درسته حق با شماست ، منظورم network feature بود زدم مولتی ، ممنون از توجهتون !Batman Arkham City مولتی پلیر نداره ....
Robin بخش DLC بازی هست ...!!
درسته حق با شماست ، منظورم network feature بود زدم مولتی ، ممنون از توجهتون !Batman Arkham City مولتی پلیر نداره ....
Robin بخش DLC بازی هست ...!!
Last edited by amin 2010; 26-11-2011 at 23:52.
نمرات نسخه PC هم منتشر شده...
GameSpy - 4 out of 5
GamePro - 5 out of 5
میانگین بازی برای سه پلتفرم به شرح زیر است :
از 31 reviews برای نسخه PlayStation 3 : 96.16%
از 58 reviews برای نسخه Xbox 360 : 94.24%
از 2 reviews برای نسخه PC : 90.00%
با توجه به Directx 11 در pc احتمال این هست که کیفیت بازی تو pc بهتر از نسخه ی کنسول ها باشه؟
واقعا بازی عالی ای بود.من متاسفانه دیر تونستم بازی رو تموم کنم ولی از تموم کردنش راضی ام به شدت.
گرافیک عالی بود.
داستان که حرف نداشت.
گیم پلی هم مثل همیشه عالی و جذاب بود.
من بهش امتیاز9رو از 10میدم: دی
اخرش چی میشه؟
دوستان یعنی اصلا راهی وجود نداره که بتونیم catwoman رو آزاد کنیم ؟؟(xbox(
بازیو تموم کردم.واقعا محشر بود.فقط نتونستم با catwoman بازی کنم که داستانو کامل بفهمم.
در نتیجه تصمیم به خرید نسخه ی pc کردم
حالا اگه کسی رابین و اون یکی یارو رو برای دانلود داره لطفا بذاره
گیم اسپات مثل نسخه کنسولی امتیاز 9 رو به نسخه پی سی داد
نقدش هم عین همون نسخه کنسول بود و هیچ فرقی نداشت
ظاهرا کیفیت توی هر سه نسخه تقریبا یکسانه و فقط نسخه پی سی شاید مثل شماره قبلی مشکلات کرک و اینا داشته باشه که اینو دیگه به عنوان مشکل بازی نمیشه به حساب اورد و تقصیر کار سازندگان نیستن
+
دوستان توی تاپیک اساسین هم گفتم که تاپیک اصلی بازی رو با تاپیکی که توی انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زده میشه اشتباه نگیرید و سعی کنید توی تاپیک درست پست بدین
حتی مسائل مربوط به پچ های جدید بازی ها رو باید توی تاپیک مشکلات نصب و اجرای بازی پست کنید...
وحید جان ؟ اوضاع رو به راهه ؟
دیگه همه می دونیم گیم اسپات تو خیلی از بازی ها فرقی بین نسخه کنسولی و پی سی قاعل نمیشه.
ولی مثلا برید نقد IGN رو بخونید! باز دم IGN گرم که به گرافیک نسخه PC نیم نمره اضافی داد!
فقط اینو از طرف من داشته باش که گرافیک نسخه PC اصلا قابل مقایسه با کنسولی نیست!
در ضمن مشکل کرک و این چیزا برای سری پیش بود و خدا بیامرزتش! این دفعه هم مثل قبلی اومدن کاری کنن که بازی سخت کرک بشه ولی از اون ور پشت بوم افتادن و بازی بدون نیاز به کرک بالا میاد : )
یعنی چی بدون کرک اجرا می شه ؟!!! یعنی این کرک 110 مگ اسکیدرو سرکاریه ؟! مثل اساسین می شه بدون کرک اجراش کرد ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)