نه بابا شرکت های دیگه همون لحظه که پول می دی وصل می کنن
خوب اگه اینطوریه برای ماههای بعد یه روز زودتر برو تمدید کن
نه بابا شرکت های دیگه همون لحظه که پول می دی وصل می کنن
خوب اگه اینطوریه برای ماههای بعد یه روز زودتر برو تمدید کن
حسابگر که گفتم دقیقا اینجوری....از پست یکی از دوستان هم مشخص شد که مخابرات هم دقیقا همینجوریه....شاتل و صبانت هم اینجورین؟!
من دانلودم زیاده واسه همین سریسای حجمی اصلا به صرفه نیست اینجوری الان دارم 30KB خط میگیرم...فقط اسمشو گذاشتن 256....
خبر بد در آغاز سال جديد درباره اینترنت ایران
همشهري نوشت:
در روزهای پایانی سال ۸۹، خبری روی خروجی خبرگزاریهای کشور قرار گرفت که کمتر به آن توجه شد.
براساس این خبر، شرکتهای مخابرات استانی هزینه سرویسدهی به شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت موسوم به ایدیاسال را بین ۳ تا ۱۴ برابر افزایش داده و خطوط آن دسته از شرکتهایی را که قادر به پرداخت هزینههای جدید نشدهاند، قطع کردهاند!
بدین ترتیب برای این شرکتها که مستقیما با مشتریان در ارتباط هستند، در سال جدید هیچ راهی جز افزایش بهای سرویس اینترنت پر سرعت باقی نمیماند.
این در حالی است که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند این افزایش ناگهانی قیمت سرویسها از سوی شرکتهای مخابرات استانی با این انگیزه و هدف صورت گرفته که شرکتهای بخش خصوصی از دایره ارائه خدمات اینترنت حذف شده و خدمات اینترنت پرسرعت در انحصار شرکتهای مخابرات قرار گیرد.
هیچ کس انتظار ندارد که قیمت اینترنت در ایران ارزان شود اما افزایش ۱۴ برابری قیمت آن نیز برای مشترکان این سرویس غیرقابلقبول است.
این افزایش هزینه البته در حال حاضر به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت تحمیل شده و آنها مجبورند به تعهدات قبلی در قبال مشترکان خود عمل کنند اما بهنظر میرسد با توجه به این افزایش غیرمترقبه هزینهها از سوی مخابرات، بهزودی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت در بخش خصوصی ناچار به اعمال تعرفههای جدیدی براساس هزینه تمام شده خود شوند؛ افزایش هزینهای که در نهایت به حلقه آخر این زنجیر یعنی مشترکان عزیز! منتقل خواهد شد.
در همین راستا، محمدحسن شانهساززاده، مدیر یکی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از افزایش غیرمنطقی قیمت سرویسهایی که از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت داده میشود، خبر داده و گفته: با خصوصیشدن مخابرات و واردشدن آن به حوزه اینترنت، این شرکت بهصورت غیرقانونی قیمت تمامشده سرویسها را برای رقبا افزایش میدهد تا خود به توسعه این سرویس و جذب مشتری بپردازد.
وی با بیان اینکه درصورتحسابهای شرکتهای خدماتدهنده اینترنت هر بار با افزایش هزینه در طراحی تجهیزات پسیو، پاور و فضا روبهرو هستیم، گفت: این افزایش چند برابری قیمت تمامشده صورتحسابهای ارائه شده از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت، غیرقانونی است؛ چرا که باید تمامی تعرفهها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب و ابلاغ شود.
وی با تأکید بر توقف سرویسدهی به برخی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت بهدلیل عدمپرداخت این صورتحسابها اضافه کرد: در این رابطه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مکاتبه کردهایم و این سازمان نیز بهعنوان نهاد تنظیم مقررات در این بخش معتقد است که شرکتهای مخابرات استانی حق افزایش قیمت تمامشده این سرویس را ندارند. اما این شرکتها با بیتوجهی به دستورات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ما را مجبور میکنند که صورتحسابهای جدید را پرداخت کنیم.
شانهساززاده با اشاره به افزایش ۳ تا ۱۴ برابری بهای فضا، پاور و هزینه طراحی تجهیزات پسیو از سوی شرکتهای مخابرات استانی به مهر گفت: این شرکتها حتی اعلام نمیکنند که این افزایش قیمت بر چه اساسی است و تنها فاکتور کلی صادر میکنند که شامل هزینههای چند برابری است.
وی با تأکید بر اینکه این مشکل برای تمامی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از طرف همه شرکتهای مخابراتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تنها برخی استانها برای پرداخت با ما تعامل دارند و سرویسهای ما را متوقف نمیکنند اما برخی استانها مانند تهران، قم و فارس بدون توجه به حقوق کاربران شبکه درصورت عدمپرداخت این مبالغ، سرویسدهی را قطع میکنند.
مدیرعامل شاتل تصریح کرد که مخابرات ایران باید با دریافت مجوز از رگولاتوری، تعرفهها را تغییر دهد اما از آنجایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدامی قاطع در این مورد انجام نمیدهد، هر یک از شرکتهای مخابراتی نسبت به تغییر بهای تمامشده و افزایش آن اقدام کرده و بخش خصوصی را دچار ضرر و زیان میکنند.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس به مشکلاتی همچون عدمتأمین پهنای باند برای توسعه خطوط و زیانهای ناشی از افزایش تعرفه خطوط 1 E، افزایش چند برابری هزینه تمامشده سرویسها نیز اضافه شده است.
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من شما اشتباهت جای دیگس!!
به این دوتا دقت کن : 256 کیلو بیت و 32 کیلو بایت
پهنای باند بر اساس بیته و دانلود بر اساس بایت!
بنابر این برای بدست آوردن سرعت دانلود واقعی پهنای باند رو تقسیم بر 8 میکنیم (8 بیت یک بایت میشه!)
به عبارت دیگه یه خط واقعی و اختصاصی 256 کیلو بیت باید 32 کیلو بایت دانلود داشته باشه.
در مورد شرکت حسابگر این عدد به خاطر تقسیم 1 به 10 به 3 تا 4 کیلو بایت دانلود کاهش پیدا میکرد! (سرویس 256 نوروزی)
الان فعلاً مخابرات خیلی خط رو شیر نمیکنه.... خود من 512 دارم بیشتر وقتها میانگین نزدیک 64 کیلو بایت دانلود دارم.....
جالبه که بعضی ها هنوز فرق بین 256 کیلوبیت و کیلوبایت رو نمیدونن ! نمیدونم چطوری اسم خودتو میذاری Geek !
مگه توی ندونستن Geek باشی ...
باشه من برخلاف شما (جناب B27)... نیستم که مثل شما بحث کنم احتمالا زود قضاوت کردین بهرحال عیبی نداره!!!
فرق بین بیت و بایت رو میدونم ولی وقتی با 512 حجمی دانلود 240کیلوبایت رو تجربه کردم اینجوری نتیجه گرفتم که اینا برخلاف روند معمول سرعتشون رو با بایت مقایسه می کنند. راجع به سرعت هم بنا به شواهد متعدد مطمئنم (مثلا یکی از فامیل تا 350 کیلوبایت هم دانلود داشته ... البته از رپیدشیر)
اینم یه نمونه که همین الان واسه ی گل روی شما دو دوست عزیز اینجا میذارم:
همونطوری که میبینید سرعت دانلود 28 کیلوبایت در ثانیه است (22 مگ در 13 دقیقه اونم از یه سایت معمول با 5 سکشن) خوب تا اینجا مطابق فرمایش جناب میثم هست ولی دلیل ادعای من اینه که من دو هفته پیش با همین نرم افزار 240 رو گرفتم و در اینکه بابت بوده شکی ندارم فقط هم این نرم افزار نیست (Vuze واسه تورنت و با yum واسه آپدیت لینوکس بارها این تفاوت سرعتها رو تجربه کردم...البته بحث تورنت نوسانش زیاده...)
پس مشکل کجاست؟ به نظرم دو حالته:
1. یا حسابگر سرویس حجمی رو با نرخ اسمی کیلوبایت میفروشه و سرویس نامحدود رو با کیلوبیت و همین باعث اشتباه من شده...که در این صورت باید بهشون دست مریزاد گفت چون که علیرغم شیر 1 به 10 اغلب اوقات راندمان بالای 90 دارند که از سرویسهای ایران بعیده....
2. کلا سرویسها رو بر اساس کیلوبایت میگن....یعنی کسی که 512 میگیره باید در راندمان 100 بتونه تا 512 کیلوبایت در ثانیه دانلود داشته باشه اما در عمل این محدود به حدود 350 تاست (حالا اینش مسئله ای نیست) اما در سرویس نامحدود چون نامحدود هست دیگه شرکتها اینجا شفاف عمل نمیکنن و اون نسبت 1 به 10 رو یا 1 به 8 رو روی پهنای باند از همون ابتدا اعمال میکنن
دلیل اینکه من دنبال سناریو دوم رفتم این بود که وقتی خواستم سرویسم رو به نامحدود تغییر بدم....منشی شرکت این هشدار رو داد که "سرعتت 1 به 8 میشه حتی بعضی مناطق 1 به 10...." منم چون حساب رو روی این گذاشتم که همه که همیشه دانلود نمیکنند واسه همین خیلی مهم نیست ولی وقتی سرویس تغییر دادم دیدم که برخلاف قبل به همون 1/10 محدود هستم.
خدمت B27 عزیز هم اینو بگم با توجه به مفوهم گیک میشه از ندوستن شروع کرد ولی نمیشه در ندوستن گیک موند!! مفهوم بیت و بایت رو از اصل تاریخیش میدونم (اگر هم یه نگاه به سابقه م توی فروم بندازی میبینی منم میتونم نگاه شما رو خیلی سطحی به این قضیه ببینم....)
راجع به مفاهیم علمی هم اینو بگم که اینکه سرویس اسمی رو برچه اساسی محاسبه میکنن فقط و فقط یه قرارداده اما دلیل استفاده از بیت و بایت اینه که توی الکترونیک دو جور ارتباط متداول سریال و پارالل داریم معمولا توی کتابهای برق و کامپیوتر که در لایه های پائین شبکه صحبت میکنن وقتی ارتباط سریال هست اونو با بیت و وقتی که پارالل (موازی) هست اونو با بایت می سنجند که کاملا هم منطقی هست. اما توی لایه های بالاتر و یا بحثهای تجاری این کمیتها گاهی با هم قاطی میشن.....اغلب هم واسه راحتی و هماهنگی با باقی بخشهای کامپیوتر (مثل حافظه) با بایت می سنجند.
FACT
"من این مطلبو مطمئن هستم که با سرویس حجمی 512 با میانگین متوسط 240 کیلوبایت از یه سایت دانلود داشتم و نرخ دانلود متوسطم برای انواع مختلف سایتها چیزی حدود 140 کیلوبایت بوده در حالیکه در سرویس نامحدود 256 به ندرت به 30 کیلوبایت میرسه" این یه مسئله است که نه فقط من بلکه خیلی از دوستان و آشناهام تجربه ش کردن تمام دلایل؟ یا سوءتفاهمات؟ بالا هم همین مسئله هست.
دوست گلم در مورد سرویس های حجمی دوستان در صفحات قبل و تاپیکهای دیگه کاملاض توضیح دادند که دلیل بالا بودن سرعت دانلود اینه که سرعت رو بالاتر از اون چیزی که اعلام میکنن میبندد.
مثلاً برای 256 حجمی میان سرعت رو روی 1 مگ یا 2 مگ میبندد. دلیلشم اینه که سریعتر حجم داده شده تموم شه و شما مجبور به خرید حجم اضافه شی...
اصولاً حساب کتابهای یاد شده تنها برای سرویسهای نامحدوده (قضیه شیر شدن و سرعت دانلود) در همه جای جهان!
وگرنه حجمی که محدودیتش جای دیگس(همون حجم تعیین شده نه سرعت)
درود بر دوستان عزیز
راستی میدونستید مخابرات اینترنت پرسرعت رو از صبانت گرفته
اینم شماره پشتیبانی مخابراته 1899 که همون شماره پشتیبانی صبانت هست
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------
امکان نداره میدونی چرا چون که صبانت که دیتا نداره که بخواد به مخابرات بده
خود مخابرات دیتا رو به شرکتهای دیگه میده
پس حرف شما رد میشه
یه چیزی هم بگم که کلا حرف شما رد بشه
با توجه به اینکه مخابرات کار این شرکتها رو کساد کرده صبانت ساعت شبانه رایگان رو با توجه به اطلاعاتی که به دستم رسیده از 3 تا 7 به 12 تا 7 تغییر داده
اما دارن زور بیخود میزنن![]()
برای کانفیگ مودم راههای زیر رو دنبال کن
1- مودم رو ریست کن
(پشت مودم یه سوراخ کوچیک هست یه سوزن رو بنداز توش 10 سانیه وایسا تا مودم خاموش روشن بشه بعد سوزن رو در بیار)
2- تو آدرس بار اینترنت بروزر بنویس 192.168.1.1
2.بعد از انجام این کار پنجره ای را در وسط صفحه مرورگر باز میشه که نام کاربری یا User Name و رمز عبور یا Password برای وارد شدن به تنظیمات مودم را از شما میخواهد.هر دو فیلد نام کاربری و رمز عبور را admin وارد کنید و Enter را بزنید تا وارد بخش تنظیمات داخلی مودم بشی.
4- حالا یه صفحه باز میشه که باید تنضیمات زیر رو انجام بدی
(حالا از منوی سمت چپ advanced setup رو بزن بعد از زیر منوش lan رو بزن حالا تو صفحه باز شده گزینه Disable DHCP Server رو انتخاب کن و دکمه save پاینی رو بزن و حالا از منوی سمت چپ quick setup رو بزن و در صفحه باز شده تیک DSL Auto-connect رو بردار حالا هر تکست باکسی هست توش 0 وارد کن جز VCI که باید 35 وارد کنی و حالا next رو بزن و حالا گزینه Bridging رو انتخاب کن و از لیست کشویی هم LLC/SNAP-BRIDGING رو انتخاب کن و next بزن دوباره تو صفحه باز شده next بزن و باز هم next بزن و در آخر save/reboot رو بزن)
5- حالا local area conection رو یه ریپیر کن تا ip بگیره بعد یه کانکشن بساز و با یوزر پست کانکت شو.
مشکلت حل نشد دوباره بگو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)