تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 109 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

یک سوال مگه خدا و ادیان جدای از همن ؟؟؟
    من فکر می کنم این پیامبرا بودن که ما رو به وجود خدا راهنمایی کردن مگر نه اصلا بحث خدا نبود!!!
    بله. حتما جدای از یکدیگرند.
    شما فکر میکنید اول اعتقاد به وجود آفریدگار بوده یا ادیان؟
    اتفاقا ادیان باعث تحریف شدید در خدا شدند.
    مبدا تمام ادیان دین میترایی خودمون هستش که این دین حاصل خرد جمعی بوده!
    نه سعید جان.
    اولین دین بشر فتیشیسم بود.
    در قبایل بسیار ابتدایی و زمان آغازین زندگی و خودباوری بشر دنبال این دین بگردید.

تمدن ایران بسیار ناچیزه.

2. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

نه سعید جان.
    اولین دین بشر فتیشیسم بود.
    در قبایل بسیار ابتدایی و زمان آغازین زندگی و خودباوری بشر دنبال این دین بگردید.
    خب اینکه معلومه ولی تمام این عقاید و... منسجم شده+فرهنگ ایرانی و تشکیل یک دین قوی رو دادن...

4. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز1-.این برنامه ها و فرهنگ و خلاصه هر چیزی که هست و نیست و احتمال بود و هستش هس یا نیست از یک وجود عظیم پرتو میگیره که تو فارسی بهش میگن خدا عربی الله و انگلیسی God
    2-این همه جاندار و بی جان از نظمی که از کهکشان ها و ذره های زیر اتمی گرفته تا......برای یک میلیونوم ثانیه از نظمش تخلف نمیکنن

پس چطور میشه گفت این خالق واسه سعادت مخلوقاتش نظمی نداشته!این حرف قابل قبوله؟

و در اخر بگم که هر چیزی هرچی هست باید اخر به اون برسه که جز اون درستی و حقیقت وجود نداره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خب اینکه معلومه ولی تمام این عقاید و... منسجم شده+فرهنگ ایرانی و تشکیل یک دین قوی رو دادن...
    قبل از اون دین زرتشت بوده نه میترا (فتیشیسم بعد زرتشت بعد میترا)
    میترای مخلوط دین زرتشت و فتیشیسم هست
    که مدرکی نیست که واقعا ایئن میترا وجود داشته یا نه! یا برای کل ایرانیان بود یا برای قوم خاص
    یا ساخته دوره جدید هست برای تحریف تاریخ
    Last edited by B U L U T; 28-11-2010 at 01:39.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

قبل از اون دین زرتشت بوده نه میترا (فتیشیسم بعد زرتشت بعد میترا)
    میترای مخلوط دین زرتشت و فتیشیسم هست
    که مدرکی نیست که واقعا ایئن میترا وجود داشته یا نه! یا برای کل ایرانیان بود یا برای قوم خاص
    یا ساخته دوره جدید هست برای تحریف تاریخ
    نه عزیزم
    یه مطالعه کوچکی بکنی به اشتباهت پی میبری
    قدیمی ترین دین ایرانی میترایی بوده که زرتشتی هم منشعب از اون هست...

8. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خدا همچین انتظارایی از ما نداره فکر کنم.
    خدای مذهب ها که همچین انتظاری داره ... یعنی مذهب همچین حرفی میزنه.
    من خودم هم میگم اگه خدا وجود داشته باشه ، اگه همچین انتظاری داشته باشه معقول نیست !در واقع یه ایراد به مذهب گرفتم ...

کاملا درسته محمد عزیز
    دوستان رعایت کنید دیگه
    واقعا این حرکات بچه گانست
    یاد بگیریم به عقاید دیگران احترام بزاریم
    عقاید هرکس گرچه غلط محترمه
    هم برای خودش و هم برای دیگران و احترام وظیفه ماست
    دوستان خواهش میکنم...
    در مورد اون فرد و اون سوال(فردی که کمبود ذهنی داره و...)
    جوابم اینکه نمیدونم اون به بهت میره یا جهنم
    و اصلا برام مهم نیست که به بهشت میره یا جهنم
    مهم اینکه من هرچه سریعتر اونو کمک کنم و به یه مرکز باز پروری تحویل بدم تا هم به جامعه آسیب نبینه و هم خودش تا حد زیادی بهبود پیدا کنه...
    درسته ولی محمد جان چرا انسان نتونه خدا رو درک کنه؟!
    این حرفت قابل قبول نیست محمد!
    از جانب خدا حرف نزنیم بهتر نیست؟
    کاری که ادیان مختلف به اسم خدا انجام دادن...
    قرار نیست خداوند به ما چیزی رو بگه
    قراره ما بریم دنبالش و کشفش کنیم و این پروسه از اول وجود داره
    انسان نمی تونه خدایی که غیر مادی باشه رو درک کنه . خدایی که ما داریم ازش حرف میزنیم ، تبدیل شده به تصورات مادی و این دنیایی.

منظورم از محدود اینه که مادی خلقمون کرده. یعنی به این شکلی که هستیم. با این عقلی که داریم. صرفا یک نقص نیست.

نه بحث یاد دادن فقط نیست ... بحث درک کردنه. بحث قابلیت یاد گرفتن هست.
    واقعا یه فرد بدون پیش نایزهای ریاضی می تونه انتگرال گیری رو درک کنه ؟ مشخصه که نه.
    من میگم ما پیش نیاز لازم رو نداریم. چون اینجوری خلق شدیم.
    تو از انسان کور انتظار دیدن داری ؟ شاید بتونه بشنوه ، لمس کنه ، ولی این ها هیچکدوم دیدن نیست و در معنای واقعی جایگزین دیدن نمیشه.

نه عزیزم
    اینکه زرتشت از میترایی بوجود اومده رو می دونم و شنیدم. ولی دیروز یکی از دوستان میگفت که اولین دین دنیای بودایی بوده ! (متفاوت از این بودایی که امروزه هست ، چون خیلی تغییر کرده) .
    تاریخ مذهب هم واسه خودش داستانی داره . ولی من فکر میکنم انسان مذهب رو با توجیه ندانسته های خودش به اسم خدا باید شروع کرده باشه . نه یه تفکر منطقی و جمعی و ...

10. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه عزیزم
    نه
    قبل از ظهور زرتشت ایرانیان فتیشیسم بودند
    و خدایان هند مثل میترا و ... رو میپرستیدند
    ظهور دین زرتشت اغاز دین در ایران بود

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

در مورد اون فرد و اون سوال(فردی که کمبود ذهنی داره و...)
    جوابم اینکه نمیدونم اون به بهت میره یا جهنم
    و اصلا برام مهم نیست که به بهشت میره یا جهنم
    مهم اینکه من هرچه سریعتر اونو کمک کنم و به یه مرکز باز پروری تحویل بدم تا هم به جامعه آسیب نبینه و هم خودش تا حد زیادی بهبود پیدا کنه...
    تو سوالی که دوستمون مطرح کردند هم مهم نبود که طرف به بهشت بره یا جهنم. مهم این بود که عدالت خدا رو در صورت وقوع هر کدام از احتمالات چگونه باید توجیه کرد... بگذریم.

انسان نمی تونه خدایی که غیر مادی باشه رو درک کنه . خدایی که ما داریم ازش حرف میزنیم ، تبدیل شده به تصورات مادی و این دنیایی.

منظورم از محدود اینه که مادی خلقمون کرده. یعنی به این شکلی که هستیم. با این عقلی که داریم. صرفا یک نقص نیست.

نه بحث یاد دادن فقط نیست ... بحث درک کردنه. بحث قابلیت یاد گرفتن هست.
    واقعا یه فرد بدون پیش نایزهای ریاضی می تونه انتگرال گیری رو درک کنه ؟ مشخصه که نه.
    من میگم ما پیش نیاز لازم رو نداریم. چون اینجوری خلق شدیم.
    تو از انسان کور انتظار دیدن داری ؟ شاید بتونه بشنوه ، لمس کنه ، ولی این ها هیچکدوم دیدن نیست و در معنای واقعی جایگزین دیدن نمیشه.
    چرا شما فکر میکنین که هر چیزی که در این دنیا قابلیت درک و فهم اون رو دارید (یا اینکه باید داشته باشید) حتما باید مادی باشه؟؟ اینکه وجود ما در این دنیا مادی هستش دلیلی براین ادعا نیست. وجود من و شما مادیه. ولی به طور مثال هر دوی ما درک کامل و صحیحی از مفهوم دروغ و یا مفهوم محبت داریم. دروغ و محبت در اصل مفاهیم مادی نیستند. ولی قابل درک توسط ما انسانها هستند.
    بذار یه مثال دیگه هم بزنم. فرض کن شما توی یه خونه ی مجردی به طور تنها زندگی میکنی و خونه ات مانند اغلب خونه های دانشجویی و مجردی، کاملا به هم ریخته و ریخت و پاش هستش. اگه یه روز از راه برسی و ببینی که خونه ات برخلاف همیشه، مرتب و تمیز شده، چی فکر میکنی؟ مگه حتما باید با چشمان مادی خودت کسی یا چیزی رو که خونه ی شما رو مرتب کرده، ببینی تا از وجود چنین شخص یا چیزی مطمئن بشی؟؟ شما در این حالت بدون این که از ابزارهای مادی خودت استفاده کنی داری به وجود یک عاملی اطمینان حاصل میکنی و در حقیقت اون رو در ذهنت درک میکنی.
    درک خدا و شناخت او هم مثل همینه. (البته به نظر من و به زبون خیلی ساده)

13. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

12 بسم الله الرحمن الرحيم هست كليد در گنج حكيم

از سوالاتي كه در مورد دين ميكنيد معلومه كه هنوز با دين اسلام آشنا نيستيد! اسلامي كه 700سال قبل از اروپا در صدد حذف برده داري بود !!!!!!!!!!!!!
    اسلامي كه ميگه حق نداري وقتي يه پسر و دختر باهم ميرن اصلا فكر بدي راجع بهشون بكني ( حتي فكر چه برسه به اين كه ازشون سوال هم بكني !) !!!!!
    شما اسلامي رو ميشناسيد كه ميگه زنان را بزنيد و هر آيه اي رو هر جور كه معني كردن شما هم قبول ميكنيد !!!
    جواب دوستانه يك خط دوخط نيست و اگه بتونم به طور كامل و مينوسم و يه مدت بعد در سايت قرار ميدم تا شايد اين ديدي كه راجع به اسلام داريد عوض بشه !! وگرنه با يك كلمه من گفتن و يك كلمه شما گفتن كار درست نميشه !!!سعي كنيد اسلامي كه حسين (ع) و شريعتي ازش حرف ميزنند رو بشناسيد !‌
    كسي كه الان قرآن رو به طور كامل نخونده به نظر من حق هيچ اظهار نظري در مورد آياتش نداره چون حتي وقتي يك كتاب عادي رو هم ميخواهيدكه نقد كنيد تا آخر ميخونيد ( منظورم شما نيستيد !!منظورم اونيه كه نخونده !!!) تا نقدش كنيد و وقتي هم اون كتاب رو ميخونيد باز ميريد به يكي از نقدهاي اون كتاب يك نگاهي مياندازيد ! ولي راجع به اسلام يه حديث من درآوردي هم كافيه تا يقه اش رو بگيريد !!!
    من حتي يه سري يكي از سخنان حضرت محمد رو به يكي از ملي گراهاي عزيز دادم و گفتم اين حرف كوروشه و تا شنيد كه كوروش همچين حرفي زده داشت به كوروش افتخار كرد و درود فرستاد !!!! اما تا گفتم كه شوخي كردم و سخن پيامبره نظرش عوض شد و گفت كه يه جنايته !!!!!
    در اين كشور هرچه قدر هم اسلام را بشناسيد اونوقت تازه يكي از شاخه هاي اسلام به نام شيعه را شناختيد !

15. 2 کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

از سوالاتي كه در مورد دين ميكنيد معلومه كه هنوز با دين اسلام آشنا نيستيد! اسلامي كه 700سال قبل از اروپا در صدد حذف برده داري بود !!!!!!!!!!!!!
    اسلامي كه ميگه حق نداري وقتي يه پسر و دختر باهم ميرن اصلا فكر بدي راجع بهشون بكني ( حتي فكر چه برسه به اين كه ازشون سوال هم بكني !) !!!!!
    شما اسلامي رو ميشناسيد كه ميگه زنان را بزنيد و هر آيه اي رو هر جور كه معني كردن شما هم قبول ميكنيد !!!
    جواب دوستانه يك خط دوخط نيست و اگه بتونم به طور كامل و مينوسم و يه مدت بعد در سايت قرار ميدم تا شايد اين ديدي كه راجع به اسلام داريد عوض بشه !! وگرنه با يك كلمه من گفتن و يك كلمه شما گفتن كار درست نميشه !!!سعي كنيد اسلامي كه حسين (ع) و شريعتي ازش حرف ميزنند رو بشناسيد !‌
    كسي كه الان قرآن رو به طور كامل نخونده به نظر من حق هيچ اظهار نظري در مورد آياتش نداره چون حتي وقتي يك كتاب عادي رو هم ميخواهيدكه نقد كنيد تا آخر ميخونيد ( منظورم شما نيستيد !!منظورم اونيه كه نخونده !!!) تا نقدش كنيد و وقتي هم اون كتاب رو ميخونيد باز ميريد به يكي از نقدهاي اون كتاب يك نگاهي مياندازيد ! ولي راجع به اسلام يه حديث من درآوردي هم كافيه تا يقه اش رو بگيريد !!!
    من حتي يه سري يكي از سخنان حضرت محمد رو به يكي از ملي گراهاي عزيز دادم و گفتم اين حرف كوروشه و تا شنيد كه كوروش همچين حرفي زده داشت به كوروش افتخار كرد و درود فرستاد !!!! اما تا گفتم كه شوخي كردم و سخن پيامبره نظرش عوض شد و گفت كه يه جنايته !!!!!
    در اين كشور هرچه قدر هم اسلام را بشناسيد اونوقت تازه يكي از شاخه هاي اسلام به نام شيعه را شناختيد !
    دوست عزیز جناب arzeva !!

من نمیخوام خدای ناکرده بحث الکی راه بندازم یا از همین الان شروع کنم به جبهه گیری در مقابل شما. ولی این روشی که شما برای تبلیغ اسلام و قرآن و شیعه و ... در پیش گرفتین به نظر حقیر که با شما در حقانیت اینها هم عقیده هستم، روش درستی نیست. این کار بیشتر به یک ضد روش شبیهه تا روشی موثر برای باورپذیرتر کردن مفاهیم آیات الهی! از شما خواهش میکنم که فقط سعی کنین در فضایی دوستانه به سوالات و شبهات مطروحه از سوی کاربران پاسخ بدین. از نظر من هیچ اشکالی نداره که کسی که قرآن رو نخونده در موردش صحبت و نقد کنه. اتفاقا این وظیفه ی من و شماست که در این شرایط از فرصت نهایت استفاده رو بکنیم و اون شخص رو با مفاهیم عمیق و والای قرآنی حتی برای یکبار هم که شده آشنا کنیم (البته اگه خودمون قبلش به این مفاهیم در حد قابل قبولی واقف باشیم) مگه در صدر اسلام پیامبر(ص) برای تبلیغ رسالتش چی کار میکرد؟ حتما شما هم داستان صوت خوش پیامبر در قرائت قرآن و پنبه در گوش گذاشتن کفار برای نشنیدن صدای زیبای پیامبر رو شنیدین. پیامبر نیومد از همون اول یه نسخه از قرآن رو بده به هر نفر و بگه تا وقتی نخوندی حق نداری بگی این آیات، شعر وشاعری است و ... بلکه با روی باز از همه ی سوالات و شبهاتی که در جامعه ممکن بود به وجود بیاد استقبال کرد و در حقیقت با رفتار نیکوی خودش مردم رو به سمت خیر و سعادت و معروف، امر میکرد.

من از جملات پست شما این طور استنباط میکنم که شما سعی دارید برای تبلیغ محکمات ذهنی خودتون، نقش سنگ رویین آسیاب رو ایفا کنین و مخاطبین خود رو در زیر ادله ای که برای آنها میآورید آسیاب کنید. اما بنده توصیه میکنم که شما نقش سنگ زیرین آسیاب را ایفا کنید چرا که گندمهایی که از فشار سنگ رویین میترسند به سنگ زیرین میچسبند و در لابلای فرورفتگیهای سنگ زیرین پناه میآورند.

محتوای مخفی: در خانه اگر کس است، یک حرف بس است! 
    و لا تسوبوا الذین یدعون من دون الله فیسوبوا الله عدوا بغیر علم

موفق باشین.
    89/9/7
    Last edited by davy jones; 28-11-2010 at 13:28.

17. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •