ملت بعضی هشون به خاطر گارانتی ماشین این کارو میکنن!!!راست ميگه نكن اين كارو نميدونم ملت چرا اينكارا ميكنن بابا اينا هم يه جور دزدي هست دزدي كه فقط از ديوار مردم بالا رفتن نيست اون بد بختي كه ماشين ميخره فكر ميكنه كمكار كرده ولي نميدونه كه ....
مخصوصا ماشین های تاکسی تو شهر ما که بیشتر از نصفشون بیخیال کیلومتر شدن!!!
به نظرم راننده تاکسی ها یه جورایی حق دارن (خواهشا ازم ایراد نگیرین!!!) از صبح تا شب توی خیابونن
کرایه تاکسی تو کرمانشاهم واقعا کمه!!! خیلی سریع گارانتیشون تموم میشه!
خیابونا هم که افتضاح بعد از 2 ماه ماشینشون میفته به سر و صدا!
عذرت میخوام دوباره سئوال میکنم:
میخواستم ببینم قبل از 10000 تا نمیخواد رغن و فيلـتر و ... رو خودم عوض کنم؟
و کلا کاری هست که قبل از اولین سرویس در گارانتی روی ماشین انجام بدم؟
من تا حالا سرویس اولیه نرفتم که کمکت کنم. چون ماشین تازه 4500 تا کار کرده. ولی در کل اگه در شرایط خاص که تو دفترچه نوشته رانندگی میکنی زودتر ببر. مثلا سرعت متوسط ما 25 کیلومتره چون تو ترافیک زیاد هستیم. پشت چراغ قرمز و اینا. ولی فکر نکنم هم لازم چیزی رو قبل از سرویس عوض کنی چون خودشون عوض میکنن پولشم از شما میگیرن![]()
معمولا باید روغن اول رو خیلی زودتر عوض کنی .. اما این نمایندگی ها برای راحتی کار خودشون 10000 رو پیشنهاد میکنن که خیلی بی انصافیه..
تنظیم باد لاستیک..و کلا کاری هست که قبل از اولین سرویس در گارانتی روی ماشین انجام بدم؟
میشه بگید تو چه کیلو متری و با چه روعن ترمزی؟
ما رفتیم نمایندگی گفت 8000 تا بیار. تازه نمایندگی حق نداره بگه عوض نمیکنم. پول روغن و همه رو که میگیره پس هر موقع میخوام باید عوض کنن. اصلا من میخوام تو 500 تو همه چیز رو عوض کنم نمایندگی حق نداره بگه عوض نمیکنم. وقتی پولشو از ما میگیره دیگه باید مطیع ما باشه.
دوست عزیز فکر کنم منظور دوستمون روغن موتور بود که بازم فکر کنم اگه میخوای زودتر عوض کنی ببر نمایندگی. چون اگه یه مشکلی پیش بیاد اون وقت میگن روغن رو عوض کردی دیگه گارانتی نداریم.میشه بگید تو چه کیلو متری و با چه روعن ترمزی؟
روغن پیشنهادی هم elf-competition st 10-40w![]()
منظورم روغن موتور بود.. چون برای اولین بار احتمال داره که موتور خوب پاک نشده باشه و ذراتی توش باشه که به موتور صدمه بزنه (البته دلایلی دیگریم داره) پس میگن باید روغن موتور اول رو بین 1000 تا 1500 عوض کنی..میشه بگید تو چه کیلو متری و با چه روعن ترمزی؟
نه اینکارو به صورت قانونی برات انجام نمیدن.. چون اونها میخوان بفهمن که ماشین تو این رنج کار کرد آیا مشکلی براش پیش میاد یا نه..؟ما رفتیم نمایندگی گفت 8000 تا بیار. تازه نمایندگی حق نداره بگه عوض نمیکنم. پول روغن و همه رو که میگیره پس هر موقع میخوام باید عوض کنن. اصلا من میخوام تو 500 تو همه چیز رو عوض کنم نمایندگی حق نداره بگه عوض نمیکنم. وقتی پولشو از ما میگیره دیگه باید مطیع ما باشه.![]()
من مونده بودم که برم 206 بخرم یا چیز دیگه
خیلی هم سرچ کردم، اما چیزی دستگیرم نشد ولی با خوندن این نظرات تصمیم گرفتم که تندر بگیرم البته فولشو خدا کنه که گیر بیاد با قیمت درست
ایشالا اگه خریدم اونموقه منم نظرم رو میام و میگم
خوش باشید
ببخشید. منظورتون رو نفهمیدم. یکم توضیح میدین. خیلی ممنوننه اینکارو به صورت قانونی برات انجام نمیدن.. چون اونها میخوان بفهمن که ماشین تو این رنج کار کرد آیا مشکلی براش پیش میاد یا نه..؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)