فقط سه استان تهران و اصفهان و خراسان رضوی رو نزدم روي همه ي استان ها بود ولي خوش به ترتيب از رشته ي بالا انتخاب مي كنه.
برنامه ي جالبي هست. مي توني 3 تا استان و 3 تا رشته هم بدي تا برات به تريب انتخاب كنه. به نظرم ارزش داره.
فقط سه استان تهران و اصفهان و خراسان رضوی رو نزدم روي همه ي استان ها بود ولي خوش به ترتيب از رشته ي بالا انتخاب مي كنه.
برنامه ي جالبي هست. مي توني 3 تا استان و 3 تا رشته هم بدي تا برات به تريب انتخاب كنه. به نظرم ارزش داره.
يادگار ماندگار هاي 88 :
یادگار ماندگار، رشته های مهندسی علوم ریاضی و فنی
یادگار ماندگار، سایر رشته های علوم ریاضی و فنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یادگار ماندگار، رشته های پزشکی علوم تجربیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یادگار ماندگار، سایر رشته های علوم تجربیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یادگار ماندگار، رشته های علوم انسانیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یادگار ماندگار، رشته های هنر و زبانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يكي مي گفت كاملا با انتخاب رشته ي سنجش مي خونه . سنجشي هام ميگن كه از نتايج 88 استفاده كردن . پس ميشه روش حساب باز كرد.
Last edited by mahmoodonline; 03-08-2010 at 15:02.
معذرت میخوام شما که یزد هستی نمیدونید مکانیک یزد چه رتبه ای میخواد؟؟؟من منطقه 1 با رتبه 4500 اهل اصفهان
با 4200 یکی قبول شده بود شما هم انشالله قبولی.
اتفاقا از اصفهان هم بود
گزینش دانشگاههای بین اللملی چطور هست ؟؟ کسی اطلاع داره ؟؟
تو يادگار ماندگار قلمچي 3818 منطقه 1 هست.البته كل پذيرفته شده ها كه نيومده شايد رتبه پايين ترم باشه.
هر سالم رشته ها يه تغيير مختصري دارند. شما انتخاب كن انشالله قبولی.
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
تو صفحه ي 7 دفترچه ي انتخاب رشته اومده به روش نيمه متمركزه كه توي صفحه ي 9 نيمه متمركز رو توضيح داده. مطالعه كن.
اطلاعاتی که دوستان راجع به رشته ی هوشبری به من دادن میگن به عنوان دستیار دکتر بیهوشی کار میکنن ،، کسی از دوستان اطلاع داره امکان ادامه تحصیل تو این رشته تا چه حد امکان پذیر هست ؟؟ مثلا" اگه کسی دکترای هوشبری رو بگیره بازم باید به عنوان دستیار پیش متخصص بیهوشی باشه ؟؟
کلاً رشته ی جالبی نیست . از بین رشته های زیر گروه 1 ، به غیر از اون رشته های تاپ ، فیزیوتراپی رشته ی خوبیه .
شبانه ها رو که قبولم جیگر
امیدوارم همه یه رشته خوب قبول شن تا چشت دراد
راستی می دونستی خیلی محبوبیت داری؟؟![]()
سلام به همهی دوستان گرامی و بزرگوار ...
قربانیون عزیز و ارجمند ... ایشالا همتون پذیرفته شید
انتخاب مجازی سنجش این رشتهها رو برام اوورده ( همونطوری که مشخصه مال پذیرفته شدگان پارساله )
باور کنید من از شیمی بدم میاد (یک کـَمَکی) ولی اولین انتخاب هم همینه !
شيمي//كاربردي/دانشگاه اروميه/روزانه/کارشناسي/اروميه
مهندسي كشاورزي -اب//دانشگاه تبريز/روزانه/کارشناسي/تبريز
علوم اقتصادي//اقتصادبازرگان/دانشگاه اروميه/روزانه/کارشناسي/اروميه
علوم اقتصادي//اقتصادنظري/دانشگاه اروميه/روزانه/کارشناسي/اروميه
فيزيك//هسته اي/دانشگاه اروميه/روزانه/کارشناسي/اروميه
فيزيك//نظري/دانشگاه تربيت معلم اذربايجان -تبريز/روزانه/کارشناسي/تبريز
فيزيك//اتمي/دانشگاه اروميه/روزانه/کارشناسي/اروميه
امار//دانشگاه تبريز/روزانه/کارشناسي/تبريز
مهندسي كشاورزي -مكانيك ماشينهاي كشاورزي//دانشگاه اروميه/روزانه/کارشناسي/اروميه
كارداني معماري//دانشگاه اروميه/روزانه/کارداني/خوي
فيزيك//حالت جامد/دانشگاه اروميه/روزانه/کارشناسي/اروميه
فيزيك//نظري/دانشگاه اروميه/روزانه/کارشناسي/اروميه
مهندسي كشاورزي -اقتصادكشاورزي//دانشگاه تبريز/روزانه/کارشناسي/تبريز
مهندسي كشاورزي -اب//دانشگاه اروميه/روزانه/کارشناسي/اروميه
كاردان فني عمران//كارهاي عمومي سا/دانشگاه اروميه/روزانه/کارداني/خوي
كارشناسي چندرسانه اي//دانشگاه هنراسلامي تبريز/روزانه/کارشناسي/تبريز
رياضي//كاربردي/دانشگاه اروميه/روزانه/کارشناسي/اروميه
كتابداري//دانشگاه تبريز/روزانه/کارشناسي/تبريز
رياضي//محض/دانشگاه تربيت معلم اذربايجان -تبريز/روزانه/کارشناسي/تبريز
كتابداري//دانشگاه تربيت معلم اذربايجان -تبريز/روزانه/کارشناسي/تبريز
رياضي//كاربردي/دانشگاه مراغه/روزانه/کارشناسي/مراغه
رياضي//محض/دانشگاه اروميه/روزانه/کارشناسي/اروميه
علوم قران مجيد//دانشكده هاي علوم قراني سازمان اوقاف وامورخيريه/روزانه/کارشناسي/خوي
تفسيرقران مجيد//دانشكده هاي علوم قراني سازمان اوقاف وامورخيريه/روزانه/کارشناسي/مراغه
نمیدونم این کتابداری دیگه کیلو چنده !!! ( اصلا ربطشو نمیدونم !)
اون دو تای آخری واقعا برام جالب اومدن !!!!... نمیدون چرا اینا برام انتخاب شدن !!!! ( شاید دینی رو خوب تر زدم !)
ولی همونطوری که دوستان میدونن اینا فقط بیانگر اینه که با این رتبهای که من دارم و افرادی که مثل من هم پارسال همین رتبه رو داشتن و این رشتهها رو انتخاب کردند ، پذیرفته شدند ...
یه سوالم اینه که در مورد ریاضی محض و کاربردی و تفاوتهاشون دوستان یک کـَمَکی کمکی کنن ، ممنون میشم .
ایشالا همتون موفق بشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)