تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 124 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدایا شکر درست شد. همون 1234 رمزشه. ظاهرا پخش های سی دی جدیدی که سایپا رو پراید ها میذاره ممکنه این مشکل براشون پیش بیاد و دیگه رمزی که رو کارته جواب نده. این رادیو پخش ها با سری های قبلی از نظر ظاهر یکسان هستن اما ظاهرا آی سی که استفاده شده متفاوته و رمز پیش فرضش همون 1234. البته خدایی نمیدونم این حرف 100 درصد درسته یا نه. اما تا جایی که سرچ کردم و از نمایندگی پرسیدم اینطوریه و نیازی به تعویض آی سی یا ریپروگرام کردن آی سی یا چه میدونم شک منفی جدا کردن باتری و ... نداره. البته ممکنه 2 3 بار نیاز باشه ارور بده که این رمزو قبول کنه. خلاصه از دوستان اگه کسی مشکل پیدا کرد بدونه.

2. 3 کاربر از ronin_2607 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها سند ماشین من 24/5/91 خورده، امروز 29 شهریوره اما هنوز کارت سوختم نیومده!
    پیامک دادم به اون سامانه بهم جواب داد که کارتم صادر شده، رفتم پُست بهم ندادن، گفتن برو 25 روز دیگه میاد!
    این چه وضعشه! مگه نباید تا الان میومد؟!

4. این کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها سند ماشین من 24/5/91 خورده، امروز 29 شهریوره اما هنوز کارت سوختم نیومده!
    پیامک دادم به اون سامانه بهم جواب داد که کارتم صادر شده، رفتم پُست بهم ندادن، گفتن برو 25 روز دیگه میاد!
    این چه وضعشه! مگه نباید تا الان میومد؟!
    اشتباه نمی کنی؟ شاید گفته 2-3 روز دیگه بیا. 25 روز دیگه چیه؟ باید اون شماره مرسوله پستی رو یا از سایت پیگیری کارت سوخت یا از پلیس +10 بگیری و ببری مرکز پستی منطقتون(هر اداره پستی نه).

اگر شماره مرسوله رو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنی دقیقا بهت میگه کارتت الان کجاس.

6. 2 کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اشتباه نمی کنی؟ شاید گفته 2-3 روز دیگه بیا. 25 روز دیگه چیه؟ باید اون شماره مرسوله پستی رو یا از سایت پیگیری کارت سوخت یا از پلیس +10 بگیری و ببری مرکز پستی منطقتون(هر اداره پستی نه).

اگر شماره مرسوله رو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنی دقیقا بهت میگه کارتت الان کجاس.
    برادرم رفته بود دنبالش، گفته بودن بهش باید همین شماره مرسوله رو از پلیس +10 بگیری، رفته بوده پلیس+10 بهش گفته بودند برو 25 روز دیگه بیا شماره مرسوله بدیم بهت!
    امروز دوباره به سامانه پیامکی شون پیام دادم نوشت که کارت شما صادر شده و بزودی ارسال می گردد نمی دونم قبلا نزده بود به زودی یا من ندیدم!! خلاصه توی آب نمکیم!

راستی، این ماشین ضبط نداره، نمی خوام خیلی هزینه کنم، حدود 100 تومان، اهل سیستم هم نیستم، برام مهمه فلش بخوره چون CD/DVD منسوخه! پیشنهادتون برای من چیه؟

8. این کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برادرم رفته بود دنبالش، گفته بودن بهش باید همین شماره مرسوله رو از پلیس +10 بگیری، رفته بوده پلیس+10 بهش گفته بودند برو 25 روز دیگه بیا شماره مرسوله بدیم بهت!
    امروز دوباره به سامانه پیامکی شون پیام دادم نوشت که کارت شما صادر شده و بزودی ارسال می گردد نمی دونم قبلا نزده بود به زودی یا من ندیدم!! خلاصه توی آب نمکیم!

راستی، این ماشین ضبط نداره، نمی خوام خیلی هزینه کنم، حدود 100 تومان، اهل سیستم هم نیستم، برام مهمه فلش بخوره چون CD/DVD منسوخه! پیشنهادتون برای من چیه؟
    سلام
    شماره پلاک ماشین رو تو این سایت وارد کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وضعیت کارت سوخت رو بهتون میگه.(حتما با اینترنت اکسپلورر برید)
    برای ضبط با 100 تومن ضبط نو گیرتون نمیاد که usb هم داشته باشه من توی این تاپیک تا 200 تومن هم در خواست دادم بچه ها چند تا ضبط مارشال چینی رو پیشنهاد دادن
    البته شاید بتونید ضبط فابریک سایپا 132 که usb هم می خوره بگیرید

10. این کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    شماره پلاک ماشین رو تو این سایت وارد کنید :
    وضعیت کارت سوخت رو بهتون میگه.(حتما با اینترنت اکسپلورر برید)
    برای ضبط با 100 تومن ضبط نو گیرتون نمیاد که usb هم داشته باشه من توی این تاپیک تا 200 تومن هم در خواست دادم بچه ها چند تا ضبط مارشال چینی رو پیشنهاد دادن
    البته شاید بتونید ضبط فابریک سایپا 132 که usb هم می خوره بگیرید
    مرسی، چقدر دنبال این سایت گشتم پیداش نمی کردم!
    نوشته: «براي صدور ارسال شده است لطفاً براي پي‌گيري کارت هوشمند سوخت خودرو، از طريق همين سايت، در چند روز آينده، پيگيري فرماييد»

درباره ضبط، یا مدل مارشال هست که بچه ها میگفتن تا هفته پیش 80 تومن بوده الان شده 100 تومن، سی دی نمی خوره اما فلش و SD مموری می خوره!!
    این تاپیک هم یه سر میزنم، ضبط فابریک که نمی ارزه بیشتر از 30-40 پول بهش بدی!

12. این کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نوشته: «براي صدور ارسال شده است لطفاً براي پي‌گيري کارت هوشمند سوخت خودرو، از طريق همين سايت، در چند روز آينده، پيگيري فرماييد»

درباره ضبط، یا مدل مارشال هست که بچه ها میگفتن تا هفته پیش 80 تومن بوده الان شده 100 تومن، سی دی نمی خوره اما فلش و SD مموری می خوره!!
    با این حساب کارت شما یا هنوز صادر نشده و یا صادر شده ولی تحویل پست نشده، صبر کنید ایشالله میدن!!!!
    ولی اینطوری که من شنیدم از روزی که ماشین سند می خوره سهمیه بنزینتون محفوظه، فعلا ازاد بزنید تا یارانه ای برسه!
    من ماشین قبلیم 132 بود ضبطش راضی کننده بود، اگه اهل سیستم نباشین و فابریکی حال کنین ضبطش خوب جواب میده از ضبط 131 خیلی بهتره.

14. این کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

یدونه مارشال من خریدم با اینکه بیشتر با کنترلش کار میکردم بعد یک سال ولومش خراب شد رمش هم عشقی میخوند بعضیا رو با کیفیت پایین میخوند سی دیش هم بعد سه چهار ساعت قاطی میکردم سی دی توش میشد عین اهن گداخته

16. این کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض راهنمایی در مورد مدارک

سلام به دوستان گرامی
    بنده تازگی عضو این سایت شدم. من یه 131sx رو بعد از گذشت 2ماه از ثبت نام تحویل گرفتم . اهواز هستم و موقع تحویل فقط خود ماشین و پلاکها رو بهم دادن . گفتن که سند و کارت ماشین و بیمه و خلاصه همه چی یه بیست روز دیگه میاد . در ضمن گفتن که هزینه دیرکرد تحویل رو هم موقع تحویل سند میدن .
    حالا من دوتا سوال دارم : 1. واقعا تا تحویل مدارک چقدر طول میکشه؟ 2. پول دیرکرد 1ماه چقدره ؟
    پیشاپیش ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام به دوستان گرامی
    بنده تازگی عضو این سایت شدم. من یه 131sx رو بعد از گذشت 2ماه از ثبت نام تحویل گرفتم . اهواز هستم و موقع تحویل فقط خود ماشین و پلاکا رو بهم دادن . گفتن که سند و کارت ماشین و بیمه و خلاصه همه چی یه بیست روز دیگه میاد . در ضمن گفتن که هزینه دیرکرد تحویل رو هم موقع تحویل سند میدن .
    حالا من دوتا سوال دارم : 1. واقعا تا تحویل مدارک چقدر طول میکشه؟ 2. پول دیرکرد 1ماه چقدره ؟
    پیشاپیش ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •