تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 227 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خودمونیما هیچ کدوم قیافه ندارن ...!
    شاید تالی من خوب باشه ...

2. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

4. 6 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

من اخرای مس افکت یکم تا جایی که تونستم خوب کار کردم و تو صحبتهام باعث کشته شدن کسی نشدم بغیر از یکی که حقش بود (خود بازی بهم اجازه نداد فکر کنم خودشم دلش پربود بمیره)
    دیگه کارش تمومه می خوام DLCهاش رو دانلود کنم یا بخرم از کجا میشه اینکارو کرد تا بعد از اون با دست باز به سراغ دوش برم
    راستی سیو مراحل فرعی بازی به قسمت های دیگه منتقل میشه یا نه اگه نه بیخیالشون بشم

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من اخرای مس افکت یکم تا جایی که تونستم خوب کار کردم و تو صحبتهام باعث کشته شدن کسی نشدم بغیر از یکی که حقش بود (خود بازی بهم اجازه نداد فکر کنم خودشم دلش پربود بمیره)
    دیگه کارش تمومه می خوام DLCهاش رو دانلود کنم یا بخرم از کجا میشه اینکارو کرد تا بعد از اون با دست باز به سراغ دوش برم
    راستی سیو مراحل فرعی بازی به قسمت های دیگه منتقل میشه یا نه اگه نه بیخیالشون بشم

مس افکت یک منظورته؟ دنبال dlc های مس افکت یکی شما؟ خیلی سخت پیدا میشه و در ضمن زیاد هم بدرد بخور نیست میشه با نرم افزار ادیت سیو کارای dlc رو انجام داد. چون یک dlc در مورد نژاد batarian هاست که برای اولین بار تو بازی معرفی مشند و 20 نفر انسان رو گروگان گرفتن که شپرد میره نجات. اون یکی هم یک سری challenge ه که اهمیتی توی داستان بازی نداره.

کل سیو بازی به نسخه بعدی منتقل میشه و روی بازی تاثیر داره . یک سری افراد رو در ماموریت های فرعی میبینین که طی تصمیمی که اتخاذ کردین تاثیرش رو در نسخه جدید میبینین. نسخه 2 دارای 23 تا dlc هست که 7 تاش کاربردی و البته با حجم بالا هستند. کل dlc های نسخه 2 5.89 گیگه

..................
    یک چیزه جالب. الان داشتم مرحله وفاداری Kasumi رو میرفتم در یک سالنی بودیم که پر از مجسمه بود . به یک مجسمه بر خورد کردیم که برام اشنا بود . مجسمه ای که ماکت یک yahg بود . دوستانی که Lair of Shadow Broker رو بازی کردند میدونن که شادو بروکر از نژاد yahg بود . برام خیلی جالب بود که bioware تا به اینجا فکرش رسیده و نشونه ای از این قوم تو بازی گذاشته. جالبه وقتی روی مجسمه کلیک میکنی کاتسومی میگه : Wow . imagine this thing coming at you in the dark ally . البته لازم به ذکره که قرار بود dlc شادوبرکر در نسخه retail بازی باشه ولی بعدها حذفش کردند ! اینم عکسش

7. 4 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب بایوور اعلام کرد که برای قسمت MP و SP در نظر داره DLC بده که DLC های SP روی داستان تاثیر داره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

احتمالا اینبار همه DLC ها رو بشه قبل از اخرین مرحله رفت و بعدش دیگه عمل نکنه!

9. 4 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من DLC ِ شدو بروکر رو بازی نکردم ، یکی میگه چیه داستانش و چی شد اونتو ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من DLC ِ شدو بروکر رو بازی نکردم ، یکی میگه چیه داستانش و چی شد اونتو ؟
    چیز خاصی نیست! یک dlc خیلی مهمه که روی داستان نسخه 3 تاثیر داره خودتو اذیت نکن

سربروس بهت یک سری اطلاعات در مورد شادو بروکر میده . میریم پیش لیارا (چون لیارا هم دنباله پیدا کردن و کشتن شادو بروکره) اطلاعات رو به لیارا میدیم و لیارا میفهمه یکی از دوستاش (جون لیارا رو نجات داده)توی دستای شادوبرکر اسیره بعد به شپرد توضیح میده که از طریق سربروس محد جسد شپرد رو پیدا کرده بود با این رفیقش میره تا جسد شپرد رو واسه سربروس پیدا کنند. همون موقع نیروهای شادوبروکر هم رسیده بودند که جسدو بدن به کالکتور ها. رفیق لیارا بهش کمک میکنه جسدو بر میدارن در حین رفتن پسره از نژاد درل( یا همون thane) جون لیارا رو نجات میده و خودش میمونه و به دست شادوبروکر شکنجه میشه.

بعد نزدیک 1.5 ساعت بازی میریم صفینه خوده شادو بروکر همه رو میکشیم بعد به خودش میرسیم که یه غول بی شاخ و دمه از یک نژاد تازه . وقتی میکشیمش لیارا شادو بروکر میشه و صفینه میفته دست ما و لیارا . چون کسی شادوبروکر رو ندیده و تنها وسیله ارتباطی یک صدا با افکت بوده کسی مشکوک نمیشه شادوبروکر مرده.

توی صفنیه میشه یک سری نیرو فرستاد مرحله انجام بدن یک سری اطلاعات جانبی در مورد شخصیت های بازی بخونی یا ازشون فیلم ببینی. کل shadobroker و arrival لازم البازی هستند قبل مس افکت 3.

12. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

شدو بروكر بهترين دي ال سي مس افكت 2 بود و حتما بايد بازيش كرد قبل 3. اون درل هم اسمش فرون هست و اگه اون نبود محال بود ليارا بتونه جسد شپرد رو پس بگيره. داستانش توي كميك ردمپشن روايت ميشه كه چطوري ليارا و فرون جسد شپرد رو نجات ميدن. من اين كميك رو فارسي كردم ولي با اين سرعت به قول عادل فردوسي پور مورچه اي نميتونم آپلودشون كنم!
    حتما اونم بخونيد
    +
    اين ماكت Yahg خيلي خيلي شبيه Ogre توي Dragon Age هست!

14. 4 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

مس افکت یک منظورته؟ دنبال dlc های مس افکت یکی شما؟ خیلی سخت پیدا میشه و در ضمن زیاد هم بدرد بخور نیست میشه با نرم افزار ادیت سیو کارای dlc رو انجام داد. چون یک dlc در مورد نژاد batarian هاست که برای اولین بار تو بازی معرفی مشند و 20 نفر انسان رو گروگان گرفتن که شپرد میره نجات. اون یکی هم یک سری challenge ه که اهمیتی توی داستان بازی نداره.

کل سیو بازی به نسخه بعدی منتقل میشه و روی بازی تاثیر داره . یک سری افراد رو در ماموریت های فرعی میبینین که طی تصمیمی که اتخاذ کردین تاثیرش رو در نسخه جدید میبینین. نسخه 2 دارای 23 تا dlc هست که 7 تاش کاربردی و البته با حجم بالا هستند. کل dlc های نسخه 2 5.89 گیگه

سلام مگه مس افکت 1 dlc هم داره؟حالا این DLC ها رو روند داستانی 2 هم تاثیر میزاره؟
    چون من مس 1 رو بدون دی ال سی رفتم و بدون ماموریت جانبی حالا چیزیو تو مس 2 از دست میدم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام مگه مس افکت 1 dlc هم داره؟حالا این DLC ها رو روند داستانی 2 هم تاثیر میزاره؟
    چون من مس 1 رو بدون دی ال سی رفتم و بدون ماموریت جانبی حالا چیزیو تو مس 2 از دست میدم؟
    اره dlc داشته ولی ارزش بازی کردن نداره . مراحل جانبی رو میرفتی فقط با یک سری افراد جدید اشنا میشدی که توی نسخه 2 احتمالا میبینیشون و تاثیر کارتو میبینی.

به مثال مرحله ای که میخوایم thane رو عضو گروه کنیم اون کسی که thane ترورش میکنه ناسانا دانتیس در یک بهت ماموریت میده خواهرشو بکشی بعد که توی دو دوباره میبینیش دو یا سه تا دیالوگ اضافه تر داری

یا حتی توی مرحله وفاداری گروس اون خلافکاره که ازش اطلاعات میگیریم به نام هارکین رو توی یک ملاقات میکنیم.

17. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •