اسپویلر فراموش نشه....
محتوای مخفی: خطر:دی
محتوای مخفی: داستان لو میره اگر کلیک کنید:دی
اسپویلر فراموش نشه....
محتوای مخفی: خطر:دی
محتوای مخفی: داستان لو میره اگر کلیک کنید:دی
من تابحال دو بار مردم تو بازیمشكلش اينجاست كه هيچ وقت نميميري !
خسته نباشی ... من که همون روز اول هی گفتم زرت و زرت فریز میشه: دی من البته از رو دیسک بازیو اجرا میکنم...کسیو سراغ ندارم که رو هارد ریخته باشه و فریز بشه...
کلا بازیش خیلی سنگینه رو دیسک بریزی روون اجرا میشه
منظور ایشون این بود (به نظر من) که مثلا وقتی از روی یک میله میخواید رد بشید و باید بالانس حفظ کنید،اگر بیفتید،خودش میگیره و میتونید بالا بیاید دوباره..یا مثلا از نقاط مرتفع نمیفته...البته این مورد که در تیراندازی میمیرید هم خیلی راحته...واقعا با یکم کاور میشه 0 بار تو بازی مرد...
من از رو هارد هم یکبار فریز شد..
احتمالا این بحث فریز شدنش برای فشرده سازی فجیحی هست که انجام دادن! از این مشکلات هم همیهش وجود داره دیگه.
راهنمای پیدا کردن تمامی لباس ها در L.A Noire
![]()
در کل 10 لباس مخفی در بازی وجود داره برای آنلاک کردن،این راهنما به شما نشون میده چجوری همه ی این 10 تا لباس رو پیدا و یا به دست بیارید...همانطور که میدانید این بازی بر روی Ps3 و Xbox360 عرضه شده است...
In Game Outfits:
با رسیدن به rank 3 به این لباس دست خواهید یافت...
- Beat Cop Uniform :
این لباس همان لباس اول بازی هست،زمانی که Phelps هنوز یک پلیس ساده در LAPD هستش....
Larger size:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2. Golden Boy Outfit:
با ارتقا درجه به Traffic Desk به این لباس خواهید رسید...پس از حل پرونده ی: Buyer Beware (پرونده ی چهارم)
Larger size:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3. Sword of Justice Outfit:
Larger size:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4. Sunset Strip Outfit:
با رسیدن به Rank 8 به این لباس دست خواهید یافت...
Larger size:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5. Outsider Outfit:
با رسیدن به Rank 13 به این لباس دست خواهید یافت.
Larger size:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید6. Hawkshaw Outfit:
با رسیدن به Rank 18 این لباس را آنلاک خواهید کرد...
عکسی از این لباس پیدا نکردم،خودم عکس میگیرم میزارم!فقط فرقش با Outsider در این هست که کت شما نیست و رنگ کلاهتون نیز تغیر کرده،یعنی یه جورایی باحاله
Bonus Outfits:
خب...اینا یکم...چیزن...یعنی...پولین..بای اوریج گرفته باشیدبا این حال:
7. The Sharpshooter Outfit:
این لباس دقت شما در تیراندازی با Pistols و Rifles رو افزایش میده که واقعا یک فاکتور مهم در برخورد و درگیری با مجرمان فراری هستش...این لباس Auto aim را نیز دقیق تر میکند...
برای داشتن این لباس باید بازی رو Pre-order کرده باشید،البته با pre-order از طریق موارد زیر،اسلحه Nickel Plated Pistol رو هم اضافه میکنه، به احتمال زیاد این اسلحه + لباس برای دانلود هم قرار میگیره...
The Sharpshooter is a pre-order bonus through Best Buy in the United States and Canada, Zavvi in the United Kingdom, Game in Australia, Ultima in France and Bart Smit in The Netherlands.
Larger size:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید8. The Broderick Outfit:
خب...این لباس رو باید با Pre-order از Amazon خریداری کنید...این لباس قدرت شما رو اضافه میکنه در نبرد های تن به تن...بعضی از مجرمان فرار میکنند و یا با شما به نبرد میپردازند،برای دستگیر کردن این مجرمان به این لباس نیاز خواهید داشت،برای دانلود قرار خواهد گرفت...این لباس از اسم Broderick Crawford که در دهه 50 با بازی کردن در سریال تلویزیونی Highway Patrol در نقش رئیس پلیس ایفا نقش میکرده است گرفته شده است...
Larger size:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید9. The Button Man Outfit:
تصویری پیدا نشد...دانلود کردم dlc رو میزارم...
خب برای این لباس حتما باید The Badge Pursuit Challenge رو به انجام برسانید،البته این Challenge با Pre-order از:
Gamestop/EB games in US ,Canada and Aus. Uk:Game.co.uk
قابل خریداری هستش...این Challenge در The naked city dlc نیز موجود خواهد بود...
10. Chicago Lightning suit:
این لباس تنها برای اعضا Rockstar Social Club برای دانلود وجود دارد....این لباس دقت تیراندازی Phelps را با اسلحه های BAR ,Shotgunو Thompson را افزایش میدهد...
Larger size:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by gap; 26-05-2011 at 09:52.
اون لباسی که توی کاور بازی داره کدومه ؟ به نظرم اون قشنگ ترینه .
شبیه هیچکدوم نیستیکمی شبیه outsider هست + کراوات قرمز! البته بیشتر شبیه Goldenboy هست...
فکر کنم این بازی یه جورایی تو مایه های Mafia باشه ؟
از نظر محیطی میگم.
کاشکی واسه پی سی ام میومد ...![]()
محیطش شبیه همون هست...دهه 50 هستش دیگه...ولی من از محیط Mafia II بیشتر خوشم اومد....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)