تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 45 اولاول ... 30363738394041424344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 447

نام تاپيک: تبادل نظر در مورد سفرهای انسان به مــــاه

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام.طرفداران پر و پا قرص معتقد به واقعی بودن سفر انسان به کره ماه چه جوابی در مورد حالت عجیب پرچم امریکا دارن؟اون حالت برافراشته پرچم چه دلیلی می تونه داشته باشه؟
    اول مشخص کنید چه حالت عجیبی منظرتون هست تا بشه روش بحث کرد وگرنه از دید خیلیها چیز عجیبی دیده نمیشه

حتما هم روی عکس کاملا مشخص کنید منظرتون رو وگرنه بحث بیهوده هست بدون سند و مدرک

هرچند همونطور که دوستان گفتم دهها بار روی این موضوع بحث شده ولی شاید شما چیز جدیدی موردنظرتون و کشف کردین

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من حرفی از امریکا نزدم.بلکه در مورد سفر انسان به ماه صحبت کردم.
    سفر های فضایی آمریکا، ماموریت آپولو، سفر انسان به ماه و... اینها عناوین این سفر هستند، و از اونجا که این سفر تابحال فقط توسط آمریکا صورت گرفته اشاره من فقط ذکر یک نام برای موضوع بود.

در ضمن چیزهایی که در تاپیک هست دلیل بر پاسخ قاطع و علمی به این شبهه نیست که با سرچ کردن در تاپیک به جواب رسید.
    فرآیند قانع نبودن یک تعریف عبارت است از ذکر و اعلام اشکالات پاسخ، که شما چنین نکردید و من شما رو دعوت به مطالعه پاسخ ها کردم که هر کاربری اینکار رو میکنه و روزانه بارها و بارها در فروم و تاپیکهای پرصفحه رخ میده...بافرض اینکه پست مطالعه نشده.
    اگر شما خوندید و بررسی کردید طبیعیه که علت این ایرادها به پاسخ رو بگید، نه سوال رو تکرار کنید.*

هدف از ایجاد اینچنین سوالاتی همفکری و تبادل نظر با همدیگر است و به هیچ عنوان ضایع کردن همدیگر نباید باشه.نه کسانی که باور ندارن سفر ماه رو انسان های نادونی هستند و نه کسانی که باور دارند.چون هیچ کدوم از ما تو جریان این سفر نبودیم.فکر نمی کنم دادن این پست اشکال داشته باشه.مگر این که مدیر محترم این انجمن از این کار راضی نباشه.البته اگر شما مدیر انجمن هستید و راضی نیستید دیگر پستی در این مورد ارسال نمی کنم.
    اینها بخاطر عنوان من براتون تداعی شده؟ وگرنه در کلام من که این چیزها درکار نبود!
    *اینها فرآیند یک بحث هست به نظر من...نه اینکه هر پست من قانون فروم تلقی بشه!
    پست مدیریتی واضح و منفک از باقی پستها و با ذکر توضیحه...این پست من شرکت یک کاربر عادی در یک بحث عادیه.
    به تاپیک نگاه کنید مدتها قبل (قبل از مدیر و فلان و بیسار) هم منِِ کاربر در این تاپیک و امثالهم شرکت داشتم با لحنی خیلی راحتتر از این حتا!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بی خیال دوستان.می خواستم راجع به حالت های عجیب پرچم بحث کنم.اما یک ویدئویی رو تو ویکیپدیا دیدم که در مورد سقوط ازاد اجسام تو ماه بود.بعد از دیدن اون فیلم نظرم عوض شده و فکر می کنم که سفر به ماه واقعیت داشته.این هم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان مخالف اگه نکته ای رو توی فیلم میبینید مطرح کنید.من که نکته ی خاصی رو توی فیلم پیدا نکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اتفاقی توی اینترنت یک کلیپی رو دیدم که پشت صحنه سفر انسان به کره ماه رو نشون می داد.فیلم جالبی بود.بهتر دونستم تا این فیلم رو برای دوستان هم بذارم تا نظراتشون رو در مورد این فیلم بپرسم.به نظر من فیلم واقعی بود چون همان فضانوردان و همان صحنه ها در پشت صحنه نمایش داده شده بودند و اصلا چیز غیر طبیعی در فیلم وجود نداشت.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

بی خیال دوستان.می خواستم راجع به حالت های عجیب پرچم بحث کنم.اما یک ویدئویی رو تو ویکیپدیا دیدم که در مورد سقوط ازاد اجسام تو ماه بود.بعد از دیدن اون فیلم نظرم عوض شده و فکر می کنم که سفر به ماه واقعیت داشته.این هم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان مخالف اگه نکته ای رو توی فیلم میبینید مطرح کنید.من که نکته ی خاصی رو توی فیلم پیدا نکردم
    من فیلم رو دیدم ولی نفهمیدم چه مشکلی بود؟
    البته من روی پر و چکش تمرکز کرده بودم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من فیلم رو دیدم ولی نفهمیدم چه مشکلی بود؟
    البته من روی پر و چکش تمرکز کرده بودم
    فیلمی رو که نگاه کردید در واقع همزمان رسیدن دو جسم متفاوت به سطح براساس قانون سقوط ازاد رو در کره ماه نشون میداد.که احتمال اینکه این کارها واقعا در کره ماه انجام می شده بیشتر میشد.ولی اتفاقی یک فیلمی رو که لینکش رو هم در پست بعدی گذاشته بودم پشت صحنه سفر به کره ماه رو نشون میداد که در اون فیلم برروی همون محیطی که باز الدرین و ارمسترانگ مثلا رفته بودند کره ماه مشغول تمرین برای نمایشی دروغین بودند.اگر اون فیلم رو هم دیده باشید به نظر نمیاد که فیلم ساختگی باشد.و از نظر من احتمال اینکه انسانی روی کره ماه نرفته باشد بیش تر از حالتی است که رفته باشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

فیلمی رو که نگاه کردید در واقع همزمان رسیدن دو جسم متفاوت به سطح براساس قانون سقوط ازاد رو در کره ماه نشون میداد.که احتمال اینکه این کارها واقعا در کره ماه انجام می شده بیشتر میشد
    فارغ از فیلم دوم، چیزی که من دیدم اینه که پر و چکش با هم به زمین رسیدند (البته مشخص نیست پر، پر هست یا نه چون کیفیت فیلم بالا نیست)
    از طرفی اگر پر باشه مدرک بی نقصیه که نشون میده حداقل محیط انجام آزمایش تقریبا خلا شده (که در اون ابعاد نمیشه - چگالی اتمسفر ماه 14-^10 برابر زمینه!)

فیلم پست بعدی رو هم دیدم. اولش نوشته "شبیه سازی ماموریت ماه". و مشخصه که مونتاژ فیلمی که به نظر اصلی است و از رو ماه گرفته شده و فیلم دوم یا همون "شبیه سازی" یا هرچیزی که هست، است.
    صدای فیلم و متن هایی که رد و بدل میشه هم یجوریه!
    اونجا که طرف از نردبان میاد پایین میگه:
    Are you f*** believe in this? over
    در زمان 1:33 هم که معلوم نبود چیه!!
    هر لحظه هم تاکیدی می گه: we R on the f*** moon !

تو فیلم هایی که به نظر من اصلی هستند یه اتفاقی می افته که روی زمین نمیشه شبیه سازیش کرد و اون هم حرکت بیضوی خاکی هست که وقتی پای فضانوردان به زمین گیر می کنه به هوا بلند میشه و دوباره میشینه قیقا جایی که باید بشینه (البته چون فیلمه چشم فقط می تونه دنبال کنه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اگر مکالماتی رو که در فیلم دوم رد و بدل میشود رو صرف نظر کنیم.به نظر نمیاد که فیلم حاصل یک مونتاژ بوده باشه.مثلا توی فیلم دومی که شما هم دیدید یک جایی عوامل پشت صحنه بر روی کره ماه شروع به دویدن می کنند و بر اثر دویدن خاک کره ماه در هوا پخش می شود.درواقع تمام محیطی که تصویر فضانوردان هم در ان موجود است واقعی است و البته در کره زمین هست.من البته منظور شما رو از حرکت بیضوی خاک متوجه نشدم؟باز یک فیلم کم حجم دیگری رو هم براتون می ذارم که که در اون فضانورد وقتی از کنار پرچم عبور میکنه براثر بادی که از حرکت فضانورد ایجاد میشه پرچم تکون می خوره!!!!!!

یک فیلم دیگری رو هم در زیر گذاشتم که مربوط به لحظه پرتاب اپولو 11 هست.سوالی که وجود داره اینه که وقتی اپولو به پرواز درمیاد از خروجی اون اونقدر گاز و شعله تولید میشه که وقتی حتی از زمین فاصله گرفته محیطی رو که از اون پرتاب شده به اتش میکشه و اصلا دگرگون میکنه همه چیز رو.حال سوال اینه که وقتی اپولو به کره ماه فرود اومد باید با استفاده از نیروی خروجی گاز فرودش به سطح ماه رو کنترل میکرد(یه چیزی شبیه به مریخ نورد کنجکاوی)و همین گاز خروجی باعث می شد که علاوه براینکه محیط رو دگرگون کنه دمای سطحی از ماه رو که روی اون نشسته بر اثر گاز ایجاد شده به شدت بالا ببره.چه طور شده که وقتی ارمسترانگ داشت از سفینه خارج میشد هیچ دگرگونی و اثر خاکی روی سفینه وجود نداشته؟؟حال انکه وقتی فضانوردان رژه می رفتند کلی گرد و خاک تولید می کرد؟؟؟ و لباس فضانورد براثر اون دمایی که در اون قسمت از کره ماه ایجاد شده موقع قدم گذاشتن روی کره ماه هیچ اسیبی ندیده؟؟حال انکه دیدید در زمین چه اتشی به پا کرد !!!!!فیلم پرتاب رو در لینک زیر گذاشتم.

و اصلا چرا بعد از سفر به کره ماه مسافرت به کره ماه رونق نگرفت؟چون هرچیزی که اولش میاد بعد از یک مدتی رواج پیدا میکنه.مثل ماشین.مثل هواپیما.مثل قطار.و خیلی چیزهای دیگه.اگه انسان واقعا به کره ماه رفته بود تا الان باید شاهد ظهور سازمان مسافرتی و گرفتن بلیط برای رفتن به کره ماه می شدیم!!!!!!!این ها همه سوالاتی است که منتقدان و کارشناسان می کنند و ناسا هیچ تلاش جدی برای اثبات عملیات اپولو انجام نمیده.و فقط به محرمانه بودن پروژه اشاره میکنه.این همه منتقد از تصاویر و فیلم های مربوط به اپولو ایراد گرفتند و ناسا هم فقط گفته یا فیلم ها جعلی است.یا فیلم های اصلی گم شده.یا تصاویر فتوشاپ است.یا یک سری تصاویر جدید از ماموریت اپولو ارائه میده.و هیچوقت انسانی رو به فضا نفرستاد تا به جهان بفهماند که ماموریت اپولو واقعی است و فقط به ذکر هزینه بر بودن عملیات دوباره بسنده میکند.حال انکه در ظرف دو سه سال چندین اپولو رو فرستاد.اما با گذشت 50 سال از اون موقع و پیشرفت تکنولوژی هنوز شرایط مالی فراهم نیست!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

اگر مکالماتی رو که در فیلم دوم رد و بدل میشود رو صرف نظر کنیم.به نظر نمیاد که فیلم حاصل یک مونتاژ بوده باشه.مثلا توی فیلم دومی که شما هم دیدید یک جایی عوامل پشت صحنه بر روی کره ماه شروع به دویدن می کنند و بر اثر دویدن خاک کره ماه در هوا پخش می شود.درواقع تمام محیطی که تصویر فضانوردان هم در ان موجود است واقعی است و البته در کره زمین هست.من البته منظور شما رو از حرکت بیضوی خاک متوجه نشدم؟باز یک فیلم کم حجم دیگری رو هم براتون می ذارم که که در اون فضانورد وقتی از کنار پرچم عبور میکنه براثر بادی که از حرکت فضانورد ایجاد میشه پرچم تکون می خوره!!!!!!
    حرکت بیضوی خاکی که بلند میشه وقتی به وجود میاد که جو نباشه یعنی مسیر حرکت ذرات به دلیل اصطکاک با هوا عوض نشه. ذراتی که از سطح بلند میشن ارتفاع گرفته و یک بیضی رو تشکیل میدن و در کنار اونهایی که زیاد ارتفاع نگرفته اند فرود میان. (باید معادله حرکتشو بنویسم تا متوجه منظورم بشین.) به هر حال منظورم اینه که رفتار ذرات شبیه جایی نیست که جو در اون موجوده + ارتفاع گرفتن ذرات هم غیر طبیعیه

این فیلم رو گرفتم. پرچم حرکت می کنه و عجیبه.
    فعلا جوابی ندارم اما باید بررسیش کنم ببینم چی میگه
    یک فیلم دیگری رو هم در زیر گذاشتم که مربوط به لحظه پرتاب اپولو 11 هست.سوالی که وجود داره اینه که وقتی اپولو به پرواز درمیاد از خروجی اون اونقدر گاز و شعله تولید میشه که وقتی حتی از زمین فاصله گرفته محیطی رو که از اون پرتاب شده به اتش میکشه و اصلا دگرگون میکنه همه چیز رو.حال سوال اینه که وقتی اپولو به کره ماه فرود اومد باید با استفاده از نیروی خروجی گاز فرودش به سطح ماه رو کنترل میکرد(یه چیزی شبیه به مریخ نورد کنجکاوی)و همین گاز خروجی باعث می شد که علاوه براینکه محیط رو دگرگون کنه دمای سطحی از ماه رو که روی اون نشسته بر اثر گاز ایجاد شده به شدت بالا ببره.چه طور شده که وقتی ارمسترانگ داشت از سفینه خارج میشد هیچ دگرگونی و اثر خاکی روی سفینه وجود نداشته؟؟حال انکه وقتی فضانوردان رژه می رفتند کلی گرد و خاک تولید می کرد؟؟؟ و لباس فضانورد براثر اون دمایی که در اون قسمت از کره ماه ایجاد شده موقع قدم گذاشتن روی کره ماه هیچ اسیبی ندیده؟؟حال انکه دیدید در زمین چه اتشی به پا کرد !!!!!فیلم پرتاب رو در لینک زیر گذاشتم.
    وقتی سفینه از روی زمین بلند میشه از حالت سکون نسبت به زمین بلند میشه (از تغییر وزن هم صرف نظر می کنیم چرا که جسمی که از زمین بلند شده یه راکت حمل داشته ولی چیزی که فرود اومده اون رو نداشته - البته این عامل مهم نیست)
    در حین فرود به نحوی دیگر عمل می کنند. ابتدا جسمی که قرار روی ماه - یا الان مریخ - فرود بیاد با اون در یک مدار قرار می گیره سپس هم سرعت میشوند و سپس فرود صورت می گیره. یعنی جسم یک حرکت حلزونی می زنه تا فرود بیاد
    مثل اینه که دوتا ماشین کنار هم هم سرعت حرکت کنند و شما از روی یکی به روی دیگری منتقل شوید - ضمنا هوا هم نیست که باد نیرو وارد کنه
    ضمنا سرعت فرار ماه 2.38 کیلومتر بر ثانیه هست یعنی نیروی گرانشی قوی ای اعمال نمیشه که کنترل به اون شدت سخت باشه
    پس طبیعیه که نباید اونقدر گاز و حرارت تولید بشه

و اصلا چرا بعد از سفر به کره ماه مسافرت به کره ماه رونق نگرفت؟چون هرچیزی که اولش میاد بعد از یک مدتی رواج پیدا میکنه.مثل ماشین.مثل هواپیما.مثل قطار.و خیلی چیزهای دیگه.اگه انسان واقعا به کره ماه رفته بود تا الان باید شاهد ظهور سازمان مسافرتی و گرفتن بلیط برای رفتن به کره ماه می شدیم!!!!!!
    قبول ندارم
    این قضیه سفر به ماه کلش تبلیغات دنیای لیبرال ضد کمونیست و تحت تاثیر جنگ سرد بود.
    خودرو، قطار و هواپیما سود دهی دارن، کاربرد دارند، هزینه این طرح ها نسبت به سوددهی شون اصلا در حد سفر به ماه نیست.
    خودرو اولین بار شخصی ساخته شده و بعدش که شرکت فورد اون رو همگانی کرد هزینه هر دستگاهش چیزی نبود
    هواپیما رو هم می دونیم آغازش توسط یه سری آدم شجاع بود و بعدش گسترش پیدا کرده (یه سهم عمده ای هم به دلیل نقش اون در جنگ بوده) مثل الان که ماهواره های نظامی خیلی زیادن اما سفر به ماه چه فایده ای داره (ضمنا ماهواره ها اکثرا تا 400 کیلومتری و اون محدوده هستن و ماه بیش از 300 هزار کیلومتر - اگه واحدها رو درست یادم مونده باشه)
    البته همین الان آدم به خارج جو می برن. ظاهرا 20 میلیون دلار اینا بود هزینه اش.
    ضمنا دهه 60، دهه قدرت اقتصادی امریکا هم بود - نسبت به اون موقع - و دهه هفتاد یه بحران داشتن
    اگه اطلاعاتم درست باشه یکی از همین رئیس جمهورا - تو همون دوره - گفته بود که مونده با اون همه پول چیکار کنه!! (حالا می گردم و پیدا می کنم کی بوده... فعلا مشغله دارم)

10. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

حرکت بیضوی خاکی که بلند میشه وقتی به وجود میاد که جو نباشه یعنی مسیر حرکت ذرات به دلیل اصطکاک با هوا عوض نشه. ذراتی که از سطح بلند میشن ارتفاع گرفته و یک بیضی رو تشکیل میدن و در کنار اونهایی که زیاد ارتفاع نگرفته اند فرود میان. (باید معادله حرکتشو بنویسم تا متوجه منظورم بشین.) به هر حال منظورم اینه که رفتار ذرات شبیه جایی نیست که جو در اون موجوده + ارتفاع گرفتن ذرات هم غیر طبیعیه
    یک فیلمی رو در زیر گذاشتم.در اواسط فیلم به پاهای فضانوردی که چندین بار روی کره ماه قدم می زند و حتی می دود توجه کنید.نکته جالبی که مشاهده می کنید این است که تنها فضانوردی که می دود تحت تاثیر گرانش خاص کره ماه قرار میگیره و هنگام فرود به سطح ماه با سرعت خاص و کم تری به سطح کره فرود میاد و این در حالی است که خاک هایی که بر اثر حرکت فضانورد به هوا پرتاب می شود و انگاه که می خواهد به سطح کره ماه بنشیند سرعت فرود ان عینا مانند دویدن در کویر زمین است و خاک های کره ماه مانند فرود فضانورد تحت تاثیر گرانش خاص کره ماه قرار نمیگیرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و این به این معنی است که فضانورد در کره ماه نبوده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •