بهترین عکس های نجوم سال 2011
![]()
بهترین عکس های نجوم سال 2011
![]()
جهان میکروسکوپی
ماسه
سطح برگ چمن
کک آبی( آب شیرین)
کرم های رشته ای
و چند تای دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تأثیرگذارترین عکس های قرن 20 ....
سپتامبر 1965- يک مادر به همراه فرزندانش در حال عبور از رودخانه اى براى فرار از بمباران امريکا در جنوب ويتنام
سال 1958- مسابقه فوتبال بين براتيسلاوا و پراگ
مى 1967- يک فرمانده تانک m48 امريکايى در جنگ ويتنام
و ....
نیم پورتره یا ½ پورتره
این تصاویر توسط یک هنرمند به نام Jesus Gonzalez rodroquez خلق شده اند. نیم پورتره از دید این هنرمند، ترکیبی است از تصویر پورتره تمام رخ و تصویر نیم رخ یک انسان. اینکه ابتدا کدام یک از ظواهر نیم رخ یا تمام رخ به نظر شما برسد، بستگی به نوع نگرش شما به تصویر دارد. Jesus Gonzales برای اعمال بهترین برش، ابتدا آنها را ترکیب کرده و سپس از قسمت مناسب ، عکس ها را بریده است. در ادامه تصاویر بسیار جذابی از این نیم پورتره ها مشاهده می کنید.
این عکس به قیمت 4.3 میلیون دلار به فروش رسیده است
Photo: Andreas Gursky/CHRISTIE'S IMAGES LTD. 2011
این عکس که توسط Andreas Gursky گرفته شده در حراجی هفته گذشته با قیمت 4.3 میلیون دلار به فروش رسید تا رکورد گران ترین عکس دنیا را به نام خود ثبت کند. 99% عکاسان آثار خود را با قیمت های فوق العاده ارزان به فروش می رساند اما در بین آنها هنرمندانی هستند که عکس های منحصر به فرد و بار ارزشی را خلق می کنند و هنر آنها به چشم علاقمندان با ارزش به نظر می رسد.
بزرگترین نقاشی سهبعدی دنیا
این هفته در لندن، بزرگترین نقاشی سه بعدی دنیا کشیده شد، این نقاشی ۱۱۲۰ متر مربع مساحت دارد و هنرمند بریتانیایی به نام «جو هیل» آن را به وجود آورده است.
سلام دوست عزیز
دمت گرم خیلی عکس قشنگی رو گذاشتی به نظر من که یه عکس 3 بعدی فوق العاده است البته من تازه به این تاپیک اومدم امیدوارم بازم از عکسای قشنگ دوستان استفاده بکنم و اگه خودمم تونستم و عکس قشنگی دیدم سعی میکنم برا دوستان بذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)