درسته ولی این ضعف تدوین رو می رسونه.تقریبا نصف سکانس های قسمت قبل رو امشب هم دیدیم!
درسته ولی این ضعف تدوین رو می رسونه.تقریبا نصف سکانس های قسمت قبل رو امشب هم دیدیم!
بازی مصنوعی !!
اشتباه می کنید اگر دقت می کردید علی صادقی وقتی داره از پایین حرف میزنه اصلاً نمیخواد جلو آیفن رو بگیره پس معلوم میشه میدونه گوشی بالا تصویری نیست پس نمیشه گفت سوتی بود. وقتی حرف اش تمام میشه با حمید لولایی و اون در رو باز میکنه علی صادقی چون داشت با صدای خودش حرف میزد دستش رو روی بلندگو آیفن میزاره که اگر گوشی دست حمید لولایی است صداش رو نشنود و متوجه قضیه نشود. حالا این کجاش سوتی بود ؟؟
دوست عزیز به هیچ وجه از نظر فنی امکان نداره که
نصف یه ایفون تصویری باشه نصف دیگه صوتی نمیدونستید بدونید !!
اتفاقا
علی صادقی به اون دوتای دیگه میگه برید اونطرف تا نبینتتون،
مطمئنن، پایین رو تصویری فرض کردن ، بالا هم که از این قدیمی ها بود،
سلام
اون قسمتش درسته من هم قبول دارم ولی بقیش رو عرض می کنم که سوتی در کار نبوده.
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
ولی اگر اینطوری بود علی صادقی سعی میکرد جلو آیفن رو با دستش بگیره در حالی که خودش جلو آیفن استاده بود و فقط تغییر صدا داد.
ضعف تدوین نیست....بالاخره باید تا روز قبل محرم ادامه پیدا کنه مجیورن آب قاطیش کنن![]()
دقیقا امروز که دوباره تکراری پخش کرد دیدم که همین کار رو کرد، با دست جلوی ایفون رو گرفت ،
با دست جلو آیفن رو گرفت که صداش نره بالا نه تصویرش رو نبینه.
من می گم نره تو می گی بدوش؟
این بحث هیچ فایده ای نداره ، بهتره ادامه هم ندید شما ، کلام اخر، به اون تا گفت برید اونور تا نبینتتون،
حالا یک سوتی دادند رفت دیگه. من هم قبول دارم سوتی دادند ولی میگم خود دانیال طوری رفتار کرد که میدونست موقعی که داره حرف میزنه تورج نمیبینش ولی این که به اون دوتا گفت برید کنار آره اشتباه کرد. دیگه ادامه ندید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)