اگر شما بتوانید ایکون این سایت ها رابیارید فکر کنم بتونید وارد شوید.
چون بنده یک بولوری وارداتی ال جی دارم.
با کامپیوتر you tube بسته است.
اما با بولوری به راحتی باز است و هیچ مشکلی ندارد.
با تشکر.
هادی
اگر شما بتوانید ایکون این سایت ها رابیارید فکر کنم بتونید وارد شوید.
چون بنده یک بولوری وارداتی ال جی دارم.
با کامپیوتر you tube بسته است.
اما با بولوری به راحتی باز است و هیچ مشکلی ندارد.
با تشکر.
هادی
اگر وارد منوي مخفي شديد؛ در قسمت Country Group گزينه IR را به گزينه AU تغيير دهيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته دفعه اولي هم كه NetCast را تنظيم مي كنيد اين گزينه مي آيد.
Last edited by amahdavi2004; 06-12-2010 at 14:09.
سلام
من چند روزه که دز تاپیک "آموزش ورود به منو مخفی" سوالم را مطرح کردم ولی کسی جوابی نداد.
سوالم اینه که چطوری میشه وارد منو مخفی 42sl90 شد . دوستان قبلا گفتند چون فدیمی هستش با کنترل خودش میشه این کارو کرد ، ولی نشد ، اگه ممکنه راهنمایی کنید. در ضمن من DTV را دارم ولی تلتکست فارسی ندارم.
با تشکر
دارم درباره LCD 660 تحقيق ميكنم و شاد بزودي بخرمش.
چطور ميشه فهميد كه تلويزيوني كه فروشنده به ما ميده قبلا كار نكرده(مثلا پشت ويترين مغازش) ؟
بالآخره دل را به دريا زدم و دوباره وارد منو مخفي شدم:
Country Group را از IR به AU تغيير دادم و نتيجه:
اگر كشور را استراليا انتخاب كنيد، شبكه هاي ديجيتالي ايران را پيدا نمي كند ولي اگر نيوزيلند را انتخاب كنيد، پيدا مي كند؛ البته شماره كانالها را از 800 به بعد تعيين مي كند و تلتكست را نمي آورد و منوي فارسي هم ندارد و احتمالاً با زيرنويس هم مشكل داشته باشد؛ ولي در مورد NetCast كه همه هدف من از اين تغييرات بود:
11 آيكون پيدا شد كه مهمترين آنها Youtube و Google map و FaceBook وPicasa و الجزيره است. نكته جالب عدم ف ي ل ت ر اين سايتها و سرعت بالاي لود شدن بود؛ بعنوان مثال فيلمهاي Yoytube تقريباً روان و بدون مكث پخش مي شدند.
google map هم خيلي جالب و كارآ بود؛ امكان سرچ و روت داخل ايران را داشت كه تصاوير ذيل گويا هستند.
از اين كه تصاوير زياد و بزرگ هستند پوزش مي خواهم؛ چون مي خواستم با كيفيت گرفته شوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمناً بعد از اتصال به شبكه، فيرموير تلويزيون دوباره آپديت شد كه جالب است چون دو هفته پيش آپديت شده بود و با تفاوت بين شماره دو ورژن معلوم است اين مدت چند تا آپديت ديگر بوده است.
در نهايت چون برخي از امكانات فارسي تلويزيون را از دست مي دادم، دوباره تلويزيون را به IR برگرداندم و آيكونهاي شبكه همان دو تاي قبلي شد.
داخل منو شويدچطور ميشه فهميد كه تلويزيوني كه فروشنده به ما ميده قبلا كار نكرده(مثلا پشت ويترين مغازش) ؟
دكمه قرمز را فشار دهيد
در منويي كه باز مي شوي گزينه پنجم Product/Service Info را انتخاب كنيد.
در اين قسمت مدت استفاده ذكر شده است (مگر آن كه فروشندگان راهي براي صفر كردن آن بلد باشند البته بعيد است حتى از وجود اين منو با خبر باشند):
Last edited by amahdavi2004; 06-12-2010 at 14:04.
دوستان آیا راهی هست مستقیم بشه از گلدیران تلوزیون خرید من به این مغازه دارا اطمینان ندارم
میشه تو سری ال سی دی 660 تلویزیون دیجیتال و تله تکست رو با هم داشت یا اگه --- t رو فعال کنیم زبان تله تکست به همخ میریزه؟
اگر Country Group روي IR باشد تله تكست فارسي پشتيباني مي شود و مرور در صفحه هاي تله تكست مثل مرور روي صفحات يك فايل ورد سريع و آسان است.
خیلی ممنون اما سوال اول خرید از خود گلدیران
و اینکه بالاخره میشه هم دیجیتال و هم تله تکست رو داشت یا نه رو من متوجه نشدم
سلام
تلویزیون من روی هق هستش ولی تلتکس فارسی ندارم
در حالی که dtv داره و زیرنویس فارسی هم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)