محتوای مخفی: نظر من
محتوای مخفی: نظر من
بعد ببخشید من یه موضوع دیگه رو میگم.یه سوال.مگه رزناو روسی نبود.بعد توی اون دوران جنگ سرد بود.چه دلیل داشت از میسون آمریکایی حمایت و دفاع کند و هموطن های خود رو بکشه؟محتوای مخفی: !
یه نکته جالب :
اگه توی مرحله زندان ورکوتا وقتی پریدید روی قطار نگاه کنید به رزناو میبینید که کامیون تصادف میکنه .
پس از تحقیقات فرآوان بالاخره ترفند تریارچ رو فهمیدم! ( که البته ترفنده جدیدی نیست )
محتوای مخفی: حتمی بخونید!
این مورد رو هم از چند نفر نویسنده ی تلویزیونی + خوندن چندین سبک داستان سرایی فیلم فهمیدم.
Last edited by 779; 17-12-2010 at 22:10.
من هم یه پست همین تاپیک گفتم پتانسیل این کارکترها خیلی بالاست و دیدنشون تو قسمت های بعدی عجیب نیست.خب در حضور بزرگان سخن گفتن دور ادب است ولی فکر کنم یعنی اینکه وودز رو ماسمالی کردند و مفهومشون اینه که اگه در قسمت های دیگه یه دفعه اومد تعجب نکنید.این نظر شخصی من هست.میسون رو زده alive.آها شما مثلا گفتید.
بعد ببخشید من یه موضوع دیگه رو میگم.یه سوال.مگه رزناو روسی نبود.بعد توی اون دوران جنگ سرد بود.چه دلیل داشت از میسون آمریکایی حمایت و دفاع کند و هموطن های خود رو بکشه؟
در باره ی اون m.i.a هم چند بار اتفاق افتاده تو فیلم های دنباله دار یا سریال ها یه کارکتر محوری رو خارج کردن بعدش دوباره مجبور شدن با یه کلکی برش گردونن واسه همین جدیدا همیشه یه علامت سوال باقی میزارن تا همیشه یه راهی باز باشه واسه برگشتش.
پاراگراف دوم هم رزنو خیانت نکرد بلکه بهش خیانت شده بود و وقتی اون رفتارها رو دید از بین بردن سربازان همرزمش و همکاری با اشتاینر در حقیقت با شستشوی مغزی میسون و القا هدفش به کشور خودش هم خدمت کرد.
Last edited by Big-Boss; 19-12-2010 at 20:03.
یک چندتا سئوال دارم
1-اشنایزر با اون دوتا روسی پخجه یادم رفت اسمشونو موقع شستشوی مغزی الکس حرف از وجود یک مشکل میزد اون چی بود وچه گفتند اون موقع
بعد سکانس صحبت کردن رزنوف اونهم به میسون چی می گفت
در مورد جزئیات شستشوی مغزیش بیشتر توضیح بدید
از Spoiler استفاده کنید.
+ این پست رو مطالعه کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پدر سوخته حالا دست مردم رو رو میکنی؟ : دیاین مورد رو هم از چند نفر نویسنده ی تلویزیونی + خوندن چندین سبک داستان سرایی فیلم فهمیدم.
+
ولی منکه هنوز در عجبم چطور وودز تو VGA شد بهترین کاراکتر سال و این بازی شد بهترین شوتر سال!!
فردین ترین کاراکتر سال خیلی بیشتر بهش میاد : دی
بازی خوبی یه امابه نظر من اسونه چون من یک هفته ای تمومش کردم![]()
یک هفته چیهمن 14 ساعته تمومش کردم
البته نه روی سخت ترین درجه روی Hard .
رفیق جان!
یا شما مفهوم «نقد» رو دستکم گرفتی!
یا تو این بازی حل شدی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)