تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 46 اولاول ... 30363738394041424344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 453

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    آقا دقیقا M.I.A یعنی چی ؟ Missing In Action ؟ خب این معنیش چیه . مثلا میسون رو زد MIA یعنی فکر کنم اسیرش کردن .

خب حالا چرا Woods رو زده M.I.A ؟ چون جسدش پیدا نشد زده MIA ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
      محتوای مخفی: نظر من 
    خب در حضور بزرگان سخن گفتن دور ادب است ولی فکر کنم یعنی اینکه وودز رو ماسمالی کردند و مفهومشون اینه که اگه در قسمت های دیگه یه دفعه اومد تعجب نکنید.این نظر شخصی من هست.میسون رو زده alive.آها شما مثلا گفتید.
    بعد ببخشید من یه موضوع دیگه رو میگم.یه سوال.مگه رزناو روسی نبود.بعد توی اون دوران جنگ سرد بود.چه دلیل داشت از میسون آمریکایی حمایت و دفاع کند و هموطن های خود رو بکشه؟

2. این کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

بعد ببخشید من یه موضوع دیگه رو میگم.یه سوال.مگه رزناو روسی نبود.بعد توی اون دوران جنگ سرد بود.چه دلیل داشت از میسون آمریکایی حمایت و دفاع کند و هموطن های خود رو بکشه؟
      محتوای مخفی: ! 
    چون هموطناش خائن بودند .

بعدشم کی گفته که رزناو داشت از ما حمایت میکرد . اونا همش توهم بود

ولی کلا هموطناش خیانت کردن . انداختنش زندان و همونجا موند .

یه نکته جالب :

اگه توی مرحله زندان ورکوتا وقتی پریدید روی قطار نگاه کنید به رزناو میبینید که کامیون تصادف میکنه .

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

پس از تحقیقات فرآوان بالاخره ترفند تریارچ رو فهمیدم! ( که البته ترفنده جدیدی نیست )
      محتوای مخفی: حتمی بخونید! 
    داستان بازی در اصل یک روایت ناقصه! بله این مدل داستان ها در واقع زحمته کمتر ، گیج کنندگیه بیشتری رو نسبت به داستان هایه کامل داره ( دارم در مورده سبک داستان سرایی سخن میگم )
    یعنی اینجا در ظاهر شما فکر میکنین که مثلا تریارچ چه تفکراتی داشته و... که در واقع هیچ کدوم از اینا نیست! اینکه اصلا میسون جایه رزناو بوده یا اصلا یکی دیگه بوده و ... یا صحنه ی آخر بازی کاملا نشان دهنده ی نقص داستانه! ( البته به دیده بد نگیرید این یک نوع سبک داستان سرایی )
    در این مدل سبک ادامه ی اتفاقات به عهده ی بازیباز میفته که حدس بزنه چی میشه در حالی که سازنده هیچ نظری در این مورد نداره ( و نداشته! در واقع داستان رو سنگین نشون میده اما خودش رو در آخر راحت میکنه با ناقص در آوردن داستان )
    از نمونه هایه این نوع داستان ها میتونیم دقیقا به Alan Wake اشاره کنیم که اونم از همین تاکتیک به صورت کاملا پیشرفته استفاده کرد. طوری که بازیباز در آخر بازی جا میخوره و میگه عجب تفکراتی در پشت نویسنده ی بازی بوده که در واقع هیچی وجود ندارد. ( مثل جملات پایانی بازیه Alan Wake که باعث گیج شدن و در اومدن نظریه هایه متفاوت بازیباز میشه در حالی که هیچ داستان اصلی ای وجود ندارد )
    این مدل داستان سرایی ها همیشه ادامه دارند طوری که وقت کافی برایه نویسنده به وجود میاره که از نقص داستان قبلی داستانی هیجان انگیز به وجود بیاره!
    فکر کنم ( فکر کنما! ) بارز ترین نمونه ی این مدل سریال LOST باشه که البته بعید میدونم با 25 نویسنده داستان ناقص اوایل درست کرده باشند...
    خلاصه اینم مطلبی بود در مورده داستان و کلکی که تریارچ برایه این بازی زده تا بازیباز که هیچی بلکه منتقد ها رو هم جذب داستان کنه و بی شک باید بگم که من با این سبک کاملا حال میکنم

این مورد رو هم از چند نفر نویسنده ی تلویزیونی + خوندن چندین سبک داستان سرایی فیلم فهمیدم.
    Last edited by 779; 17-12-2010 at 22:10.

5. 8 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

خب در حضور بزرگان سخن گفتن دور ادب است ولی فکر کنم یعنی اینکه وودز رو ماسمالی کردند و مفهومشون اینه که اگه در قسمت های دیگه یه دفعه اومد تعجب نکنید.این نظر شخصی من هست.میسون رو زده alive.آها شما مثلا گفتید.
    من هم یه پست همین تاپیک گفتم پتانسیل این کارکترها خیلی بالاست و دیدنشون تو قسمت های بعدی عجیب نیست.
    در باره ی اون m.i.a هم چند بار اتفاق افتاده تو فیلم های دنباله دار یا سریال ها یه کارکتر محوری رو خارج کردن بعدش دوباره مجبور شدن با یه کلکی برش گردونن واسه همین جدیدا همیشه یه علامت سوال باقی میزارن تا همیشه یه راهی باز باشه واسه برگشتش.
    پاراگراف دوم هم رزنو خیانت نکرد بلکه بهش خیانت شده بود و وقتی اون رفتارها رو دید از بین بردن سربازان همرزمش و همکاری با اشتاینر در حقیقت با شستشوی مغزی میسون و القا هدفش به کشور خودش هم خدمت کرد.
    Last edited by Big-Boss; 19-12-2010 at 20:03.

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض Brinewash

یک چندتا سئوال دارم
    1-اشنایزر با اون دوتا روسی پخجه یادم رفت اسمشونو موقع شستشوی مغزی الکس حرف از وجود یک مشکل میزد اون چی بود وچه گفتند اون موقع
    بعد سکانس صحبت کردن رزنوف اونهم به میسون چی می گفت
    در مورد جزئیات شستشوی مغزیش بیشتر توضیح بدید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

از Spoiler استفاده کنید.

+ این پست رو مطالعه کنید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

این مورد رو هم از چند نفر نویسنده ی تلویزیونی + خوندن چندین سبک داستان سرایی فیلم فهمیدم.
    پدر سوخته حالا دست مردم رو رو میکنی؟ : دی
    +
    ولی منکه هنوز در عجبم چطور وودز تو VGA شد بهترین کاراکتر سال و این بازی شد بهترین شوتر سال!!
    فردین ترین کاراکتر سال خیلی بیشتر بهش میاد : دی

10. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sb1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بازی خوبی یه امابه نظر من اسونه چون من یک هفته ای تمومش کردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

یک هفته چیه من 14 ساعته تمومش کردم
    البته نه روی سخت ترین درجه روی Hard .

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

نویسنده: Masoud King

جنگ سرد زمان مناسبی است تا باز هم شاهد نبرد پنهان روس ها و آمریکایی ها باشیم. Black Ops شما را وارد دوران جدیدی از سری بازیهای Call of Duty میکند. Treyarch که همیشه به ساختن CoD های نه چندان خوب معروف است اینبار به لطف موتور IW engine شاهد عنوانی متفاوت از این سازنده هستیم. البته این تفاوت فقط نسبت به عنوان های قبلیه Treyarch است و عملا شما نکته ی جدیدی رو در بازی نمیبینید. چیزی که بارزه این بازی بهترین ساخته ی Treyarch تا الان محسوب می شود.

بازی بین سال های 1940 تا 1970 جریان دارد و موضوع اصلی اون سلاح شیمیایی ای به نام Nova-6 است. شما در بازی نقش چند نفر انجام وظیفه میکنید. که بیشتر نقش Alex Mason رو بر عهده دارید. کسیکه در اول بازی توسط شخص ناشناسی مورد بازجووی و شکنجه برای یادآوری یک سری جزئیات بسیار مهم قرار دارد. Mason تحت تاثیر ژنرال روسی دراگویچ و زیر دستان اون دست به کار های خیلی بزرگی بر علیه کشورش آمریکا می زند. شخصیت دیگری که نقش اون رو بر عهده دارید یکی از ماموران CIA به نام Jason Hudson است. Thomas فرمانده ی هواپیمای جاسوسی نیز قابل بازی است. Reznov مرد کلیدیه World at War در این نسخه نیز نقش بسیار مهمی رو ایفا میکنه.

بازی دارای داستانی جذاب و یکپارچه و منسجمی است و روایت داستان بسیار خوب کار شده و جلوه های سینمایی اون نیز مثه نسخه قبل عالی است. البته چشم انداز های دیدنی داستان کمه. به جز مرحله ای که از زندان فرار میکنیم بازی دیگه دارای همچین رویداد های خیر کننده ای نیست و افت میکنه از این نظر. واقعا هیجان و اتفاق های اون لول خیلی خاص بود نسبت به بقیه بازی. صحنه هی حساس و آهسته شدن تصویر باز هم آدم رو یاد MW میندازه. شخصیت پردازی هم بسیار عالی کار شده و مثل نسخه ی قبلی شما کنترل چندین نقش رو بر عهده دارید. بر خلاف شخصیت پردازی عالی و داستان خوب آخر بازی واقعا نا امید کننده بود.

گرافیک بازی مثه نسخه ی قبلی خیلی خوب کار شده. کاراکتر ها کارتونی تر شدند و حس خوبی رو به آدم القا نمیکنند. اما طراحی و مدل هاشون خیلی خوبه. سایه ها و نور پردازی بازی کمی بهتر شده و بافت ها کیفیت قابل قبولی دارند. افکت های های انفجار واقعا معمولی هستن. همچنین محیط های بازی خیلی خوب ساخته و پرداخته شدند و تنوع محیط بسیار عالی است. انیمیشن ها و حرکت کاراکتر ها نیز بسیار خوب کار شده.
    در مجموع گرافیک بازی مثه نسخه ی قبل خیلی خوبه.

مدل های خوب و کارتونی تر شدن کاراکتر ها مشهود است

در نگاه اول شما حس میکنید که دارید Modern Warfare رو در زمان قدیمی تری بازی میکنید. گیم پلی از کنترل گرفته تا سیستم سلامتی و پاشیدن خون رو تصویر همون MW است و هیچ ابتکار عملی توش دیده نمیشه. و حتی یه سری نکات نه چندان جالب هم بهش اضافه شده و گیم پلی بازی از اون حالت شبیه سازی و واقعی بودن به سمت فان شدن حرکت کرده. مناسب ترین سلاح ها اونایی هستن که خشابشون تیر بیشتری داره چون با گرفتن رگبار و چرخاندن RS میتونید دشمنانتون رو از پا در بیارید درست مثه فیلم های هالیوودی. مثه نسخه های قبلی هوش هم تیمی ها ضعیفه و همچنین بعضی از دشمنا هم از این امر مستثنی نیستن. البته یک نکته ی مثبت در اینجا اینه که هم تیمی ها کمتر میان تو نشانه ی شما و کمتر تیر می خورن. همچنین من احساس کردم که مخفی کار تو گیم پلی بازی نسبت به قبل بیشتر شده که به جذابیت بازی اضافه کرده. تعداد سلاح ها و تنوع اون ها هم واقعا قابل تحسینه.

مد زامبی هم در بازی وجود داره که میشه به صورت چند نفره اونو بازی کنید و از کشتن زامبی های نازی لذت ببرید!!
    عالی ترین نکته ی گیم پلی بازی طراحی مراحل و لول های مختلف است که البته اگه این رو هم نداشت معلوم نبود باید به چه چیز جدیدی رو تو بازی می دیدیم. شاید با خودتون بگین که گیم پلی بازی دیگه چه پیشرفتی می خواد بکنه و اینی که الان هست مگه چه مشکلی داره؟ درسته گیم پلی بازی و سبک شوتر اون یک نمونه عالی برای بازی های FPS بر روی کنسول هاست ولی بحث سر پر محتوا تر شدن گیم پلی بازی است. چیزی که متاسفانه در این نسخه اصلا دیده نمیشه. مد های آنلاین و چند نفره بازی دقیقا مثه نسخه های قبله حتی perk ها هم هموناست فقط نبرد ها سریعتر شده و از آهنگ سریع تری بر خودار است. متاسفانه چیزی به اسم ابتکار و نوآوری توی گیم پلی بازی دیده نمیشه.

صدا گذاری بازی واقعا عالی است. از گویندگی گرفته تا صدای سلاح ها همگی بی نقص و عالی کار شدند و شاهد یکی از صدا گذاری ها در این ژانر هستیم.

در مجموع بازی بسیار شبیه به نسخه ی قبلی است و انگار دوباره این سری از بازیها داره به روال قبل از نسخه 4 بر می گرده و هی داره تکراری تر میشه. مشخصا باز هم باید یه خون جدیدی همانند کاری که اولین Modern Warfare انجام داد به این سری تزریق بشه. البته با این استودیوی نه چندان موفق Treyarch و Infinity Ward از هم پاشیده خیلی بعیده که به این زودی ها این مهم انجام بشه.

نمرات بازی:

داستان و ارائه بازی ......... 9
    گیم پلی ..................... 8
    گرافیک ...................... 8.5
    صدا گذاری .................. 10
    جذابیت و ماندگاری ......... 9

نمره کل:
    8.25/10

محتوای مخفی: توضیح 
    امروز می خواستم بشینم یه مطلب درست حسابی برا بازی بنویسم اما به دلیل نبود وقت مخصتر تر گفتم.
    رفیق جان!
    یا شما مفهوم «نقد» رو دستکم گرفتی!
    یا تو این بازی حل شدی!

14. این کاربر از آریا ایرانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •