تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 52 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 514

نام تاپيک: معرفی کلیه امکانات led سونی ex700

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    من همین تی ویو دارم
    تازه یکدونه ر ی س ی و ر فول اچ دی خریدم
    بعضی موقع ها که یک شبکه ی م ا هوار ه ای رزوبیشنش پایینه یهو تصویر میپره و وقتی رزوبیشن ر س ی و ر و پایین میارم نشون میده
    به نظرتون باید چی کار کنم که همه ی شبکه ها رو با کیفیتای مختلف نشون بده؟
    رزولیشن تی ویو باید دستکاری کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

2

سلام دوستان
    من یه تلوزیون سونی ال ای دی مدل ex700 دارم و می خوام دانگل وایرلس zyxel رو بهش وصل کنم ولی نمیشناسه مودم منم zyxel بیسیمه و میخوام با dlna فیلم و عکس رو به tv انتقال بدم.
    اما تلوزیون دانگل وایرلس zyxel منو نمیشناسه و مینویسه که "دستگاه usb بیسیم یافت نشد " چیکار کنم ؟
    لطفا راهنمایی کنید
    دوست گرامی باید از دانگل خود سونی استفاده کنید که توی سایت saghezshop یا banehlcd به قیمت حدود 50000 تومن میتونید تهیه کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شرکت سونی بالاخره روش اتصال این تلویزیون و مدلهای مشابه اون رو در ایران بدست آورد باید از نمایندگی بپرسید یه فایل پی دی اف به نمایندگی های سونی در کشور دادن از روی اون مراحل اتصال رو گفتن چطوره به اینترنت وصل بشن با تلویزیون.

4. 2 کاربر از mahdirezaiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    من يه تي وي nx720 چهل و شش اينچ گرفتم .نظرتون چيه ؟ ترفندهاي خاصي داره ؟
    در ضمن من نمي تونم كد vod رو تو سايت وارد كنم براي رجيستر كردن . گام به گام برام توضيح مي ديد ؟ بدجوري موندم . مرسي
    Last edited by jey53; 31-07-2011 at 17:24.

6. این کاربر از jey53 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

شرکت سونی بالاخره روش اتصال این تلویزیون و مدلهای مشابه اون رو در ایران بدست آورد باید از نمایندگی بپرسید یه فایل پی دی اف به نمایندگی های سونی در کشور دادن از روی اون مراحل اتصال رو گفتن چطوره به اینترنت وصل بشن با تلویزیون.
    کسی این فایل یا مراحلش رو نداره بذاره بقیه هم فیض ببرن؟

داره خودمونی میشه marahimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام خدمت همگی دوستان.
    سوالم در مورد EX710 هست ولی تاپیکی براش ندیدم و اینکه فکر کنم EX700 و EX710 تقریبا یکی باشند لذا اینجا مطرح کردم.
    مشکل اینه که تو چیدمان شبکه های تلویزیون دیجیتال، ترتیب کانال ها به این صورته که اول کانالهای با رقم اول 1 رو میچینه و بعد اونایی که با 2 شروع میشند و الی آخر. یعنی اول 1 بعد 11 بعد 12 تا 19 و بعد 2 و همینطور بقیه. مشکلی که بوجود میاد اینه که وقتی کانال ها رو با دکمه Prog جلو عقب میکنم اول 1 تا 19 هستش بعد میرسه به 2. هرچی گشتم تنظیمی برای برطرف کردن این مشکل پیدا نکردم. دوستان اگر کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد کمک کنه.
    دوستانی که EX700 دارند این مشکل رو ندارند؟
    یه چیز دیگه اینکه آیا میشه سینما خانگی رو ( LG 790 ) از طریق HDMI با TV کنترل کرد؟ ( شنیدم میگند بعضی مواقع میشه ! )
    من هم با 32CX520 همین مشکل ترتیب کانال‌ها رو دارم. یا باید ترتیب شماره‌ای درست بشه یا ترتیب‌ لیست. نتونستم جفتشون رو تنظیم کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کسی این فایل یا مراحلش رو نداره بذاره بقیه هم فیض ببرن؟

سلام دوستان اینم فایل مربوطه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته اگر کسی تونست وصل بشه اینجا اعلام کنه مراحل کار رو دقیق تر آخه تو بعضی قسمتها یک کم مبهم هست ولی شدنیه چون خود نمایندگی این کار رو انجام داده

موفق باشید

10. 4 کاربر از mahdirezaiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تكرار مي كنم تا جواب بگيريم . خواهشا بگيد:
    سلام
    در ضمن من نمي تونم كد vod رو تو سايت وارد كنم براي رجيستر كردن . گام به گام برام توضيح مي ديد ؟ بدجوري موندم . مرسي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

10

تكرار مي كنم تا جواب بگيريم . خواهشا بگيد:
    سلام
    دوست عزیز تو پست های قبلی نحوه رجیستر کردن divx توضیح داده شده زحمتتون میشه ولی اگر بخونید جواب میگیرید.

داره خودمونی میشه marahimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام خدمت همگی دوستان.
    سوالم در مورد EX710 هست ولی تاپیکی براش ندیدم و اینکه فکر کنم EX700 و EX710 تقریبا یکی باشند لذا اینجا مطرح کردم.
    مشکل اینه که تو چیدمان شبکه های تلویزیون دیجیتال، ترتیب کانال ها به این صورته که اول کانالهای با رقم اول 1 رو میچینه و بعد اونایی که با 2 شروع میشند و الی آخر. یعنی اول 1 بعد 11 بعد 12 تا 19 و بعد 2 و همینطور بقیه. مشکلی که بوجود میاد اینه که وقتی کانال ها رو با دکمه Prog جلو عقب میکنم اول 1 تا 19 هستش بعد میرسه به 2. هرچی گشتم تنظیمی برای برطرف کردن این مشکل پیدا نکردم. دوستان اگر کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد کمک کنه.
    دوستانی که EX700 دارند این مشکل رو ندارند؟
    یه چیز دیگه اینکه آیا میشه سینما خانگی رو ( LG 790 ) از طریق HDMI با TV کنترل کرد؟ ( شنیدم میگند بعضی مواقع میشه ! )
    کشور رو به جای استرالیا اگه بذاری سنگاپور مشکل ترتیب کانالها حل میشه.

14. این کاربر از marahimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •