سلام من درساختن اي دي جي ميل مشكل دارم خوشحال مي شوم منو راهنمايي كنيد
سلام من درساختن اي دي جي ميل مشكل دارم خوشحال مي شوم منو راهنمايي كنيد
دوست عزیز... یه ذره مشخص تر بگو در کدوم قسمت مشکل داری تا بشه راهنمایی کرد
Last edited by zeus_1; 03-01-2012 at 20:56.
ایمیل اگه به دست گیرنده نرسه، خود جیمیل پیغام میده و دلیلش رو هم میگه. که اصولا دلیلش آدرس اشتباه وارد کردن هست.... ولی اگه منظورت اینه که گیرنده ایمیل رو خونده یا در واقع ایمیل رو باز کرده یا نه....
این قابلیت به خودی خود در هیچ سرویس ایمیلی وجود نداره( یا حداقل من ندیدم)
چند سال پیش یه سرویس ایرانی بود به اسم صبا میل که همچین قابلیتی داشت. روال کار هم اینجوری بود که همراه ایمیل یک عکس فرستاده می شد، ایمیل که باز می شد و در واقع لینک اون عکس هم باز می شد، به آدرس فرستنده یک ایمیل فرستاده می شد که همون Delivery report می شد که شما میگی
حالا من یه سایت بهت معرفی می کنم که می تونی باهاش اینکار رو بکنی.
روش کارش هم سادست. آدرس ایمیل خودت رو میدی، یک عنوان هم انتخاب می کنی، بعدش سایت یک عکس بهت میده. آدرس عکس رو کپی کن و در قسمت Insert pic جیمیل، عکس رو همراه ایمیل بفرست
اینجوری هر وقت گیرنده ،ایمیل رو باز کنه، یک پیام به همون ایمیلی که در سایت وارد کردی با همون عنوانی که دادی، برات ارسال می شه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by zeus_1; 03-01-2012 at 20:59.
ممنون ازراهنماییت،سایت رو امتحان میکنم
این حرف شما رو قبول دارم که اگه ایمیل فرستاده نشه جیمیل پیغام میده،اماجدیدا مشکلی من باهاش مواجه شدم اینه که ایمیل فرستاده میشه هیچ پیغامی هم مبنی برارسال نشدن داده نمیشه ومن مطمئن میشم که ایمیلم ارسال شده،غافل ازاینکه ایمیل من اصلا بدست گیرنده نرسیده،نمیدونم چرا،این اتفاق چندباره که افتاده و امیدوارم باسایتی که معرفی کردید این مشکلم حل بشه.
سلام
چه خبره!!!!!!!!!!
آدرس میل من این بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنابراین هروقت میرفتم تو گوگل آدرس میلمو مینوشت
ولی امروز دیدم که آدرس عوض شده(amir.sezayesh@gmail.com)
گفتم شاید فرمتش اینطوریه... حتما آدرس همونه...
رفتم تو میلم دیدم که نه! واقآ آدرس عوض شده!!!(مگه اصلآ میشه آدرس رو عوض کرد؟؟؟)
از این بد تر...
تمام ایمیل هام پاک شده بود و فقط چند تا جدید اومده بود
تو این که کسی پسوردمو نداره 200% مطمئنم
ممکنه -- شده باشه یا کار خود گوگل باشه
یکی از عجیب ترین مشکلاتی هست که تا حالا شنیدم!!
با اون آدرس قبلی می خوای لاگین کنی، چی می شه؟؟ وارد این یکی می شه؟؟؟
به اون آدرس اولی ایمیل بزن ببین وارد ایناباکس این یکی می شه
من احتمال زیادی میدم یه جای کار خودت مشکل داشته باشه.... چون همچین چیزی خیلی بعیده که پیش بیاد
کسی نبود جواب بده
سوال من اينه كه اينا چه مشكلي با جيميل دارن كه اين قدر سرش انگولك درميارن؟ چرا اين قدر براش مشكل ميسازن؟ موندم يه سرويس ايميل مگه چي دارن كه اين طور باهاش دشمن خونين؟
مشکل فقط گوگل و جیمیل نیست.
کلا با اطلاع رسانی و فهمیدن مردم مشکل دارن.
جالبه!!!یکی از عجیب ترین مشکلاتی هست که تا حالا شنیدم!!
با اون آدرس قبلی می خوای لاگین کنی، چی می شه؟؟ وارد این یکی می شه؟؟؟
به اون آدرس اولی ایمیل بزن ببین وارد ایناباکس این یکی می شه
من احتمال زیادی میدم یه جای کار خودت مشکل داشته باشه.... چون همچین چیزی خیلی بعیده که پیش بیاد
من قبلا یه بار پسوردمو عوض کردم
الان با پسورد قبلیم و یوزر قبلیم(در حالی که اصلا من یوزر جدیدی نساختم) وارد میشم
همه ایمیل هام سر جاشه
به هر حال به خیر گذشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)