سلام دوست عزیزاقای hosn7 لطفاادرس برنامه QuickHideIP رابزارید.ممنون
سلام دوست عزیزاقای hosn7 لطفاادرس برنامه QuickHideIP رابزارید.ممنون
این نرم افزار quick ip چی کار میکنه؟ یه توضیحی هم از نحوه کار کردن باها ش میدید؟
با سلام خدمت همه دوستان.آیا کسی توانسته internet video پنل های سونی را راه اندازی کنه؟تنظیمات ip و شبکه رو چی گذاشتید؟
آره هم شبکه هم اینترنت راه اندازی شده . پستهای قبل رو بخونید.
به تاپیکex-700 هم یک سری بزنید یک روش دیگه هم اونجا توضیح دادن که البته به چی چی پی ان نیاز داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو سه روزی میشه که شبکه های دیجیتال روی تی وی من خود به خود به هم ریخته ؟؟؟ بعضی از کانال ها رو نشون نمیده . میزنه No Signal در صورتی که بقیه کانال ها رو خوب نشون میده . آنتن رو هم چک کردم درسته سیکنال و کیفیت روی 100 هست . بنظر شما اشکال از کجاست؟ آیا از فرستنده صدا وسیما نیست. من مشهد هستم لطفآ بگید چکار کنم درست شه ...
ممنون
سلام
آپدیت جدید nx700 آمده تاریخ 03-08-2011
آپدیت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام و تشکر از پست مفیدتون.
پستتون خیلی به کارم اومد.فقط یه سوال اونم اینکه میشه با این برنامه از ------ لب تاپم واسه tvکه بخام باtv بدون فیلتر برم نت میشه یا نه؟ یه تنظیماتی داره خودش اگه میشه راهنماییم کنین
این برنا مه ای پی واقعی کامپیوتر رو مخفی میکنه و یک ------ میده که ای پی رو یک چیز دیگه معرفی میکنه. یعنی سایت هایی که میرید متوجه نمیشن شما از ایران وصل شدید وفکر میکنن شما از کشوری که آی پی مال اون هست متصل شدید. با این روش میشه تحریم رو دور زد.
یک نکته ای که توجه کنید اینه که آی پی رو حتما برای کشور آمریکا ست کنید تا اینترنت سونی قبول کنه و بتونید از اون استفاده کنید.
نکته دوم این که حتما باید با کابل شبکه tv رو وصل کنید وبا وایرلس یک سری دنگ وفنگ هایی داره که به دردسرش نمی ارزه.
نکته سوم واز همه مهمتر ابن که کلا اصلا ارزش نداره چون تقریبا همه سایت هایی که ویجت هاشون میاد پولی هستن وباید اشتراک داشته باشید الباقی هم فیل خیس(تر)هستن وسرعت اینترنت هم کمتر از یک مگ فکرشو نکنید!
نتیجه اخلافیش هم این که خودتونو اذیت نکنید! مالی نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)