تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 42 اولاول ... 3036373839404142 آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 412

نام تاپيک: بررسی NX700 LED سونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیزاقای hosn7 لطفاادرس برنامه QuickHideIP رابزارید.ممنون

2. این کاربر از msb88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    اگر تو اينترنت بگردي ورژنهاي متفاوتي براي نرم افزارمورد اشاره است. بايد آنها را نصب كني تا ببيني كدام يك كار مي كند. در ضمن من با سرعت512 با تأخير و كندي مي توانم كار كنم . فكر كنم با 128 مشكل زيادي داشته باشيد.
    به هر حال نرم افزارهاي ديگري هم به غير از quick ip هست كه اگردر google بگردي مي تواني پيدا كنيد كه همان كار را انجام مي دهد.
    پاينده باشيد.
    این نرم افزار quick ip چی کار میکنه؟ یه توضیحی هم از نحوه کار کردن باها ش میدید؟

داره خودمونی میشه hero2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان.آیا کسی توانسته internet video پنل های سونی را راه اندازی کنه؟تنظیمات ip و شبکه رو چی گذاشتید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان.آیا کسی توانسته internet video پنل های سونی را راه اندازی کنه؟تنظیمات ip و شبکه رو چی گذاشتید؟
    آره هم شبکه هم اینترنت راه اندازی شده . پستهای قبل رو بخونید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به تاپیکex-700 هم یک سری بزنید یک روش دیگه هم اونجا توضیح دادن که البته به چی چی پی ان نیاز داره.

7. این کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دو سه روزی میشه که شبکه های دیجیتال روی تی وی من خود به خود به هم ریخته ؟؟؟ بعضی از کانال ها رو نشون نمیده . میزنه No Signal در صورتی که بقیه کانال ها رو خوب نشون میده . آنتن رو هم چک کردم درسته سیکنال و کیفیت روی 100 هست . بنظر شما اشکال از کجاست؟ آیا از فرستنده صدا وسیما نیست. من مشهد هستم لطفآ بگید چکار کنم درست شه ...
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام

آپدیت جدید nx700 آمده تاریخ 03-08-2011

آپدیت کنید

کد:

12. این کاربر از Pnano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان زیادی هستند که هم با شبکه شدن HDTV شون و هم با نرمافزار Wild Media Server مشکل دارند خوب برای شناسایی TV به شبکه نیازی نیست که حتمآ به اینترنت وصل باشید اصلآ ADSL نیاز ندارید . فقط کافیه برید تو منوی TV و تنظیمات رو به ترتیب زیر انجام بدید
    جهت شناسايي روتر مودم به TV
    وارد منوي TV شويد > انتخاب آیکون Scan < Wireless set-up < network set-up < network < Settings

بعد از اسکن نام مودم تون رو انتخاب و بعد WEP key و Enter رو میزنید حال صفحه اي باز ميشه بايد كد امنيتي شبكه رو وارد كنيد و بعد Enter رو بزنيد ( البته اگر مودمتون کد امنیتی داشته باشه )
    حالا ارتباط تي وي تون با روتر برقرار ميشه حالا باید نرم افزار Wild Media Server رو هم روی لپ تاپ یا کامپیوتر نصب کنید اگر آخرین ورژن رو از سایت خودش دانلود و کنید بهتره چون نسخه های کرک شده با بعضی از سیستم عامل ها مشکل داره. --- از اینجا دانلود کنید
    کد:
    بعد از نصب نرم افزار Wild Media Server رو اجرا کنید حالا تنظیمات نرم افزار رو به ترتیب زیر انجام بدید

1

2

3

4

5

این روش برای HDTV های سونی NX700 و EX700 و EX710 کاربرد داره و خیلی عالی جواب میده

حالا فایلهای Share شده روی کامپیوتر یا لپ تاپ رو توی منوی TV دارید ( البته فایلهای مدیا ) و از طریق ریموت کنترل TV میتونید فیلم رو اجرا کنید . من به همین روش تی ویم رو با لپ تاپ شبکه کردم وتمام فایلها و فیلمهام رو بصورت بیسیم با کیفیت بسیار عالی میبینم و با کنترل تی ویم قابل اجرا هست

در ضمن اگر TV تون بدون دانگل Wireless هست باید با کابل شبکه وصل بشید فقط کافیه بجای انتخاب Wireless set-up گزینه DLNA Wirel- set-up رو انتخاب کنید بقیه مراحل یکیه .

امیدوارم که مفید باشه سپاس
    سلام و تشکر از پست مفیدتون.
    پستتون خیلی به کارم اومد.فقط یه سوال اونم اینکه میشه با این برنامه از ------ لب تاپم واسه tvکه بخام باtv بدون فیلتر برم نت میشه یا نه؟ یه تنظیماتی داره خودش اگه میشه راهنماییم کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این نرم افزار quick ip چی کار میکنه؟ یه توضیحی هم از نحوه کار کردن باها ش میدید؟
    این برنا مه ای پی واقعی کامپیوتر رو مخفی میکنه و یک ------ میده که ای پی رو یک چیز دیگه معرفی میکنه. یعنی سایت هایی که میرید متوجه نمیشن شما از ایران وصل شدید وفکر میکنن شما از کشوری که آی پی مال اون هست متصل شدید. با این روش میشه تحریم رو دور زد.

یک نکته ای که توجه کنید اینه که آی پی رو حتما برای کشور آمریکا ست کنید تا اینترنت سونی قبول کنه و بتونید از اون استفاده کنید.

نکته دوم این که حتما باید با کابل شبکه tv رو وصل کنید وبا وایرلس یک سری دنگ وفنگ هایی داره که به دردسرش نمی ارزه.

نکته سوم واز همه مهمتر ابن که کلا اصلا ارزش نداره چون تقریبا همه سایت هایی که ویجت هاشون میاد پولی هستن وباید اشتراک داشته باشید الباقی هم فیل خیس(تر)هستن وسرعت اینترنت هم کمتر از یک مگ فکرشو نکنید!

نتیجه اخلافیش هم این که خودتونو اذیت نکنید! مالی نیست!

15. 2 کاربر از mgolchin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •