سلام دوستان بگویید اپدیت تلوزیون ua40eh5550m را ازکجا بگیرم البته این اسمی هست که پشت تی وی است با این اسم من هرچه گشتم اصلان سامسونگ چنین مدل نداشت علت چیست ایا نام اصلیش چیز دیگری است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان بگویید اپدیت تلوزیون ua40eh5550m را ازکجا بگیرم البته این اسمی هست که پشت تی وی است با این اسم من هرچه گشتم اصلان سامسونگ چنین مدل نداشت علت چیست ایا نام اصلیش چیز دیگری است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همین ورژن رو ریختم که غیرفعال شد و پایین صفحه TV می نویسه Not Availebale
Last edited by r.soltani; 05-03-2014 at 14:25.
دوست عزیز
نام اصلی تلویزیون شما UA40EH5000 و نام گذاری ایران UA40EH5550 است و شما می توانید اگر سیستمتان مشگلی دارد از این سایت فریمورتان را دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید
سلام مجدد .در مورد اپدیت فرمت divx تی وی سامسونگ مطلبی هست بتونم کمک بگیرم اپیدت کنم ؟
من روزی که تی وی رو خریدم تو منوهاش کمی ور رفتم دیدم فرمت divx رو اجرا نمیکنه ولی نوشته که به اینترنت وصل بشید و کد مربوطه رو بزنید اجرای این فرمت فعال میشه .خیلی ور رفتم ولی در اخر نتونستم فعال کنم . الان یک سری کلیپ گرفتم که این فرمت رو نیاز داره وقتی هارد وصل میکنم به تی وی اصلا اجرا نمیشه . لطفا اگه اطلاعاتی دارید راهنمای کنید .تشکر![]()
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ورژن کارخونه تی وی f8000 اصلا توی کدک فیلمهاش برای زیرنویس عربی نداره و اکثر زیرنویسها رو خراب نشون میده چیکار میشه کرد ؟؟؟؟؟ یا حتی فارسی
مدل دقیق
UA46F8880
زیر نویس های فارسی رو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر اصلاح کنید ببین جواب میده.
سلام
یه 6450 گرفتیم توی قسمت اسمارت هاب میرم هیچ برنامه ای نداره اصلا!!!!
این هوشمندیش فقط تو اینترنت رفتنه؟؟؟؟؟![]()
دوست عزیز
باید از روی کنترول دکمه اسمارت هاب را زده و وارد آن قسمت شوید و از منوی tools و یا همان دستگاه وارد منوی آن شده و از قسمت تنظیمات حساب کاربری ایجاد کرده و آن را به وسیله اینترنت فعال کنید
اگر منوی مخفی رو ریست فاکتوری کتم امکانش هست درست شه
و با ریست فاکتوری منوی مخفی مشکلی پیش نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)