این بالایی عشقه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---
اینم گذاشتم کتک خورش ملسه همه دست گرمی اینو می زنن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بالایی عشقه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---
اینم گذاشتم کتک خورش ملسه همه دست گرمی اینو می زنن!
توی این نسخه طراحی خیلی بهتری نسبت به نسخه های قبلی دارهولی اصلا با قیافش تو این بازی جدیده حال نکردم.خیلی گوریلی شده انگار مرد اهنی شده!
اگه اون نسخه ها رو بازی کرده باشی یا دیده باشی به کیفیت بهتر در طراحی جدید اون پی میبری
نخیر نیومده و مشخص نیست که میاد یا نهراستی این بازی واسه کامپیوتر اومده؟
فکر کنم هنوز نسخه کنسولی منتشر نشده...دیگه چه برسه به PC که اومدن یا نیومدنش مشخص نیست
ولی با سگا خیلی تفاوت کرده قیافه ها کلا اینکه بهتر بشن یه چیزی ولی تغییر کردن قیافه ها یه چیز دیگست
نمیدونم این خبر تکراری هست یا نه من اینو توی یه فرومه دیگه دیدم گفتم اینجا هم بزارم
Last edited by ATA FARZADI; 25-02-2011 at 18:43.
بله دوستان طی یک حرکت انتحاری ( درسته؟) این بازی در استرالیا ممنوع شد!!!
من که کم کم دارم امیدوارم میشم به بازی با این خبر! ( چه حالی بده)
سلام
به نظرم اگه غولا رو از روزگار مرتال حذف کنن بهتر میشه...... کمبات قبلیه که واقعا وحشتناک خراب کردن بازیو..( بیشتر شبیه مسخره بازی بود!) ولی ایت یکی معلومه میترکونه.... تاریخش همون آخرای فروردینه؟
ليست يكم قديميه،الان تقريبا ليست نهايي هم منتشر شده.مثلانمیدونم این خبر تکراری هست یا نه من اینو توی یه فرومه دیگه دیدم گفتم اینجا هم بزارم
Noob Saibot-Shang Tsung-Stryker- تاييد شدن...
چرا ؟؟!!!!!بله دوستان طی یک حرکت انتحاری ( درسته؟ ) این بازی در استرالیا ممنوع شد!!!
مشکل اخلاقی داره مگه ؟! : دی
فکر کنم بخاطر خشونت بالای بازی ممنوع شده باشه
صحنه خشن توی این بازی به وفور دیده میشه![]()
کامیون mortal kombat
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین یه کامیون هستش که بدنش با عکسایی از بازی تزیین شده و داخل قسمت بار کامیون هم چند تا کنسول بستن واسه بازی کردن بازی.(البته بازی فعلا رسمی نیومده و این واسه تبلیغات)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
=========================
دموی بازی برای psn و اعضای گلد در 8 مارچ و برای اعضای عادی در 15 مارچ قابل دسترسی خواهد بود..........برای xlive هم فعلا زمانی اعلام نشده که اعلام خواهد شد.
.
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)