازه دو دستی میگیریش هم یه Dash خیلی توپ میکنه و اون حرکت wide رو انجام میده . یعنی بدرد همه موقعیتها میخوره .
من با اون کاراکترم خیلی از pyromancy استفاده نمیکردم و داسم اینقدر قوی بود که حتی غولها رو هم سریع میکشت . میدونی که lifehunt Scythe چه خاصیتی داره . bleed میزنه در حد تیم ملی المان . ولی از اون طرف به خودت هم bleed میزنه . حالا دو تا ایتم bleed resistance بزاری کنارش بدون اسیب رسیدن به خودت کلی به دشمنها و حتی اکثر غولها bleed میزنی . یعنی چند ضرب میزنی یهو میبینی کلی از خونش یه دفعه کم شد که بسی لذت در این bleed نهفته است . به نظرم بهترین سلاحی که از روح غولها ساخته میشه همین lifehunt scythe هستش . شمشیر Artorias بدون cursed اش فقط توی گیم پلی دوم یا سوم بهترین سلاح میشه وگرنه از اینم بهتره .
همین دیروز این سلاح lifehunt scythe رو درست کردم
والا من کلا با سلاح های زیادی رفتم
اولا بهترین سلاح برام drake sword بود
بعد یه شمشیر پیدا کردم که اسمش یادم نیست ولی آپگرید نمیشد و فقط روی دشمنان قدرتمند و خاص به درد می خورد
یکی دو تا تبر هم داشتم ولی خیلی استفاده نمی کردم چون سنگین بودن به اضافه یه شمشیر که قدرت برقی داشت
بعدش دیگه به این Anor Londo که رسیدم یه سری سلاح خوب جدید پیدا کردم که آپگرید کردم
مثلا یه نیزه بود که قدرت برقی داشت و خیلی هم سریع بود همین طور چند تا halberd
این اواخر هم یه سلاح به نام Gargoyle's Halberd به درد می خورد و آپگریدش هم کرده بودم و دشمنان رو راحت از دور می کشتم
تا اینکه دیروز اینو دادم به جاش lifehunt scythe رو درست کردم که فعلا آپگرید نشده اون خیلی عالی نبوده
ولی سلاحی که تازه درست کردم و خیلی خوشم اومده همین Quelaag's Furysword هستش
باس Anor Londo رو با همین کشتم و واقعا عالیه
هم خیلی سریعه هم شاید بیشترین قدرت آتش رو هم داره
فک کنم تا آخر هم زیاد ازش استفاده کنم یعنی شاید جزو بهترین سلاح های بازی قرار می گیره
حداقل برای دشمنان که روی آتش مقاوم نباشن خیلی عالیه
از اینم یکمی استفاده کردممن منظورم خود سلاحی که اسمش halberd هست بود نه سلاح های نوع halberd
گفتم که برای اوایل بازی خوبه اگه آپگرید بشه
ولی Gargoyle's Halberd از اون بهتر بود بیشتر با اون رفتم...
با همه سختی بازی کنار اومدم ولی این باس Anor Londo دیگه واقعا آخرش بودخیلی چیزهای سخت تری در انتظارته!
سعی کن سرعت جلو رفتن در بازی رو کم کنی و خودتو در هر قسمت بیشتر بسازی الان هم شاید برای همین به مشکل خوردی
اگه بخای با تیر کمون و این چیزا باس بکشی که خیلی بیمزه یه
حدس میزنم Great hollow و Ash lake رو جا انداختی
طراحی این دو قسمت واقعا عالیه
سعی کن به همون ترتیب توی ویکی مکانها رو بری
شاید بازم یه سری جاها زیاد بمیرم ولی فک کنم الان دیگه اصل بازی تموم شده
به خصوص با قابلیت سفر کردن بین bonfire ها
آره اون دو تا مکان که گفتی رو نرفتم
فک کنم باید توی اون مرداب blighttown به اینا راه داشته باشه درسته؟
من معمولا همه جا رو می گردم اون مرداب هم زیاد گشتم
شاید الان رفتم سراغش ولی دوباره برگشتن به این blighttown هم عذابه!
آره این انگشتر رو که خیلی وقته دارم و استفاده می کنمتوی Depth خیلی بیشتر humanity بدست میاد چون موش های زیادی داره
برای فارم کردن یک آیتم سعی کن ده تا humanity زده باشی تا Item Discovery زیاد بشه و از انگشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی
فقط 10 تا humanity خیلی زیاده به خصوص اینکه احتمال مردن و از دست رفتن هم توی بازی زیاده
فعلا که 5 تا humanity دارم هم این Item Discovery خیلی بالاست یعنی 380 و تقریبا هر کی رو بکشم یه چی میده
احتمالا الان باید برم Depth شانسمو امتحان کنم شاید خیلی بتونم humanity گیر بیارم
1-در مورد سلاح ها کم و بیش فک کنم نظرمو گفتم1- در مورد اون سلاح ها و سپر هایی که در پست قبل معرفی کردم نظر ندادی؟(قسمت 5 و 6)
2- در مورد اون توضیحاتی که در مورد استفاده از سلاح سنگین در باس ها دادم نظرت چیه؟
من که با این باس مشکل زیادی نداشتم و فقط مسئله این بود که اول Smough رو بکشم و Solaire Of Astora هم زنده بمونه
3- لول و state هات رو هم بگو بی زحمت
Claymore که گفتی به نظر سلاح خیلی خوبیه به خصوص اگه تا آخر آپگرید بشه ولی فک کنم همون اولا feed شد رفت
Black knight Sword هم فک کنم اصلا پیدا نکردم یعنی اون موقع احتمالا Item Discovery پایین بوده و الان دیگه فک نکنم پیدا بشه
در مورد سپرها فک کنم همین Havel's Greatshield بهترین باشه ولی سخت میشه 50 تا قدرت براش جور کرد!
بقیه هم که گفتی دارم و کم و بیش ازشون استفاده می کنم
یه Giant Shield هم توی همین Anor Londo بودش که اونم بد نیست حداقل جلوی باس به درد خورد
2- منم موافقم
جلوی بعضی باس ها بهتره از یه سلاح با قدرت خیلی بالا استفاده کرد که با چند ضربه کارو تموم کرد
ولی بستگی داره باس چه قدر سریع یا کند باشه
حالا سوای باس ها جلوی دشمنان معمولی این سلاح های سنگین بعضی وقتا به کار میان
Smough رو من آخر کشتم یعنی همین آخر هم به زور کشتم چه برسه دیگه به حالت دوم!
3- الان یادم نیست باید نگاه کنم یعنی اون قدر درگیر باز شدم اصلا نگاه نکردم لول چندم
stat ها هم حدودی میگم:
Vitality - 28
Attunement - 14
Endurance - 26
Strength - 36
Dexterity - 19
Resistance - 11
Intelligence - 9
Faith - 12