تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
234. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال - Arsenal

22 9.40%
  • اینتر - Inter

5 2.14%
  • بارسلونا - Barcelona

68 29.06%
  • بایرن مونیخ - Bayern Munich

22 9.40%
  • تاتنهام - Tottenham

4 1.71%
  • چلسی - Chelsea

12 5.13%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

0 0%
  • شالکه - Schalke

0 0%
  • رئال مادرید - Real Madrid

55 23.50%
  • رم - Roma

0 0%
  • کپنهاگن - Copenhagen

0 0%
  • لیون - Lyon

0 0%
  • مارسی - Marseille

0 0%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

36 15.38%
  • میلان - Milan

10 4.27%
  • والنسیا - Valencia

0 0%
صفحه 40 از 115 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1141

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | حذفی

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راستي دوستاني كه هميشه درباره اشتباهات داوري حرف ميزنن جالبه كه درباره پنالتي لـیون در نيمه اول چيزي نميگن
    ببخشید کدوم صحنه رو میگید؟! دقیقه چند بازی؟! من که بازی رو از lider tv دیدم و نشد نظر مقدس ( به قول دوستان بارسایی! ) آقای خیابانی رو بشنوم

.

کلا لیـون تیم خیلی سختی هست، خیلی سریع از حمله به دفاع میومدن. تقریبا تمام بازیکناش فیزیک عالی ای داشتن. همیشه بازی کردن جلوشون سخت بود. نمیدونم تلویزیون ایران صدای تماشاگرا رو میذاشت یا نه، اما جو ورزشگاه هم خیلی خفن بود!!!

در کل من که از نتیجه راضی هستم. تو برنابئو هم حسابشون رو میرسیم تا هیج حرفی نمونه.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

راستي دوستاني كه هميشه درباره اشتباهات داوري حرف ميزنن جالبه كه درباره پنالتي لـیون در نيمه اول چيزي نميگن
    منم یادم نیست..
    اما اگه از اشتباهات بخوایم بگیم، آفساید مسخره اوزیل در حالیکه اصلا تو جریان بازی نبود رو هم میتونیم بگیم!
    همونطور کارت زرد دقیقه 10 به راموس که عملا دست و پاش رو بست!(داور ها مثکه خوششون اومده سریع به رئال کارت بدن!)
    یا اینکه چندبار اونا جلوی ضد حمله رئال رو گرفتن اما داور کارت نمیداد!
    کلا داوری اصلا خوب نبود..

نمیدونم تلویزیون ایران صدای تماشاگرا رو میذاشت یا نه، اما جو ورزشگاه هم خیلی خفن بود!!!
    خوفناک بود جو! 2 تا پاس میدادن بازیکنا رئال، سریع جیغ و دادشون بلند میشد!
    یه اوت داور برا رئال میگرفت، سریع ورزشگاه میرفت رو هوا!
    +
    فیرپلی لیونی ها واقعا عالی بود!
    دوبار بازیکن رئال رو زمین بود اما توپ رو بیرون نزدن و حمله کردن که دومیش داشت گل هم میشد!

در کل من که از نتیجه راضی هستم. تو برنابئو هم حسابشون رو میرسیم تا هیج حرفی نمونه.
    دقیقا..
    تازه بازی برگشت، باستوس هم نیست در نتیجه راحت تر میشه بازی کرد و راموس راحت تر میتونه کار کنه...
    کلا خیلی امیدوار کننده بود..(چه استرسی داشتیم قبل بازی!)

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه به این دلیل شما تیمتون رو قدیس میدونین که، حرفی باقی نمیمونه، چون کلا تعریف قداست رو بلد نیستین!

تعصب هم میخواین تو بازی رئال ببینین، برای نمونه میتونین برین اشک های کاسیاس رو بعد از باخت به لیورپول ببینین

از حرفاتون هم یکم بوی اون جریان سـیاست و کاتالان بازی میاد، که هیـــچ ربطی به فوتبال نداره! گفتم که، تعریف شما از قداست کلا اشتابست.

دقیقا معنی قداست شما نمیدونی دوست من

قداست از قدیس میاد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بارسلونا هم برای مردم وطرفدارانش و مخصوصا بازیکنانش قداست داره

در ضمن گریه کردن دلیل بر تعصب نیست وگرنه گریه های شخص مورد نظر شما را هم جلوی لیورپول دیدیم هم جلوی بارسا .

داوری هم بد نبود فقط یک اوت به ضرر لیون گرفت و در بقیه موارد مشکلی نداشت, کلا تا حالا ندیدم دوستان رئالی از داوری راضی باشند !

good luck

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ببخشید کدوم صحنه رو میگید؟! دقیقه چند بازی؟! من که بازی رو از lider tv دیدم و نشد نظر مقدس ( به قول دوستان بارسایی! ) آقای خیابانی رو بشنوم

.

کلا لیـون تیم خیلی سختی هست، خیلی سریع از حمله به دفاع میومدن. تقریبا تمام بازیکناش فیزیک عالی ای داشتن. همیشه بازی کردن جلوشون سخت بود. نمیدونم تلویزیون ایران صدای تماشاگرا رو میذاشت یا نه، اما جو ورزشگاه هم خیلی خفن بود!!!

ببین رفیق شما مجبوری از هر ۱۰ کلمه که استفاده میکنی‌ توش بالای ۵ تا بارسا باشه؟
    واقعاً چه هیزم تری به شما یکی‌ فروختن که حتی اگه کسی‌ بگه ساعت چند هست میگی‌ بارسا فلان و بهمان؟
    گفتم خواهشاً اسم این تیم رو بکار نبرین تا الکی‌ بحث رو به بیراهه نکشین.
    هرچی‌ هیزم تر هم هست بیارین خودم پولشو بهتون میدم.

کلا جالبه این مدلیش رو دیگه ندیده بودیم.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دقیقا معنی قداست شما نمیدونی دوست من

قداست از قدیس میاد
    کد:
    بارسلونا هم برای مردم وطرفدارانش و مخصوصا بازیکنانش قداست داره

در ضمن گریه کردن دلیل بر تعصب نیست وگرنه گریه های شخص مورد نظر شما را هم جلوی لیورپول دیدیم هم جلوی بارسا .

داوری هم بد نبود فقط یک اوت به ضرر لیون گرفت و در بقیه موارد مشکلی نداشت, کلا تا حالا ندیدم دوستان رئالی از داوری راضی باشند !

good luck
    چه خوبی که دوستان خودشون حرف خودشون رو باطل میکنن شما خودت رفتی اون لینک رو بخونی؟! معجزه؟! اونم یکی نه، دو تا!

باز میرفتی از دهخدا در میاوردی یه چیزی!

.

در ضمن، اگه بحث پنالتی هست، چرا کسی این صحنه رو نمیگه:

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.
    یه صحنه بازیکن رئال با دستش سد کرد تو 18قدم ولی اونقدرام جدی نبود

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رئال الان خیلی نمی تونه مطمئن باشه که بالا میره چون لیون کلا تیم خطرناکیه و یه جورایی گربه سیاه رئال شده
    بازی برگشت 2 بر 2 هم بشه باز لیون بالا میره. کلا بازی برگشت هم خیلی حساسه
    +
    بازی چلسی رو هم دیدم چلسی انصافا کل بازی رو در دست داشت و خیلی خوب بازی کرد
    آنلکا و لمپارد هم واقعا خیلی عالی بودن
    فقط این تورس رو نمی دونم چرا بهش حساس شده بودم هر چی توپ میومد توقع داشتم گل کنه
    این همه براش پول دادن هنوز یه گل هم نزده واقعا با این قیمت نمی ارزید!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لیون 1- رئال مادرید 1؛ گل کم اثر بنزما / لیون گربه سیاه باقی ماند

رئال مادرید در حالی که با گل بنزما از حریف پیش افتاد، در دقایق پایانی گلی را دریافت کرد تا دیدار برگشت دو تیم با حساسیت مضاعفی دنبال شود.

سایت گل- دیدار دو تیم لیون و رئال در دور رفت از مرحله یک هشتم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، با تساوی دو تیم به پایان رسید

نیمه اول این بازی با تساوی بدون گل دو تیم به پایان رسید و این باعث یادآوری دیدار فصل گذشته دو تیم بود. بازی در نیمه اول مطابق میل تیم میزبان پیش رفت. بازیکنان لیون، تک تک عملکردهای بازیکنان رئال را زیر کنترل داشتند و حتی به آنها فضای لازم برای حرکت را نمی دادند. بهترین حرکتی که در نیمه اول شکل گرفت، حرکت گومیس در پی اشتباه کاسیاس بود که در نهایت منجر به گل نشد.

با آغاز نیمه دوم بازیکنان رئال فرصتهای متعددی را توسط کریس رونالدو و سرخیو راموس خلق کردند تا اینکه در دقیقه 63 بازی کریم بنزما به جای آدبایور وارد میدان شد. ستاره فرانسوی که پیش از رئال، پیراهن لیون را برتن می کرد، تنها یک دقیقه بعد از ورودش به میدان، دروازه تیم سابقش را گشود تا رئال از میزبانش پیش بیفتد. همکاری زیبای اوزیل و بنزما کار لیون را یک سره کرد تا ستاره فرانسوی تنها یک دقیقه پس از ورودش به زمین مسابقه شوتی را روانه دروازه لیون کند تا کریس، مدافع لیون که تقریبا با توپ وارد دروازه شده بود نتواند مانع از به ثمر رسیدن گل رئال شود.

در دقیقه 67 لاسانا دیارا به جای سامی خدیرا وارد زمین مسابقه شد و در دقیقه 75 مسعوت اوزیل جای خودش را به مارسلونا داد تا سه تعویض رئال انجام شود. ولی در دقیقه 83 آن اتفاقی که نباید می افتاد، افتاد و لیون میزبان، آن رویش را به رئال نشان داد و بازی را به تساوی کشاند تا طلسم لیون همچنان ادامه داشته باشد. گومیس دروازه کاسیاس را باز کرد و در نهایت بازی با تساوی 1-1 به پایان رسید.

رئال با کسب یک نتیجه تساوی ژرلاند را ترک کرد. این در حالی بود که رئال پیش از این همیشه با شکست این ورزشگاه را ترک کرده بود ولی این بار به لطف گل بنزما با تساوی به مادرید باز می گردد.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/2/23

کپنهاگن 0- چلسی 2؛ پیروزی ارزشمند آبی پوشان در دانمارک

دو گل از آنلکا کافی بود تا چلسی در دیدار رفتش در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا به پیروزی ارزشمندی برسد.

سایت گل- چلسی در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در دانمارک میهمان اف سی کپنهاگن بود و دو گل از آنلکا باعث شد تا آنچلوتی و شاگردانش به پیروزی ارزشمندی در خارج از خانه دست یابند.

چلسی با ترکیب چک، کول،تری، ایوانوویچ، بوسینگوا، لمپارد،مالودا، رامیرس، اسین ، تورس و آنلکا به مصاف تیم میزبان رفت و چلسی از همان دقایق ابتدایی کنترل توپ و میدان را در اختیار گرفت. بازیکنان تیم میزبان و به ویژه مدافعان این تیم با دستپاچگی بازی می کردند و عملکرد ضعیف آنها باعث شد تا تنها 16 دقیقه بتوانند دروازه شان را بسته نگاه دارند.جسپر گرونکائر، توپ را به نیکلا آنلکا رساند و همین فرصت کافی بود تا ستاره فرانسوی اولین گل بازی را به ثمر برساند. همین گل کافی بود تابازیکنان چلسی بیش از پیش کنترل بازی را در دست بگیرند.

نیمه اول با تک گل آنلکا به پایان رسید و تیم میزبان با اختلاف یک گل به رختکن رفت. چلسی کنترل توپ و میدان را در دست داشت و گرچه نمایش خیره کننده ای را به اجرا نگذاشت ولی تیم برتر میدان بود.

با آغاز نیمه دوم تنها 10 دقیقه زمان لازم بودتا چلسی به گل دومش برسد.آنلکا با پاسی تماشایی که از لمپارد دریافت کرد دروازه تیم میزبان را برای بار دوم گشود تا خیال آنچلوتی راحتتر شود.

هواداران چلسی که در ورزشگاه حاضر بودند بعد از گل دوم تیمشان شعار« ما به ومبلی می رویم» را سردادند.

در دقیقه 73 بازی نیکلا آنلکا،زننده هر دو گل مسابقه جای خود را به دیدیه دروگبا داد و در دقیقه 85 فلوران مالودا از زمین خارج شده و یوری ژیرکوف به ترکیب تیم چلسی آمد.

در وقتهای اضافه هم فرناندو تورس جایش را به سالمون کالو داد .با وجود این تعویضها تغییری در نتیجه بازی حاصل نشد تا چلسی به لطف دو گل نیکلا آنلکا به پیروزی ارزشمندی دست یابد و کار برایش در دیدار برگشت در ورزشگاه استمفورد بریج راحت تر شود.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/2/23

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

رئال الان خیلی نمی تونه مطمئن باشه که بالا میره چون لیون کلا تیم خطرناکیه و یه جورایی گربه سیاه رئال شده
    بازی برگشت 2 بر 2 هم بشه باز لیون بالا میره. کلا بازی برگشت هم خیلی حساسه
    +
    بازی چلسی رو هم دیدم چلسی انصافا کل بازی رو در دست داشت و خیلی خوب بازی کرد
    آنلکا و لمپارد هم واقعا خیلی عالی بودن
    فقط این تورس رو نمی دونم چرا بهش حساس شده بودم هر چی توپ میومد توقع داشتم گل کنه
    این همه براش پول دادن هنوز یه گل هم نزده واقعا با این قیمت نمی ارزید!
    سلام وحید!
    به عنوان یک منچستری برد ارزشمند تیم چلسیو بهت تبریک میگم. فکر کنم تا اینجای کار مقتدرانه ترین برد رو چلسی داشته با تفاضل مثبت دو گل در خانه ی حریف!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام وحید!
    به عنوان یک منچستری برد ارزشمند تیم چلسیو بهت تبریک میگم. فکر کنم تا اینجای کار مقتدرانه ترین برد رو چلسی داشته با تفاضل مثبت دو گل در خانه ی حریف!
    سلام
    مرسی
    امیدوارم همه انگلیسی ها به دور بعد برن. البته به جز تاتنهام که به خاطر میلان فکر کنم هر جفتمون همچین نظری داریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •