برو تو قسمت sound اونجا صدای سیستم رو کم کن.
سلام...
من یه مشکل با دوربین wave 2 دارم اونم اینه که وقتی عکس میگیرم عکس تار میافته و اصطلاحا blur میشه و باید چند تا عکس بگیرم تا تصویر واضح بشه...گزینه ی anti shaking رو هم روشن کردم اما تاثیر چندانی نداره...میخواستم بپرسم از دوستان ایا کسی این مشکل رو داره یا نه؟ و ایا اصلا این مساله قابل حل هست و ایا اصلا راهی داره که بشه باهاش عکسهای بهتری گرفت؟
خیلی خوب میشد اگه میتونستید صفحات گذشته ی تاپیک رو بخونید..
یادش بخیر واسه خرید گوشی قبلیم 50 صفحه تاپیکش رو خوندم..
کلا گوشیهای سامسونگ سرعت شاتر پایینی دارن و مخصوصا تو نور کم اگه دستتون بلرزه تار میندازه..
لرزش گیر و فلش رو فعال کنید بهتر میشه
درضمن اگه درحد باباشاه لرزش دارید پیشنهاد میکنم موقع عکس گرفتن نفستون رو حبس کنید
البته دشمنان سوء استفاده نکنن. کیفیت عکس گوشی عالیه ولی سرعت شاترش تو نور کم راضی کننده نیست
ممنون از راهنماییتون..
من موقتا از dial up استفاده میکنم که خب خودتون میدونید چه دردسریه..واسه همین نمیتونم همه ی صفحه ها رو بخونم..توشرایطی که adsl هم زیاد راضی کننده نیست دیگه dial up که جای خود داره...
اما در مورد سرعت شاتر هم باید بگم که فکر نمیکنم همه ی گوشیهای سامسونگ این نقص رو داشته باشند چرا که من یه گوشی 8510 innov8 سامسونگ دارم که سرعت شاتر و کیفیت عکسهاش خیلی خوبه...و تو تاریک ترین مکانها هم بلور نمیشه...
به نظرتون میتونه مشکل نرم افزاری باشه و تو اپدیتها و فرمورهای جدیدتر حل بشه؟؟
سلام دوستان
راستی وقتی هدست می زنم احساس می کنم الکی اکو در هدست هستش یعنی صدارو چند بار تکرار می کنه با کامپیوتر تست کردم همچین مشکلی نداره حتی یه هدست حرفه ایی 80 هزار تومنی هم وصل کردن باز این مشکل بود یه کمی اذیت می کنه
1-دوستان سلام.ویو2 به آخرین ورژن بادا آپدیت میشه؟
2-
2-دوربین 5 در حد ان82 هست؟
3-قیمتش چنده؟کارکردش رو چند بگیرم؟
3-باتریش چقدر میره؟
4-معایب و مزایا
1-بله اپدیت میشه و قراره بادا 2 با امکانات بیشتری هم برای ویو 1 و هم برای ویو 2 بیاد
2-دوربینش که واقعا عالیه مطمئن باش ازش خوشت میاد
3-والا من یه ما قبل 390 تومان گرفتم ولی الان مطلع نیستم کارکرد یا نوش چقدره.
4-باتریش هم شارژ رو خوب نگه میداره
5-مزایا که اوهههههههههههههههه خیلی زیاده و معایب هم که من چیز زیادی ندیدم فقط اینکه فعلا بازی و برنامه کم داره نه که کم داره زیاد هم هست ولی اکثرا پولی اند ولی به مرور زمان -- میشن.
بلهویو2 به آخرین ورژن بادا آپدیت میشه؟
من n82 هم داشتم به غیر از فلاشش ویو2 سرتره...دوربین 5 در حد ان82 هست؟
دقیق نمیدونم ولی از 350 تا 400 تومنه بستگی به گارانتی و...قیمتش چنده؟کارکردش رو چند بگیرم؟
باتریشم خوبه عالی نیست.باتریش چقدر میره؟
عیبش اینکه بازی های ه ک شده رو با نت اجرا میکنه البته دوست خوبم ماکان جان تو صفحات قبل به طور کامل طریق اجراشو گفته چجوریه....منم تا اخر هفته میخوام این کارو کنم تا بدون نت اجرا بشهمعایب و مزایا
دوستدار شما یاشار
کسی از دوستان نبود جواب مارو بده ؟ یعنی من فقط این مشکلا رو دارم
بخوام بهتر توضیح بدم اینه که در گوشی L صداری یه طوری پخش میشه یعنی یه انعکاس توشه وقتی میگه مثلا علی یه صدای دور مانند هممیگه علی که خیلی حالگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)