موجی: اینتر تمام شده، آنها به یک کالچوپولی جدید نیاز دارند!
موجی میگوید رافائل بنیتس سقوط اینتر را آغاز کرده است.
سایت گل – لوچانو موجی، مدیر سابق یوونتوس میگوید رافائل بنیتس امپراتوری ژوزه مورینیو در اینتر را ویران کرده است: «اینتر را تمام شده بدانید. اعتباری که آنها از کالچوپولی گرفتند به پایان رسید.
البته که موراتی با آوردن بنیتس به جای مورینیو این اتفاق را رقم زد. بنیتس کاملا در جهت عکس مورینیو است.
اینتر به این ترتیب از لشکر جنگی تبدیل به گروهی ضعیف شده است. موراتی احتمالا برای پیروزی دوباره نیاز به یک کالچوپولی جدید خواهد داشت!»
او درباره دیگر تیمهای ایتالیا گفته است:
«در ایتالیا هر تیمی زلاتان ایراهیموویچ را داشته باشد همیشه پیروز است. از خود میپرسم آیا آریگو ساکی هنوز هم بر این باور است که میلان با خرید او اشتباه کرد؟
رم، از بحران خارج شده و اعتماد به نفسش را بازیافته. آنها حالا میتوانند دوباره تیمی بزرگ باشند.
یوونتوس؟ آنها شایسته پیروزی بر جنوا بودند و عالی کار میکنند، اما فکر به اسکودتو توهم هواداران خواهد بود.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[COLOR="Silver"]
================================================== ================================================== ============
هر روز بد تر از دیروز:دونگا کاندید هدایت اینتر!
سایت گل- کارلوس دونگا، سرمربی سابق تیم ملی برزیل، خود را جانشین رافا بنیتس برروی نیمکت مربیگری اینتر نمی داند.
اینتر روزهای سختی را سپری می کند ولی به نظر می رسد که سیاست موراتی بدین ترتیب است که به مربی اسپانیایی تیمش روحیه دهد و در صحبتهایی اعلام کرده که قصد برکناری زودهنگام بنیتس را ندارد
به رغم آنکه مدیران اینتر اعتماد خود را به بنیتس اعلام کرده اند، ولی گزارشهای منتشره از گزینه های احتمالی برای جانشینی بنیتس می گوید. دونگا یکی از نامهایی است که در این راستا به گوش می رسد.
با این وجود آنتونیو کالیه ندو، مدیر برنامه های دونگا این صحبتها را رد کرده است.
کالیه ندو در صحبتهایی به کالچو مرکاتو گفت:« من با دونگا صحبت کردم و او به من گفت که نمی خواهد راجع به چیزی صحبت کند.از همین رو هیچ تماسی با سران اینتر نبوده است.شخصافکر نمی کنم که دونگا گزینه مناسبی برای هدایت یک تیم در میانه های فصل باشد.»
کد:
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
مانچيني: بالوتلي قبل از رفتن به ميلان بايد بازيهاي بيشتري براي سيتي انجام دهد
بالوتلي كه براي ديدن دربي شهر ميلان به سن سيرو رفته بود، در گفتگو با خيرنگاران اعلام كرده بود دوست دارد بار ديگر با زلاتان همبازي شود. سرمربي ايتاليايي سيتي نيز به صحبت هاي او واكنش نشان داد
روبرتو مانچيني، سرمربي منچسترسيتي، اعلام كرد از صحبت هاي بالوتلي در مورد همبازي شدن با زلاتان عصباني شده و تاكيد كرد كه او بايد قبل از اين اتفاق، بازي هاي بيشتري براي منچسترسيتي انجام دهد.
بالوتلي كه براي ديدن دربي شهر ميلان به سن سيرو رفته بود، در گفتگو با خيرنگاران اعلام كرده بود دوست دارد بار ديگر با زلاتان همبازي شود. سرمربي ايتاليايي سيتي نيز به صحبت هاي او واكنش نشان داد.
مانچو در مصاحبه با راديو مونته كارلو گفت:" من صحبت هاي او را در روزنامه ها خواندم و بسيار عصباني شدم زيرا او با گالياني شام خورد اما چيز بيشتري در اين مورد نمي دانم و اينكه با او در اين مورد دعوا كردم، درست نيست.
فكر مي كنم او پيش از اينكه با ايبرا بازي كند، بايد بازي هاي بيشتري براي سيتي انجام دهد. او تنها چند بازي اينجا انجام داد و علي رغم اينكه اخراج شد، اما عملكرد خوبي داشت.
اميدوارم او به تجربياتش در اينجا فكر كند زيرا اين مسئله مي تواند براي تمام دوران بازي اش مفيد باشد. او بايد در سيتي خوب كار كند."
کد: