سلام دوستان
من چجوری میتونم از یاهو جدید به یاهو قدیمی برم؟
خیلی ضروریه
ممنون اگه توضیح بدید البته به طور کامل
سلام دوستان
من چجوری میتونم از یاهو جدید به یاهو قدیمی برم؟
خیلی ضروریه
ممنون اگه توضیح بدید البته به طور کامل
با سلام
دوستمون در پست قبلی توضیح دادن
موفق باشید.
موقع میل زدن یک کد امنیتی میاد . چطور میشه اونرو حذف کرد ؟
نمیشــــه.
با سلام
این کد برای جلوگیری از اسپم هست که گاهی به صورت اتماتیک برای کاربران نمایش داده میشه.
و همینطور که دوستمون گفتن نمیشه به هیچ ترفندی این کد رو برداشت.
موفق باشید.
با سلام خدمت اساتید. 1 سوال تخصصی داشتم.
من از چندین نفر ایمیل گرفتم و هر کدام برام فایلی مثلا pdf وword و zip فایل برام پیوست(اتچ) کرده بود حالا میخام بدون اینکه دانلودشون کنم و جدا جدا نخوام بفرستم(یعنی نخام هرکدومو فوروارد کنم) همه پیوستارو میخام برای یکی از دوستام ایمیل بزنم.
سوال: چطور میتونم همگی ای فایلای پیوستو بصورت اتچ(attach( با یک ایمیل ارسال کنم.
هر وقت گزینه اتچو میزنیم میخاد از روی کامپیوتر فایلو بش بدیم.چطور میشه از ایمیلای دیگه فایلو بگیره
مثلا
ایمیل دارم میزنم به علی
ATTACH1: فایل اتچ شده ایمیل حسن.
ATTACH2: فایل اتچ شده ایمیل حسین.
ATTACH3: فایل اتچ شده ایمیل تقی
ATTACH4: فایل اتچ شده ایمیل نقی.
ATTACH5: فایل اتچ شده ایمیل رضا.
و .....Done
و سپس ارسال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من میخوام ایمیل یکی از اد لیستامو بلاک کنم که دیگه ازش ایمیلی دریافت نکنم
یه راهی هست که ازOption>>Block...که اصلا همچین گزینه ای وقتی روی آپشن کیلیک میکنی وجو دنداره
چطوری این ایمیلو بلاک کنم؟
سلام ؛ ببخشید من رمز عبور ایمیلم رو فراموش کردم. حتی اون سوالات امنیتی رو هم فراموش کردم آخه 2 سال پیش ثبت نام کرده بودم بعد یکی دو ماهی میشه که از ایمیلم استفاده نکردم. الآن هم استادم یک پروژه رو به ایمیلم ارسال کرده. تورو خدا اگه یه نرم افزار میشناسید که بتونم رمزم رو گیر بیارم ممنون میشم.
با سلام
آیا ایمیل پشتیبان معرفی کرده بودید یا خیر؟؟
موفق باشید.
فقط کافیه به پایین ایمیل نگاه کنی روی عبارت"لغو عضویت"یا اگر نشد به سایت اصلی گروه بری و اشتراکتو لغو کنی برای بنده که جواب داد (بدون هیچ مشکلی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)