تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 78 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 775

نام تاپيک: درمان لاغری - راه های افزایش وزن

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

اون اثر فشار غذایی هست که خوردید و باعث میشه غذای وعده قبل که هضم شده و در انتهای روده قرار داره مثل پمپ به جلو رونده بشه در حقیقت اون غذای وعده قبل یا دو وعده قبل هست که دفع میشه

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان یه سوال:
    خیلی عذر میخوام من وقتی غذا میخورم یه ساعت بعدش دفع میکنم-یعنی احساس میکنم چیزی جذب بدنم نمیشه
    احتمالا مشکل از روده باشه
    کسی این مشکل من رو داره؟!
    تا غذا از معده برسه به انتهای روده بیش از یه ساعت کار داره و در واقع دفع شما ارتباطی با غذای خورده نداره. به نظرم فقط حساس شدید.
    چند بار در روز دفع دارید؟ یادتون باشه بین 3 بار در روز تا 3 بار در هفته میتونه رنج طبیعی باشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

یک هفتست پودر می خورم دوبرابر شدم!
    وعده های غذاییم 1-2 تا اضافه شده
    به نظرم عرق یونجه داره اثر میذاره چون قبلا پودر افلاطون اینقدر اشتها اور نبود

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

اسمش بومبا هست
    اسمی از افلاطون روش ننوشته اما ظاهرا افلاطونه همون مشخصات رو داره
    نه شماره بهداشت داره نه ثبت نه ادرس نه هیچ چیز دیگه
    بهرحال بدجوری داره اثر می کنه
    اگه لازم شد و صلاح دونستم بهتون معرفی می کنم الان کاملا بدنم تپل شده نسبت به هفته قبل کاملا مشخصه اشتها هم همون طور که گفتم زیاد شده دائم در حال خوردنم
    البته من روزی 3 بار - 1 قاشق چای خوری می خورم با کبدم خداحافظی کردم!

به نظر من از لحاظ روحی یکم کار کنید بهتره
    من الان خودم هوس کردم یه وعده دیگه غذا بخورم واسه باز کردن اشتهام اومدم سراغ کاری که انجامش بهم حال میده یعنی فیلم دیدن و یا بازی انلاین
    10 دقیقه نشستم جدا از روحیم که عوض شده باورتون نمیشه چقدر گرسنه شدم اصلا حال می کنم بیام جلو سیستم فیلم ببینم غذا بخورم یا مثلا صبح ها اهنگ می ذارم صبحانه می خورم واقعا اشتهام باز می شه نمیفهمم چقدر خوردم
    دیشب اینقدر درگیر بازی بودم که وقتی بلند شدم یه لحظه وحشت کردم چطور تا این حد خوردم تقریبا 3 برابر همیشه که یک مقدار اثر عرق یونجه و افلاطون بود اما بقیش اثر بازی
    Last edited by ELDORAMO; 20-04-2011 at 21:36.

5. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 88mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دنبال این پودر هایی که توی داروخونه میفروشن نرین . وزن بالا اوردن یه اصول داره که اصلا مطابق با این چیزایی که توی تبلیغات میگن همخوانی نداره شاید شما با مصرف این پودر وزنتون بالا بیاد ولی اصلا فکر کردین این وزن به چه شکلی به بدن اضافه شده؟ چربی بوده؟ اب زیر پوستی بوده؟ یا این که عضله بوده؟ در مورد دو مورد اول باید خدمتتون عرض کنم که چربی و تجمع اب زیر پوست بدن خوشحال نداره و کلا ضرره . ولی مورد سوم یعنی اضافه کردن عضله به بدن تنها اضافه وزنی هستش که میشه بهش فکر کرد و از بدست اوردنش خوشحال شد. که اونم با این پودر ها تقریبا غیر ممکنه و همون طور که خدمت دوستان عرض کردم از راه اصولی باید بهش رسید.

7. 2 کاربر از 88mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

بله منم واسه همین با کبدم خداحافظی کردم
    تنها دلیل اینکه دارم می خورم اینه یکم اندامم بالا بیاد تا از لاغری و نامناسب بودن تیپ و ظاهرا عذاب نکشم این به سرعت روی اشتهام اثر می ذاره باعث میشه نتونم چیزی بخورم
    وگرنه به هیچ عنوان عاقلانه نیست این پودر رو مصرف کنید به خصوص اگه مجوز بهداشت نداشته باشه و ثبت نشده باشه صد در صد ترکیبات شیمیایی یا هورمونی داره

کسی در مورد یونجه چیزی میدونه؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دنبال این پودر هایی که توی داروخونه میفروشن نرین . وزن بالا اوردن یه اصول داره که اصلا مطابق با این چیزایی که توی تبلیغات میگن همخوانی نداره شاید شما با مصرف این پودر وزنتون بالا بیاد ولی اصلا فکر کردین این وزن به چه شکلی به بدن اضافه شده؟ چربی بوده؟ اب زیر پوستی بوده؟ یا این که عضله بوده؟ در مورد دو مورد اول باید خدمتتون عرض کنم که چربی و تجمع اب زیر پوست بدن خوشحال نداره و کلا ضرره . ولی مورد سوم یعنی اضافه کردن عضله به بدن تنها اضافه وزنی هستش که میشه بهش فکر کرد و از بدست اوردنش خوشحال شد. که اونم با این پودر ها تقریبا غیر ممکنه و همون طور که خدمت دوستان عرض کردم از راه اصولی باید بهش رسید.
    بنده هم با حرفهای این دوستمون موافقم و به نظر بنده به هچ عنوان اسیر این تبلیغات غیر علمی نشوید . خدای ناکرده دچار مشکلاتی می شوید که دیگه پشیمانی سودی نداره

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

ترکیدم!
    نمیتونید تصور کنید از 10 روز پیش تا الان چقدر چاق شدم! اشتهام رو که دیگه نگو!
    تا جایی که یادمه دفعه قبل افلاطون اشتها اور نبود به زحمت چیزی می خوردم اما الان بدجوری اشتهام باز شده
    مطمئنم اثر عرق یونجه هست
    کسی اطلاعات تجربی از عرق یونجه نداره؟

تموم سعی من اینه توی این مدت نهایت استفاده رو از پودر ببرم تا بعدش دیگه افلاطون نخرم هرچی که هست این بار اشتهام بدجوری زیاد شده من دفعه قبل یک ماه یا بیشتر طول کشید که اینقدر چاق شدم اما الان توی یک هفته!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

فقط پودرهای قبلی هولوگرام داشتن اما این یکی هیچی نداره! همون اسمه ولی هولوگرام نداره
    خدا به خیر کنه

توصیه من به شما
    عرق یونجه بخورید
    وحشتناک اشتها رو زیاد می کنه

من هر چند ساعت می خورم حدود 15 دقیقه بعد گرسنم میشه فقط می خوام یه چیزی بخورم حرف نداره محشره علت این چاقی هم فکر کنم همینه
    هر دو رو با هم می خورم 15 دقیقه پیش گرسنم بود اما اشتها نداشتم چیزی بخورم یکم عرق یونجه خوردم الان دیگه فقط می خوام بخورم دیگه مهم نیست چی باشه! توی داروخونه هم دو نفر همزمان گفتن واسه اشتها عرق یونجه مصرف کن
    ملوان زبل و اسفناج رو که یادتونه؟! یونجه هم درست مثل اسفناجه هنوز بهتر!

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان به هیج وجه این پودر افلاطون رو نگیرید که جز ضرر مخصوصا ناراحتی های روحی بعد از دوران مصرف چیز دیگه ای نداره
    خیلی ها فک می کنن که این پودر فقط رو کبد تاثیر میزاره در صورتی که رو خیلی از قسمت های بدن منپخصوصا رو هرمون ها تاثیر غیر قابل برگشتی رو میزاره.
    مسلما اگه چاق شدن به همبن راحتی بود الان همه به وزن دلخواه خود رسیده بودن..
    برای به تعادل رسیدن وزن شما باید از یه سری اصول رعایت کنید
    بهترین توصیه هم رفتن به باشگاه و مصرف مکمل های مطمئن (اصولا مکمل مطمئن و بدردبخور بالای 80 هزار قیمتشه)اون هم با نظر یه مربی کاردان و دلسوز .
    ما هزار مدل مکمل داریم که شما بر حسب کمبود از گونه ای استفاده میکنید که به کار شما بیاد مثل گینر یا وی یا کربو و....
    پس خودتون رو الکی گول نزنید.اخه شما فک کنبد تو یه مکمل که 15(این قیمت مال قبلا هست) قیمتشه چی وجود داره (غیر از هورمون) که به شما 15 هزار میدن.تازه این موارد رو هم محاسبه کنید بسته بندی + حمل و نقل +سود تولید کننده اصلی +سود دلال + سود فروشنده اخری که به شما می فروشه.
    در ضمن چاق شدن 10 یا بیش از 10 کیلو در یه ماه اصلا توصیه نمیشه
    موفق باشید

13. این کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •