داداش این چه حرفیه . مگه میشه رایتر نباشه. رایتر هست خوبش هم هست . با سرعت بالا میزنه.
بچه ها سعی کنید برا جواب سوالاتتون تایپیک رو کامل بخونید . این توضیحات من درباره این لپ تاپ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش این چه حرفیه . مگه میشه رایتر نباشه. رایتر هست خوبش هم هست . با سرعت بالا میزنه.
بچه ها سعی کنید برا جواب سوالاتتون تایپیک رو کامل بخونید . این توضیحات من درباره این لپ تاپ
farhad salam alan gheymate dell xps l501 to andimeshk chande ???????????
من برنامه speedfan رو نصب کردم (دمای cpu نشون میده) همش دمای لب تاپ رو بالای 50 نشون میده! این دما عادیه؟![]()
سلام
قیمت زیگورات سرتاسر کشور یکیه. امروز قیمتش شده 1.499.000
این بالاترین مدلشه که بلوری هم داره
اینجا قیمتای زیگورات رو بگیر
[
تقریبا عادیه. مال منم هم اینطوره. من میانگین روزی 10 ساعت باهاش کار میکنم. چون داخل خوابگاه هستم دیگه این تنها سرگرمیمه.
این دما رو بعد چه کاراییه؟ چند دقیقه روشن بوده؟
دوستان گرامی فعلا این مدل با کانفیگ i7 740qm را فراموش کنید کفیگ جدید آمده و با cpu i7 نسل دو ولی کسی میدونه کی مدلی که دیروز امده رو سایت به ایران میرسه والبته طبق منابع معتبر در این مدل جدید مشکل فن حل شده و هم این که gpu 540m ولی کی میرسه ایران ؟؟؟؟ نمیدونم والبته دلیل این که کانفیگ هاش محدود بود تو بازار همین بود چون مدتی بود که تولید نمیشد و فقط با کانفیگ i5 بود .
فرهاد سلام آقا مطمئنی کهdell xps l501 bluray دی وی دی رایتر هم هست ؟؟؟؟ همه میگن اینجا این مدل رایتر نداره مطمئنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان که یک ساعتی گیم گذاشتم دما به 50-53 رسید این دما که واسه pc زیاده اما واسه لب تاپ میدونم؟!
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
یه سوال دیگه cpu این مدل(ram6) چند هسته ایه؟
ah in pma che dir miad
الان این dell xps l501 جدیدی که dell جدیدا داده تو ایران هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)