تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 376 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض وستهام 1 - 3 چلسی

تیم چلسی موفق شد چهارمین برد پیاپی اش را در لیگ برتر ثبت کند
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، در هفته چهارم لیگ برتر انگلستان تیم فوتبال چلسی میهمان وستهام یونایتد بود که توانست این دیدار خارج از خانه را با نتیجه 3 بر 1 به سودش پایان دهد.
    نکته قابل توجه در این دیدار غیبت لمپارد به دلیل مصدومیت بود که رامیرس 90 دقیقه جای وی بازی کرد.
    ترکیب چلسی در این دیدار :
    چک ، فرییرا ، ایوانوویچ ، تری (80 - الکس ) ، کول ، اسین ، میکل ، رامیرس ، آنلکا ( 73 - کاکوتا) ، دروگبا ، کالو ( 83 - مالودا )
    بازیکنان استفاده نشده:
    ترنبال ، ژیرکوف ، بنایون ، استاریچ
    اخطار : کول 40 - ایوانوویچ 64
    داور : کریس فوی
    تماشاگر : 33,014 نفر

آمار بازی:
    شوت در چهارچوب : چلسی 8-4 وستهام
    شوت خارج چهارچوب : چلسی 8-6 وستهام
    کرنر: چلسی 5-1 وستهام
    آفساید : چلسی 0-3 وستهام
    کارت زرد : چلسی 2-2 وستهام
    خطا : چلسی 14-10 وستهام
    درصد پاسهای صحیح : چلسی 87.69%-83% وستهام
    درصد مالکیت توپ : چلسی 57.9-42.1 وستهام

---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------

پیشنهاد چلسی به ناباس

سران باشگاه سویا ممکن است در بازار نقل و انتقالات زمستانی ستاره ریز نقش خود رااز دست بدهند
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، طبق گزارش منتشره در آ.اس، سران باشگاه چلسی، قهرمان فصل گذشته لیگ برتر آماده اند تا در بازار نقل و انتقالات زمستانی، با ارائه درخواستی 20 میلیون یورویی برای خرید خسوس ناباس، ستاره اسپانیایی باشگاه سویا وارد عمل شوند.
    به نظر می رسد که کارلو آنچلوتی تمایل فراوانی دارد تا این ستاره 24 ساله را به رختکن تیمش بیاورد ولی به نظر می رسد که رقم پیشنهادی چلسی از سوی سران سویا کم باشد.
    سران باشگاه های بارسلونا و رئال مادرید نیز تمایل زیادی برای آغاز مذاکرات در راستای جذب ناباس دارند و این طور به نظر می رسد که خود ناباس تمایل چندانی برای ترک سویا نداشته باشد.
    قرارداد کنونی او با سویا در سال 2012 به اتمام خواهد رسید.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض كارلو آنچلوتي:به هيچ وجه تحت فشار نيستيم

تيم فوتبال چلسي در ادامه پيروزي هاي پرگل خود در ليگ برتر فوتبال انگليس مقابل وستهام با نتيجه 3 بر يک به پيروزي رسيد و جمع امتيازهايش را به عدد 12 رساند.

کارلو آنچلوتي در پايان اين ديدار گفت: به هيچ وجه نمي خواهم اين تفکر را به تيم القا کنم که ليگ قهرمانان اروپا اهميت بيشتري نسبت به ليگ داخلي دارد. هر دو تورنمنت براي ما اهميت زيادي دارد. البته فکر مي کنم که به دليل شرايط خاصي که داريم امسال اهميت ليگ قهرمانان تا حدي بيشتر از حد نياز جلوه داده شود، اما به اين معني نيست که بخواهيم ليگ برتر را کم اهميت بدانيم.

سرمربي ايتاليايي آبي هاي لندن در ادامه افزود: مي خواهيم بار ديگر در ليگ قهرمان شويم. قدم بعدي موفقيت در ليگ قهرمانان اروپا است. فصل گذشته وداع بسيار زودهنگامي با اين رقابت‌ها داشتيم و امسال مي خواهيم عملکرد بهتري داشته باشيم. هدف ما اين است که در فصلي که پيش رو داريم پيوستگي خود را حفظ کنيم تا در تمام رقابت ها موفق شويم.

آنچلوتي درپاسخ به اين سوال که آيا قهرماني هاي پياپي در ليگ در حذف از ليگ قهرمانان روي عملکرد بازيکنان تاثير مي گذارد يا خير؟ گفت: من تحت فشار نيستم، بلکه خودم را تحت فشار قرار مي دهم، اما اين فشار بيروني نيست. مي خواهم خودم اين فشار را بياورم تا ببريم و قهرمان شويم. رومن (آبرامويچ) کاملا از شرايط راضي است و به هيچ وجه تحت فشار نيستيم.

آنچلوتي که 8 فصل موفقيت آميز را به همراه ميلان در سري A پشت سر گذاشت، اميدوار است بتواند موفقيتش را در فصل گذشته به همراه آبي‌هاي لندن ادامه دهد.

سرمربي مدافع عنوان قهرماني درباره بازيکنان تيمش گفت: به نظر من نبايد بازيکناني را که 30 ساله هستند پير و مسن بدانيم. آنها در ميانه راه هستند و مي توانند با تجربه خود به تيم کمک کنند. تمرين‌هاي بدنسازي نسبت به 20 سال گذشته تفاوت بسيار زيادي کرده است، اکنون همه چيز در دسترس است و مي توان با انجام تمرين‌هاي مناسب بدنسازي به راحتي شرايط خوبي را براي ريکاوري و بدنسازي براي اين بازيکنان فراهم کرد.

آنچلوتي در ادامه افزود: سي سالگي زمان مناسبي براي اوج يک بازيکن است. زماني که خودم بازي مي کردم در سي سالگي بهترين شرايط را داشتم، بنابراين نمي‌توانم اکنون بازيکني که 30 سال دارد را پير بدانم.

آنچلوتي که در زمان بازيگري اش در خط هافبک توپ مي زده است، در پايان گفت: مي خواهم تا وقتي که شرايط برايم فراهم باشد در اينجا بمانم. از فضا و جو حاکم بر فوتبال انگليس لذت مي برم و نمي خواهم در تيم ديگري مربيگري کنم. زماني که از ميلان جدا شدم مي دانستم که تصميم درستي گرفته‌ام.

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

لیورپول هم وضعش وخیمه
    4 بازی و 5 امتیاز.
    امروزم با بیرمنگام 0-0 کرد.
    مالکیت توپشم 47 درصد بوده.یعنی اوضاع خراب

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لیورپول امسال هم مثل سالای قبل بازم مدعی قهرمانی نیست
    بتونه همون سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیره خیلی هنر کرده : دی

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مالکیت توپشم 47 درصد بوده.یعنی اوضاع خراب
    آخ جون! ایشالا هفته بعد تو اولترفورد لولش می کنیم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض آرسنال با ونگر 1000 گله شد

تيم فوتبال آرسنال هزارمين گل خود را در زمان مربيگري آرسن ونگر به ثمر رساند.

سایت فوتبال 3 -

آلکس سونگ در دیدار با بولتون که با نتیجه 4 بر یک به سود توپچی ها به پایان رسید، گل سوم آرسنال و گل هزارم این تیم تحت مربیگری آرسن ونگر را به ثمر رساند.

مربی پیشین تیم های فوتبال موناکوی فرانسه و ناگویا گرامپوس ژاپن، از سال 1996 به تیم فوتبال آرسنال پیوست و تا به حال با این تیم به سه عنوان قهرمانی لیگ برتر و چهار جام حذفی فوتبال انگلستان دست پیدا کرده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/09/12

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض آنجلوتي: آبراموويچ تمركزي روي ليگ قهرمانان ندارد

سرمربي تيم فوتبال چلسي انگليس گفت: متاسفانه و باوجود تلاشي که داشتم، آبراموويچ تمرکزي روي ليگ قهرمانان ندارد.

سایت فوتبال 3 -

کارلو آنجلوتي عنوان کرد: آبراموويچ مدتي است که ديگر دغدغه چلسي را ندارد. آنقدر سرش شلوغ است که حتي خود من بايد از يک هفته قبل براي صحبت کردن با او درخواست وقت ملاقات کنم. اين اصلا درست نيست.

سرمربي تيم فوتبال چلسي انگليس افزود: از رومن خواستم براي 30 تحليلگر حرفه‌اي که زير دست خودم آموزش ديده‌اند، بودجه اي بگذارد تا بازي حريفان ما را در مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا زير ذره بين بگيرند؛ اما او فقط خنديد و حتي يک کلمه هم با من صحبت نکرد.

کد:

2010/09/13

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا آنالیز دیگه چیه
    بیا از منصور ابراهیم زاده خودمون یاد بگیر که میگه فقط یه فیلم از بازی پوهانگ دیده
    اونوقت تو میخوای بودجه بزاری برای تحلیل بازی هم گروهیات؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

لمپارد: چلسی را پیر ندانید

سایت گل – فرانک لمپارد، هافبک چلسی از تیمش حمایت کرده است.

آبی‌ها هنوز فاتح لیگ قهرمانان نشده‌اند و یک بار در سال 2008 پس از شکست مقابل منچستریونایتد دوم شدند. در حال حاضر بازیکنان کلیدی چلسی مانند لمپارد، جان تری و دیدیه دروگبا فصل را در حالی به پایان خواهند برد که از 30 سال گذشته‌اند و این نگرانی وجود دارد که زمان دارد برای بازیکنان چلسی به پایان می‌رسد.

با این حال لمپارد می‌گوید: «این حرف‌ها که می‌گویند ما تنها یک یا دو سال دیگر می‌توانیم بازی کنیم هیچ ارزشی ندارد. یک سالی می‌شود که این حرف‌ها را می‌زنند. بعضی وقت‌ها این‌ها جنگ روانی مربیان دیگر است، یا صحبت‌های رسانه‌هاست. اما ما سال پیش ثابت کردیم که آنها اشتباه می‌کنند. ما بازیکنانی باتجربه داریم و نمی‌توانید تجربه را در فوتبال بخرید. به دیدیه بنگرید. او می‌تواند به تمام بازیکنان 24، 25 ساله غلبه کند.

کد:
    درخواست رونی از فرگوسن: می خواهم مقابل رنجرز بازی کنم

سایت گل- به گزارش نشریه دیلی میل، وین رونی، مهاجم تیم منچستریونایتد از سر الکس فرگوسن خواسته تا او را در ترکیب اصلی تیم برای بازی روز سه شنبه مقابل گلاسکو رنجرز قرار دهد.

اخباری که به تازگی در مورد زندگی خصوصی رونی در نشریات زرد منتشر شد، موجب شد تا فرگوسن او را در فهرست منتخب تیم برای بازی مقابل اورتون قرار ندهد. در این دیدار یونایتدها تا آخرین دقایق بازی با نتیجه 3-1 پیش بودند اما در نهایت بازی نتیجه تساوی 3-3 به پایان رسید.

فرگوسن اعلام کرد به این دلیل رونی را همراه تیم به گودیسون پارک نبرد تا او را از توهین های احتمالی هواداران اورتون دور نگه دارد.

اما گفته می شود که این مهاجم ملی پوش در گفتگو با فرگوسن تاکید کرده که حاشیه سازی های نشریات زرد تاثیری بر روی عملکرد او ندارد و می تواند در اولین دیدار تیم در لیگ قهرمانان شیاطین سرخ را همراهی کند.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •