سلام
از ریمو وات remove wat استفاده کنید.
برای خاموش کردن آپدیت اتوماتیک:
start>control panel>windows update>change settings
بعد تنظیمات را روی vever تنظیم کنید و بعد ok کنید
سلام
از ریمو وات remove wat استفاده کنید.
برای خاموش کردن آپدیت اتوماتیک:
start>control panel>windows update>change settings
بعد تنظیمات را روی vever تنظیم کنید و بعد ok کنید
با سلام خدمت دوستان
این ویندوزی که توی فروشگاه ( ویندوز 7 64 بیتی ) اکتیو شده است؟! یا خدمون باید اکتیوش کنیم؟
خوشحال می شم یکی از دوستان جواب بندرو بده
مرسی
سلام و خسته نباشید
مشکل من فعال شدن آپدیت kb971033 بود که برنامه ی RemoveWAT 2.2.5 رو نصبیدم و مشکلم حل نشد. اما یه مشکل دیگه دارم.
مشکل اولم که حل شد این بود:
اما مشکلی که بعد از نصب برنامه باهاش مواجه شدم این بود که صفحه پروپرتیس در my computer خالیه و حتی مشخصات ویندوز دیده نمی شه و پاک شده؟ چرا؟
![]()
سلام
این پست را نگاه کنید:
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز مشکل شما حل شد؟
کردم ولی بازم هی ریاستارت میشه بعد یک ساعت نمیدونم دیگه چیکار کنم جدیدا هم اینطور شده نمیدونم نکنه مشکل از سخت افزار لپتاپ باشه آخه من بردم چند جا گفتن حتما ویندوزت اکتیو نیست و همیشه اون remove wat را هم که میزنم بازم بعد از چند ساعت میگه 0 ساعت مونده از توانایی شما برای استفاده از ویندوز همه چیز را سیو کنید و از این حرف ها
چقدر باید بگردم تا به آخرین ورژن windows loader برسم چرا آخرین ورژن هارو در صفحه اول قرار نمیدین
با سلام
من از آخرین لودر ویندوز استفاده کردم ولی متاسفانه گزینه ی Uninstall و Install برای من فعال نیست و هر 2 را محو نشان میدهد .
از کرک دیگری استفاده کردم که متاسفانه عمل نکرد و باز هم ویندوز همان 30 روزه باقی مانده است
دوستان لطفا کمک کنند
ویندوز : Ultimate Serie N
Last edited by 251251; 13-05-2011 at 12:03.
سلام
از Remove wat استفاده کنید.اگه ویندوزتون با اون اکتیو نشد ببینید گزینه های لودر براتون فعال میشه یا نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)