فکر نکنم مشکل از اتصال لنش باشه چون تو کانکت authentication رو میزنه ....به احتمال زیاد مشکل از طرف مخابرات مراجعه کنید زودتر ج میگیرین.
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
فکر نکنم مشکل از اتصال لنش باشه چون تو کانکت authentication رو میزنه ....به احتمال زیاد مشکل از طرف مخابرات مراجعه کنید زودتر ج میگیرین.
دوستان چجوری باید این Adsl مخابرات رو گرفت ؟ سایتی چیزی نداره واسه سفارش و این حرفا ؟
مدارک مورد نیاز چیه ؟شما چجوری گرفتید ؟ مدارک چی میخواست مخابرات ؟ اگه به کسی که صاحب خط هست دسترسی نداشته باشم اما کپی شناسنامش رو داشته باشم میشه ؟
سرعت متوسط دانلودش رو هم میشه بگید بی زحمت .... ممنون میشم
تا اونجا که من می دونم باید حضوری رفت و سایتی هم نداشتن.
مدارکی هم که از ما خواستن : اصل و تصویر کارت ملی به صورت دورو ، اصل و تصویر صفحه اول شناسنامه،اصل و تصویر آخرین قبض پرداختی.
اگه مستاجر باشین نیاز به صاحب خط نیست و فقط اصل و تصویر اجاره نامه رو می خواد در غیر این صورت حضور خود صاحب خط اجباری میشه.
برای من سرعت متوسط دانلود 13 KB/s
هیچی نگفق. وقتی توضیح دادم فقط گفت مودم رو بزار رو Bridge.خوب بهت نگفت مشکل از کجاست؟ نگفت درستش میکنیم؟
شما پینگ 192.168.1.1 رو میگیری چنده ؟ Reply میده دیگه؟
این عکس از پینگ (البته تو XP. تو سون fail می شد):
ممنون فردا دوباره میرم.فکر نکنم مشکل از اتصال لنش باشه چون تو کانکت authentication رو میزنه ....به احتمال زیاد مشکل از طرف مخابرات مراجعه کنید زودتر ج میگیرین.
آقا كي پيشنهاد ميكنه من بيام از مخابرات بگيرم؟
ميشه آنلاين پرداخت كرد يا اينكه بايد بري بانك تا تمديد كني؟
كلي من نميفهمم سايت نداره يعني چي؟!؟!؟!؟
2 ماهی یکبار روی قبض تلفنتون درج میشه با همون تلفن بانک یا 1818 می تونی پرداخت کنید.
امروز زنگ زدم 1899 و بعد چند ساعت بهم زنگ زدن.
بعد از کلی توضیح دادن طرف گفت بزرا برم رو پورتت بعد گفت خط تون جدید (همچین چیزایی) و VPI-8 و VCI=81 باید باشه که اینجوری درست شد.
خط شما DLC یا همون فیبر نوریه؟ کدوم مرکز بودید؟
سرعت دانلود از تورنت چند روزی که افت شدید پیدا کرده.آیا بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟
میشه تست کنید پورت تورنت برای شما بازه یا نه؟
Utorrent رو باز کنید و پورتی که ازش استفاده می کنید جلوی = آدرس زیر بنویسید و داخل مرورگر باز کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)