راستی کسی نمی تونه نظر سنجی قهرمانی بزاره حتما باید صاحب تاپیک باشه دیگه ؟
پ ن : ممنون از تذکر ماموت جان برای تاریخ !
بلی
خیر
راستی کسی نمی تونه نظر سنجی قهرمانی بزاره حتما باید صاحب تاپیک باشه دیگه ؟
حامد حدادی: برای تلویزیون متاسفم؛ ترجیح میدهم به برنامه آشپزی سیما بروم
خبرآنلاین :حامد حدادی ستاره سرشناس بسکتبال ایران بهشدت از تلویزیون شاکی است.
بسکتبالیست 218 سانتی متری تیم ملی که ستاره تیم ایران در بازیهای جهانی بسکتبال ترکیه بود با انتقاد از پخش نشدن بازیهای بسکتبال گفت: «این اتفاق بار اول نبود که میافتاد. نمیدانم چرا بهانه سریالها را میآورند.
مگر فوتبالهای لیگ را در همین شبها پخش نمیکردند؟ بسکتبال هم همان شرایط را داشت.
من که دیگر امیدی به آنها ندارم. از نظر تلویزیون ما ورزش یعنی فقط فوتبال. مدتهاست که به برنامههای ورزشی تلویزیون نمیروم. وقتی آنها بسکتبال را ورزش نمیدانند من بروم درباره چه چیزی حرف بزنم؟
در این 5 سال فقط یکبار به یک برنامه ورزشی رفتم.»
دوست عزیز ایجاد کننده تاپیک فقط تا دقایقی بعد از اون می تونه نظر سنجی اضافه کنه بعد از اون مدیران(این بخش نداریم) و سوپر مدیران می تونن نظر سنجی بزارن اما تغییر نظر سنجی فقط ادمین ها دسترسی دارن حالا من میگم که یه تاپیک جدید ایجاد کنیم با همین عنوان و نظر سنجی مورد نظر بعد با این یکی ادغام بشه؟!هرچند دیگه چیزی تا پایان نمونده این کار خیلی ضروری نیست....راستی کسی نمی تونه نظر سنجی قهرمانی بزاره حتما باید صاحب تاپیک باشه دیگه ؟
تایید و حمایتحامد حدادی: برای تلویزیون متاسفم؛ ترجیح میدهم به برنامه آشپزی سیما بروم
خبرآنلاین :حامد حدادی ستاره سرشناس بسکتبال ایران بهشدت از تلویزیون شاکی است.
بسکتبالیست 218 سانتی متری تیم ملی که ستاره تیم ایران در بازیهای جهانی بسکتبال ترکیه بود با انتقاد از پخش نشدن بازیهای بسکتبال گفت: «این اتفاق بار اول نبود که میافتاد. نمیدانم چرا بهانه سریالها را میآورند.
مگر فوتبالهای لیگ را در همین شبها پخش نمیکردند؟ بسکتبال هم همان شرایط را داشت.
من که دیگر امیدی به آنها ندارم. از نظر تلویزیون ما ورزش یعنی فقط فوتبال. مدتهاست که به برنامههای ورزشی تلویزیون نمیروم. وقتی آنها بسکتبال را ورزش نمیدانند من بروم درباره چه چیزی حرف بزنم؟
در این 5 سال فقط یکبار به یک برنامه ورزشی رفتم.»![]()
U.S.A vs RUS
89 --------- 79
VIVA VIVA VIVA
Durant به تنهایی 33 امتیاز آورد و همون طور که در بالا می بینید آمریکا رفت بالا.
Last edited by M A M M U T; 09-09-2010 at 21:38.
من که به شخصه دوست دارم آمریکا قهرمان شه بعد اون هم از اسپانیا هم بدم نمیاد
برزیل هم که حذف شد !
راستی میدونستید آمریکا با تیم دومش اومده هنوز هم از همه یه سر و گردن بالاتره ؟ :o
این چه طرزه نوشتنه درستش کن
لیتوانی هم آرژانتین رو برد
فكر كرده برنده جنگ سرد مشخص شدهاین چه طرزه نوشتنه درستش کن(شوخي)
سلام دوستان.صبح بخیر.
درسته که آمریکا با تیم اصلیش نیومده اما بیشتر تیم ها این وضعیت رو دارن.برای مثال اسپانیا رو در نظر بگیرید که اگه گاسل رو داشت به مراتب بهتر ظاهر می شد.مثل المپیک که قهرمان شد.
دوستان دیشب لیتوانی 104 بر 85 آرژانتین رو برد.امشب هم دو بازی برای تعیی رده های پنجم تا هشتم برگزار میشه که اسپانیا با اسلوونی بازی می کنه و روسیه با آرژانتین.
مگه چیه؟یک ربع تلاش کردم تا اینو درستش کردم به این قشنگی.
آرژانتین باخت؟!!!
حیف شد گفتیم آمریکا می خوره به آرژانتین حیف شد.
صبح شما هم بخیر.البته در المپیک آمریکا قهرمان شد.اسپانیا دوم شد.![]()
Last edited by M A M M U T; 10-09-2010 at 09:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)