منم میخواستم قضیه مالیات را بگم
شاید هم میخواد آجرلو را حذف کنه
کلی پول خرج کرده نمی یاد تباهش کنه
منم میخواستم قضیه مالیات را بگم
شاید هم میخواد آجرلو را حذف کنه
کلی پول خرج کرده نمی یاد تباهش کنه
از لحاظ سود کردن که شک نکن سود های نجومی کرد....این هدایتی هر چی نفهمه مغز اقتصادیش که کار می کنه.یادت رفته چقدر خودش رو به در و دیوار زد که پرسپولیس رو بگیره.خوب مطمئنا سودی داشته.
توی قوانین کشوری هست که هر کسی که تیم داری کنه از یک سری مالیات ها معاف می شه.الان یه چند تا بازیکن لیگ برتری مثل مجیدی و جباری هم تیم دارند و جزو مالکین تیمی هستند برای اینکه مالیات نپردازند!
طرف که دیوونه نیست پولش رو توی فوتبال ایران بسوزونه! یه چیزی هست دیگه....
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
تایید می شهشما چقدر ساده ايد
بابا جان كسي كه كارخونه داره و تو فعاليت ورزشي شركت كنه...يعني بخشي از درامد كارخونش رو تو فعاليت ورزشي خرج كنه از دادن ماليات معاف ميشه....فكر كردين هدايتي عاشق چشم و ابروي فوتبال ايرانه؟؟نه بابا اونقدر كه خرج ميكنه ماليات نميده 100 برابرش رو در مياره...يكي از اشنايان ميگفت اين هدايتي به بانكي كه اسمش رو نميگم ميلياردها بدهكار هست...وام گرفته نمياره پس بده...امروز صبح هدايتي رو به خاطر بدهيش ممنوع الخروج ميكنن هدايتي غروب ميره دوبي عشق و حال!!!
چرا؟؟؟چون پول داره بعضي ها رو خريده...بيخيال![]()
من از اینا خبر نداشتم .....عجب !!!!!
دوست عزيز خيلي كثيف تر از اين ها هم هستند ماها خبر نداريم...
مگه همين امسال نبود مجلس تصويب كرد درامد نميدونم 2 يا 5 درصد درامد هر وزارت خونه بياد به حساب ورزش براي پيشرفت ورزش كشور؟؟؟
اگه فقط وزارت نفت 1 درصد درامدش رو اختصاص بده فرگوسن سر مربي تيم ملي ميشه رونالدو تو پرسپوليس يا استقلال بازي ميكنه و كلي اتفاق هاي عجيب و غريب...حالا مخابرات و سپاه و بقيه بماند...من گفتم 1 درصد يك وزارت خونه شما ديگه تا تهش رو برو...اين پول ها چي ميشه؟؟؟چرا تو ورزش خرج نميشه؟؟؟چرا يه مربي خوب درجه 1 اروپايي واسه تيم ملي مون نميارن؟؟؟
همين علي دايي مگه دست همه رو رو نكرده بود؟؟دقت كردي كه برنامه بعدش علي كريمي رو بهونه كردن 90 رو بستن
دوستان از بحث اصلی تاپیک خارج نشید لطفا!
مصطفي آجورلو از مديريت باشگاه فرهنگي ـ ورزشي استيل آذين كنارهگيري كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مصطفي آجورلو روز پنجشنبه كنارهگيري خود را از مديريت باشگاه استيل آذين اعلام كرد.
در متن نامه او كه در پايگاه اينترنتي باشگاه استيل آذين منتشر شده، آمده است:
«بسم الله الرحمن الرحيم
بدين وسيله اينجانب كنارهگيري خود از سمت مديرعاملي باشگاه استيل آذين اعلام مينمايم. اميد است خداوند متعال عاقبت همگان را ختم به خير فرمايد.
مصطفي آجورلو، 11 شهريور 1389»
اميد است خداوند متعال عاقبت همگان را ختم به خير فرمايد.![]()
خدا آخر و عاقبت تو رو هم ختم به خیر کنه![]()
اینم عاقبت بردن آبروی مومناميد است خداوند متعال عاقبت همگان را ختم به خير فرمايد.
مصطفي آجورلو، 11 شهريور 1389»![]()
اون اوایل که سعیدلو اومده بود فکر کنم بودجه 1 درصد از صنایع رو هم تونستن بگیرن برای ورزش دقیقا یادم نیست ولی چیزی بین 1000 تا 1500 میلیارد تومن بود(شایدم همین ماله وزارتخونه ها بوده) جهانگیر کوثری بنده خدا داشت پس می افتاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)