ببخشید این mod های که ازداخل خود بازی دانلود میکنیم چطوری باید نصب کنیم؟بعدازدانلود کجا میرن؟ً!
ببخشید این mod های که ازداخل خود بازی دانلود میکنیم چطوری باید نصب کنیم؟بعدازدانلود کجا میرن؟ً!
کسی تا حالا قرارداد صلح بالای 10 دوره دیده؟
اخه من نمیدونم چرا بعد از 30 دور نمیتونم به چند تمدن حمله کنم!
نوشته شده HOSTLIE
سعی کن جاهایی که لازمه جاده بسازی چون ساخت جادها از طلا کم میکنه خودم که اصلا جاده نمیسازم (از سرعت حرکت دشمن به سوی قلعه شما هم کم میشه)![]()
خب باید اعلان جنگ کنی تا بتونی حمله کنی.
با بمب اتمی می تونی بهش حمله کنی![]()
پسوندش و به zip تبدیل میکنی بعدش اکستر کت مکنی می ری تو بازی تو قسمت install mod تیکش و مزنی![]()
سلام به همه دوستان
من این بازی رو تازه گرفتم (4-5 روزه) و هر موقع که بازی کردم شبش خواب بازی رو میبینم...معمولا هم میبینم که بربرها ریختن دهن تمدن منو سرویس کردن و بعدش کل دنیا رو گرفتن....خداییش شبها خیلی بد خواب شدم
....در ضمن اساتید بفرماین تعبیر خواب من چیه.....
یه سوال هم دارم....من همون اوایل بازی بود با 2-3 تا گروه از جنگجوهام ریختیم edinburg رو گرفتیم ولی دیروز با کلی کشتی florance رو به توپ بستم و اون کپسول مقاومت شهر هم خالیه خالی شد و حتی چند گروه پیاده نظام هم سمت شهر فرستادم ولی نتونستم تسخیرش کنم....کسی میدونه علتش چیه؟؟تسخیر کردن یه شهر لم خاصی داره؟؟
در ضمن راهی وجود نداره هر تمدن سرجای خودش باشه...مثلا من الان با داریوش تو قاره آمریکا هستم
سلام
دوستان چرا این بازی اینقدر کند هست؟به شدت افت فریم داره!من کارتم 9500GT بود الان 5770 خریدم بازم فایده نداره پردازندم Q6600 هست رمم هم 4 گیگ DDR2 ...خوب این از سیستم پیشنهادیش هم که کلی قویتره تازه من تو رزولیشن 1280*1024 بازی میکنم!چیمار میتونم بکنم؟
دانلود آموزش کامل بازی به زبان فارسی همراه با تصویر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته منم همین مشکل رو دارم سیستمم هم دقیقا سیستم شماست فقط گرافیکم 9600GT هست وقتی رزولیشن رو رو 900*1400 میزارم سرعت خوب میشه ولی وقتی رو 1024*1280 هست کنده!
واسه این بازی نسخه های آپدیت وجود نداره مثل pes 2011 که وقتی آپدیت جدیدش رو نصب میکنی هم گرافیگ و هم تنضیمات و چیزای دیگه اش خیلی قشنگ تر میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)