تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 357 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نسخه هایی که برای نصب به سریال استیم نیاز داره رو چطور باید نصب کرد؟
    اینو کسی نمیدونه؟
    جیگر کدوم رو بگیریم یکی رو بگو
    خوش تیپ همشون یکین.
    اینا دیگه مشکل ندارن.

2. این کاربر از Amin.P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اینو کسی نمیدونه؟

خوش تیپ همشون یکین.
    اینا دیگه مشکل ندارن.
    دست درست اخه اسماشون فرق داشت
    من تو DVD که گرفتم یه crack steam هست
    این ببین به کارت میاد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jericho-sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بالاخره بعد از کلی انتظار تونستم بازی رو اجرا کنم.اول بازی به خاطر داستان بازی، ما یه سربازیم که تو جنگه.احساس کردم خواستن از Cod تقلید کنن. همچنین دمو های طولانی و بازی کم. این شروع یه مقدار تو ذوق می زنه. ولی اگه یه مقدار صبور باشین به جاهای قشنگ هم می رسه. کتک کاری ها زیاد خوب کار نشده. مثلا شما اگه space رو نگه داری خود به خود جاخالی می ده. یعنی فقط کافیه space رو نگه دارید تا هیچ جوره کتک نخورین. باید صبر کنید که طرف مقابل گارد رو ول کنه تا بتونی بزنیش. سیستم تیر اندازی جالب کار شده. مثلا اگه به دست یه نفر تیر بزنه فوری دستش رو می گیره. ولی پا رو امتحان نکردم. البته با یه کم دقت می تونید دشمن ها رو هد شات کنید.
    اما در مورد رانندگی:
    ماشین ها خیلی جالب رو برف سر می خورن. اگه سرعتتون بالای 40 باشه پلیس می افته دنبالتون. ولی می شه از دستشون فرار کرد. برای دزدیدن ماشین ها، هم می تونید از سنجاق استفاده کنید هم می تونید شیشه رو بشکونید و در رو باز کنید. یه قابلیت جالب که بازی داره اینه که با زدن دکمه ی L سرعتتون از 40 بیشتر نمی شه. همچنین اگه سرعتتون تو اون لحظه از 40 بیشتر باشه سریعا میاد رو 40.البته تو بزرگراه های خارج شهر، محدودیت سرعت رو 70 هستش.اگه در حین فرار از دست پلیس زیاد تو در و دیوار برید و زیاد تصادف کنید، ماشینتون تحت تعقیب قرار می گیره که در این صورت باید یه سری به body shop بزنید. تو این مکان ها می تونید پلاک ماشینتون رو عوض کنید، موتور ماشین رو آپگرید کنید، رینگ و لاستیک رو عوض کنید، ماشین رو تعمیر کنید و ماشین رو رنگ کنید. با تعویض پلاک، دیگه ماشینتون تحت تعقیب نیست. پلاک هم شامل 6 کاراکتره که می تونه حروف، اعداد یا - باشه. یه نکته ای که شدیدا انتظار می رفت بهش توجه بشه، بوق ماشین بود که متاسفانه به این مورد هیچ توجهی نشده. ماشین شما بوق نداره! مثلا دارید از پارکینگ (دنده عقب) می رید بیرون وقتی دارید از پیاده رو رد می شید باید صبر کنید عابرا برن بعد شما رد شید. هیچ جوره نمی تونید بهشون حالی کنید که برن اون ور.
    سر چهار راه ها سعی کنید به چراغ ها و علائم توجه کنید. چون اگه همینجوری چراغ قرمز رد کنید،ممکنه ماشینی که از سمت راستتون میاد نتونه به موقع ترمز کنه و ماشین شما رو داغون کنه. تصادف ها هم خیلی جالب کار شده.
    در کل بازی یه سری عیب ها داره ولی مزیت هاش بیشتر از عیب هاشه. به نظرم نمره ی 8.5 که GAMESPOT بهش داده مناسبشه.
    این هم چند تا screen shot خدمت شما:

موفق باشید
    دوست عزیز سیستمت چیه که اینجوری خوب بالا آوردیش؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز سیستمت چیه که اینجوری خوب بالا آوردیش؟
    گرافیک خود بازی خوب کار شده. منظورم اینه که به احتمال خیلی زیاد با حداقل سیستم مورد نیاز هم می شه همین کیفیت رو داشت با جزئیات کمتر. همین الآن یه سری از تنظیمات روی Medium هستش.
    البته تو اسکرین یه کم کیفیت کمتر شده. کیفیت خود بازی خصوصا نور، یه مقدار از این بهتره.
    سیستم من:
    CPU : Q6600
    VGA : 4670
    Ram : 2*2GB Dual Channel
    موفق باشی

7. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستانی که میگن بوق نداره دکمه E رو هم یه فشاری بدن لطفا .
    --------------

فقط من نتونستم شات بگیرم از بازی . چند صفحه قبل شاتمو گذاشتم . رنگا بهم میریزه . چطور میشه این کارو کرد ؟

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان توجه کنید که کرک 6 مگی یا 16 مگی کرک درست هست.هر دو شون یکیه ولی 16 مگی DLC های بازی هم داخل پوشش هست.

---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------

دوستانی که میگن بوق نداره دکمه E رو هم یه فشاری بدن لطفا .
    --------------

فقط من نتونستم شات بگیرم از بازی . چند صفحه قبل شاتمو گذاشتم . رنگا بهم میریزه . چطور میشه این کارو کرد ؟
    شما chapter چندی؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

[SIZE="3"][CENTER]

شما chapter چندی؟

چپتر 9 . اینم جمله هم برای اینکه متن ارسالی بیش از حد کوتاه نباشد

11. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بالاخره بعد از کلی انتظار تونستم بازی رو اجرا کنم.اول بازی به خاطر داستان بازی، ما یه سربازیم که تو جنگه.احساس کردم خواستن از Cod تقلید کنن. همچنین دمو های طولانی و بازی کم. این شروع یه مقدار تو ذوق می زنه. ولی اگه یه مقدار صبور باشین به جاهای قشنگ هم می رسه. کتک کاری ها زیاد خوب کار نشده. مثلا شما اگه space رو نگه داری خود به خود جاخالی می ده. یعنی فقط کافیه space رو نگه دارید تا هیچ جوره کتک نخورین. باید صبر کنید که طرف مقابل گارد رو ول کنه تا بتونی بزنیش. سیستم تیر اندازی جالب کار شده. مثلا اگه به دست یه نفر تیر بزنه فوری دستش رو می گیره. ولی پا رو امتحان نکردم. البته با یه کم دقت می تونید دشمن ها رو هد شات کنید.
    اما در مورد رانندگی:
    ماشین ها خیلی جالب رو برف سر می خورن. اگه سرعتتون بالای 40 باشه پلیس می افته دنبالتون. ولی می شه از دستشون فرار کرد. برای دزدیدن ماشین ها، هم می تونید از سنجاق استفاده کنید هم می تونید شیشه رو بشکونید و در رو باز کنید. یه قابلیت جالب که بازی داره اینه که با زدن دکمه ی L سرعتتون از 40 بیشتر نمی شه. همچنین اگه سرعتتون تو اون لحظه از 40 بیشتر باشه سریعا میاد رو 40.البته تو بزرگراه های خارج شهر، محدودیت سرعت رو 70 هستش.اگه در حین فرار از دست پلیس زیاد تو در و دیوار برید و زیاد تصادف کنید، ماشینتون تحت تعقیب قرار می گیره که در این صورت باید یه سری به body shop بزنید. تو این مکان ها می تونید پلاک ماشینتون رو عوض کنید، موتور ماشین رو آپگرید کنید، رینگ و لاستیک رو عوض کنید، ماشین رو تعمیر کنید و ماشین رو رنگ کنید. با تعویض پلاک، دیگه ماشینتون تحت تعقیب نیست. پلاک هم شامل 6 کاراکتره که می تونه حروف، اعداد یا - باشه. یه نکته ای که شدیدا انتظار می رفت بهش توجه بشه، بوق ماشین بود که متاسفانه به این مورد هیچ توجهی نشده. ماشین شما بوق نداره! مثلا دارید از پارکینگ (دنده عقب) می رید بیرون وقتی دارید از پیاده رو رد می شید باید صبر کنید عابرا برن بعد شما رد شید. هیچ جوره نمی تونید بهشون حالی کنید که برن اون ور.
    سر چهار راه ها سعی کنید به چراغ ها و علائم توجه کنید. چون اگه همینجوری چراغ قرمز رد کنید،ممکنه ماشینی که از سمت راستتون میاد نتونه به موقع ترمز کنه و ماشین شما رو داغون کنه. تصادف ها هم خیلی جالب کار شده.
    در کل بازی یه سری عیب ها داره ولی مزیت هاش بیشتر از عیب هاشه. به نظرم نمره ی 8.5 که GAMESPOT بهش داده مناسبشه.
    این هم چند تا screen shot خدمت شما:

موفق باشید
    من هنوز بازی دستم نرسیده ولی دمو رو بازی کردم یادمه با E بوق میزد
    نمیدونم ملت عکس العمل نشون میدادند یا نه تست نکردم
    یه تست بزن

ویرایش: چند پست بالا تر رو دیدم m1o2o3o4 به این قضیه اشاره کرده بودند
    ببخشید ندیدم
    Last edited by *hamedkhatar*; 25-08-2010 at 19:03.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

من هنوز بازی دستم نرسیده ولی دمو رو بازی کردم یادمه با E بوق میزد
    نمیدونم ملت عکس العمل نشون میدادند یا نه تست نکردم
    یه تست بزن

ویرایش: چند پست بالا تر رو دیدم m1o2o3o4 به این قضیه اشاره کرده بودند
    ببخشید ندیدم
    خواهش می کنم داداش . شما تاج سر مایی . عکس العملشون اینه که عین بز بهت زل میزنن . همین . فعلا که این بوده .
      محتوای مخفی: :D 
    فعلا که کسی رو نتونستیم تور کنیم

14. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

نسخه ی پی سی رو کجا می فروشه ؟ درست و حسابیش رو البته !
      محتوای مخفی: برای اینکه تبلیغ نشه 

بازار رضا (توی ولیعصر) ، مغازه گاندی - 3000 تومان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •