تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 140 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1392

نام تاپيک: بهترین شامپو به نظر شما

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بهترین شامپو فولیکا ضد شوره که قهوه ایه حاوی کافیین واقعا محشره
    اون هیچ ربطی به شوره نداره..

ضد ریزش و تقویت کننده هست.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

ضد ریزش و ضخیم کننده آردن هربا سنس

من آردن رو برای کسی میخواستم بگیرم چند تا داروخانه رفتم گفتند اصلا آردن نیستش

من نمیگم فولیکا خوب نیستش اما برای من که 7 سال بود فیتوم اکتیو رومیزدم شاید بهتر بود که عوضش نکنم چون دقیقا بعد از اینکه شامپو عوض شد ریزش مو شروع شد البته ممکنه بی خوابی هم باشه

درکل الان بازم همون فیتوم اکتیو رو میزنم و راضی هم هستم اما واقعا گرونه برام تازه داروخانه ای گفتش بازم گرون ترمیشه نمیدونم آخرش باید چی کار کنم اگه هر روز گرونتر بشه .

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آره آردن سخت گیر میاد ولی من یه جا پیدا کردم زیاد فرقی با اون ضد ریزش قهوه ای رنگ فولیکا نداره...هر دوش در یه سطحن..چون هر دو هم برای پارس حیان هستند فقط لاین محصولات فرق میکنه!

البته ترکیباتشون هم فرق داره...

منم به خاطر مشکل گرونی اومدم سمت شامپو های فولیکا و آردن یا حتی سینره....چون کیفیت خوبی دارن و همشون هم زیر 5 تومن هستند...

من یه تجربه ای دارم و اونم اینه که شامپو رو همین ایرانی بزن ولی مثلا محصول پوستی میخوای بخری خارجی بخر. (مثلا ضد آفتاب یا کرم مرطوب کننده صورت یا پاک کننده پوست و...)

ببین من 17 تومن دادم اینو گرفتم :

ولی هیچ فرقی در نتیجه با فولیکا نداشت....تازه اصلا کف هم نمیکنه...

4. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من بعد تست شامپو های خارجی، حالا ضدشوره سینره خریدم. یک هفته ای بزنم تا ببینم جواب میده یا نه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

علی جون گفتی تجربه زیادی داری تو محصولات بهداشتی میخواستم ببینم کرم های مرطوب کننده آردن رو تست کردی؟ به خصوص اوره 5% رو؟ من خودم 3 ساله تقریبا همه جور مرطوب کننده خارجی و ایرانی رو امتحان کردم ولی الان قیمت کرم های خارجی هی داره میره بالا! آردن نسبت به اینا چطوره اگه امتحان کردی؟

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

آره آردن سخت گیر میاد ولی من یه جا پیدا کردم زیاد فرقی با اون ضد ریزش قهوه ای رنگ فولیکا نداره...هر دوش در یه سطحن..چون هر دو هم برای پارس حیان هستند فقط لاین محصولات فرق میکنه!

البته ترکیباتشون هم فرق داره...

منم به خاطر مشکل گرونی اومدم سمت شامپو های فولیکا و آردن یا حتی سینره....چون کیفیت خوبی دارن و همشون هم زیر 5 تومن هستند...

من یه تجربه ای دارم و اونم اینه که شامپو رو همین ایرانی بزن ولی مثلا محصول پوستی میخوای بخری خارجی بخر. (مثلا ضد آفتاب یا کرم مرطوب کننده صورت یا پاک کننده پوست و...)

ببین من 17 تومن دادم اینو گرفتم :

ولی هیچ فرقی در نتیجه با فولیکا نداشت....تازه اصلا کف هم نمیکنه...
    خوب آره منم از خدامه بتونم یه شامپو ارزو نترو جایگزین فیتوم اکتیو کنم اما تا شامپوم رو عوض کردم موهام شروع به ریزش کرد
    الان 7 سال یا شایدم بیشتر که فیتوم اکتیو رو میزنم نمیدونم شاید واقعا موهام بد جور به این شامپو عادت کرده باشه یا شایدم واقعا شامپو خوبی باشه اما وقتی به این فکر کنم که اگر خدایی نکرده ریزش مو زیاد بشه مجبور بشم از لوسیون های 20000 تومنی تا 70000 تومنی استفاده کنم ترجیح میدم همون 16000 پول این شامپو رو بدم تا ببینیم در آینده با این قیمتها کذایی قراره چی بشه

شما ترکیبات این شامپو فیتوم اکتیو ایوروشه ضد ریزش رو میدونی چی هستش ؟

اما irox هم خوبیش این بود که موها رو خیلی حجیم میکرد و پیچ و تاب موها رو هم خیلی خوب میگرفت و حالت پذیرشون میکرد .

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

بچه ها من موهام چربه حوری که مثلا شب برم حموم صبح پاشم موهان چربه و از فرط چربی و کثیفی و سر دردش باز باید برم حموم
    شامپو هم زیاد زدم از نیوه آ و داو و ازین گیاهیا و آخرا هم ایروکس الان هم سریتا گرفتم جوانه گندمشو روش زده تنظین چربی موی سر ولی میزنم زود چرب میشه موهام موهامم نرم و بیجون میکنه تا سشوار هم میکشم بدترم میشه
    ایروکس بهتر بود حداقل حجم میداد و بیجون نمیشد ولی بازم راضیم نمیکردم
    من موهام چند ساله نرم و نازک شده و چربببب
    یه شامپو میخوام که موهامو ضخیم کنه و حجم بده و ازین چربی درشون بیاره من هر روزم عادت دارم حموم میرم بعضی وقتام روزی دوبار پس شامپویی که میدین فکر جیب منو هم بکنین :-D
    ممنون
    Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خوب آره منم از خدامه بتونم یه شامپو ارزو نترو جایگزین فیتوم اکتیو کنم اما تا شامپوم رو عوض کردم موهام شروع به ریزش کرد
    الان 7 سال یا شایدم بیشتر که فیتوم اکتیو رو میزنم نمیدونم شاید واقعا موهام بد جور به این شامپو عادت کرده باشه یا شایدم واقعا شامپو خوبی باشه اما وقتی به این فکر کنم که اگر خدایی نکرده ریزش مو زیاد بشه مجبور بشم از لوسیون های 20000 تومنی تا 70000 تومنی استفاده کنم ترجیح میدم همون 16000 پول این شامپو رو بدم تا ببینیم در آینده با این قیمتها کذایی قراره چی بشه

شما ترکیبات این شامپو فیتوم اکتیو ایوروشه ضد ریزش رو میدونی چی هستش ؟

اما irox هم خوبیش این بود که موها رو خیلی حجیم میکرد و پیچ و تاب موها رو هم خیلی خوب میگرفت و حالت پذیرشون میکرد .
    فقط میدونم عصاره سورتيا داره كه يك فعال كننده قوي (تحريك كننده رويش مو) هستش و همین طور ویتامین های PP.B5. B6 ..شونزده میخری؟ ببین این شامپو های ضد ریزش معمولا مکمل برای سرم ها و محلول های ضد ریزش هستند....یعنی موقعی در حد عالی جواب میدن که با اون سرم ها مصرف بشن...یعنی اینطوری پیشنهاد میشه توسط شرکت سازنده...

لازم هم نیست شما لوسیون گرون بخری.....لوسیون ضد ریزش با الگوی مردانه فولیکا ده تومن! و لوسیون سریتا هم خیلی خوبه! ارزون! و کارآمد....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتی سریتا یه شامپوی ضد ریزش هم داره که عالیه!! هر کس گرفته راضی بوده...اینا همه ایرانیه..

ببین من ریزش ارثی داشتم با همینا موهام رو نگه داشتم! البته بگم! اگه پولداری حتما خارجی بخر! یعنی اگه برات مهم نیست 30 تومن پول یه شامپو بدی!

در این که محصولات فرانسوی و....بهتر هستن شکی نیست....

ایوروشه هم فکر نکن برند خیلی شاخیه توی دنیا....کافیه یکی از محصولاتش رو توی گوگل سرچ کنی....تقریبا در هیچ سایت معتبری نیست! ریویوو های آنچنانی هم نداره....من خیلی از محصولات ایو روشه رو تست کردم...برخی محصولاتش واقعا افتضاحه و بعضیش عالی! حد وسط نداره

شما اینو نگاه کن :

این برند معتبریه...ولی خب کی میاد 30 تومن برای شامپو بده جز یه آدم مایه دار؟ چون شامپو چیزیه که زود تموم میشه...

یا این :

این خیلی برند خوبیه...ولی گرونه...

نمیگم سرم ها و شامپو های خراجی بدن..اونا شاید عالی تر هم باشن...ولی وقتی یه سرم ضد ریزش توش 8 تا آمپول داره....60 هزار تومن!!! خب کسی میتونه بره بخره...ولی میشه ایرانیش رو بخریم ..جواب هم میده باور کن اکثر اینا هدفشون مهار آنزیم آلفا ردوکتاز هست که برای ریزش موی هورمونیه...

من سرم خارجی هم استفاده کردم....موقعی که دلار 1200 بود اینو خریدم 40 :

الان 1.5 برابر شده!

سعی کن محصولات ارزون ولی با کیفیت رو بخری....جواب میده....حالا شاید فولیکا به سر شما نمیسازه ولی مثلا ضد ریزش سریتا بسازه به سرت....امتحان کن..قیمتی نداره...منظورم شامپوش هست....شامپوی ضد ریزش هم داره سریتا که البته توی سایتش نیست...سایتش کمی داغونه!

یا حتی سینره...

علی جون گفتی تجربه زیادی داری تو محصولات بهداشتی میخواستم ببینم کرم های مرطوب کننده آردن رو تست کردی؟ به خصوص اوره 5% رو؟ من خودم 3 ساله تقریبا همه جور مرطوب کننده خارجی و ایرانی رو امتحان کردم ولی الان قیمت کرم های خارجی هی داره میره بالا! آردن نسبت به اینا چطوره اگه امتحان کردی؟
    برای دست؟ اگه برای دست میخوای آره خوبه..همون آردن بزن...

ولی اگه پوستت چربه و برای صورت چرب و جوشدار میخوای مرطوب کننده بخری! اصلا ایرانی نخر.حتی اونایی که ادعا دارن که برای پوست چرب هستن...

برای دست و ارزون میخوای...هیدرودرم رو هم بهت پیشنهاد میکنم...

Last edited by Ali_softcenter; 17-09-2012 at 21:05.

10. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نه علی جون واسه دست نه برای صورت گفتم مخصوص پوست خشک گفتم شاید آردن خوب باشه نسبت به قیمتش. من کلی مرطوب کننده(بیشتر خارجی) برای پوست خشک امتحان کردم کسی اگه مرطوب کننده برای پوست خشک و خیلی خشک خواست بخره کرم اوره 5٪ مارک eucerin مخصوص صورت فوق العاده هست هم سبک و جذب سریع هم قوی فقط قیمتش بالاست 36 تومن واسه 50 گرم ولی رد خور نداره البته به شرطی که بعد از شستشو با یه شوینده با کیفیت مثل پن(من از پن اوریاژ برای پوست خشک خیلی راضی بودم) زده بشه.

این تاپیک هم فقط مخصوص شامپو هست نمیدونم تاپیک مخصوص داره این چیزا یا نه.
    Last edited by Delkook; 18-09-2012 at 09:50.

پيش فرض

نه علی جون واسه دست نه برای صورت گفتم مخصوص پوست خشک گفتم شاید آردن خوب باشه نسبت به قیمتش. من کلی مرطوب کننده(بیشتر خارجی) برای پوست خشک امتحان کردم کسی اگه مرطوب کننده برای پوست خشک و خیلی خشک خواست بخره کرم اوره 5٪ مارک eucerin مخصوص صورت فوق العاده هست هم سبک و جذب سریع هم قوی فقط قیمتش بالاست 36 تومن واسه 50 گرم ولی رد خور نداره البته به شرطی که بعد از شستشو با یه شوینده با کیفیت مثل پن(من از پن اوریاژ برای پوست خشک خیلی راضی بودم) زده بشه.

این تاپیک هم فقط مخصوص شامپو هست نمیدونم تاپیک مخصوص داره این چیزا یا نه.
    سلام

در انجمن پزشکی سوال کنید

13. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •