تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترين ورزشكار ايران در المپيك گوانگژو»»دارندگان طلا

راي دهنده
67. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حميدرضا قلي‌‌پور در ووشو

5 7.46%
  • خديجه آزادپور در ووشو

43 64.18%
  • محسن محمد سيفي در ووشو

4 5.97%
  • عليرضا نصرآزاداني در تكواندو

10 14.93%
  • يوسف كرمي در تكواندو

10 14.93%
  • محسن شادي در قايقراني

13 19.40%
  • محمد باقري معتمد در تكواندو

5 7.46%
  • بهداد سليمي در دسته +105 كيلوگرم وزنه‌برداري

9 13.43%
  • سعيد عبدولي در كشتي فرنگي

8 11.94%
  • اميد نوروزي در كشتي فرنگي

11 16.42%
  • بابك قرباني در كشتي فرنگي

7 10.45%
  • طالب‌ نعمت‌پور در كشتي فرنگي

8 11.94%
  • ذبيح‌الله پورشيب در كاراته

7 10.45%
  • جمال ميرزايي در كشتي آزاد

5 7.46%
  • صادق گودرزي در كشتي آزاد

6 8.96%
  • احسان حدادي در پرتاب ديسك

13 19.40%
  • احمدرضا طالبيان در قايقراني

12 17.91%
  • سجاد مرادي در دوي 800 متر

21 31.34%
  • رضا يزداني در كشتي آزاد

17 25.37%
  • جاسم ويشگاهي در كاراته

11 16.42%
Multiple Choice Poll.
صفحه 40 از 101 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1010

نام تاپيک: آرشیو / بازی‌های آسیایی (Asian Games - Asiad) | چین، گوانگژو 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

پيشنهاد رشوه قراق ها به فرنگي كاران ايران / عبدولي : ميخواستند در فينال بازنده باشم

سعید عبدولی پس از قهرمانی در بازی‌های آسیایی گوانگ‌جو از پیشنهاد پرداخت رشوه از سوی قزاقستان به او برای واگذار کردن دیدار پایانی خبر داد. فرنگی‌کار وزن 66 کیلوگرم تیم ملی ایران که یکشنبه در دیدار پایانی این وزن کشتی‌گیر قزاق را شکست داد و مدال طلا را بر گردن آویخت، از تلاش داوران برای شکست وی و حتی پیشنهاد رشوه تیم قزاقستان قبل از دیدار پایانی خبر داد.
    سعید عبدولی درباره‌ی مدال طلای ارزشمندی که کسب کرد، گفت:« پیش از دیدار پایانی به من پیشنهاد شد که بازی فینال را ببازم تا حریف قزاق مدال طلا بگیرد که من قبول نکردم و با تمام قدرت روی تشک رفتم و حریفم را شکست دادم. جریانی وجود دارد که ایرانی‌ها به مدال طلا نرسند. در تایم اول بازی فینال، حریف را بلند کرده بودم و در حال اجرای سالتو بارانداز بودم که داور بدون دلیل کارم را متوقف کرد. دو داور در این رقابت‌ها حضور دارند که با هدف قصابی کشتی‌گیران ایرانی روی تشک می‌روند اما خوشبختانه نتوانستند مانع قهرمانی من در این رقابت‌ها شوند. »
    عبدولی همچنین درباره‌ی دلیل شکست ناباورانه حمید سوریان گفت:« حمید چند روز مریض بود و شرایط بدنی خوبی نداشت. برای این رقابت‌ها هم حداقل 8 کیلوگرم وزن کم کرده بود و این شرایط برای او پیش آمد. سوریان پیش‌رو فرنگی‌کاران است و ما همه پشت سر او حرکت می‌کنیم. »

----------------------------------------------------------------------------------------
    احتمالا خود قزاق ها هم ديگه فهميدن كه سخته براشون بخوان چهارمي رو از ايران بگيرن به همين خاطر دست به اين كارا ميزنن!

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واليبال ايران با تايلند چه روزي هست ؟
    بعدش ميره فينال ديگه ؟
    والیبال پس فرداس و ببریم رفتیم فینال

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

واليبال ايران با تايلند چه روزي هست ؟
    بعدش ميره فينال ديگه ؟
    ساعت 15:30 روز چهارشنبه ( 3/9/89 )

فکر کنم میره فینال

در آغاز فعالیت worldcup2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    هستيم اين دور و ورا !

پيش فرض

جدول مدال هاي بازيهاي آسيايي دوحه - 2006 (كامل نيست)

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قزاقستان تو رشته های آبی مثل قایقرانی و واترپولو هم شانس مدال داره.
    یه توضیحی درباره قزاقستان بدم فکر کنم بعضیا زیادی نگران شدن اینطوریم که میگن نیست که قزاقستان بیاد هرچی مدال تو کشتیو دو و شنا و ... هست درو کنه !
    کل عظمت این کشور تو بازیهای آسیایی گذشته بود که مطمئناً دوره به دوره فرق داره بازنشسته میشن مصدوم میشن کشورای اصلی که چینو ژاپنه جاشونو میگیرن و ...
    الان دوره قبل
    تو دو و میدانی قزاقستان 4 تا طلا آورده
    تو بوکس یه طلا
    کشتی یه طلا
    شنا یک طلا
    کانو 2 طلا
    شطرنج 1 طلا
    ژیمناستیک دو طلا
    دوچرخه سواری یک طلا
    تیراندازی 6 طلا
    کاراته 1 طلا
    وزنه برداری دو طلا
    دوتا دیگش ویکی آمار نداده به هرحال حالا خودتون برید ببینید از این ورزشا که ورزشای طلایی قزاقستان بوده کدوماش باقی مونده تازه اگر فرض کنیم قزاقستان مثل اون دوره قدرتمند باشه البته یه مسئله هم باید قبول کرد که اگرم قزاقستان این مدالارو نبره یه تیم دیگه میبره منتها امیدوارم بین کشورا پخش بشن و حدالامکان نصیب چیت و کره و ژاپن بشن چون اشکالی نداره اونا از ما فاصله بگیرن اونا در هر حال بالای ما میمونن ولی اینا که پایین تر از ما هستن ایشالا طوری بشه هیچکدوم تو چندین رشته طلا نیارن ولی با این حال اصلاً نمیشه پیش بینی کرد و وضعیت مدالا همیشه اما اگره و باید دعا کرد ضمناً این دوره دو ورزش اضافه شده تعداد مدالا هم بیشتر شده و ممکنه حتی دوتا کشور و سه تا هم بیست تا مدال بگیرن (البته این اوج بدشانسی و تقریباً محاله)
    من صبح هم پیشنهاد کردم کسی توجهی نکرد
    بیایید همه تیمهای رقیبمونو ورزشای مدال آورشونو حساب کنیم و بعد ببینیم کدوم ورزشا مسابقاتش مونده تا تخمین بزنیم ایران میتونه چهارم بشه یا نه
    کشورای چین تایپه تایلند هنگ کنگ هند و ...
    Last edited by dashmojtaba; 22-11-2010 at 18:31.

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

واقعا دست محمد بنا و كشتي گيرهاي فرنگي درد نكنه!
    ادم حال ميكنه...از 6 نفر تا 4 نفر طلا گرفتن!!
    سوريان هم يه كم ميجنبيد شايد يه ركورد فوق العاده ميزديم!
    امبدوارم كشتي ازاد هم مثل فرنگي كار كنه تا چهارمي تقريبا قطعي بشه!!
    من به طلاي واليبال هم فكر ميكنم...شما چطور؟

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به اميد روز طلايي در فردا و پس فردا و پس اون فردا

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظر من که اگه مثل ست اول بازی با قطر بازی نکنه فقط باید به طلای والیبال مطمئن بود
    راستی فوتبال کی بازی داره و بسکتبال چی شد و همین طور هندبال
    راستی شطرنج هم تموم شد چی کار کردیم تو شطرنج؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

به نظر من که اگه مثل ست اول بازی با قطر بازی نکنه فقط باید به طلای والیبال مطمئن بود
    راستی فوتبال کی بازی داره و بسکتبال چی شد و همین طور هندبال
    راستی شطرنج هم تموم شد چی کار کردیم تو شطرنج؟؟؟؟؟؟؟
    فوتبال فردا با ژاپن بازی داره.
    هندبال هم فردا با ژاپن بازی داره.
    بسکتبال امروز به راحتی و با اقتدار تیم قطر رو سوراخ کردیم و بعد از ژاپن به عنوان تیم دوم رفتیم به مرحله ی بعد. احتمالا ادامه ی بازی های بسکتبال از دو سه روز دیگه شروع میشه.
    شطرنج رو هم نمیدونم. فقط اینو از اخبار شنیدم که تیم بانوان شطرنج تونست حریفش رو ببره که اصلا نفهمیدم تیم حریفش کدوم تیم بود.
    تو بوکس هم فکر کنم نمایندگانمون باختند و حذف شدند.
    تو قایقرانی تو رشته ی کایاک یک نفره مردان، ورزشکارمون تونست تو گروهی دوم بشه و به دور بعد صعود کنه.
    کبدی مردان هم با اقتدار امروز کره جنوبی رو برد و باید فردا با هند یه بازی سخت رو برگزار کنه.

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

* در آخرين وزن كشتي فرنگي امير علي اكبري در وزن 120 كيلوگرم در دور اول به مصاف حريفي از قرقيزستان مي‌رود.

* تيم ملي فوتبال اميد ايران نيز در مرحله نيمه نهايي از ساعت 11:30 دقيقه به وقت تهران در ورزشگاه "يوئه ژيو " به مصاف ژاپن خواهد رفت.

* رقابت‌هاي كشتي آزاد نيز از فردا آغاز مي‌شود كه حسن رحيمي در 55 كيلوگرم با حريف تركمنستاني و احمدي در 60 كيلو با كشتي‌گير مغولستاني روبرو مي‌شوند.

* در مواد مختلف رشته دووميداني، سپيده توكلي در پرتاب نيزه بانوان و دوي 800 متر زنان، كيوان قنبرزاده در فينال پرش ارتفاع مردان، ليلا ابراهيمي در فينال دوي 1500 متر زنان و سجاد مرادي در فينال 1500 متر مردان و تيم ملي دوي 4 در 100 متر مردان به مصاف حريفان خود خواهند رفت.

* در فينال شيرجه هماهنگ از تخته 3 متر نيز تيم ملي ايران با رقبا مصاف مي‌كند.

* در رقابت‌هاي قايقراني و در نيمه نهايي تيم كاياك 500 متر 2 نفره بانوان، امين بوداغي در نيمه نهايي كاياك تك نفره 200 متر مردان و تيم ملي ايران نيز در نيمه نهايي كاياك 2 نفره 200 متر مردان با رقبا به رقابت خواهند پرداخت.

* تيم ملي كبدي بانوان نيز در دومين ديدار خود با تايلند ديدار مي‌كند و تيم كبدي مردان در دومين ديدار خود با تيم مدعي هند مصاف خواهد كرد.

* در يك شانزدهم نهايي تيراندازي با كمان بانوان زهرا دهقان با حريف هندي روبرو مي‌شود و كوثر شمس به مصاف تيراندازي از اندونزي مي‌رود.

* در يك‌شانزدهم نهايي شمشيربازي هم تيم ملي ايران به مصاف هند خواهد رفت.

* تيم ملي هندبال كشورمان نيز از ساعت 13:30 به وقت تهران به مصاف تيم ملي ژاپن خواهد رفت.

* در رشته اسكيت و در فينال تايم تريل سرعت 300 متر بانوان نيلوفر مرادي به مصاف حريفان خواهد رفت. در تايم تريل 300 متر سرعت مردان نيز محمد صالحي با رقباي خود رقابت مي‌كند.

farsnews.com
    Last edited by dashmojtaba; 22-11-2010 at 20:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •