تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 145 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نقش مثبت و طنز هم خوب بازی میکنه نمونش نقشی که تو اشپزپاشی داشت
    کلا بازیگر بدون حاشیه و حرفه‌ای هست.

2. 3 کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام .

امروز رو جلد یه مجله ای عکس آیدین ختایی که تو مسابقات قویترین مردان شرکت میکنه رو انداخته بود که تو مختارنامه هم بازی میکنه . گریم سنگینی هم داشت و از رو بازوش شناختمش من . ایشون :

حامد حدادای بسکتبالیست هم که قبلا میدونستم تو سریال بازی میکنه .

حالاکسی میدونه آیدین و حامد حدادی چه نقشایی رو بازی میکنن و تو چه قسمتایی وارد داستان میشن ؟!!

حامد حدادی - یحیی بن زمزم "غول بنی ضبه"
    آیدین ختایی - جنگجو

در همین حد میدونم

پ.ن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

اون اسماعیل بود(همون که گفت :میروم یعقوب وار به انتظار یوسفم بنشینم)...اونم جاخالی میده و امامو تنها میذاره؟///
    بله اسمش سلیمان خرد خضایی هستش. و از علمای بزرگ کوفه بوده. به موقعش خودش رو میکشه کنار و انگار نه انگار که اولین کسی بوده که نامه میفرسته.

6. 5 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

*شروع «مختارنامه» از منظر منتقدان*
    «مختارنامه» انتظارها را از سريال داوود ميرباقري برآورده كرده است؟

با گذشت يك ماه و نيم از پخش سريال تاريخي ـ مذهبي «مختارنامه»، شش تن از منتقدان سينما و تلويزيون در گفت‌وگويي با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا شركت كردند و درباره‌ي شروع سريال داوود ميرباقري نظر دادند. آنان هم‌چنين مطالبي را درباره‌ي تفاوت سريال «مختارنامه» با ديگر ساخته‌هاي ميرباقري و خصوصا سريال «امام علي(ع)» بيان كردند.
    به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، بهزاد صديقي ـ منتقد ـ مي‌گويد: علي‌رغم اين‌كه آقاي ميرباقري فيلمنامه‌نويس و كارگردان بسيار خوبي هستند و براي ساخت لوكيشن‌هاي سريال «مختارنامه» زمان زيادي صرف شده و با حساسيت بسياري روي آن كار شده است، اين سريال توقع من را به عنوان يك مخاطب برآورده نكرده است.
    وي مي‌افزايد: اگر به طور ناخودآگاه اين سريال را با سريال «امام علي (ع)» مقايسه كنيم، متوجه مي‌شويم كه سريال «امام علي (ع)» بسيار جذاب‌تر و خوش ساخت‌تر بوده است، اما در اين سريال بازي‌ها بسيار غلو شده است، حتي بازي نقش مختار، به صورت اغراق‌آميز ديده مي‌شود.
    رضا درستكار، منتقد ديگري كه نسبت به سريال «مختارنامه» نظر مساعد و مثبتي دارد، به خبرنگار ايسنا مي‌گويد: شروع اين مجموعه منطبق با انتظارات بوده است و اين حركت، يك حركت رو به جلو در تاريخ فيلم‌سازي داوود ميرباقري محسوب مي‌شود.
    وي ادامه مي‌دهد: نسبت به اتفاقاتي كه در چند سال گذشته در تلويزيون افتاده، شايد اين سريال يك سريال كم‌نظير بوده است و به نظر من تركيب مواد و عناصري كه دراين سريال وجود داشته خوب درآمده است.
    رحمت اميني، منتقد درباره‌ي شروع سريال «مختارنامه» ضمن بيان اين‌كه انتظار بيشتري از اين سريال داشته است، عنوان مي‌كند: آقاي ميرباقري هنرمندي است كه هم در حوزه‌ي نمايشنامه و هم در حوزه‌ي فيلمنامه تبحر دارند؛ ولي به طور كلي اين سريال بعد از «امام علي (ع)» براي ايشان قدم رو به جلويي نبوده است.
    وي با اشاره به اين‌كه مقوله‌ي مختار براي ما ناشناخته است و براي تماشاگر ايراني جذابيت كمتري دارد، اظهار مي‌كند: در داستان‌هايي كه درباره‌ي امام علي (ع) و امام حسين (ع) است، حتي اگر با كمترين تجربه ساخته شوند، مردم جذب آن مي‌شود، اما در مورد مختار اين‌گونه نيست و از اين باب كار براي آقاي ميرباقري دشوارتر است.
    اميني در مجموع سريال «مختارنامه» را كاري متعادل مي‌داند و ياد‌آور مي‌شود: حداقل مي‌توانم بگويم شروع اين سريال براي مخاطب تكان‌دهنده، ميخكوب‌كننده و راغب‌كننده نبوده است.
    امير قادري نيز درباره‌ي سريال «مختارنامه» به خبرنگار ايسنا مي‌گويد: به نظر من «مختارنامه» انتظار ما را از آقاي ميرباقري برآورده كرده است.
    اين منتقد هم‌چنين ادامه داد: جذابيت بصري، شخصيت سازي، انتخاب بازيگران، نوع گريم و ديالوگ‌نويسي خوب و از همه مهم‌تر تلاش آقاي ميرباقري براي به روز‌كردن وقايع تاريخي، ارزش كارشان را بسيار بالا مي‌برد و به همين دليل اين سريال هم نمره قبولي مي‌گيرد و هم ما را به تماشاي قسمت‌هاي بعدي مشتاق مي‌كند.
    سعيد قطبي‌زاده ـ منتقد ـ شروع سريال «مختارنامه» را اميدوار‌كننده مي‌داند و اظهار مي‌كند: سريال «امام علي(ع)» به كارگرداني داوود ميرباقري برخلاف ساير كارهايش خوب بود و بعد از آن سريال «مختارنامه» مي‌تواند يك بار ديگر مشابه اوج كار ايشان در «امام علي (ع)» باشد.
    وي خاطرنشان مي‌كند: حداقل شروع‌ «مختارنامه» اين اميدواري را به ما مي‌دهد؛ يعني همان تكنيك‌ها و استاندارد‌هايي كه در سينما استفاده مي‌شود، در اين كار رعايت شده است.
    چيستا يثربي ـ نويسنده و منتقد ـ نيز عنوان مي‌كند كه نمي‌تواند سريال «مختارنامه» را با «امام علي (ع)» مقايسه كند و اين دو سريال فضاي متفاوتي دارند كه او فضاي قبلي را بيشتر دوست داشته است.

داره خودمونی میشه ghfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقش جهان

7

نقل قول نوشته شده توسط nar nia;5625525.
    [B
    رحمت اميني، منتقد درباره‌ي شروع سريال «مختارنامه» ضمن بيان اين‌كه انتظار بيشتري از اين سريال داشته است، عنوان مي‌كند: آقاي ميرباقري هنرمندي است كه هم در حوزه‌ي نمايشنامه و هم در حوزه‌ي فيلمنامه تبحر دارند؛ ولي به طور كلي اين سريال بعد از «امام علي (ع)» براي ايشان قدم رو به جلويي نبوده است. [/B]
    وي با اشاره به اين‌كه مقوله‌ي مختار براي ما ناشناخته است و براي تماشاگر ايراني جذابيت كمتري دارد، اظهار مي‌كند: در داستان‌هايي كه درباره‌ي امام علي (ع) و امام حسين (ع) است، حتي اگر با كمترين تجربه ساخته شوند، مردم جذب آن مي‌شود، اما در مورد مختار اين‌گونه نيست و از اين باب كار براي آقاي ميرباقري دشوارتر است.
    اميني در مجموع سريال «مختارنامه» را كاري متعادل مي‌داند و ياد‌آور مي‌شود: حداقل مي‌توانم بگويم شروع اين سريال براي مخاطب تكان‌دهنده، ميخكوب‌كننده و راغب‌كننده نبوده است.
    .
    من موندم این منتقدا چطور نظر خودشونو از طرف همه میگن. والا من که هر کی رو دیدیم که این سریالو دیده هم راغبش بوده و هم میخکوبش شده.اینقدر از طرف ما صحبت نکنین،ادم زنده وکیل وثی نمیخواد که.

9. 10 کاربر از ghfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من موندم این منتقدا چطور نظر خودشونو از طرف همه میگن. والا من که هر کی رو دیدیم که این سریالو دیده هم راغبش بوده و هم میخکوبش شده.اینقدر از طرف ما صحبت نکنین،ادم زنده وکیل وثی نمیخواد که.
    عزیز دیگه الان مد شده هر کی از ننش قهر میکنه منتقد میشه و هر چی میبینه رو بورسه رو ازش انتقاد میکنه اسمش سر زبونا بیفته
    من که پشیزی برای حرف ها و بهتر بگم چرت و پرت های این به اصطلاح منتقدا قائل نیستم
    مردم خودشون بهترین منتقدن و میفهمن چی خوبه چی بد ...

11. 5 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

مسلم رو گرفتن!!داره وصیت میکنه
    ==================================
    نامردا کشتنش، چرا اینجوری کشتنش؟ مگه سرشو از تنش جدا نکرده بودن؟؟
    ==================================

مختار رو هم گرفتن این قسمت
    Last edited by farshidshd; 19-11-2010 at 22:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dragon-fly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چقدر بد بود اين قسمت.اگه تنها بودم كلي گريه ميكردم.
    خدا لعنتشون كنه.چقدر ادم ميتونه پست باشه.
    خدا به داد امثال من برسه كه .......

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------

هر چه قدر بيشتر اين فيلم پيش ميره بيشترميترسم از خودم و كارام.

14. این کاربر از dragon-fly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alonestar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    56+6

پيش فرض

سلام
    واقعا من که نمیدونم اون منتقد ها دیگه چی میخوان از فیلم من که اشکم در اومد بابا.
    چقدر کوفیها نامرد و پست بودنها.
    حالم گرفته شد اونجا که مختار شمشیر کشیدو غلاف کرد میخواستم لا اقل اون بجنگه.
    میثم تمار چه قدر قشنگ خوشامد گفت به مسلم.
    واقعا که ابن زیاد ابن مرجانه بوده .
    واقعا قسمتهای بعدی قراره چی بهمون نشون بدن؟فیلم عالی داره به اوج میره در مورد مسلم و جنگ اون یه کم به نظر من کم کاری شده بود.واقعا روی این قسمت فیلم کار شده بود.
    امیدوارم همینجوری فیلم اوج بگیره و بتونم تاریخ رو درک کنم.
    یا علی

16. 3 کاربر از alonestar69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_reza72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چقدر بد بود اين قسمت.اگه تنها بودم كلي گريه ميكردم.
    خدا لعنتشون كنه.چقدر ادم ميتونه پست باشه.
    خدا به داد امثال من برسه كه .......

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------

هر چه قدر بيشتر اين فيلم پيش ميره بيشترميترسم از خودم و كارام.
    منم همچین حسی بهم دست میده
    احساس میکنم مثه کوفیام

18. این کاربر از mohamad_reza72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •