کسی می دونه دانشگاه صنعتی اصفهان، نرم افزار یا سخت افزار یا IT تا چه رتبه ای قبول می کنه ؟؟منطقه 2....
کسی می دونه دانشگاه صنعتی اصفهان، نرم افزار یا سخت افزار یا IT تا چه رتبه ای قبول می کنه ؟؟منطقه 2....
فكر كنم زير 3000 يا 2500 بگيره...البته شايد بومي هاش با رتبه اي بيشتر هم قبول شن!
من امار دارم سال پيش با 1800 كه بومي اصفهان هم بود اي تي قبول شد.
سلام ببخشید من میخواستم کنکور سال بعد شرکت کنم به خاطر همین نمیخوام برم انتخاب رشته ولی از یکی شنیدم اگه نری نمیذارن سال بعد شرکت کنی میخواستم ببینم راسته یا نه؟یعنی نمیشه انتخاب رشته نکنم؟
نه اگه فقط روزانه قبول بشي و نري از كنكور محروم ميشي و در غير اينصورت تو هر چي به غير روزانه قبول بشي نري مشكلي نيست !!!
انتخاب رشته كردن يا نكردن به ميل خودتونه و اجباري در كار نيست !!!
یعنی شبانه انتخاب کنیم و قبول شیم ولی نریم، میتونیم سال دیگه کنکور بدیم؟ یعنی مشکل فقط روزانه ست؟
راستی دوستان من همین الان توی سایت گزینه 2 انتخاب رشته کردم، توصیه میکنم حتما حداقل یه بارو امتحان کنین، مطمئن میشین چی درمیاین چی نه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by frnsh; 06-08-2010 at 01:10. دليل: اضافی
سلام!
کسی در مورد مهندسی مواد شیراز خبری داره؟ ... در چه سطحی هست؟جَو دانشگاه چه جوره؟
ممنون
دانشگاه شیراز که دانشگاه مادر هست . در مورد سطحش فک نمیکنم نیازی به توضیح باشه . جوشم 90 درصد دانشجوهای اینجا سیاسین . از چه نظر ؟
بله دقیقا
ای بابا اینا چرا ظرفیت ها رو امسال کم کردن چکاری بود؟!من اگه به پارسال باشه باید سخت علم و صنعت قبول بشم اما نیمیدونم امسالم میشم یا نه! زیر گروه یکم 1470 شده رتبه ی آخری که از قلمچی پارسال رفته سخت علمص، 1670 بوده! امسال به نظرتون چقدر میاد پایین؟!!
![]()
تا جونشون در ره !!! از روزانه ها کم شده دادن به شبانه ها که پول بگیرن !! فکر نمیکنم تغییر آنچنانی داشته باشه
اگه نگین از قلم چی تعریف میکنم بهتره از یادگار ماندگار استفاده کنین یکم قابل اعتمادتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)