تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
210. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال

11 5.24%
  • اینتر

7 3.33%
  • بارسلونا

61 29.05%
  • بایرن مونیخ

24 11.43%
  • چلسی

9 4.29%
  • رئال مادرید

59 28.10%
  • رم

2 0.95%
  • لیون

1 0.48%
  • منچستر یونایتد

26 12.38%
  • میلان

10 4.76%
  • وردربرمن

0 0%
  • تیمی دیگر

0 0%
صفحه 40 از 91 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 901

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بارسلونا 5- پاناتینایکوس1
    آخر 5 گل تصویب شد؟!
    آقا کسی از وضعیت دقیق والنسیا خبری نداره؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

واقعا شما فکر میکنی بنفیکا و المپیک لیون خیلی مهم تر از منچستر والنسیا هستش که میگی چرا این بازیو مثال نزدید به جای مثالی که زدید؟
    بردیا جان فکر کنم شما اصلا در جریان نیستین!

دوست ما نوشته بود چرا بازی بارسا-غازان! اورده جزو 10تا ، و بازی من یو-والنسیا رو ذکر نکرده
    من گفتم چرا شما به جای بارسا-غازان! نگفتی بنفیکا-لیئون چون این بازی هم از بازی والنسیا /من یو کم ارزش تر هست

پ.ن: وقتی میگم شما فقط اسم بارسا رو میبینید و کامنت میزارید ، نگید نه

خر 5 گل تصویب شد؟!
    آقا کسی از وضعیت دقیق والنسیا خبری نداره؟!
    اره مسی یکی خراب کرد!
    4-0 برد تو خونه حریف ، یه زنگ خطر واسه منچستر
    Last edited by Capcom; 15-09-2010 at 09:47.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بردیا جان فکر کنم شما اصلا در جریان نیستین!

دوست ما نوشته بود چرا بازی بارسا-غازان! اورده جزو 10تا ، و بازی من یو-والنسیا رو ذکر نکرده
    من گفتم چرا شما به جای بارسا-غازان! نگفتی بنفیکا-لیئون
    اتفاقا من کاملا در جریانم
    ولی بنفیکا لیون هم مثل بارسلونا غازان! بازی مهمی نیستش اصلا
    اصلا گروه مورد اشاره شما که شامل تیمای شالکه،لیون،بنفیکاو هاپوئل میشه اصلا بازی مهمی نداره که بخواد ذکر بشه درست مثل گروه بارسلونا
    ولی به هرحال توی هر فهرست و جدولی یه اسمی باید از بارسلونا بیارن

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سرالکس فرگوسن :تیم خوبی را روانه میدان کردم

سایت گل- سرالکس فرگوسن، مربی باتجربه منچستریونایتد در صحبتهایی به دفاع از انتخاب تیمش در دیدار مقابل رنجرز پرداخته.

یونایتد اولین دیدار خود در رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا را با تساوی بدون گل مقابل رنجرز به پایان برد و سرالکس فرگوسن در این دیدار، 10 تغییر در ترکیب اصلی تیمش انجام داده بود و طی این تغییرات پل اسکولز، رایان گیگز، ادوین فان در سار، پاتریس اورا، نمانیا ویدیچ و دیمیتار برباتوف را از ترکیب تیم خارج ساخته بود و البته رونی و فردیناند در ترکیب اصلی یونایتد حاضر بودند.

در نهایت شیاطین سرخ نمایش خوبی را به اجرا گذاشتند و هرچند که در طول 90 دقیقه موقعیتهای فراوانی خلق کردند ولی در نهایت این بازی با تساوی پایان یافت.

در پایان این دیدار، سرالکس فرگوسن با دفاع از انتخابش به این نکته اشاره کرد که تیمی قدرتمند را برگزیده است و گفت:« فکر می کنم تیممان با جدیت تمام بازی کرد و تعهد فراوانی در میان بازیکنان موج می زد. همه آنها با جان و دل برای تیم بازی کردند. بازیکنان رنجرز در محوطه جریمه خودشان تجمع کرده بودند و به نتیجه مطلوبشان هم دست یافتند.»

سرالکس فرگوسن ادامه داد:« آنها در دیدارهای خارج از خانه سبک بازی متفاوتی دارند که به نتیجه هم رسید. انتقاد وارد به من این خواهد بود که چرا تیم قدرتمندتری را به میدان نفرستادم ولی فکر می کنم که تیم قدرتمندی را روانه میدان کردم.، تیمی بسیار قوی. مردم فراموش کرده اند که هفت یا هشت نفر از این بازیکنان در "Charity shield" برای تیم به میدان رفته بودند و به رختکن قوی تیممان باور ندارند.ما باید در این دیدار به پیروزی می رسیدیم ولی از یک نظر، عملکرد خوب رنجرز را تحسین کرد. سیستم بازی آنها به نحوی بود که به سختی می شد آنها را از پای در آورد.»

مربی با تجربه یونایتد در مورد مصدومیت آنتونیو والنسیا گفت:« والنسیا به بیمارستان منتقل شد تا مشکل شود که میزان جدیت در رفتگی و شکستگی پایش که از نوع بدی نیز هست تا چه حد است.این مصدومیت او را برای مدتی طولانی از میادین دور نگاه خواهد داشت. همان لحظه که دیدم بازیکنان رنجرز به تب و تاب افتاده اند فهمیدم که مصدومیت او ، مصدومیت بدی است.»

سر الکس در بخش پایانی صحبتهایش در مورد مصاف بعدی تیمش مقابل والنسیا گفت:« ما برای صعود به دور بعد، به ده امتیاز نیاز داریم ودر طول سالهای اخیر رکورد بازیهای خانگی مابسیار خوب بوده است که البته سه شنبه شب از این قاعده مستثنی است. این هم یک امتیاز است.هیچ وقت نمی دانیم که بقیه دیدارها به چه ترتیب پیش می رود. هدف اصلی ما کسب 10 امتیاز از 5 دیدار است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گواردیولا: همیشه این طور بازی کردن خیلی سخت است

سایت گل- پپ گواردیولا در پایان دیدار تیمش مقابل پاناتینایکوس،زبان به تمجید از تیمش و به ویژه توانایی های لیونل مسی گشود.

بارسلونا سه شنبه شب در اولین دیدارش دررقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا با اقتدار تمام و با نتیجه 1-5 مقابل پاناتینایکوس به برتری رسید.

مسی دراین دیدار دو گل ارزشمند برای کاتالونیایی ها به ثمر رساند و البته می توانست هت تریک کند ولی ضربه پنالتی تیمش را به بیرون زد تا دو گل او ، همراه با گلهای پدرو، داوید ویا و دانی آلوس مقابل میهمانش به برتری دست یابد.

گواردیولا در پایان این دیدار در کنفرانسی خبری گفت:« در دیدار مقابل ارکولس، به خوبی بازی سه شنبه شب بازی نکرده بودیم ولی خیلی سخت است که همیشه بخواهیم به خوبی سه شنبه بازی کنیم. ما به مراتب بهتراز قبل حمله می کردیم.»

گواردیولا ادامه داد:« می بایست در دیدارهای خانگی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به پیروزی برسیم و همین کار را هم کردیم. ما بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشتیم . شکل دادن بیست و خرده ای فرصت گل مقابل مردانی که قهرمان یونان هستند به این معناست که اوضاع به خوبی پیش می رود ولی ما هرگز متوقف نخواهیم شد. تنها توپی که ویکتور والدس باید با آن دست و پنجه نرم می کرد مبدل به گل شد.»

مربی جوان بارسلونا در ادامه صحبتهایش با تمجید از ستاره 23 ساله و آرژانتینی تیمش گفت:« زمانی که مسی ضربه پنالتی را از دست داد،اخم کرد و ناراحت شد. واقعیت این است که مسی خیلی از خودش انتقاد می کند. او با تفاوت فاحشی نسبت به سایرین، بهترین بازیکن دنیاست. تماشای ناکامی، او را ناراحت می کند.او همیشه می خواهد بازی کند. مسی آرزوهای زیادی دارد، تمرین کردن را دوست دارد و مرد بزرگی است.»

کد:
    بنیتس:کسب یک امتیاز مقابل توئنته خوب بود

سایت گل- رافا بنیتس ، مربی اسپانیایی باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش هنوز در حال پیشرفت است و اعلام کرد که تساوی 2-2 مقابل توئنته در اولین دیدار مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را پذیرفته است.

بنیتس معتقد است که حرکتهای رو به جلوی بازیکنان توئنته، برای خط دفاعی تیمش مشکلاتی را ایجاد کرده است.

بنیتس در گفتگو با کانال اینتر گفت:« نتیجه عالی ای نیست ولی به اندازه کافی خوب است. فکر می کنم که تیم ما هنوز در حال پیشرفت است. در نیمه اول کار آسانی نداشتیم ولی می توانستیم بازی را به نحوی بهتری اداره کنیم. در نیمه دوم عملکرد به مراتب بهتری داشتیم و چه با توپ و چه بدون توپ عملکرد خوبی را به نمایش گذاشتیم.»

مربی اسپانیایی نرآتزوری ادامه داد:« ما باید سختی های بخش اول مسابقه را فراموش کنیم. توئنته تیم بدقلقی بود و ما را به شدت تحت فشار قرار داد.آنها 3 یا 4 بازیکن قدبلند و مهاجم داشتند که مدیریت آنها کار آسانی نبود.»

بنیتس در ادامه در مورد عملکرد دیگو میلیتو و مصدومیت گوران پاندف هم صحبت کرد و گفت:« میلیتو؟ از نحوه بازی او راضی هستیم. او در زمانهای ممکن در شرایط ممکن خط دفاع حریف را باز کرده و کار را برای گوران پاندف،وزلی اسنایدر و ساموئل اتوئو آسان تر می کرد.در مورد مصدومیت پاندف از ناحیه زانو هم باید ببینیم که اوضاع برای او چطور پیش خواهد رفت. البته مصدومیت او چندان جدی به نظر نمی رسد.»

کد:

Last edited by Ezel; 15-09-2010 at 11:00.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پای آنتونیو والنسیا شکست

سایت گل- آنتونیو والنسیا، ستاره اکوادوری باشگاه منچستریونایتد در جریان دیدار تیمش مقابل رنجرز به دلیل تکل خشن کرک برادفوت، دچار شکستگی شدیدی در ناحیه قوزک پایش شد.

در جریان این دیدار، برادفوت تکل خشنی برروی پای والنسیا رفت و همین باعث شد تا ستاره اکوادوری نقش بر زمین شود.

میزان درد والنسیا در حدی بود که او را برانکارد و با استفاده از ماسک اکسیژن از زمین مسابقه بیرون بردند و بلافاصله با آمبولانسی که در ورزشگاه اولدترافورد مستقر بود، این ستاره اکوادوری به بیمارستان منتقل شد.

از همین رو این ستاره 25 ساله برای مدتی از میادین ورزشی دور خواهد بود ولی هنوز شدت مصدومیت او مشخص نیست و البته به نظر می رسد که دست کم برای چند ماهی قادر به همراهی تیمش نخواهد بود و این ضربه بزرگی برای سرالکس فرگوسن است.

کد:

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

4-0 برد تو خونه حریف ، یه زنگ خطر واسه منچستر
    دادا منظورم آنتونیو والنسیا بید نه تیم والنسیا!!! میگم کسی خبری از مدت مصدومیتش خبر نداره؟

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

چرا پارسال که بارسا با اینتر هم گروه بود واخر مسی هم اقای گل شد ،
    چیزی واسه گفتن نداشتین!؟
    بله گل زدن به آرسنال با اون دفاع کار سختی نیست
    رونالدو وقتی رئال حذف شد با 3 گل بیشتر اقای گل بود
    یادتون که نرفته؟

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دادا منظورم آنتونیو والنسیا بید نه تیم والنسیا!!! میگم کسی خبری از مدت مصدومیتش خبر نداره؟
    حداقل سه الی 4 ماه دور از فوتبال
    بعد تازه با فیزیو تراپی بتونه با تیم تمرین کنه
    معلوم نیست چقدر هم وزن اضافه کنه
    یونایتدها باید به فکر یکی دیگه باشن

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

میگم کسی خبری از مدت مصدومیتش خبر نداره؟
    شانس بیارییم واسه کل فصل فرت نشه ... ... الان فقط نانی اونجا مونده :(((((((((((((

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شانس بیارییم واسه کل فصل فرت نشه ... ... الان فقط نانی اونجا مونده :(((((((((((((
    بدبختی اینه که نانی بیشتر چپ بازی می کنه!
    به نظر میرسه تا والنسیا خوب نشه، نانی رو سمت راست ببینیم و گیگز یا پارک رو سمت چپ! تو احتمال خیلی بعید شاید رونی بیاد جای والنسیا! ولی میشه گفته یه جورایی اتوبان حمله راست یونایتد فرت شد!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •