وقتي استفاده از داده ي بسته اي رو روشن مي كنم بالا صفحه گوشه ي چپ يه علامت E مياد ولي علامت G نمياد و وقتي ميرم تو اينترنت همينطور در حال لود شدن ميمونه مثل وقتي كه به wifi وصلم اون موقع ام همينطور ميمونه
وقتي استفاده از داده ي بسته اي رو روشن مي كنم بالا صفحه گوشه ي چپ يه علامت E مياد ولي علامت G نمياد و وقتي ميرم تو اينترنت همينطور در حال لود شدن ميمونه مثل وقتي كه به wifi وصلم اون موقع ام همينطور ميمونه
من تمام ویجت های این رو کشیدم بیرون الان هرکاری میکنم برنمی گردن سر جاشون با کشیدن و رها کردن برنمیگردن سرجاشون چیکارشون کنم؟ دوم : گوشی رو وصل میکنم به کامپیوتر شروع به شارژ میشه این طبیعیه؟
یک: می تونی task manager باز کنی و ویجت ها رو ببندی. دو: روشون وایسا (یعنی انگشتتو روش نگه دار) بعد می تونی جا به جاشون کنی...من تمام ویجت های این رو کشیدم بیرون الان هرکاری میکنم برنمی گردن سر جاشون با کشیدن و رها کردن برنمیگردن سرجاشون چیکارشون کنم؟
بله، شارژ می شه، اگر راهی پیدا کردین که بشه این قابلیت و خاموش کرد به من هم بگین...!گوشی رو وصل میکنم به کامپیوتر شروع به شارژ میشه این طبیعیه؟
سیستم عامل اش چطور سیستمی هست؟
آیا برنامه های جاوا را یاپورت می کنه؟
برنامه های آن به راحتی پیدا می شود؟
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
سیستم عامل اش چطور سیستمی هست؟
آیا برنامه های جاوا را یاپورت می کنه؟
برنامه های آن به راحتی پیدا می شود؟
روون و راحت، بد نیست، ولی خب android هم نیست...!سیستم عامل اش چطور سیستمی هست؟
بلهآیا برنامه های جاوا را یاپورت می کنه؟
به غیر خود سایت سامسونگ (برنامه kies )، من دو سه تا سایت-فروم تخصصی بیشتر برای بادا ندیدم...برنامه های آن به راحتی پیدا می شود؟
(البته یه سایت-فروم فارسی هم هست که البته سایت بدی نیست)
برای اینترنت اش چطور برای استفاده ان خوب هست گیر نمی دهد
دوستان دو تا سوال فوری...
1. تو صفحه sms این گوشی (sms دریافتی) می شه متن رو زوم کرد؟
2. آیا قابلیت دیکشنری (T9) برای زبان فارسی موقع تایپ کردن وجود داره؟
راستش و بخواین سوالتون رو متوجه نشدم...برای اینترنت اش چطور برای استفاده ان خوب هست گیر نمی دهد
اگر منظورتون این هست که وب گردی با این گوشی چطور هست، باید بگم که لذت بخش نیست ولی کار راه اندازه...
جواب هر دو سوالت "خیر" هست دوست من...1. تو صفحه sms این گوشی (sms دریافتی) می شه متن رو زوم کرد؟
2. آیا قابلیت دیکشنری (T9) برای زبان فارسی موقع تایپ کردن وجود داره؟![]()
سلام به همگی
دو تا سوال دارم، لطفا جواب بدین:
1. سیستم عامل بادای این گوشی چه ویرایشی هست و آیا به ویرایشها بالاتر قابل آپدیت هست؟
2. این سوال خیلی خیلی خیلی!!!برام مهم هست: آیا گوشی زیر نور خورشید (برق آفتاب
) به خوبی قابل خوندن هست؟
ممنون.
فریم ویر این گوشی قابل update هست، ولی سیستم عاملش خیر، قابل upgrade نیست...1. سیستم عامل بادای این گوشی چه ویرایشی هست و آیا به ویرایشها بالاتر قابل آپدیت هست؟
توی آخرین روشنایی صفحه نمایش؛ بدک نیست...آیا گوشی زیر نور خورشید (برق آفتاب) به خوبی قابل خوندن هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)