تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 43 اولاول ... 303637383940414243 آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 430

نام تاپيک: Dark Souls

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بالاخره این باس Anor Londo رو رد کردم
    شاید ده بار هم نمردم ولی چند دفعه خیلی عذابم داد
    مثلا یه دفعه رفتم کلا یه ضربه هم نذاشتن بزنم همون اول مردم!
    یه نفرو ظاهر کردم تا اولی رو راحتر بشه کشت
    برای دومی هم که Smough بود فهمیدم یه قلق خاصی داره یعنی باید با استفاده از ستون ها اونو می کشتم چون کند بود و می رسید به ستون ها قاطی می کرد!
    در کل خدا رحمتشون کنه

یه خوبی که بازی داره اینه که سختیش حداقل منطقیه و اینجوری نیست که کلا نشه رفت
    یه نکته دیگه هم اینکه بعد مثلا یه سختی و محیط های مرده حداقل بعضی جاها به محیط های جالب با موسیقی خیلی زیبا می رسی
    موسیقی بازی واقعا حرف نداره و شاهکاره

نه فقط بهترین سلاح سبک و سریع بازیه
    یه راست برو سراغ Great sword of artorias و moonlight great sword .
    stat هام به این دو تا شمشیر نمی خوره
    اگه اول یه کلاس جادوگر انتخاب می کردم و روی یه سری stat ها بیشتر تمرکز می کردم می تونستم
    بعدشم فک کنم روح این دو تا باس رو نوش جان کردم و الان دیگه نیستن

سلاحت چیه ؟
    به نظرم داس جزو بهترین سلاح های بازیه . واسه یه Dex Build خیلی اسلحه خوبیه . حمله هاش فقط توی یه جمله نهفته : (( جمیعا خداحافظ ))
    چون حرکت light اش یه یک نفر دمیج زیادی میزنه و فکر کنم از نوع pierce هم باشه . حرکت سنگینش هم که یه wide attack خیلی توپه . وقتی تازه دو دستی میگیریش هم یه Dash خیلی توپ میکنه و اون حرکت wide رو انجام میده . یعنی بدرد همه موقعیتها میخوره .
    من با اون کاراکترم خیلی از pyromancy استفاده نمیکردم و داسم اینقدر قوی بود که حتی غولها رو هم سریع میکشت . میدونی که lifehunt Scythe چه خاصیتی داره . bleed میزنه در حد تیم ملی المان . ولی از اون طرف به خودت هم bleed میزنه . حالا دو تا ایتم bleed resistance بزاری کنارش بدون اسیب رسیدن به خودت کلی به دشمنها و حتی اکثر غولها bleed میزنی . یعنی چند ضرب میزنی یهو میبینی کلی از خونش یه دفعه کم شد که بسی لذت در این bleed نهفته است . به نظرم بهترین سلاحی که از روح غولها ساخته میشه همین lifehunt scythe هستش . شمشیر Artorias بدون cursed اش فقط توی گیم پلی دوم یا سوم بهترین سلاح میشه وگرنه از اینم بهتره .
    آقا به نکته ظریفی اشاره کردی
    همین دیروز این سلاح lifehunt scythe رو درست کردم
    والا من کلا با سلاح های زیادی رفتم
    اولا بهترین سلاح برام drake sword بود
    بعد یه شمشیر پیدا کردم که اسمش یادم نیست ولی آپگرید نمیشد و فقط روی دشمنان قدرتمند و خاص به درد می خورد
    یکی دو تا تبر هم داشتم ولی خیلی استفاده نمی کردم چون سنگین بودن به اضافه یه شمشیر که قدرت برقی داشت
    بعدش دیگه به این Anor Londo که رسیدم یه سری سلاح خوب جدید پیدا کردم که آپگرید کردم
    مثلا یه نیزه بود که قدرت برقی داشت و خیلی هم سریع بود همین طور چند تا halberd
    این اواخر هم یه سلاح به نام Gargoyle's Halberd به درد می خورد و آپگریدش هم کرده بودم و دشمنان رو راحت از دور می کشتم
    تا اینکه دیروز اینو دادم به جاش lifehunt scythe رو درست کردم که فعلا آپگرید نشده اون خیلی عالی نبوده

ولی سلاحی که تازه درست کردم و خیلی خوشم اومده همین Quelaag's Furysword هستش
    باس Anor Londo رو با همین کشتم و واقعا عالیه
    هم خیلی سریعه هم شاید بیشترین قدرت آتش رو هم داره
    فک کنم تا آخر هم زیاد ازش استفاده کنم یعنی شاید جزو بهترین سلاح های بازی قرار می گیره
    حداقل برای دشمنان که روی آتش مقاوم نباشن خیلی عالیه

من منظورم خود سلاحی که اسمش halberd هست بود نه سلاح های نوع halberd
    گفتم که برای اوایل بازی خوبه اگه آپگرید بشه
    از اینم یکمی استفاده کردم
    ولی Gargoyle's Halberd از اون بهتر بود بیشتر با اون رفتم...

خیلی چیزهای سخت تری در انتظارته!

سعی کن سرعت جلو رفتن در بازی رو کم کنی و خودتو در هر قسمت بیشتر بسازی الان هم شاید برای همین به مشکل خوردی
    اگه بخای با تیر کمون و این چیزا باس بکشی که خیلی بیمزه یه

حدس میزنم Great hollow و Ash lake رو جا انداختی
    طراحی این دو قسمت واقعا عالیه
    سعی کن به همون ترتیب توی ویکی مکانها رو بری
    با همه سختی بازی کنار اومدم ولی این باس Anor Londo دیگه واقعا آخرش بود
    شاید بازم یه سری جاها زیاد بمیرم ولی فک کنم الان دیگه اصل بازی تموم شده
    به خصوص با قابلیت سفر کردن بین bonfire ها

آره اون دو تا مکان که گفتی رو نرفتم
    فک کنم باید توی اون مرداب blighttown به اینا راه داشته باشه درسته؟
    من معمولا همه جا رو می گردم اون مرداب هم زیاد گشتم
    شاید الان رفتم سراغش ولی دوباره برگشتن به این blighttown هم عذابه!

توی Depth خیلی بیشتر humanity بدست میاد چون موش های زیادی داره
    برای فارم کردن یک آیتم سعی کن ده تا humanity زده باشی تا Item Discovery زیاد بشه و از انگشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی
    آره این انگشتر رو که خیلی وقته دارم و استفاده می کنم
    فقط 10 تا humanity خیلی زیاده به خصوص اینکه احتمال مردن و از دست رفتن هم توی بازی زیاده
    فعلا که 5 تا humanity دارم هم این Item Discovery خیلی بالاست یعنی 380 و تقریبا هر کی رو بکشم یه چی میده
    احتمالا الان باید برم Depth شانسمو امتحان کنم شاید خیلی بتونم humanity گیر بیارم

1- در مورد اون سلاح ها و سپر هایی که در پست قبل معرفی کردم نظر ندادی؟(قسمت 5 و 6)

2- در مورد اون توضیحاتی که در مورد استفاده از سلاح سنگین در باس ها دادم نظرت چیه؟

من که با این باس مشکل زیادی نداشتم و فقط مسئله این بود که اول Smough رو بکشم و Solaire Of Astora هم زنده بمونه

3- لول و state هات رو هم بگو بی زحمت
    1-در مورد سلاح ها کم و بیش فک کنم نظرمو گفتم
    Claymore که گفتی به نظر سلاح خیلی خوبیه به خصوص اگه تا آخر آپگرید بشه ولی فک کنم همون اولا feed شد رفت
    Black knight Sword هم فک کنم اصلا پیدا نکردم یعنی اون موقع احتمالا Item Discovery پایین بوده و الان دیگه فک نکنم پیدا بشه
    در مورد سپرها فک کنم همین Havel's Greatshield بهترین باشه ولی سخت میشه 50 تا قدرت براش جور کرد!
    بقیه هم که گفتی دارم و کم و بیش ازشون استفاده می کنم
    یه Giant Shield هم توی همین Anor Londo بودش که اونم بد نیست حداقل جلوی باس به درد خورد

2- منم موافقم
    جلوی بعضی باس ها بهتره از یه سلاح با قدرت خیلی بالا استفاده کرد که با چند ضربه کارو تموم کرد
    ولی بستگی داره باس چه قدر سریع یا کند باشه
    حالا سوای باس ها جلوی دشمنان معمولی این سلاح های سنگین بعضی وقتا به کار میان
    Smough رو من آخر کشتم یعنی همین آخر هم به زور کشتم چه برسه دیگه به حالت دوم!

3- الان یادم نیست باید نگاه کنم یعنی اون قدر درگیر باز شدم اصلا نگاه نکردم لول چندم
    stat ها هم حدودی میگم:

Vitality - 28
    Attunement - 14
    Endurance - 26
    Strength - 36
    Dexterity - 19
    Resistance - 11
    Intelligence - 9
    Faith - 12

2. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بابا ایول چقدر تند رفتی وحید جان :| من هنوز همون اوایلم :(( فکر کنم این بازی واسه من نیست اصلا :/ تیک عصبی گرفتم ... هر دفعه که میخوام برگردم و soul قبلی هارو برگردونم، استرس شدید دارم که یه وقت نمیرم دوباره .. فکر کنم با knight باید تست کنم که سگ جون تره ... این کلاسه خیلی مهارت تو جاخالی دادن و ... میخواد...سر باس ها هم مگه میشه dodge کرد آخه...

4. 2 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

سلام

خب بالاخره این باس Anor Londo رو رد کردم
    شاید ده بار هم نمردم ولی چند دفعه خیلی عذابم داد
    مثلا یه دفعه رفتم کلا یه ضربه هم نذاشتن بزنم همون اول مردم!
    یه نفرو ظاهر کردم تا اولی رو راحتر بشه کشت
    برای دومی هم که Smough بود فهمیدم یه قلق خاصی داره یعنی باید با استفاده از ستون ها اونو می کشتم چون کند بود و می رسید به ستون ها قاطی می کرد!
    در کل خدا رحمتشون کنه

یه خوبی که بازی داره اینه که سختیش حداقل منطقیه و اینجوری نیست که کلا نشه رفت
    یه نکته دیگه هم اینکه بعد مثلا یه سختی و محیط های مرده حداقل بعضی جاها به محیط های جالب با موسیقی خیلی زیبا می رسی
    موسیقی بازی واقعا حرف نداره و شاهکاره

شاید بدونی که تو این بازی هر باسی یک قلق خاص و نکته ی ظریفی داره که با توجه به اون میتونی خیلی راحت تر بکشیش

stat هام به این دو تا شمشیر نمی خوره
    اگه اول یه کلاس جادوگر انتخاب می کردم و روی یه سری stat ها بیشتر تمرکز می کردم می تونستم
    بعدشم فک کنم روح این دو تا باس رو نوش جان کردم و الان دیگه نیستن
    آخه مگه چقدر روح لازم داری که به روح باس ها هم رحم نکردی ! حداقل اول ببین چی میشه باهاش ساخت بعد . تازه بازم داشتن یک آیتم خاص خیلی بیشتر از دو مثقال روح می ارزه، بالاخره روح رو میشه همیشه بدست اورد ولی ...

احتمالا روح اون پروانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میگی . باهاش میشد یک نیزه خیلی بلند و سبک ساخت و همچنین یک سپر جادویی خیلی جالب که تیر های جادویی میزنه!

روح اون گرگه Sif هم که دیگه نگو شاید بهترین روح بازی باشه چون سه تا آیتم مختلف میشه باهاش ساخت که انتخاب بینشون سخته ! همون طور که در پست های قبلیم گفتم میشه باهاش بهترین سپر بازی یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همچنین بهترین شمشیر یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همچنین نوع نفرین شده این شمشیر رو ساخت

با علیرضا موافقم که این شمشیر خیلی عالیه چون دو پارامتر مهم یعنی سرعت و دمیج بالا رو همزمان داره در مورد stat ها هم پایین تر میگم.
    فکر کنم هنوز به sif نرسیدی . مواظب باش از دست نره!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با کندن دم Seath the Scaleless بدست میاد و حتما این کار رو بکن! حرکات عجیب غریب این شمشیر فوق العاده ست!

ولی سلاحی که تازه درست کردم و خیلی خوشم اومده همین Quelaag's Furysword هستش
    باس Anor Londo رو با همین کشتم و واقعا عالیه
    هم خیلی سریعه هم شاید بیشترین قدرت آتش رو هم داره
    فک کنم تا آخر هم زیاد ازش استفاده کنم یعنی شاید جزو بهترین سلاح های بازی قرار می گیره
    حداقل برای دشمنان که روی آتش مقاوم نباشن خیلی عالیه
    بله اگه همه ی سلاح ها رو همین طور هورت بکشی بره بالا اون وقت Quelaag's Furysword بهترین سلاح میشه

با همه سختی بازی کنار اومدم ولی این باس Anor Londo دیگه واقعا آخرش بود

شاید بازم یه سری جاها زیاد بمیرم ولی فک کنم الان دیگه اصل بازی تموم شده
    به خصوص با قابلیت سفر کردن بین bonfire ها

آره اون دو تا مکان که گفتی رو نرفتم
    فک کنم باید توی اون مرداب blighttown به اینا راه داشته باشه درسته؟
    من معمولا همه جا رو می گردم اون مرداب هم زیاد گشتم
    شاید الان رفتم سراغش ولی دوباره برگشتن به این blighttown هم عذابه!
    میتونم بگم کمتر از نصف بازی تا اینجاست!
    حالا من هی بگم بیشتر خودتو بساز هی گوش نکن این باس اصلا هم سخت و آخرش نبود

آره تو مرداب blighttown یه راه مخفی داره ببینم خودت میتونی پیداش کنی !
    این Great Hollow واقعا مغز آدمو درگیر میکنه اگه بخای همه آیتما رو بردای
    اگه قبل از بدست اوردن lord vessel و قابلیت سفر میرفتی اونجا خیلی باحال تر بود (سختر!)

1-در مورد سلاح ها کم و بیش فک کنم نظرمو گفتم
    Claymore که گفتی به نظر سلاح خیلی خوبیه به خصوص اگه تا آخر آپگرید بشه ولی فک کنم همون اولا feed شد رفت

Black knight Sword هم فک کنم اصلا پیدا نکردم یعنی اون موقع احتمالا Item Discovery پایین بوده و الان دیگه فک نکنم پیدا بشه
    در مورد سپرها فک کنم همین Havel's Greatshield بهترین باشه ولی سخت میشه 50 تا قدرت براش جور کرد!
    بقیه هم که گفتی دارم و کم و بیش ازشون استفاده می کنم
    یه Giant Shield هم توی همین Anor Londo بودش که اونم بد نیست حداقل جلوی باس به درد خورد

2- منم موافقم
    جلوی بعضی باس ها بهتره از یه سلاح با قدرت خیلی بالا استفاده کرد که با چند ضربه کارو تموم کرد
    ولی بستگی داره باس چه قدر سریع یا کند باشه
    حالا سوای باس ها جلوی دشمنان معمولی این سلاح های سنگین بعضی وقتا به کار میان
    Smough رو من آخر کشتم یعنی همین آخر هم به زور کشتم چه برسه دیگه به حالت دوم!

3- الان یادم نیست باید نگاه کنم یعنی اون قدر درگیر باز شدم اصلا نگاه نکردم لول چندم

stat ها هم حدودی میگم:

Vitality - 28
    Attunement - 14
    Endurance - 26
    Strength - 36
    Dexterity - 19
    Resistance - 11
    Intelligence - 9
    Faith - 12
    واقعا که !

دیگه نمیدونم چی بگم....... اشتباهی feed کردی دیگه ؟ یا اینکه به خاطر 100 تا روح!!!!!!

black knight sword از اون بلک نایت توی Undead Burg بدست میاد خیلی سلاح قوی ایه نسبت به وزن 8 . خیلی راحت میتونی باهاش باس بکشی
    اگه بدست نیووردیش که نصف عمرت بر فنا . من اون اول گفتم

Eagle Shield از Giant Shield استابیلیتی بیشتری داره و در برابر برق هم یکسانند و نکته مهم اینه که اولی وزنش 6 ولی دومی 18 !!!!!
    همونطور که گفتم اون 5 درصد ضعفی که در دمیج فیزیکی داره زیاد تاثیر نداره

بقیه جاها هم که دمیج برق و مجیک نیست Tower Shield عالیه با استابیلیتی 72
    استابیلیتی برات مهم نیست؟

آخه کی میخای استرنج رو 50 کنی که از Havel's Greatshield استفاده کنی اونم با 26 کیلو وزن! اصلا بالا تر از 40 بردن یک stat زیاد عاقلانه نیست چون بعد از اون زیاد تاثیر نمیزاره

بهترین سپر همون که گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست با استابیلیتی 88 . که فقط استرنج 34 میخاد و تازه در برابر سم و خونریزی هم صد در صد بلاک داره و وزنشم 16 هست

در مورد stat ها بگم که به نظرم استرنج رو خیلی زود بالا بردی و بالاتر از 40 بردن خوب نیست و اون چیزایی که استرنج بیشتر میخان معمولا وزن زیادی دارن و زیاد به درد بخور نیستن
    و همون طور که گفتم chaos Greataxe+5 بیشترین دمیج رو برای من داره

به نظرم باید در کنار بقیه چیزا Faith و Intelligence رو در حد معمول بالا اورد که از استفاده از بعضی آیتمای خوب محروم نشد

رو vitality هم زیاد کار نکن چون زیاد کردن چیزای دیگه لذت بیشتری داره نسبت به آسون شدن بازی

لزوما ئمیج بالا خوب بودن یک شمشیر رو نشون نمیده
    fire great axe +10 بیشترین دمیج رو داره ولی سرعتش بسیار پایینه.
    GS Artorias هم سرعت نسبتا خوبی داره هم دمیج بالایی داره و هم میتونه همزمان چند نفر رو بزنه .
    Moonlight هم واقعا عالیه اگه Int بالا داشته باشی. ضربه RT اون هر چی دشمن جلوت باشه رو میکشه.
    البته استفاده از هر سلاح کاملا بستگی به کاراکتر داره

بله همون طور که در بالا گفتم موافقم .
    من از black knight halberd زیاد استفاده میکردم که سرعت خوبی داشت و همچنین برد زیاد.

ولی یه نکته ای هم هست که شاید قبول داشته باشی در بعضی باسها و دشمنای قوی سلاح های سنگین خیلی بهترن مثلا اگه بخای توی tomb of the giant فارمینگ روح انجام بدی اگه با Greatsword of Artorias بری که اون سگ ها قیمه قیمه ات میکنن!
    به نظر من اونجا بهترین جای فارم روحه . من با larg club +15 اونجا میرم و با دو دست میگیرم و دشمنای اونجا از یک فاصله ای اگه واستی حمله نمیکنن و کافیه یک حمله ی پرشی کنی ، پخش زمین میشن ! و خیلی هم سریع همه رو نابود میکنی

در کل بهترین سلاح ، برای هر فرد و هر بیلد و هر مکان و هر زمان و ... فرق میکنه
    و این از عجایب گیم پلی این بازیه!

بابا ایول چقدر تند رفتی وحید جان :| من هنوز همون اوایلم :(( فکر کنم این بازی واسه من نیست اصلا :/ تیک عصبی گرفتم ... هر دفعه که میخوام برگردم و soul قبلی هارو برگردونم، استرس شدید دارم که یه وقت نمیرم دوباره .. فکر کنم با knight باید تست کنم که سگ جون تره ... این کلاسه خیلی مهارت تو جاخالی دادن و ... میخواد...سر باس ها هم مگه میشه dodge کرد آخه...

اون طور که تو رده بندی دیدم میگن knight بدترین کلاسه
    من میگم با warrior برو
    با pyromancer هم میگن سختی کم میشه
    یکم بری جلو با بازی آشنا میشی و آسون میشه
    Last edited by aminkhoob; 18-01-2015 at 07:04.

6. 2 کاربر از aminkhoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اون موقع که بحث رو توی تاپیک شروع کردم بازی داشت می افتاد توی روال
    اشکالی نداره بعضی وقتا بازی ها اینجوری طلسم میشن و یکمی تلاش کنی میشه بازیو پیش برد
    به نظرم اگه می خوای دوباره بری با کلاس پایرومنسر شروع کن که از لحاظ آسونتر شدن خیلی بهت کمک می کنه
    این کلاس bandit که من میرم هم خوبه
    کلا به نظرم اگه کلاسشو هم انتخاب نمی کنی حداقل از پایرومنسی استفاده کن به خصوص توی باس ها خیلی به کار میاد

آخه مگه چقدر روح لازم داری که به روح باس ها هم رحم نکردی ! حداقل اول ببین چی میشه باهاش ساخت بعد . تازه بازم داشتن یک آیتم خاص خیلی بیشتر از دو مثقال روح می ارزه، بالاخره روح رو میشه همیشه بدست اورد ولی ...

احتمالا روح اون پروانه Moonlight Butterfly رو میگی . باهاش میشد یک نیزه خیلی بلند و سبک ساخت و همچنین یک سپر جادویی خیلی جالب که تیر های جادویی میزنه!

روح اون گرگه Sif هم که دیگه نگو شاید بهترین روح بازی باشه چون سه تا آیتم مختلف میشه باهاش ساخت که انتخاب بینشون سخته ! همون طور که در پست های قبلیم گفتم میشه باهاش بهترین سپر بازی یعنی Greatshield of Artorias و همچنین بهترین شمشیر یعنی Greatshield of Artorias و همچنین نوع نفرین شده این شمشیر رو ساخت

با علیرضا موافقم که این شمشیر خیلی عالیه چون دو پارامتر مهم یعنی سرعت و دمیج بالا رو همزمان داره در مورد stat ها هم پایین تر میگم.
    فکر کنم هنوز به sif نرسیدی . مواظب باش از دست نره!

Moonlight Greatsword با کندن دم Seath the Scaleless بدست میاد و حتما این کار رو بکن! حرکات عجیب غریب این شمشیر فوق العاده ست!
    اولای بازی بودم کاربرد روح رو نمی دونستم فک کنم روح پروانه رو خوردم
    این روح پروانه خیلی هم سلاح خاصی نداره یعنی اگه خاص باشه هم کلا به stat های من نمی خوره و در هر صورت نمی تونستم استفاده کنم
    روح Sif هم می دونستم میشه این شمشیر رو باهاش ساخت ولی گفتم باز این شمشیر رو فعلا توی این بار رفتنم نمی تونم استفاده کنم و stat هام باهاش جور نیستن
    ولی دیگه نمی دونستم میشه سلاح های دیگه ساخت
    اونو هم نوش جان کردم ولی برای خیلی وقت پیشه
    اگه Sif یه برادری پسری چیزی داشت خیلی خوب بود می رفتم می کشتمشون جبران اون روح از دست رفته بشه
    ولی با دو تا روح دیگه اون دو تا سلاح که گفتم رو ساختم که خیلی خوبن
    الان در ادامه دیگه همه روح ها رو نگه داشتم

بله اگه همه ی سلاح ها رو همین طور هورت بکشی بره بالا اون وقت Quelaag's Furysword بهترین سلاح میشه
    ولی واقعا سلاح خوبیه خودت یه امتحانی کن
    وقتی استفاده کنی قشنگ می فهمی عالیه چون راحت پشت سر هم میشه چندین ضربه به خیلی از دشمنان زد و سریع همه رو می کشه
    شاید از نظر قدرت از بعضی سلاح ها که میگی پایینتره ولی بعضی جاها خیلی کاربرد داره

میتونم بگم کمتر از نصف بازی تا اینجاست!
    حالا من هی بگم بیشتر خودتو بساز هی گوش نکن این باس اصلا هم سخت و آخرش نبود

آره تو مرداب blighttown یه راه مخفی داره ببینم خودت میتونی پیداش کنی !
    این Great Hollow واقعا مغز آدمو درگیر میکنه اگه بخای همه آیتما رو بردای
    اگه قبل از بدست اوردن lord vessel و قابلیت سفر میرفتی اونجا خیلی باحال تر بود (سختر!)
    آره الان بیشتر دارم به خودسازی فک می کنم
    میگم چه طوره یه سر darkroot garden و اون جادوگرا برم؟
    حالا جالبیش اینه که چند روز پیش رفتم عضو گروه اونا شدم دیگه اونا بهم حمله نمی کردن!
    به خاطر همین پشیمون شدم رفتم عضو یه گروه دیگه شدم و حتما در ادامه سراغ اونا هم میرم ولی این دفعه فرپلی بازی می کنیم
    چند وقته کلا سراغ مبارزه با اونا نرفتم

این Great Hollow هم پیدا کردم راهش خیلی مخفی بود!
    فقط این مکان با اینکه جالب بود ولی یه جاهایی احتمال افتادن بود
    حالا نکته عجیبش اینه که من این قورباغه های ضعیف رو حواسم بهشون نبود نمی دونم واقعا چه جوری نفرین شدم!
    در صورتی که همینا رو توی Depth راحت کشتم یعنی اینجا غافلگیرم کردن یه دفعه از پشت اومدن وگرنه با یه ضربه راحت همه شون می میرن
    حالا در مورد نفرین نگران نبودم و برای یه بار تجربه جالبی بود و مشکلی نبود سنگشو چند تا داشتم که از بین بره
    جالبه اون اوایل توی همین تاپیک از قول یه منتقد سایت همچین از این قسمت نفرین آدمو می ترسوندن!
    طرف می گفت که بعد 30 ساعت بازی توی Depth نفرین شده و در اون لحظه کنسول رو خاموش کرده و بعدش سیوش معیوب شده و مجبور شده از اول بره!
    آخه چه کاریه هر چیزی یه راهی داره

فعلا تا Ash Lake رسیدم ولی هنوز اون جا رو نگشتم
    Hydra رو هم خیلی قبل کشته بودم احتمالا اینجا هم باز هست
    گفتم Hydra یاد اون پشت اون افتادم که چه جالب بود برای رسیدن به اون DLC خاص باید حتما اون جا می رفتم
    وارد اون DLC هم تازه شدم ولی بعضی جاهاش یکمی سخت بود به خصوص باس دوم و فعلا بی خیال شدم و به نظر میاد باس آخری یعنی اون اژدها دیگه خیلی سخت باشه

واقعا که !

دیگه نمیدونم چی بگم....... اشتباهی feed کردی دیگه ؟ یا اینکه به خاطر 100 تا روح!!!!!!

black knight sword از اون بلک نایت توی Undead Burg بدست میاد خیلی سلاح قوی ایه نسبت به وزن 8 . خیلی راحت میتونی باهاش باس بکشی
    اگه بدست نیووردیش که نصف عمرت بر فنا . من اون اول گفتم
    نه اشتباه که نکردم و به خاطر روح نبود
    یه دفعه یادمه اون قدر شمشیر همرام داشتم که خسته شدم و خیلی ها رو feed کردم
    الان از تصمیمم پشیمون نیستم
    این Claymore که میگی آره اگه آپگرید بشه سلاح خیلی خوبیه
    ولی من سلاح های بهتری از اون دارم و خیلی نباید نگران از دست دادنش باشم

Eagle Shield از Giant Shield استابیلیتی بیشتری داره و در برابر برق هم یکسانند و نکته مهم اینه که اولی وزنش 6 ولی دومی 18 !!!!!
    همونطور که گفتم اون 5 درصد ضعفی که در دمیج فیزیکی داره زیاد تاثیر نداره

بقیه جاها هم که دمیج برق و مجیک نیست Tower Shield عالیه با استابیلیتی 72
    استابیلیتی برات مهم نیست؟

آخه کی میخای استرنج رو 50 کنی که از Havel's Greatshield استفاده کنی اونم با 26 کیلو وزن! اصلا بالا تر از 40 بردن یک stat زیاد عاقلانه نیست چون بعد از اون زیاد تاثیر نمیزاره

بهترین سپر همون که گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست با استابیلیتی 88 . که فقط استرنج 34 میخاد و تازه در برابر سم و خونریزی هم صد در صد بلاک داره و وزنشم 16 هست
    این stability یا همون استحکام دقیقا کاربردش چیه؟
    من دقیق متوجه نشدم چه تاثیراتی داره
    من بیشتر به خصوصیات دفاعی و وزن سپرها توجه می کنم

بعد راستی یه چیزی واقعا برام سواله
    اینکه وزن آیتم های همراهت خیلی سنگین بشه و یعنی بیشتر حد بشه که مشخصه کارکتر اصلا راه نمیره که مطمئنا با این Havel Ring حل میشه
    ولی حالا فرضا من 65 تا می تونم همراه داشته باشم و 64 تا همرام دارم. این می تونه توی سرعت کارکتر تاثیر داشته باشه؟
    من احساس می کنم تاثیر داره یعنی بعضی وقتا شک می کنم Havel Ring رو داشته باشم یا نه

در حاضر اکثرا همین Elite Knight Set رو تنم می کنم که به نظرم خوبه
    ولی از اون بهتر هم باید ست های زیادی باشن که بعضی هاشون هم خیلی سنگین هستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اینکه وزن آیتم های همراهت خیلی سنگین بشه و یعنی بیشتر حد بشه که مشخصه کارکتر اصلا راه نمیره که مطمئنا با این Havel Ring حل میشه
    ولی حالا فرضا من 65 تا می تونم همراه داشته باشم و 64 تا همرام دارم. این می تونه توی سرعت کارکتر تاثیر داشته باشه؟
    من احساس می کنم تاثیر داره یعنی بعضی وقتا شک می کنم Havel Ring رو داشته باشم یا نه

مدت زیادیه این بازی رو انجام ندادم پس راهنمایی هام زیاد معتبر نیست ولی اگه درست یادم باشه هر چه قدر stability بالاتر باشه موقع دفع ضربات، کارکتر استامینا ی کمتری مصرف می کنه
    وزن بر سرعت کارکتر هم تاثیر داشت و بصورت پلکانی عمل می کرد .وزن بالاتر از یه حدودی ( 25% ،50% و 75% ) سرعت کارکتر و سرعت پر شدن استامینا بار رو کاهش می داد

9. 3 کاربر از darab sur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

سلام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند تا اسکرین شات از بازی گرفتم بعضیاش خیلی خوب افتاده . تو این پست میزارم

اولای بازی بودم کاربرد روح رو نمی دونستم فک کنم روح پروانه رو خوردم
    این روح پروانه خیلی هم سلاح خاصی نداره یعنی اگه خاص باشه هم کلا به stat های من نمی خوره و در هر صورت نمی تونستم استفاده کنم
    روح Sif هم می دونستم میشه این شمشیر رو باهاش ساخت ولی گفتم باز این شمشیر رو فعلا توی این بار رفتنم نمی تونم استفاده کنم و stat هام باهاش جور نیستن
    ولی دیگه نمی دونستم میشه سلاح های دیگه ساخت
    اونو هم نوش جان کردم ولی برای خیلی وقت پیشه
    اگه Sif یه برادری پسری چیزی داشت خیلی خوب بود می رفتم می کشتمشون جبران اون روح از دست رفته بشه
    ولی با دو تا روح دیگه اون دو تا سلاح که گفتم رو ساختم که خیلی خوبن
    الان در ادامه دیگه همه روح ها رو نگه داشتم

اول اینکه خیلی زود رفتی سراغ پروانه و Sif برای اول بازی یکمی سخت هستند و لازم هم نیست . الان باید میرفتی

با روح پروانه میشد اینارو ساخت البته با دو عدد از اون:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این نیزش که فکر کنم بلند ترین سلاحه:

آره برای منم زیاد کاربردی نیستن ولی خاص ، هستند.

با روح sif هم میشد اینارو ساخت :
    شمشیر و سپر Artorias

و یک شمشیر دیگه که میمونه برای ++NG !

میگن این Sif گرگ پهلوون Artorias بوده ولی Artorias وقتی معتاد شد و به اون روز افتاد دیگه خودشو خراب کرد! و sif هم دیگه از پیشش رفت!
    انقدر دود و دم راه انداخت که حتی شمشیر و سپرش هم سیاه شدند!

اما داستان اونها اینجوری نیست و خیلی غمناکه بعدا که رسیدی میگم .

همچین میگی فلان چیز به stat هام نمیخوره که انگار چی هست!
    اگه Faith و Int رو به حداقل مورد نیاز برای شمشیر GS Artorias برسونی بازم چیز خوبیه ولی در کل به درد لول های بالاتر میخوره

ولی واقعا سلاح خوبیه خودت یه امتحانی کن
    وقتی استفاده کنی قشنگ می فهمی عالیه چون راحت پشت سر هم میشه چندین ضربه به خیلی از دشمنان زد و سریع همه رو می کشه
    شاید از نظر قدرت از بعضی سلاح ها که میگی پایینتره ولی بعضی جاها خیلی کاربرد داره

سلاح مورد علاقه شما:

سلاح خوبیه ولی همون طور که ویکی گفته برای دشمنانی که در برابر آتش ضعف دارن

آره الان بیشتر دارم به خودسازی فک می کنم
    میگم چه طوره یه سر darkroot garden و اون جادوگرا برم؟
    حالا جالبیش اینه که چند روز پیش رفتم عضو گروه اونا شدم دیگه اونا بهم حمله نمی کردن!
    به خاطر همین پشیمون شدم رفتم عضو یه گروه دیگه شدم و حتما در ادامه سراغ اونا هم میرم ولی این دفعه فرپلی بازی می کنیم
    چند وقته کلا سراغ مبارزه با اونا نرفتم

با عضویت در گروه اونا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( شیوا خانوم ! البته آقایه) ظاهر میشه و اگه باهاش در Darkroot Garden حرف بزنی و حرفاش تموم بشه میره توی bighttown و یه سری آیتم میفروشه ولی بازم باید عضو گروه باشی تا ببینیش

توی Anor Londo چرا فارم روح نمیکنی ؟
    اون Silver Knight ها خیلی خوبن چون زیادم هستند و همچنین اون غول های بزرگ و ورژن کوچیک ترشون!

این Great Hollow هم پیدا کردم راهش خیلی مخفی بود!
    فقط این مکان با اینکه جالب بود ولی یه جاهایی احتمال افتادن بود
    حالا نکته عجیبش اینه که من این قورباغه های ضعیف رو حواسم بهشون نبود نمی دونم واقعا چه جوری نفرین شدم!
    در صورتی که همینا رو توی Depth راحت کشتم یعنی اینجا غافلگیرم کردن یه دفعه از پشت اومدن وگرنه با یه ضربه راحت همه شون می میرن
    حالا در مورد نفرین نگران نبودم و برای یه بار تجربه جالبی بود و مشکلی نبود سنگشو چند تا داشتم که از بین بره
    جالبه اون اوایل توی همین تاپیک از قول یه منتقد سایت همچین از این قسمت نفرین آدمو می ترسوندن!
    طرف می گفت که بعد 30 ساعت بازی توی Depth نفرین شده و در اون لحظه کنسول رو خاموش کرده و بعدش سیوش معیوب شده و مجبور شده از اول بره!
    آخه چه کاریه هر چیزی یه راهی داره
    آره راه عجیبی داره ! این نامردا سازنده های بازی در مورد گیمرا چه فکری کردن؟!

حدس میزدم اونجا پات به نفرین باز بشه چون منم کلا دو بار نفرین شدم هر دوبارش اونجا بود البته به خاطر بی احتیاطی
    بدیش اینه که مجسمه ات تا ابد همون جا میمونه ! حتی در دور بعدی بازی +NG هم بیای همون جا هست! اینو دیگه فکر نمی کردم!

نکته خیلی مهم این که داشتن humanity خیلی مقاومت در برابر نفرین curs resist رو زیاد میکنه که جالبه تا 30 تا humanity همینطور زیاد میشه و بعدش دیگه تاثیر نداره و در کل 120 تا اضافه میشه ولی item discovery تا ده تا humanity زیاد میشه

همچنین داشتن humanity برای بعضی سلاح ها دمیج رو زیادتر میکنه که حداکثر تا ده تا تاثیر داره یکی از این سلاح ها همین Quelaag's Furysword هست و هم چنین سلاح های دارای آپگرید chaos

یک چیز دیگه در مورد The Great Hollow این که ده تا مارمولک های کریستالی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره که به طور رندم ظاهر میشن و انواع Titanite رو میدن . دقت کن که با داشتن Item discovery بالا و یا با استفاده از سیو میتونی ده تا Titanite Slab بدست بیاری !
    هرکدوم در محل های خاصی ظاهر میشن که پیدا کردن راه اونجا ها هم خودش داستانیه!
    و یک ترفند هم اینکه اگه در محل اونها بری و بازی رو لود کنی یعنی بری بیرون بازی و بیای احتمالا می بینیشون و میتونی راحت بکشی

برای اینکه احتمال افتادن کم بشه توی تنظیمات بازی قسمت Options گزینه ی Camera auto wall recovery رو Off کن تا دوربین از توی اشیا رد بشه

فعلا تا Ash Lake رسیدم ولی هنوز اون جا رو نگشتم
    Hydra رو هم خیلی قبل کشته بودم احتمالا اینجا هم باز هست
    گفتم Hydra یاد اون پشت اون افتادم که چه جالب بود برای رسیدن به اون DLC خاص باید حتما اون جا می رفتم
    وارد اون DLC هم تازه شدم ولی بعضی جاهاش یکمی سخت بود به خصوص باس دوم و فعلا بی خیال شدم و به نظر میاد باس آخری یعنی اون اژدها دیگه خیلی سخت باشه
    آره hydra داره ولی این دفعه پروازم میکنه که خیلی صحنه شگفت انگیزیه!

احتمالا باس دوم منظورت همین پهلوون مورد بحث بود؟

نه اشتباه که نکردم و به خاطر روح نبود
    یه دفعه یادمه اون قدر شمشیر همرام داشتم که خسته شدم و خیلی ها رو feed کردم
    الان از تصمیمم پشیمون نیستم
    این Claymore که میگی آره اگه آپگرید بشه سلاح خیلی خوبیه
    ولی من سلاح های بهتری از اون دارم و خیلی نباید نگران از دست دادنش باشم
    خب میزاشتی تو Bottomless Box راهش این نبود که

مهم تر از همه چیز Stability هست که هرچه بیشتر باشه وقتی سپر رو گرفتی جلوت اگه کسی ضربه بزنه کمتر stamina (نوار سبز) کم میشه و سپرت به راحتی کنار نمیره

این Tower Shield که گفتم رو یکم آپگرید کن بعد باهاش برو جلوی یک باسی چیزی اونوقت به مفهوم واقعی Stability پی میبری
    یعنی در کل میشه گفت کار مبارزه رو راحت میکنه سپر رو میگیری جلوت بعدش هر کار میخاد بکنه ، هیچی نمیشه

دفعه اول که رفتم Artorias رو بکشم فکر کنم سپر ضعیفی داشتم ولی بعدش با همین رفتم ، بعد این شوالیه ی بزرگ ، با اون حرکات پی در پی و خارق العاده اش هر چی ضربه میزد سپر من مثل سنگ وایمیستاد اونجا خیلی حال کردم ! چون قبلش به این مسئله توجه کمتری داشتم

البته باید در لحظه های کوتاهی سپر رو ببری کنار و دوباره بگیری تا stamina یکمی زیاد بشه چون موقع گرفتن سپر stamina دیرتر پر میشه و یک انگشتر تو همین great hollow هست که سرعت برگشت stamina رو زیاد میکنه

ولی همش از سپر استفاده کردن بازی رو بیمزه میکنه و قسمت عمده ای از طراحی بازی جاخالی دادن هاست که مهارت زیادی میخاد

برای درک بیشتر مسئله ی Stability به عکسای زیر توجه کنید:

اولی ضربه بسیار سنگینی هست که Royal Sentinel ها میزنن و هر گاردی رو در هم می شکنه! ولی با سپر Artorias با stability 88 این اتفاق نمیافته و stamina هم زیاد کم نمیشه
    دقت کنید که چقد stamina کم شده
    تو ویکی گفته با استفاده از جادوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی این سپر ، بلاک کردن تقریبا stamina رو کم نمی کنه!

در مورد سرعت حرکت کاراکتر چهار تا درجه هست و همچنین چهار تا کلاس وزنی
    هر کلاس وزنی به مقدار درصدی که از ماکسیمم بار قابل حمل پر شده بستگی داره :

اگه بیشتر یا مساوی 100 در صد باشه که سنگین ترین حالت هست (over-encumbered )
    در این حالت roll یا همون ملاق نمیشه زد و راه رفتن سریع که مثل دویدنه نمیشه انجام داد و کاراکتر فقط راه میره

اگه بین 50 تا 100 درصد باشه حالت سنگین هست (Heavy)
    در این حالت حرکت همون راه رفتن معمولی هست و roll رو میشه انجام داد (slow)

اگر بزرگتر یا مساوی 25 و کمتر یا مساوی 50 درصد باشه حالت متوسط هست ( medium )
    در این حالت حرکت سریع تره ( medium)

اگر کمتر از 25 درصد باشه که حالت سبک هست ( light)
    این حالت سریع ترین هست (fastest)

در این حالت آخر اگه از انگشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی کاراکتر به جای قل خوردن یا roll یک جفتک بالانس حسابی میزنه! ( Flip )که سرعتش بیشتره و سریع تر به حالت اول برمیگرده

همین شیوا (Shiva of the east ) که گفتم یک بادیگارد داره که نینجا هست ، این انگشتر با کشتن اون بدست میاد

ست Elite Knight هم خیلی خوبه منم زیاد ازش استفاده میکردم الانم اگه بخام سبک کار کنم میپوشم

یه نکته ای هم بگم حالا که black knight sword رو بدست نیاوردی دقت کن Black Knight Halberd رو از دست ندی
    یک بلک نایت توی Darkroot Basin هست که نزدیک اون غار که توش bonfire هست واستاده . سعی کن موقع کشتنش Item discovery بالا باشه
    این سلاح رو من خیلی استفاده کردم چون با وزرن 14 حرکت نسبتا سریعی داره و از راه دور میزنه و دمیجشم بالاست

محل گروه Chaos Servant هم یه جای مخفیه . پیداش نکردی؟

این سلاح هم با Quelaag's Furysword مقایسه کن:

همین طوری با آپگرید Enchanted پیدا میشه

هر کی میگه سلاح های سنگین ، سریع نیستند یه عکسای زیر توجه کنه:

این عکس اولی رو شانسی گرفتم ، خیلی باحال افتاده!
    دومی هم فکر کنم اون تیره یارو هست که هنوز رو هوا مونده!
    این Larg club هم اعجوبه ای هست ! با وزن 11 و دمیج بسیار زیاد که حرکت قوی یکدستش سرعت و برد زیادی داره

این قوی ترین سلاحم :

اینم مشخصات کاراکتر:

به نظر خودم که بیلدشو زیاد خوب درست نکردم
    اون جادو ها هم تزیینی هست ! اولیشو که اصلا نمیتونم استفاده کنم
    Last edited by aminkhoob; 18-01-2015 at 22:27.

11. این کاربر از aminkhoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایول عکسای جالبی انداختی
    بازی منو به شدن معتاد کرده یعنی بازی های دیگه ای رو دارم ولی فعلا با وجود این بازی به بازی دیگه ای فک نمی کنم
    ولی فک نکنم دیگه حس NG+ داشته باشم و به اون لولی که رسیدی منم برسم

با عضویت در گروه اونا Shiva of the East ( شیوا خانوم ! البته آقایه) ظاهر میشه و اگه باهاش در Darkroot Garden حرف بزنی و حرفاش تموم بشه میره توی bighttown و یه سری آیتم میفروشه ولی بازم باید عضو گروه باشی تا ببینیش

توی Anor Londo چرا فارم روح نمیکنی ؟
    اون Silver Knight ها خیلی خوبن چون زیادم هستند و همچنین اون غول های بزرگ و ورژن کوچیک ترشون!
    توی اون گروه عضو نشم بهتره چون به روح اونا نیاز دارم
    دیگه خیلی وقته اونا رو توی دره نمی دازم و میرم راحت باهاشون می جنگم و کلی روح از این طریق بدست اوردم
    آره Anor Londo هم برای روح فارم کردن خیلی خوبه و دشمنا خیلی قوی نیستن ولی روح زیادی میدن

الان فعلا می خوام یکمی لول رو بالا ببرم چون فک کنم لول 73 بودم
    حالا الان یه سوالی برام پیش اومده اینه که بهتره از بین این 4 تا باس که باید بکشم به ترتیب کدوما رو برم؟
    یعنی می خوام ببینم به نسبت کدوم ها هم مسیرشون راحتره هم خود مبارزه باهاشون
    این Nito رو تا یه جاهایی مسیرشو رفتم ولی یکمی خطرناک بود و کلا به نظر می رسه جاییه که احتمالا افتادن و مردن زیاده!
    فعلا اون جا رو بی خیال شدم
    اون قسمت که روح ها هستن هم به نظر جای آسونی نمیاد و کلا bonfire هم نداره
    فک کنم اول برم سمت اون باس که از Anor Londo راه داشت بهتره نه؟

آره راه عجیبی داره ! این نامردا سازنده های بازی در مورد گیمرا چه فکری کردن؟!

حدس میزدم اونجا پات به نفرین باز بشه چون منم کلا دو بار نفرین شدم هر دوبارش اونجا بود البته به خاطر بی احتیاطی
    بدیش اینه که مجسمه ات تا ابد همون جا میمونه ! حتی در دور بعدی بازی +NG هم بیای همون جا هست! اینو دیگه فکر نمی کردم!

نکته خیلی مهم این که داشتن humanity خیلی مقاومت در برابر نفرین curs resist رو زیاد میکنه که جالبه تا 30 تا humanity همینطور زیاد میشه و بعدش دیگه تاثیر نداره و در کل 120 تا اضافه میشه ولی item discovery تا ده تا humanity زیاد میشه

همچنین داشتن humanity برای بعضی سلاح ها دمیج رو زیادتر میکنه که حداکثر تا ده تا تاثیر داره یکی از این سلاح ها همین Quelaag's Furysword هست و هم چنین سلاح های دارای آپگرید chaos

یک چیز دیگه در مورد The Great Hollow این که ده تا مارمولک های کریستالی Crystal Lizard داره که به طور رندم ظاهر میشن و انواع Titanite رو میدن . دقت کن که با داشتن Item discovery بالا و یا با استفاده از سیو میتونی ده تا Titanite Slab بدست بیاری !
    هرکدوم در محل های خاصی ظاهر میشن که پیدا کردن راه اونجا ها هم خودش داستانیه!
    و یک ترفند هم اینکه اگه در محل اونها بری و بازی رو لود کنی یعنی بری بیرون بازی و بیای احتمالا می بینیشون و میتونی راحت بکشی

برای اینکه احتمال افتادن کم بشه توی تنظیمات بازی قسمت Options گزینه ی Camera auto wall recovery رو Off کن تا دوربین از توی اشیا رد بشه
    پس چه جای جالبیه!
    من سعی کردم توی The Great Hollow چیزای خوبی بدست بیارم ولی همه شو بدست نیاوردم و شاید دوباره برگشتم
    در مورد نفرین هم چه جالبه نمی دونستم!

آره hydra داره ولی این دفعه پروازم میکنه که خیلی صحنه شگفت انگیزیه!

احتمالا باس دوم منظورت همین پهلوون مورد بحث بود؟
    آره Hydra رو دیدم کلی هم خندیدم که می تونه پرواز کنه
    کلا یکی از راحترین مینی باس هم هست و وقتی نزدیکش بشی هیچ کار خاصی نمی تونه کنه
    این Ash Lake زیاد جای بزرگی نبود ولی عجب اتمسفری داشت!
    انگار آخر دنیای بازی همین جاست و چه موسیقی قشنگی هم داره
    خیلی از این جا خوشم اومد
    فقط جالبه اگه قبل سفر کردن به bonfire ها به اینجا بیای یعنی باید این همه راه رو دوباره برگردی؟!
    خوبه پس بعد از سفر کردن اومدم وگرنه خیلی راه طولانی داشت و حسش نبود آدم برگرده

در مورد باس هم آره همونه
    بعدها سراغش میرم و کشتنش خیلی سخت هم نیست

مهم تر از همه چیز Stability هست که هرچه بیشتر باشه وقتی سپر رو گرفتی جلوت اگه کسی ضربه بزنه کمتر stamina (نوار سبز) کم میشه و سپرت به راحتی کنار نمیره

این Tower Shield که گفتم رو یکم آپگرید کن بعد باهاش برو جلوی یک باسی چیزی اونوقت به مفهوم واقعی Stability پی میبری
    یعنی در کل میشه گفت کار مبارزه رو راحت میکنه سپر رو میگیری جلوت بعدش هر کار میخاد بکنه ، هیچی نمیشه
    این Tower Shield رو رفتم 10 تا آپگرید کردم خیلی خوب شد
    زیاد باهاش نرفتم ولی فک کنم خیلی جاها به کارم بیاد
    اون سپر Artorias هم از دست دادم و دیگه نمی تونم داشته باشم
    فک کنم باید تا آخر دیگه باید این برم البته تا 15 تا آپگریدش می کنم

در مورد سرعت حرکت کاراکتر چهار تا درجه هست و همچنین چهار تا کلاس وزنی
    هر کلاس وزنی به مقدار درصدی که از ماکسیمم بار قابل حمل پر شده بستگی داره :

اگه بیشتر یا مساوی 100 در صد باشه که سنگین ترین حالت هست (over-encumbered )
    در این حالت roll یا همون ملاق نمیشه زد و راه رفتن سریع که مثل دویدنه نمیشه انجام داد و کاراکتر فقط راه میره

اگه بین 50 تا 100 درصد باشه حالت سنگین هست (Heavy)
    در این حالت حرکت همون راه رفتن معمولی هست و roll رو میشه انجام داد (slow)

اگر بزرگتر یا مساوی 25 و کمتر یا مساوی 50 درصد باشه حالت متوسط هست ( medium )
    در این حالت حرکت سریع تره ( medium)

اگر کمتر از 25 درصد باشه که حالت سبک هست ( light)
    این حالت سریع ترین هست (fastest)

در این حالت آخر اگه از انگشتر Dark Wood Grain Ring استفاده کنی کاراکتر به جای قل خوردن یا roll یک جفتک بالانس حسابی میزنه! ( Flip )که سرعتش بیشتره و سریع تر به حالت اول برمیگرده

همین شیوا (Shiva of the east ) که گفتم یک بادیگارد داره که نینجا هست ، این انگشتر با کشتن اون بدست میاد
    مرسی
    در این مورد توی ویکی نخونده بودم
    دارم سعی می کنم بیشتر جاها زیر 50 درصد حمل کنم که کارکترم سریعتر باشه
    بعضی جاهای بازی سرعت خیلی مهمتر از قدرته و دارم روی سرعت زیاد کار می کنم

این سلاح رو منم دارم
    تا نزدیک 10 تا آپگردیش کردم
    سلاح کندیه ولی برای باس ها و دشمنان خیلی قوی به کار میاد
    البته هنوز این آپگرید Chaos رو پیدا نکردم
    پیداش کردم حتما سراغش میرم
    فک کنم طرفای همون جایی باشه که ناقوس دوم رو زدم

stat ها خیلی عالیه و تقریبا همه چیو زیاد کردی
    معلومه حوصله داشتی خیلی بازیو بری
    احتمالا برای لول بعدی بالای صد هزار روح می خوای

جدیدا زیاد لول آپ نمی کنم
    چون هر چی روح بدست میارم در راه آپگرید و اینا میره!

13. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

سلام

الان فعلا می خوام یکمی لول رو بالا ببرم چون فک کنم لول 73 بودم
    حالا الان یه سوالی برام پیش اومده اینه که بهتره از بین این 4 تا باس که باید بکشم به ترتیب کدوما رو برم؟
    یعنی می خوام ببینم به نسبت کدوم ها هم مسیرشون راحتره هم خود مبارزه باهاشون
    این Nito رو تا یه جاهایی مسیرشو رفتم ولی یکمی خطرناک بود و کلا به نظر می رسه جاییه که احتمالا افتادن و مردن زیاده!
    فعلا اون جا رو بی خیال شدم
    اون قسمت که روح ها هستن هم به نظر جای آسونی نمیاد و کلا bonfire هم نداره
    فک کنم اول برم سمت اون باس که از Anor Londo راه داشت بهتره نه؟
    اینا هر کدوم از یکی دیگه سخترن !
    اون قسمت هم که میگی با اون سربازای کریستالی و غولاش و چیزای دیگه بازم سخته

به نظرم بهتره همون روح ها رو بری New Londo Ruins
    سختی این قسمت بیشتر به خاطر نبود bonfire و نیاز به استفاده از یک آیتم برای مبارزه با روحها و توانایی های روح هاست که از همه چی رد میشن ولی اونجایی که از Anor Londo راه داره به نظرم بیشتر به قوی بودن خودت ربط داره

اصلا کشتن Sif برای رسیدن به همین Abyss هست

در کل ترتیبی که ویکی گفته برای محل ها به نظرم خیلی خوبه ، من که رفتم به مشکل نخوردم ( البته کل بازی که خودش یه مشکل بزرگه!)

طراحی این New Londo Ruins هم خیلی باحاله مخصوصا قسمت دومش با اون دشمنان خاص

کلا هر محل رو که میبینی یک جذابیت خاصی داره!

ولی باس اینجا شاید سختر باشه! البته هر باسی یه روش داره
    در مورد مبارزه باس این قسمت فقط یه راهنمایی سربسته بکنم: سرعت!

بعدش بری از Anor Londo به The Duke's Archives
    بعدش بری سراغ Nito
    بعدشم که سمت Demon ruins که سه تا باس داره! و Lost Izalith که اون موجود کثیف The Bed Of Chaos رو باید بکشی و تمام

اگه داستان اون چاقه رو درست بری توی Lost Izalith تقریبا به آخرش میرسه و در یک حالت بهتر یک مرحله دیگه هم داره

کشتن Nito هم یک ترفند خیلی عالی داره

آره Hydra رو دیدم کلی هم خندیدم که می تونه پرواز کنه

کلا یکی از راحترین مینی باس هم هست و وقتی نزدیکش بشی هیچ کار خاصی نمی تونه کنه
    این Ash Lake زیاد جای بزرگی نبود ولی عجب اتمسفری داشت!
    انگار آخر دنیای بازی همین جاست و چه موسیقی قشنگی هم داره
    خیلی از این جا خوشم اومد

آره جای شگفتی هست!
    یک آیتم تو اینجا پیدا میشه که جادویی از نوع Miracle و دفاعی هست که خیلی خوبه ( Great Magic Barrier )
    برای برداشتنش هم یک راه مخفی داره ولی نه از نوع دیوارای خراب شدنی . من عاشق این راهای مخفیم!

من برای بعضی باس ها این جادو رو میزدم و یک پودر برقی هم میزدم به شمشیرم و میرفتم تو میدون!

فقط جالبه اگه قبل سفر کردن به bonfire ها به اینجا بیای یعنی باید این همه راه رو دوباره برگردی؟!
    خوبه پس بعد از سفر کردن اومدم وگرنه خیلی راه طولانی داشت و حسش نبود آدم برگرده

در مورد باس هم آره همونه
    بعدها سراغش میرم و کشتنش خیلی سخت هم نیست
    آره باید همه راهو برمیگشتی که جذابیت قضیه به همین خاطره!
    وقتی با هزار زحمت هی میری پایین و پایین تر بعد میرسی به اون جا ، بعد میبینی هیچ کس نیست و موندی تو یه جای جادویی که به جایی راه نداره احساس تنهایی بهت دست میده!
    و میری تا تهش به Everlasting Dragon میرسی بعد یکم آروم میشی! چون اون اصلا بهت حمله نمیکنه حتی اگه بهش حمله کنی
    بعدشم برگشتن از اون راه خیلی باحاله و وقتی میرسی بالا خستگیت برطرف میشه

کلا قبل از بدست اودن قابلیت سفر کلا بازی یک وجه ی دیگه ای داره

روح Artorias هم از دست ندی . یک زنه میاد از میپرسه بهش ندی بهتره و میتونی خودشم بکشی تا چیزی که میخاست بهت بده رو بدست بیاری

این سلاح رو منم دارم
    تا نزدیک 10 تا آپگردیش کردم
    سلاح کندیه ولی برای باس ها و دشمنان خیلی قوی به کار میاد
    البته هنوز این آپگرید Chaos رو پیدا نکردم
    پیداش کردم حتما سراغش میرم
    فک کنم طرفای همون جایی باشه که ناقوس دوم رو زدم

آره بعضی جاها خوبه ولی الان بهتره به عنوان سلاح قوی روی Large club کار کنی به نظرم ، که عکساش رو گذاشتم و خاصیت سمی هم داره
    بهتره با آپگرید نرمال تا +15 ببریش . خیلی باحاله

Large Club و black knight halberd رو بدست اوردی؟

فردی که آپگرید Chaos میکنه اونجا نیست و تو یک سوراخ موشی در اعماق زمینه!
    میشه گفت جاش مخفیه

احتمالا اون جایی که محل گروه Chaos Servant هست رو میگی . جاشو لو دادم!
    مواظب باش اون یارو که تخم حمل میکنه رو نکشی

احتمالا برای لول بعدی بالای صد هزار روح می خوای

نه فقط دویست و بیست هزار میخاد !
    اون هفصد هزار که تو عکسا هست برای تزیین نگه داشتم . باهاش سه تا لول میخوره
    یک مقدارش مال این Nito گور به گور شدست! خیلی وقته که وقت نکردم بازی رو ادامه بدم . بعد از کشتن اون موندم
    این صفت گور به گور شده واقعا بهش میخوره!
    Last edited by aminkhoob; 20-01-2015 at 10:25.

15. این کاربر از aminkhoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

این پست رو من بیشتر از 2 سال پیش توی بازیسنتر دادم.

اختلاف نظر سر این مساله زیاده.
    من تا اونجایی که ذهنم یاری می کنه 10 تا شمشیر خوب بازی از نظر خودم رو می گم شاید به کار بعضیا بیاد (البته ترتیب خاصی نداره ، شماره ها درهمه) :

1 - اون drake Sowrd به درد اوایل بازی می خوره البته به شرط اینکه بدشانس باشی و black knight Sword رو نتونی بدست بیاری . (ولی چون هر دو فقط به درد اول بازی می خورن و بعدش بی استفاده میشن جفتشونو با هم یه جا گذاشتم)
    2 - تا Sen's Fortress با همین دوتا و آپگریدشون می تونی بری ، اونجا دیگه Lightening Spear رو بهت میده که به نظرم بهتره.
    3 - شمشیر نیتو یعنی Grave lord great sword هم که اکثرا گفتن شمشیر خوبیه چون هم سرعت داره و هم قدرت و هم قدرت Poison 300 .
    4 - به آهنگر Anor Londo برسی قضیه خیلی فرق می کنه اگی سیف رو نکشته باشی می تونی Quenlaagh Fury sword رو بسازی که اونم خوبه چون قدرت آتش رو روی خودش داره و سرعت بالایی هم داره.
    5 - اگه سیف رو کشته باشی که چه بهتر Great Sword Of Artorias رو می تونی بگیری که از نظر بالانس سرعت و قدرت بهترین شمشیر بازیه .
    6 - توی Painted World Of Ariamis اگه دم غولشو بزنید به شما یه خنجر میده با نام Priscilla Dagger که از نظر سرعت بهترین سلاح بازیه ضمن اینکه قدرت Bleeding 500 داره که بیشترین قدرت در تمام سلاح های بازی هست .
    7 - قدرتمند ترین شمشیر بازی Fire Great Axe تا ته آپگرید شده ست که البته سرعت پایینی داره ولی من کلی از بازی رو با اون رفتم.
    8 - اگه قبل از کشتن نیتو به حالت Human باشید با یه شوالیه توی TOG می جنگید که یه گرز خیلی خوب بهتون میده که سنگینه و سرعتشم پایین ولی دو تا مزیت داره اول اینکه قدرت خوبی داره و دوم اینکه حریف رو نقش زمین می کنه و تا بیاد بلند شه بازم می تونید بزنیدش و بازم پهنش کنید روی زمین.
    9 - یه شمشیر هم با زدن دم Seath بدست میارید به نام Moonlight که شباهت زیادی به Great Sword of artorias داره ولی با این تفاوت که با آپگریدش قسمت مربوط به Miracle به صورت S میشه ، نمی دونم دقیقا چه اتفاقی میفته برای شمشیر ولی خیلی خوب میکشه و قدرت عجیبی داره.
    10 - شمشیری به نام Washing pole هست که خیلی شبیه Uchigatana ست . اگه تا +15 آپگریدش کنید یه چیز خوبی میشه ضمن اینکه قدرت Bleeding 300 هم داره.

17. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

1

اینا هر کدوم از یکی دیگه سخترن !
    اون قسمت هم که میگی با اون سربازای کریستالی و غولاش و چیزای دیگه بازم سخته

به نظرم بهتره همون روح ها رو بری New Londo Ruins
    سختی این قسمت بیشتر به خاطر نبود bonfire و نیاز به استفاده از یک آیتم برای مبارزه با روحها و توانایی های روح هاست که از همه چی رد میشن ولی اونجایی که از Anor Londo راه داره به نظرم بیشتر به قوی بودن خودت ربط داره

اصلا کشتن Sif برای رسیدن به همین Abyss هست

در کل ترتیبی که ویکی گفته برای محل ها به نظرم خیلی خوبه ، من که رفتم به مشکل نخوردم ( البته کل بازی که خودش یه مشکل بزرگه!)

طراحی این New Londo Ruins هم خیلی باحاله مخصوصا قسمت دومش با اون دشمنان خاص

کلا هر محل رو که میبینی یک جذابیت خاصی داره!

ولی باس اینجا شاید سختر باشه! البته هر باسی یه روش داره
    در مورد مبارزه باس این قسمت فقط یه راهنمایی سربسته بکنم: سرعت!

بعدش بری از Anor Londo به The Duke's Archives
    بعدش بری سراغ Nito
    بعدشم که سمت Demon ruins که سه تا باس داره! و Lost Izalith که اون موجود کثیف The Bed Of Chaos رو باید بکشی و تمام

اگه داستان اون چاقه رو درست بری توی Lost Izalith تقریبا به آخرش میرسه و در یک حالت بهتر یک مرحله دیگه هم داره

کشتن Nito هم یک ترفند خیلی عالی داره
    الان احساس می کنم مثل اولای بازی نیست که مثلا بترسم یه جا برم که دشمنان خاصی باشن و از همه لحاظ کارکترم خیلی خوبه
    این پایرومنسی هم تا آخرین حد آپگرید کردم و یعنی واقعا جهنم درست می کنه
    برای آپگرید کامل پایرومنسی فک کنم نزدیم به 300 هزار تا روح مصرف شد!

این 4 تا باس هم هنوز نرسیدم ولی فک نکنم خیلی سخت باشن یعنی خود باس رو بالاخره بعد چند بار میشه کشت
    ولی یه مشکل اصلی اینه که راه رسیدن به اونا سخته یعنی یه جاهایی هستن که پر از پرتگاه و پر از چیزای عجیب غریبه!
    واقعا فک کنم سازندگان بازی از افتادن گیمر توی دره لذت می برن
    بعضی جاها اولش که میری هر چه قدر هم حرفه ای باشی بالاخره چند بار توی دره می افتی مثل همین Crystal Cave که مسیرش غیبه!
    این The Duke's Archives رو کلا رد کردم و خوبه bonfire آخر اونو پیدا کردم که احتمالا قبل باسه ولی این Crystal Cave رو فعلا بی خیال شدم چون راهش سخته

آره جای شگفتی هست!
    یک آیتم تو اینجا پیدا میشه که جادویی از نوع Miracle و دفاعی هست که خیلی خوبه ( Great Magic Barrier )
    برای برداشتنش هم یک راه مخفی داره ولی نه از نوع دیوارای خراب شدنی . من عاشق این راهای مخفیم!

من برای بعضی باس ها این جادو رو میزدم و یک پودر برقی هم میزدم به شمشیرم و میرفتم تو میدون!
    کارکترم رو یه جوری ساختم که فقط سمت پایرومنسی می تونم برم
    کلی جادو دارم که اصلا استفاده نمی کنم
    هر کسی فک کنم یه نوع جادو انتخاب می کنه و نمیشه همه رو همزمان استفاده کنی و اون جور قاطی پاتی میشه
    احساس می کنم هم به جادوهای دیگه نیاز ندارم هم حیفه مثلا برای هر کدوم از Faith و Intelligence بیام 5 تا لول رو خرج کنم!
    یعنی خلاصه اگه می خواستم باید از اول اینا رو زیاد می کردم و الان دیگه نمیشه و جور درنمیاد

آره بعضی جاها خوبه ولی الان بهتره به عنوان سلاح قوی روی Large club کار کنی به نظرم ، که عکساش رو گذاشتم و خاصیت سمی هم داره
    بهتره با آپگرید نرمال تا +15 ببریش . خیلی باحاله

Large Club و black knight halberd رو بدست اوردی؟

فردی که آپگرید Chaos میکنه اونجا نیست و تو یک سوراخ موشی در اعماق زمینه!
    میشه گفت جاش مخفیه

احتمالا اون جایی که محل گروه Chaos Servant هست رو میگی . جاشو لو دادم!
    مواظب باش اون یارو که تخم حمل میکنه رو نکشی
    نه اینا رو هنوز پیدا نکردم
    فک نکنم دیگه پیدا بشن
    همین Great Axe رو اگه تا آخر آپگرید کنم خیلی خوب میشه
    این آپگرید Chaos رو هم باید پیدا کنم
    می دونم باید طرف همون Demon Ruins باشه ولی حس اون جا نیست
    کلا از دشمنان آتشی زیاد خوشم نمیاد

1 - اون drake Sowrd به درد اوایل بازی می خوره البته به شرط اینکه بدشانس باشی و black knight Sword رو نتونی بدست بیاری . (ولی چون هر دو فقط به درد اول بازی می خورن و بعدش بی استفاده میشن جفتشونو با هم یه جا گذاشتم)
    2 - تا Sen's Fortress با همین دوتا و آپگریدشون می تونی بری ، اونجا دیگه Lightening Spear رو بهت میده که به نظرم بهتره.
    3 - شمشیر نیتو یعنی Grave lord great sword هم که اکثرا گفتن شمشیر خوبیه چون هم سرعت داره و هم قدرت و هم قدرت Poison 300 .
    4 - به آهنگر Anor Londo برسی قضیه خیلی فرق می کنه اگی سیف رو نکشته باشی می تونی Quenlaagh Fury sword رو بسازی که اونم خوبه چون قدرت آتش رو روی خودش داره و سرعت بالایی هم داره.
    5 - اگه سیف رو کشته باشی که چه بهتر Great Sword Of Artorias رو می تونی بگیری که از نظر بالانس سرعت و قدرت بهترین شمشیر بازیه .
    6 - توی Painted World Of Ariamis اگه دم غولشو بزنید به شما یه خنجر میده با نام Priscilla Dagger که از نظر سرعت بهترین سلاح بازیه ضمن اینکه قدرت Bleeding 500 داره که بیشترین قدرت در تمام سلاح های بازی هست .
    7 - قدرتمند ترین شمشیر بازی Fire Great Axe تا ته آپگرید شده ست که البته سرعت پایینی داره ولی من کلی از بازی رو با اون رفتم.
    8 - اگه قبل از کشتن نیتو به حالت Human باشید با یه شوالیه توی TOG می جنگید که یه گرز خیلی خوب بهتون میده که سنگینه و سرعتشم پایین ولی دو تا مزیت داره اول اینکه قدرت خوبی داره و دوم اینکه حریف رو نقش زمین می کنه و تا بیاد بلند شه بازم می تونید بزنیدش و بازم پهنش کنید روی زمین.
    9 - یه شمشیر هم با زدن دم Seath بدست میارید به نام Moonlight که شباهت زیادی به Great Sword of artorias داره ولی با این تفاوت که با آپگریدش قسمت مربوط به Miracle به صورت S میشه ، نمی دونم دقیقا چه اتفاقی میفته برای شمشیر ولی خیلی خوب میکشه و قدرت عجیبی داره.
    10 - شمشیری به نام Washing pole هست که خیلی شبیه Uchigatana ست . اگه تا +15 آپگریدش کنید یه چیز خوبی میشه ضمن اینکه قدرت Bleeding 300 هم داره.
    مرسی علیرضا
    از اینایی که میگی تا اون جایی که رفتم بیشترشون رو دارم و اونایی که نیستن هنوز به جای مورد نظرشون نرسیدم
    ولی حیف علیرضا این شمشیر Great Sword Of Artorias رو که توصیه کردی رو کلا نابود کردم رفت
    البته کارکترم از اولش از لحاظ Faith و Intelligence خیلی پایین بودش
    شاید با کلاس های دیگه می رفتم این سلاح رو حتما طرفش می رفتم
    Last edited by vahidgame; 20-01-2015 at 20:07.

19. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •