تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 449 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

همین الان به طور اتفاقی وقتی وارد nsp شدم،دیدم که برا خود کومودو هم رول تعیین شده!!!

وقتی می خوام رول ببینم،پیام زیرو میده

بعدش رفتم کنترل پنل ویندوز،دیگه واقعاشدم،چون در قسمت Firewall دیدم،هنوزم فایروال ویندوز روشنه!!!
    یعنی برنامه ای به عظمت کومودوچرا نباید در هنگام نصب خودش به صورت اتوماتیک فایروال ویندوزو خاموش کنه؟؟؟
    یا حتی یه پیامی چیزی بده؟؟؟

من چیکار کنم؟؟؟؟؟
    رفتم فایروال ویندوزو خاموش کردم!! یعنی یه ماه فایرواله ویندوز در کنار فایروال کومودو روشن بود؟؟؟؟
    برید چک کنید ببینید ماله شما هم اینجوریه...

بیایید یه کمی بحث کنیم....
    دوباره سلام من cis رو نصب كردم آپديت هم كردم كامپيوتر رو كه فول اسكن كردم از روي ديتابيس 4 تا ويروس پيدا كرد از جملهstuxnet پس اونايي كه از avast5 استفاده ميكنن مثل خودم (البته قبل از كومودو) بدونن كهavast اين كرم رو شناسايي نميكنه يا حداقل براي من كه نكرده
    ------------------
    فعلا مشكلي باهاش ندارم به جز اين مساله اي كه اين دوستمون مطرح كرده البته من فايروال ويندوز رو غير فعال كرده بودم حالا مي خواستم بدونم بزارم همينجوري باشه يا با كليك راست و زدن edit جزو trusted app بزارمش؟

2. این کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دوباره سلام من cis رو نصب كردم آپديت هم كردم كامپيوتر رو كه فول اسكن كردم از روي ديتابيس 4 تا ويروس پيدا كرد از جملهstuxnet پس اونايي كه از avast5 استفاده ميكنن مثل خودم (البته قبل از كومودو) بدونن كهavast اين كرم رو شناسايي نميكنه يا حداقل براي من كه نكرده
    ------------------
    فعلا مشكلي باهاش ندارم به جز اين مساله اي كه اين دوستمون مطرح كرده البته من فايروال ويندوز رو غير فعال كرده بودم حالا مي خواستم بدونم بزارم همينجوري باشه يا با كليك راست و زدن edit جزو trusted app بزارمش؟
    فایروال ویندوز رو بذارید خاموش باشه. به هیچ وجه روشن نکنید.

موفق باشید

4. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    از دکتر و مهران درخواست مساعدت و همکاری بیشتری
    داریم ببخشید سوالات ما زیاده .

6. این کاربر از ALI16437 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فایروال ویندوز رو بذارید خاموش باشه. به هیچ وجه روشن نکنید.

موفق باشید
    والا ما كه روشن نميكنيم ولي گاهي اوقات خودش روشن ميشه نميدونم جريان چيه(ويندوز7 buld7600 )

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام دوستان
    از دکتر و مهران درخواست مساعدت و همکاری بیشتری
    داریم ببخشید سوالات ما زیاده .
    ببینید من الان تست کردم با همون تنظیمات امتیاز 340:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک جای کارتون ایراد داره. شاید مثلا برنامه توی گروه trusted اد کردید و دیگه مشخصه برنامه توی سندباکس اجرا نمیشه و بهش اجازه هر کاری داده میشه ==> امتیاز شما کم میشه.

پس اول همه ی فایل هارو پاک کنید از سیستم.

بعد از لیست سفید کمودو برنامه مورد نظر رو خارج کنید.

یک بار دیگه clt رو از حالت فشرده خارج کنید. با تنظیمات پست اول نتیجه کامل رو میگیرید.

موفق باشید

9. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با تشکر فراوان از دکتر عزیز
    همه فایلهای trusted رو پاک کردم امتیازم به 310 رسیدکه امتیاز خوبی است بازم ممنونم.

دو تا سوال دیگه دارم اولیش اینه که از من فقط یک سوال پرسید کمودو که من اون رو بلوک
    کردم بدون تیک به خاطرسپاری از شما چندتا سوال میپرسه .
    بعد توی صفحه سایت که خودکار ، باز میشه و بالاش نوشتهComodo Leak Test برای من به جای ویندوز
    seven نوشته ویندوز ویستا sp0 اینم واسم عجیب بود.یعنی چی ویندوز سون من ویستاست.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

با تشکر فراوان از دکتر عزیز
    همه فایلهای trusted رو پاک کردم امتیازم به 310 رسیدکه امتیاز خوبی است بازم ممنونم.

دو تا سوال دیگه دارم اولیش اینه که از من فقط یک سوال پرسید کمودو که من اون رو بلوک
    کردم بدون تیک به خاطرسپاری از شما چندتا سوال میپرسه .
    بعد توی صفحه سایت که خودکار ، باز میشه و بالاش نوشتهComodo Leak Test برای من به جای ویندوز
    seven نوشته ویندوز ویستا sp0 اینم واسم عجیب بود.یعنی چی ویندوز سون من ویستاست.
    تیک باز شدن برنامه اتوماتیک خارج از سند باکس رو بردارید باید امتیاز کامل رو بگیرید.

سندباکس هم لیمیتد باشه.

2 سوال

موفق باشید.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام به اساتید به خصوص آقا مهران امروز این ارور در هنگام بالا اومدن ویندوز مشاهده شد راحی برای حلش هست:

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

------------------
    والا ما كه روشن نميكنيم ولي گاهي اوقات خودش روشن ميشه نميدونم جريان چيه(ويندوز7 buld7600 )
    دوست عزیز کمودو باید در لیست فایروالش باشه و بهش دست نزدنید. پست های بعدی رو هم میخوندید متوجه میشدید که من به این دوستمون هم گفتم به تنظیمات پیشفرضی که در قسمت فایروال هست دست نزنید. خب اگر شما کمودو را فرضا پاک هم کردید فکر نمیکنید پس چطوری میخواد لیست سفید و دیتابیس آنتی ویروس رو آپدیت کنه؟ اگر میخواید که کمودو آپدیت نشه خب بلاکش کنید اما قبلش فکرهاتون رو خوب بکنید.

در مورد ویندوز فایروال هم شما برید به این مسیر در ویندوزتون...

Control Panel >> Administrative tools >> Service

بعد اونجا Windows Firewall را پیدا کنید و 2 بار روش کلیک کنید تا صفحۀ زیر براتون باز بشه. اون قسمتی را که فلش مشخصی کردم روی Disable قرار بدید و ویندوزتون رو یکبار ریستارت کنید.

راستی در مورد stuxnet هم اینو بگم که این کرم چندین نوع مختلف داره. من یک نوعش رو قبلا پیدا کردم که بر روی کمودو بدون آنتی ویروس آزمایش کردم. نتیجه اش هم توی پست دوم هست. این نمونه ای که آزمایش کردم رو آواست و کمودو از روی دیتابیس میتونستند تشخیص بدند. احتمالا اونی که توی کامپیوتر شما بوده یک نوع جدیدش بوده که اونم کمودو زودتر عمل کرده و تونسته اونو تشخیص بده

14. 10 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام به اساتید به خصوص آقا مهران امروز این ارور در هنگام بالا اومدن ویندوز مشاهده شد راحی برای حلش هست

دوست عزیز,من قبلا هم به شما گفتم سیستم شما آلوده است و اگر هم آلوده نباشه قبلا وجود داشته و این اثرات همشون نشانه های خرابکاری های باقی مونده از آلودگی هست. من اگر جای شما بودم به این سیستم اطمینان نمیکرم و فرمتش میکردم و بعد از فرمت سریع کمودو رو نصب میکردم تا این اتفاق دیگه برام نیوفته.

شما سعی کنید از چندین برنامۀ اسکن مخربها مانند Himan Pro و MalwareBytes AntiMalware استفاده کنید و همچنین از SuperAntispyware هم قسمت Repair برید و دونه به دونۀ گزینه هایی که وجود داره رو Repair یعنتی تعمیر کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •