عزیز اگه نیومده بود چه جوری دارم بازی میکنم پس؟
میخوای فیلم بگیرم از بازی بزارم اینجا؟
عزیز اگه نیومده بود چه جوری دارم بازی میکنم پس؟
میخوای فیلم بگیرم از بازی بزارم اینجا؟
تقدیم به شما دوست عزیز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by s.w.a.t; 04-11-2011 at 12:25.
این دوستمون درست میگه. رفتم مغازه گفتم اسکایریم اومده؟ گفت آره فقط نسخه xbox . خوش بحالت دوست عزیزیک هفته مونده تا ما هم بازی کنیم
جالب اینه که همیشه کمپانی های بازی سازی نگران نسخه pc هستند ولی همیشه نسخه xbox لیک میشه
![]()
Last edited by aristocrat; 04-11-2011 at 13:50.
دوست عزیز که بازی کردی Xboxش چطوره؟قشنگ شده؟درحد انتظارات بوده؟
بعضی از قسمت هاش خیلی خسته کنندس...
مثلا باید 15 دقیقه پیاده راه بری تا برسی به مقصدت!
نکته دیگه که از همه آزار دهنده تره checkpoint های بازیه...
مثلا وقتی میمیری بازی تورو برمیگردونه به 10 دقیقه قبل!
گرافیک بازی واقعا عالیه...
صداگذاری و گیم پلی هم همین طور...
داستانش هم تا اینجا خوب بوده.
ببینیم جلوتر چی پیش میاد حالا.
برای اولین بار که باید به جایی برید باید حتما خودتون برید یا اینکه وسایلی هست که پول میدید و شمارو میبرند اونجا. وقتی اوجا رفتید و مکانش رو پیدا کردید دیگه هر وقت خواستید دوباره به همونجا برگردید از fast travel استفاده کنید. ضمنا اسب رو هم برای همین کارها گذاشتن چرا پیاده میری؟
بعید میدونم بازی سازها قابلیت save کردن بازی رو از بین برده باشن. توی آبلیویون هر جا میخواستیم بازی رو Save میکردیم. یه امتحانی بکن حتما باید بشه بازی رو هرجایی که خواستی save کنی. چک پوینت هم بعید میدونم وجود داشته باشه. احتمالا اون Auto-save هست که خود بازی براتون بعضی جاها رو save میکنه. وقتی میمیری شمارو برمیگردونه به آخرین Auto-save.نکته دیگه که از همه آزار دهنده تره checkpoint های بازیه...
مثلا وقتی میمیری بازی تورو برمیگردونه به 10 دقیقه قبل!
خدارو شکرگرافیک بازی واقعا عالیه...
صداگذاری و گیم پلی هم همین طور...
داستانش هم تا اینجا خوب بوده.![]()
Last edited by aristocrat; 04-11-2011 at 17:27.
دارم میمیرم از استرس!نکنه بد در اومده باشه؟!(یعنی در حد انتظارات نباشه!)
چندتا سایت رو به زور گیر اوردم که کسایی که بازی کردن گفته بودن که اولش بازی اصلا خوب نیست به تدریج بعد خوب میشه![]()
شما تنها کاری که میتونی بکنی اینه که 7 روز صبر کنی اونوقت همه چیز معلوم میشه
پی نوشت: من دارم ویدیوهای لیک شده از بازی رو نگاه میکنم. فراتر از حد انتظارات هست.
هفت روز!تا اون موقع از استرس میمیرم
راستی دو هفته دیگه سه شنبه تعطیله ها!خوبه جمعه که بازیو گرفتیم دوشنبه از ظهر میشینم پاش تا سه شنبه شب![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)