تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 107 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

Genoa 0 - 2 Juventus
    Brescia 1 - 2 Cagliari
    FT Catania 1 - 0 Bari
    Cesena 1 - 2 Palermo
    Chievo 2 - 1 Inter Milan
    Lecce 2 - 3 Sampdoria

Parma 1 - 1 Lazio

اینتر باخت!
    لاتزیو مساوی کرد!
    عجب فصل خوبیه!9 امتیاز با اینتر فاصله داریم دو امتیاز با نزدیک ترین تعقیب کننده
    Last edited by H A M A S; 21-11-2010 at 19:44.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بازی 2 - 1 تموم شد... من واقعا نمیفهمم! بازی دست اینتره، بعد حریفش میبره... شرایط تیم واقعا بد شده... خدا کنه موراتی یه فکری کنه!

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شرایط اینتر اصلا به هیچ عنوان بد نیست
    خیلی شرایط معمولی هم داره اما سطح توقع از قهرمان سه گانه فصل پیش بالا رفته
    در واقع اینتر شده همون اینتر قبل از کالچو پولی
    تیمی معمولی و بی آزار
    ================================================== =============
    اینتر توی این فصل چند اشتباه وحشتناک داشت که کمر این تیم رو شکست
    1-به بهانه حفظ استخوان بندی تیم رو تقویت نکردن(مگه با رفتن مغز یک تیم(سرمربی) میشه انتظار داشت تیم همون تیم فصل پیش باشه) حالا هم که مصدومیت گریبانگیر این تیم شده این قضیه بیشتر نمود پیدا کرده
    2-آوردن رافا بنیتس معلوم الحال(نیاز به توضیح نداره)
    3- رد نکردن بعضی از بازیکن های پا به سن گذاشته مثل مایکون. که در اخر گرث بیل اونجوری تحقیرش کرد(حالا مقایسه کنید فروختن کاکای مصدوم با قیمت نجومی توسط میلان به رئال مادرید)
    4-پرداختن به کارهای بیهوده توسط موراتی(مثل حرف زدن درباره مسی-فابرگاس-شواینی) به جای رفع مشکلات تیم
    ================================================== ======================
    البته هنوز زوده ولی موراتی هرچه زودتر باید مشکلاتش رو جمع و جور کنه و عزمش رو جزم کنه برای گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان (با توجه به رده بندی فعلی تیم ها در کالچو)سال بعد و بالا امدن از گروه امسال شاید 50 سال دیگه یه مورینیو پیدا بشه یا نوه موراتی یه نوار صوتی(البته 50 سال دیگه موراتی ببخشید نوارمنقرض شده) ضبط شده بین دو نفر رو پیدا کنه یه کاری بکنه و گرنه....

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سایت گل - تیره‌روزی‌های رافا بنیتس و اینتر همچنان ادامه دارد. آنها این بار در خانه کیه‌وو باختند و فاصله‌شان از صدر جدول به 9 امتیاز رسید.

اینتر البته دیه‌گو میلیتو، مایکون، والتر ساموئل، تیاگو موتا و کریستین چیوو را مصدوم می‌دید و به همین دلیل خاویر زانتی در سمت چپ خط دفاعی قرار گرفت. استبان کامبیاسو هم به خط میانی برگشته بود.

کیه‌وو هم تنها لوسیانو، هافبک کهنه‌کار خود را غایب می‌دید.

الاغ‌های پرنده در دقیقه 29 پیش افتادند. سرجیو پلیسیر روی سانتر نیکولاس فری از سمت راست بالای سر داویده سانتون پرید و با ضربه سری مهارنشدنی دروازه لوکا کاستلاتزی را گشود.

---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------

ضربه سر اتوئو به سبک زیدان؛ حداقل سه جلسه محرومیت در انتظار اتوئو

سایت گل – در بازی کیه‌وو و اینتر، بوشتیان سزار و ساموئل اتوئو با هم درگیری پیدا کردند. این درگیری با خطای مدافع اسلوونیایی روی اتوئو آغاز شد و در دقیقه 38 به اوج خود رسید. ساموئل اتوئو در این دقیقه به سمت سزار رفت و با سر به سینه او ضربه زد، حرکتی که یادآور ضربه سر معروف زین‌الدین زیدان به مارکو ماتراتزی در فینال جام جهانی 2006 بود.

سزار نقش بر زمین شد، اما داور صحنه را ندید. به همین دلیل اتوئو اخراج نشد و در نهایت یک گل هم برای اینتر زد، اما او پس از بازبینی فیلم بازی با حداقل سه جلسه محرومیت روبرو خواهد شد.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شرایط اینتر اصلا به هیچ عنوان بد نیست
    خیلی شرایط معمولی هم داره اما سطح توقع از قهرمان سه گانه فصل پیش بالا رفته
    در واقع اینتر شده همون اینتر قبل از کالچو پولی
    تیمی معمولی و بی آزار
    ================================================== =============
    اینتر توی این فصل چند اشتباه وحشتناک داشت که کمر این تیم رو شکست
    1-به بهانه حفظ استخوان بندی تیم رو تقویت نکردن(مگه با رفتن مغز یک تیم(سرمربی) میشه انتظار داشت تیم همون تیم فصل پیش باشه) حالا هم که مصدومیت گریبانگیر این تیم شده این قضیه بیشتر نمود پیدا کرده
    2-آوردن رافا بنیتس معلوم الحال(نیاز به توضیح نداره)
    3- رد نکردن بعضی از بازیکن های پا به سن گذاشته مثل مایکون. که در اخر گرث بیل اونجوری تحقیرش کرد(حالا مقایسه کنید فروختن کاکای مصدوم با قیمت نجومی توسط میلان به رئال مادرید)
    4-پرداختن به کارهای بیهوده توسط موراتی(مثل حرف زدن درباره مسی-فابرگاس-شواینی) به جای رفع مشکلات تیم
    ================================================== ======================
    البته هنوز زوده ولی موراتی هرچه زودتر باید مشکلاتش رو جمع و جور کنه و عزمش رو جزم کنه برای گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان (با توجه به رده بندی فعلی تیم ها در کالچو)سال بعد و بالا امدن از گروه امسال شاید 50 سال دیگه یه مورینیو پیدا بشه یا نوه موراتی یه نوار صوتی(البته 50 سال دیگه موراتی ببخشید نوارمنقرض شده) ضبط شده بین دو نفر رو پیدا کنه یه کاری بکنه و گرنه....
    تازه یک سوم از سری آ رفته! ابراز عقیده و نظرات بلند مدت خیلی زوده! به خصوص اگه این نظرات از جانب طرفدارای سایر تیم ها باشه... (منظورم اینه که لطفا نظراتتون راجع به اینتر پیش خودتون بمونه)
    راجع به گذشته و بزرگی اینتر هم خیلی صحبت کردم و پاسخم به حرفای تکراری تون همونیه که قبلا تو پست های گذشته همین تاپیک بهشون جواب دادم... بعضی از حرفاتون هم واقعا خنده داره! چون بیشتر جنبه کری خوندن داره تا حرفه ای صحبت کردن (اونا رو بولد کردم!)
    اینتر بعد از باختش به تاتنهام به مشکل برخورده و این قضیه‏ی میتونه واسه هر تیمی اتفاق بیفته! ولی تیم های معتبر دیگه هم همین اتفاق میفته... همین رم یا خود میلان رو اول فصل به خاطر بیارید... یا لیورپول و شاید به نوعی چلسی فعلی! کمتر هوادار یونایتد حدس میزد که طی چند هفته اختلاف پنج شیش امتیازیش با چلسی جبران بشه...
    در اینکه اینتر چند وقتیه به مشکل برخورده شکی نیست! ولی این مدل ابراز نظر کردن نوبره! ضمنا فراموش نکن دادا زمان همه چیز رو ثابت میکنه! شما تیم گرون قیمتتون رو بچسبید که اگه این فصل هم نتیجه نگیرید، شدید رئال سری آ و استیل خلیج فارس!!
    یاعلی

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تازه یک سوم از سری آ رفته! ابراز عقیده و نظرات بلند مدت خیلی زوده! به خصوص اگه این نظرات از جانب طرفدارای سایر تیم ها باشه... (منظورم اینه که لطفا نظراتتون راجع به اینتر پیش خودتون بمونه)
    راجع به گذشته و بزرگی اینتر هم خیلی صحبت کردم و پاسخم به حرفای تکراری تون همونیه که قبلا تو پست های گذشته همین تاپیک بهشون جواب دادم... بعضی از حرفاتون هم واقعا خنده داره! چون بیشتر جنبه کری خوندن داره تا حرفه ای صحبت کردن (اونا رو بولد کردم!)
    اینتر بعد از باختش به تاتنهام به مشکل برخورده و این قضیه‏ی میتونه واسه هر تیمی اتفاق بیفته! ولی تیم های معتبر دیگه هم همین اتفاق میفته... همین رم یا خود میلان رو اول فصل به خاطر بیارید... یا لیورپول و شاید به نوعی چلسی فعلی! کمتر هوادار یونایتد حدس میزد که طی چند هفته اختلاف پنج شیش امتیازیش با چلسی جبران بشه...
    در اینکه اینتر چند وقتیه به مشکل برخورده شکی نیست! ولی این مدل ابراز نظر کردن نوبره! ضمنا فراموش نکن دادا زمان همه چیز رو ثابت میکنه! شما تیم گرون قیمتتون رو بچسبید که اگه این فصل هم نتیجه نگیرید، شدید رئال سری آ و استیل خلیج فارس!!
    یاعلی
    شما یکم اطلاعات خودتو درباره تیم های حاضر در سری آ و بودجه شون بیشتر میکردی رفیق
    محض اطلاع بودجه اینتر 100 میلیون هست و میلان 30 میلیون یعنی بودجه میلان کمتر از یک سوم اینتر هست
    اونوقت تیم ما رئال سری آ هست؟

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

حسین جون!! اینقدر خونتو کثیف نکن.
    زمان میخواد چیو ثابت کنه؟ تا وقتی بنیتس به بازیکنای بی تجربه و آماتوری مث اوبی و بیابیانی بیشتر از کامبیاسو و اشنایدر و استانکوویچ اعتقاد داره (حیف از این همه بازیکن کلاس آ جهانی که بنیتس داره و هر تیمی آرزوی داشتن یکی از اینا رو داره ولی...) هر چی بیشتر زمان میگذره بیشتر ضعف اینتر نمایان میشه. مشکل مصدومان خط دفاعی اینتر هم واقعا جدیه: چیوو+ماتراتزی+ساموئل+مایکو . تا حدودی هم کوردوبا مصدومه که البته به شدت اون قبلیا نیست. جولیو سزار هم که حالا حالا معلوم نیست بتونه برگرده و توی دروازه وایسه. اوتوئو هم که ... با اون ضربه ی سری که به بازیکن حریف زد حداقلش 3 تا 4 جلسه محرومش میکنن (تازه اگه بخوان خیلی مراعات حال موراتی رو بکنن و گرنه تو لالیگا برای پپه که به عمد یکی از بازیکنای حریف رو لگد کرده بود 8 جلسه محرومیت بریدن!!) حالا خودت بگو که زمان قراره چه نکته ی مثبتی رو برای اینتر ثابت کنه؟ من که پیش بینیم اینه که اینتر در خوشبینانه ترین حالت در 4 بازی آینده بیشتر از 3 امتیاز نمیتونه بگیره. و اگه فرض کنیم که میلان در 4 بازی آینده بتونه حداقل 8 امتیاز بگیره، اختلاف امتیاز دو تیم در جدول به 14 امتیاز میرسه.

یه صحبت جالب و تا حدودی اغراق آمیز از لوچیانو موجی سر قضیه ی دفاع از خودش در ماجرای کالچوپولی داره که میگه اینتر قبل از کالچوپولی تیمی بود که باید تو جدول رده بندی سری به نیمه دوم جدول میزدی تا بتونی اینتر رو بالاخره پیدا کنی. فکر کنم داره واقعا این صحبت لوچیانو موجی تو این فصل به واقعیت تبدیل میشه.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یه صحبت جالب و تا حدودی اغراق آمیز از لوچیانو موجی سر قضیه ی دفاع از خودش در ماجرای کالچوپولی داره که میگه اینتر قبل از کالچوپولی تیمی بود که باید تو جدول رده بندی سری به نیمه دوم جدول میزدی تا بتونی اینتر رو بالاخره پیدا کنی. فکر کنم داره واقعا این صحبت لوچیانو موجی تو این فصل به واقعیت تبدیل میشه.
    خب حرف درستی زده موجی مثل حرف های قبلش در مورد زلاتان

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

موجی: اینتر تمام شده، آنها به یک کالچوپولی جدید نیاز دارند!

موجی می‌گوید رافائل بنیتس سقوط اینتر را آغاز کرده است.

سایت گل – لوچانو موجی، مدیر سابق یوونتوس می‌گوید رافائل بنیتس امپراتوری ژوزه مورینیو در اینتر را ویران کرده است: «اینتر را تمام شده بدانید. اعتباری که آنها از کالچوپولی گرفتند به پایان رسید.

البته که موراتی با آوردن بنیتس به جای مورینیو این اتفاق را رقم زد. بنیتس کاملا در جهت عکس مورینیو است.

اینتر به این ترتیب از لشکر جنگی تبدیل به گروهی ضعیف شده است. موراتی احتمالا برای پیروزی دوباره نیاز به یک کالچوپولی جدید خواهد داشت!»

او درباره دیگر تیم‌های ایتالیا گفته است:

«در ایتالیا هر تیمی زلاتان ایراهیموویچ را داشته باشد همیشه پیروز است. از خود می‌پرسم آیا آریگو ساکی هنوز هم بر این باور است که میلان با خرید او اشتباه کرد؟

رم، از بحران خارج شده و اعتماد به نفسش را بازیافته. آنها حالا می‌توانند دوباره تیمی بزرگ باشند.

یوونتوس؟ آنها شایسته پیروزی بر جنوا بودند و عالی کار می‌کنند، اما فکر به اسکودتو توهم هواداران خواهد بود.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [COLOR="Silver"]

================================================== ================================================== ============

هر روز بد تر از دیروز:دونگا کاندید هدایت اینتر!

سایت گل- کارلوس دونگا، سرمربی سابق تیم ملی برزیل، خود را جانشین رافا بنیتس برروی نیمکت مربیگری اینتر نمی داند.

اینتر روزهای سختی را سپری می کند ولی به نظر می رسد که سیاست موراتی بدین ترتیب است که به مربی اسپانیایی تیمش روحیه دهد و در صحبتهایی اعلام کرده که قصد برکناری زودهنگام بنیتس را ندارد

به رغم آنکه مدیران اینتر اعتماد خود را به بنیتس اعلام کرده اند، ولی گزارشهای منتشره از گزینه های احتمالی برای جانشینی بنیتس می گوید. دونگا یکی از نامهایی است که در این راستا به گوش می رسد.

با این وجود آنتونیو کالیه ندو، مدیر برنامه های دونگا این صحبتها را رد کرده است.

کالیه ندو در صحبتهایی به کالچو مرکاتو گفت:« من با دونگا صحبت کردم و او به من گفت که نمی خواهد راجع به چیزی صحبت کند.از همین رو هیچ تماسی با سران اینتر نبوده است.شخصافکر نمی کنم که دونگا گزینه مناسبی برای هدایت یک تیم در میانه های فصل باشد.»

کد:

---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------

مانچيني: بالوتلي قبل از رفتن به ميلان بايد بازيهاي بيشتري براي سيتي انجام دهد

بالوتلي كه براي ديدن دربي شهر ميلان به سن سيرو رفته بود، در گفتگو با خيرنگاران اعلام كرده بود دوست دارد بار ديگر با زلاتان همبازي شود. سرمربي ايتاليايي سيتي نيز به صحبت هاي او واكنش نشان داد

روبرتو مانچيني، سرمربي منچسترسيتي، اعلام كرد از صحبت هاي بالوتلي در مورد همبازي شدن با زلاتان عصباني شده و تاكيد كرد كه او بايد قبل از اين اتفاق، بازي هاي بيشتري براي منچسترسيتي انجام دهد.

بالوتلي كه براي ديدن دربي شهر ميلان به سن سيرو رفته بود، در گفتگو با خيرنگاران اعلام كرده بود دوست دارد بار ديگر با زلاتان همبازي شود. سرمربي ايتاليايي سيتي نيز به صحبت هاي او واكنش نشان داد.

مانچو در مصاحبه با راديو مونته كارلو گفت:" من صحبت هاي او را در روزنامه ها خواندم و بسيار عصباني شدم زيرا او با گالياني شام خورد اما چيز بيشتري در اين مورد نمي دانم و اينكه با او در اين مورد دعوا كردم، درست نيست.

فكر مي كنم او پيش از اينكه با ايبرا بازي كند، بايد بازي هاي بيشتري براي سيتي انجام دهد. او تنها چند بازي اينجا انجام داد و علي رغم اينكه اخراج شد، اما عملكرد خوبي داشت.

اميدوارم او به تجربياتش در اينجا فكر كند زيرا اين مسئله مي تواند براي تمام دوران بازي اش مفيد باشد. او بايد در سيتي خوب كار كند."

کد:
    Last edited by H A M A S; 22-11-2010 at 21:03.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما یکم اطلاعات خودتو درباره تیم های حاضر در سری آ و بودجه شون بیشتر میکردی رفیق
    محض اطلاع بودجه اینتر 100 میلیون هست و میلان 30 میلیون یعنی بودجه میلان کمتر از یک سوم اینتر هست
    اونوقت تیم ما رئال سری آ هست؟
    در اینکه میلان تو فصل ترانسفرش تو این چند سال اخیر مبالغ زیادی رو خرج نکرده شکی نیست... ولی رفیق! منظور من بیشتر وجود بازیکن بود نه جذب بازیکن و قیمتش! (شاید استفاده من از کلمه گرون قیمت باعث شده که شما فکر کنید منظور من بحث مالی قضیست) شما ببین!:
    لیست چهره های دو فصل پیش میلان:
    مالدینی، پاتو، گتوزو، اینزاگی، سیدورف، بوریلو، نستا، زامبروتا، پیرلو، کاکا، بکهام، شوچنکو، رونالدینهو، فلامینی
    افتخارات میلان در فصل 09-2008؟
    لیست چهره های میلان فصل گذشته:
    پاتو، گتوزو، اینزاگی، سیدورف، بوریلو، هونتلار، نستا، زامبروتا، پیرلو، بکهام، رونالدینهو، فلامینی
    افتخارات میلان در فصل 10-2009؟
    خیلی از این چهره ها حاصل پرورش باشگاه میلانه! من منکر این قضیه نیستم! ولی انصافا یه تیمی با وجود این همه ستاره حتی نتونه نائب قهرمان لیگ هم بشه (جام پیشکش) واقعا فکر کنم نمیشه حتی تو شرایط فعلی (که میلان هم خوب بازی میکنه هم به نوعی چاشنی شانس هم همراهشه،) اینقدر زود تیم هایی که شرایطشون مساعد نیست رو مورد قضاوت قرار داد و تیم خود رو از پیش برنده و قهرمان...
    ضمنا یه سوال! این 100 میلیون کجا بوده؟!! منظورت برای این فصله؟
    تا وقتی بنیتس به بازیکنای بی تجربه و آماتوری مث اوبی و بیابیانی بیشتر از کامبیاسو و اشنایدر و استانکوویچ اعتقاد داره
    بیابیانی مهاجمه! اوبی، کامبیاسو، اسنایدر و استانکوویچ هافبکن...
    این نکته اول!
    نکته دوم:
    کامبیاسو، اسنایدر، و استانکوویچ بیشتر از اوبی این فصل تو لیگ بیشتر بازی کردن!
    ضمن اینکه وقتی مهره های اصلی یه تیمی مصدوم میشن، مربی باید بیاد به ذخیره هاش اطمینان کنه... تو همه تیم ها این قضیه ثابته!
    حالا خودت بگو که زمان قراره چه نکته ی مثبتی رو برای اینتر ثابت کنه؟ من که پیش بینیم اینه که اینتر در خوشبینانه ترین حالت در 4 بازی آینده بیشتر از 3 امتیاز نمیتونه بگیره. و اگه فرض کنیم که میلان در 4 بازی آینده بتونه حداقل 8 امتیاز بگیره، اختلاف امتیاز دو تیم در جدول به 14 امتیاز میرسه.
    پیشگو شدی حمید!! از این پیشبینی ها چند وقت پیشا نمی کردی؟!
    اصولا ترجیح میدم حرفای کسی که هیچ مسئولیتی تو فوتبال ایتالیا نداره و یکی از عوامل کالچوپولی بوده و به قول تو اینقدر اغراق آمیز هم حرف میزنه رو گوش نکنم!!
    یاعلی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •