تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 1124 اولاول ... 3036373839404142434450901405401040 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوست من.

من از سرويس 256 استفاده ميكنم.
    سرعت دانلودم 35 هست.
    پنگمم حدودا 200 هست.

راستي ديروز رفتم سرويسم رو تمديد كردم امروز وصل شد...
    شركتهاي ديگه هم بعد از 24 ساعت وصل ميكنن يا زودتر ؟؟!!

هميشه موفق و پيروز باشيد .
    نه بابا شرکت های دیگه همون لحظه که پول می دی وصل می کنن
    خوب اگه اینطوریه برای ماههای بعد یه روز زودتر برو تمدید کن

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من قبلا 512 حسابگر (حجمی) داشتم که در کل سرویس خوبی بود (تا 250KBps رو دانلود داشتم) ولی چون مصرفم بالا بود (1 هفته ای 2 گیگ رو مصرف کردم) سوئیچ کردم به سروی 256 حجمی....حالا سرعت دانلودم به زحمت از 30 بالاتر میره....درسته میگن 1 به 10 شیر میکنیم ولی به نظر من واسه سرویس نامحدود میان از اول کاربر رو به همون 1 به 10 محدود میکنن....

حالا میخواستم ببینم باقی سرویس دهنده ها چه جوری ان یعنی فرق بین سرویس های حجمی و غیرحجمیشون چه جوریه؟
    ضریب اشتراک در واقع نسبت استفاده شما از پهنای بانده تعیین شدس.

وقتی 1 به 7 هست یعنی شما از یک هفتم پهنای باند اسمی که خریدید استفاده میکنید .... و 1 به 10 یعنی از یک دهم اون.

تذکر: این اعداد نشوندهنده وضعیت حداکثره و همیشه ثابت نیست یعنی به طور استاندارد وقتی گفته میشه فلان شرکت 1 به 7 میده یعنی اگه تمام مشترکین در یه لحظه مشخص از خط استفاده کنند هر کس یک هفتم سرعت خریداری شدش استفاده میکنه! و البته بازم میگم شیر باید روی کل پهنای باند باشه تا بشه از تعریف 1 به 7 یا 1 به 10 استفاده کرد
    و دیگه نباید سهم کسی از یک هفتم کمتر شه. البته این عدد فقط برای مواقع شلوغی به حداکثرش نزدیک میشه....
    (یعنی باید اینطور باشه .... اما بعضی از شرکتها از این تعریف استفاده سودجویانه وکلاهبردارانه کردند! اونها شیر رو روی همه باند انجام نداند .... در واقع رک و راست بگم سر مشتری کلاه میزارن! دیگه اسم نمیبرم!!)
    حسابگر که گفتم دقیقا اینجوری....از پست یکی از دوستان هم مشخص شد که مخابرات هم دقیقا همینجوریه....شاتل و صبانت هم اینجورین؟!
    من دانلودم زیاده واسه همین سریسای حجمی اصلا به صرفه نیست اینجوری الان دارم 30KB خط میگیرم...فقط اسمشو گذاشتن 256....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خبر بد در آغاز سال جديد درباره اینترنت ایران

همشهري نوشت:

در روزهای پایانی سال ۸۹، خبری روی خروجی خبرگزاری‌های کشور قرار گرفت که کمتر به آن توجه شد.

براساس این خبر، شرکت‌های مخابرات استانی هزینه سرویس‌دهی به شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت موسوم به ‌ای‌دی‌اس‌ال را بین ۳ تا ۱۴ برابر افزایش داده و خطوط آن دسته از شرکت‌هایی را که قادر به پرداخت هزینه‌های جدید نشده‌اند، قطع کرده‌اند!

بدین ترتیب برای این شرکت‌ها که مستقیما با مشتریان در ارتباط هستند، در سال جدید هیچ راهی جز افزایش بهای سرویس اینترنت پر سرعت باقی نمی‌ماند.

این در حالی است که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند این افزایش ناگهانی قیمت سرویس‌ها از سوی شرکت‌های مخابرات استانی با این انگیزه و هدف صورت گرفته که شرکت‌های بخش خصوصی از دایره ارائه خدمات اینترنت حذف شده و خدمات اینترنت پرسرعت در انحصار شرکت‌های مخابرات قرار گیرد.

هیچ کس انتظار ندارد که قیمت اینترنت در ایران ارزان شود اما افزایش ۱۴ برابری قیمت آن نیز برای مشترکان این سرویس غیرقابل‌قبول است.

این افزایش هزینه البته در حال حاضر به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت تحمیل شده و آنها مجبورند به تعهدات قبلی در قبال مشترکان خود عمل کنند اما به‌نظر می‌رسد با توجه به این افزایش غیرمترقبه هزینه‌ها از سوی مخابرات، به‌زودی شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت در بخش خصوصی ناچار به اعمال تعرفه‌های جدیدی براساس هزینه تمام شده خود شوند؛ افزایش هزینه‌ای که در نهایت به حلقه آخر این زنجیر یعنی مشترکان عزیز! منتقل خواهد شد.

در همین راستا، محمدحسن شانه‌ساز‌زاده، مدیر یکی از شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت از افزایش غیرمنطقی قیمت سرویس‌هایی که از سوی مخابرات به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت داده می‌شود، خبر داده و گفته: با خصوصی‌شدن مخابرات و واردشدن آن به حوزه اینترنت، این شرکت به‌صورت غیرقانونی قیمت تمام‌شده سرویس‌ها را برای رقبا افزایش می‌دهد تا خود به توسعه این سرویس و جذب مشتری بپردازد.

وی با بیان اینکه درصورت‌حساب‌های شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت هر بار با افزایش هزینه در طراحی تجهیزات پسیو، پاور و فضا روبه‌رو هستیم، گفت: این افزایش چند برابری قیمت تمام‌شده صورت‌حساب‌های ارائه شده از سوی مخابرات به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت، غیرقانونی است؛ چرا که باید تمامی تعرفه‌ها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب و ابلاغ شود.

وی با تأکید بر توقف سرویس‌دهی به برخی از شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت به‌دلیل عدم‌پرداخت این صورت‌حساب‌ها اضافه کرد: در این رابطه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مکاتبه کرده‌ایم و این سازمان نیز به‌عنوان نهاد تنظیم مقررات در این بخش معتقد است که شرکت‌های مخابرات استانی حق افزایش قیمت تمام‌شده این سرویس را ندارند. اما این شرکت‌ها با بی‌توجهی به دستورات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ما را مجبور می‌کنند که صورت‌حساب‌های جدید را پرداخت کنیم.

شانه‌ساز‌زاده با اشاره به افزایش ۳ تا ۱۴ برابری بهای فضا، پاور و هزینه طراحی تجهیزات پسیو از سوی شرکت‌های مخابرات استانی به مهر گفت: این شرکت‌ها حتی اعلام نمی‌کنند که این افزایش قیمت بر چه اساسی است و تنها فاکتور کلی صادر می‌کنند که شامل هزینه‌های چند برابری است.

وی با تأکید بر اینکه این مشکل برای تمامی شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت از طرف همه شرکت‌های مخابراتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تنها برخی استان‌ها برای پرداخت با ما تعامل دارند و سرویس‌های ما را متوقف نمی‌کنند اما برخی استان‌ها مانند تهران، قم و فارس بدون توجه به حقوق کاربران شبکه درصورت عدم‌پرداخت این مبالغ، سرویس‌دهی را قطع می‌کنند.

مدیرعامل شاتل تصریح کرد که مخابرات ایران باید با دریافت مجوز از رگولاتوری، تعرفه‌ها را تغییر دهد اما از آنجایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدامی قاطع در این مورد انجام نمی‌دهد، هر یک از شرکت‌های مخابراتی نسبت به تغییر بهای تمام‌شده و افزایش آن اقدام کرده و بخش خصوصی را دچار ضرر و زیان می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: بر این اساس به مشکلاتی همچون عدم‌تأمین پهنای باند برای توسعه خطوط و زیان‌های ناشی از افزایش تعرفه خطوط 1 E، افزایش چند برابری هزینه تمام‌شده سرویس‌ها نیز اضافه شده است.

منبع

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حسابگر که گفتم دقیقا اینجوری....از پست یکی از دوستان هم مشخص شد که مخابرات هم دقیقا همینجوریه....شاتل و صبانت هم اینجورین؟!
    من دانلودم زیاده واسه همین سریسای حجمی اصلا به صرفه نیست اینجوری الان دارم 30KB خط میگیرم...فقط اسمشو گذاشتن 256....

دوست من شما اشتباهت جای دیگس!!

به این دوتا دقت کن : 256 کیلو بیت و 32 کیلو بایت

پهنای باند بر اساس بیته و دانلود بر اساس بایت!

بنابر این برای بدست آوردن سرعت دانلود واقعی پهنای باند رو تقسیم بر 8 میکنیم (8 بیت یک بایت میشه!)

به عبارت دیگه یه خط واقعی و اختصاصی 256 کیلو بیت باید 32 کیلو بایت دانلود داشته باشه.

در مورد شرکت حسابگر این عدد به خاطر تقسیم 1 به 10 به 3 تا 4 کیلو بایت دانلود کاهش پیدا میکرد! (سرویس 256 نوروزی)

الان فعلاً مخابرات خیلی خط رو شیر نمیکنه.... خود من 512 دارم بیشتر وقتها میانگین نزدیک 64 کیلو بایت دانلود دارم.....

5. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

جالبه که بعضی ها هنوز فرق بین 256 کیلوبیت و کیلوبایت رو نمیدونن ! نمیدونم چطوری اسم خودتو میذاری Geek !
    مگه توی ندونستن Geek باشی ...

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست من شما اشتباهت جای دیگس!!

به این دوتا دقت کن : 256 کیلو بیت و 32 کیلو بایت

پهنای باند بر اساس بیته و دانلود بر اساس بایت!

بنابر این برای بدست آوردن سرعت دانلود واقعی پهنای باند رو تقسیم بر 8 میکنیم (8 بیت یک بایت میشه!)

به عبارت دیگه یه خط واقعی و اختصاصی 256 کیلو بیت باید 32 کیلو بایت دانلود داشته باشه.

در مورد شرکت حسابگر این عدد به خاطر تقسیم 1 به 10 به 3 تا 4 کیلو بایت دانلود کاهش پیدا میکرد! (سرویس 256 نوروزی)

الان فعلاً مخابرات خیلی خط رو شیر نمیکنه.... خود من 512 دارم بیشتر وقتها میانگین نزدیک 64 کیلو بایت دانلود دارم.....
    جالبه که بعضی ها هنوز فرق بین 256 کیلوبیت و کیلوبایت رو نمیدونن ! نمیدونم چطوری اسم خودتو میذاری Geek !
    مگه توی ندونستن Geek باشی ...
    باشه من برخلاف شما (جناب B27)... نیستم که مثل شما بحث کنم احتمالا زود قضاوت کردین بهرحال عیبی نداره!!!

فرق بین بیت و بایت رو میدونم ولی وقتی با 512 حجمی دانلود 240کیلوبایت رو تجربه کردم اینجوری نتیجه گرفتم که اینا برخلاف روند معمول سرعتشون رو با بایت مقایسه می کنند. راجع به سرعت هم بنا به شواهد متعدد مطمئنم (مثلا یکی از فامیل تا 350 کیلوبایت هم دانلود داشته ... البته از رپیدشیر)
    اینم یه نمونه که همین الان واسه ی گل روی شما دو دوست عزیز اینجا میذارم:

همونطوری که میبینید سرعت دانلود 28 کیلوبایت در ثانیه است (22 مگ در 13 دقیقه اونم از یه سایت معمول با 5 سکشن) خوب تا اینجا مطابق فرمایش جناب میثم هست ولی دلیل ادعای من اینه که من دو هفته پیش با همین نرم افزار 240 رو گرفتم و در اینکه بابت بوده شکی ندارم فقط هم این نرم افزار نیست (Vuze واسه تورنت و با yum واسه آپدیت لینوکس بارها این تفاوت سرعتها رو تجربه کردم...البته بحث تورنت نوسانش زیاده...)
    پس مشکل کجاست؟ به نظرم دو حالته:
    1. یا حسابگر سرویس حجمی رو با نرخ اسمی کیلوبایت میفروشه و سرویس نامحدود رو با کیلوبیت و همین باعث اشتباه من شده...که در این صورت باید بهشون دست مریزاد گفت چون که علیرغم شیر 1 به 10 اغلب اوقات راندمان بالای 90 دارند که از سرویسهای ایران بعیده....

2. کلا سرویسها رو بر اساس کیلوبایت میگن....یعنی کسی که 512 میگیره باید در راندمان 100 بتونه تا 512 کیلوبایت در ثانیه دانلود داشته باشه اما در عمل این محدود به حدود 350 تاست (حالا اینش مسئله ای نیست) اما در سرویس نامحدود چون نامحدود هست دیگه شرکتها اینجا شفاف عمل نمیکنن و اون نسبت 1 به 10 رو یا 1 به 8 رو روی پهنای باند از همون ابتدا اعمال میکنن

دلیل اینکه من دنبال سناریو دوم رفتم این بود که وقتی خواستم سرویسم رو به نامحدود تغییر بدم....منشی شرکت این هشدار رو داد که "سرعتت 1 به 8 میشه حتی بعضی مناطق 1 به 10...." منم چون حساب رو روی این گذاشتم که همه که همیشه دانلود نمیکنند واسه همین خیلی مهم نیست ولی وقتی سرویس تغییر دادم دیدم که برخلاف قبل به همون 1/10 محدود هستم.

خدمت B27 عزیز هم اینو بگم با توجه به مفوهم گیک میشه از ندوستن شروع کرد ولی نمیشه در ندوستن گیک موند!! مفهوم بیت و بایت رو از اصل تاریخیش میدونم (اگر هم یه نگاه به سابقه م توی فروم بندازی میبینی منم میتونم نگاه شما رو خیلی سطحی به این قضیه ببینم....)
    راجع به مفاهیم علمی هم اینو بگم که اینکه سرویس اسمی رو برچه اساسی محاسبه میکنن فقط و فقط یه قرارداده اما دلیل استفاده از بیت و بایت اینه که توی الکترونیک دو جور ارتباط متداول سریال و پارالل داریم معمولا توی کتابهای برق و کامپیوتر که در لایه های پائین شبکه صحبت میکنن وقتی ارتباط سریال هست اونو با بیت و وقتی که پارالل (موازی) هست اونو با بایت می سنجند که کاملا هم منطقی هست. اما توی لایه های بالاتر و یا بحثهای تجاری این کمیتها گاهی با هم قاطی میشن.....اغلب هم واسه راحتی و هماهنگی با باقی بخشهای کامپیوتر (مثل حافظه) با بایت می سنجند.

FACT
    "من این مطلبو مطمئن هستم که با سرویس حجمی 512 با میانگین متوسط 240 کیلوبایت از یه سایت دانلود داشتم و نرخ دانلود متوسطم برای انواع مختلف سایتها چیزی حدود 140 کیلوبایت بوده در حالیکه در سرویس نامحدود 256 به ندرت به 30 کیلوبایت میرسه" این یه مسئله است که نه فقط من بلکه خیلی از دوستان و آشناهام تجربه ش کردن تمام دلایل؟ یا سوءتفاهمات؟ بالا هم همین مسئله هست.

8. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

BZ7

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

باشه من برخلاف شما (جناب B27)... نیستم که مثل شما بحث کنم احتمالا زود قضاوت کردین بهرحال عیبی نداره!!!

فرق بین بیت و بایت رو میدونم ولی وقتی با 512 حجمی دانلود 240کیلوبایت رو تجربه کردم اینجوری نتیجه گرفتم که اینا برخلاف روند معمول سرعتشون رو با بایت مقایسه می کنند. راجع به سرعت هم بنا به شواهد متعدد مطمئنم (مثلا یکی از فامیل تا 350 کیلوبایت هم دانلود داشته ... البته از رپیدشیر)
    اینم یه نمونه که همین الان واسه ی گل روی شما دو دوست عزیز اینجا میذارم:

همونطوری که میبینید سرعت دانلود 28 کیلوبایت در ثانیه است (22 مگ در 13 دقیقه اونم از یه سایت معمول با 5 سکشن) خوب تا اینجا مطابق فرمایش جناب میثم هست ولی دلیل ادعای من اینه که من دو هفته پیش با همین نرم افزار 240 رو گرفتم و در اینکه بابت بوده شکی ندارم فقط هم این نرم افزار نیست (Vuze واسه تورنت و با yum واسه آپدیت لینوکس بارها این تفاوت سرعتها رو تجربه کردم...البته بحث تورنت نوسانش زیاده...)
    پس مشکل کجاست؟ به نظرم دو حالته:
    1. یا حسابگر سرویس حجمی رو با نرخ اسمی کیلوبایت میفروشه و سرویس نامحدود رو با کیلوبیت و همین باعث اشتباه من شده...که در این صورت باید بهشون دست مریزاد گفت چون که علیرغم شیر 1 به 10 اغلب اوقات راندمان بالای 90 دارند که از سرویسهای ایران بعیده....

2. کلا سرویسها رو بر اساس کیلوبایت میگن....یعنی کسی که 512 میگیره باید در راندمان 100 بتونه تا 512 کیلوبایت در ثانیه دانلود داشته باشه اما در عمل این محدود به حدود 350 تاست (حالا اینش مسئله ای نیست) اما در سرویس نامحدود چون نامحدود هست دیگه شرکتها اینجا شفاف عمل نمیکنن و اون نسبت 1 به 10 رو یا 1 به 8 رو روی پهنای باند از همون ابتدا اعمال میکنن

دلیل اینکه من دنبال سناریو دوم رفتم این بود که وقتی خواستم سرویسم رو به نامحدود تغییر بدم....منشی شرکت این هشدار رو داد که "سرعتت 1 به 8 میشه حتی بعضی مناطق 1 به 10...." منم چون حساب رو روی این گذاشتم که همه که همیشه دانلود نمیکنند واسه همین خیلی مهم نیست ولی وقتی سرویس تغییر دادم دیدم که برخلاف قبل به همون 1/10 محدود هستم.

خدمت B27 عزیز هم اینو بگم با توجه به مفوهم گیک میشه از ندوستن شروع کرد ولی نمیشه در ندوستن گیک موند!! مفهوم بیت و بایت رو از اصل تاریخیش میدونم (اگر هم یه نگاه به سابقه م توی فروم بندازی میبینی منم میتونم نگاه شما رو خیلی سطحی به این قضیه ببینم....)
    راجع به مفاهیم علمی هم اینو بگم که اینکه سرویس اسمی رو برچه اساسی محاسبه میکنن فقط و فقط یه قرارداده اما دلیل استفاده از بیت و بایت اینه که توی الکترونیک دو جور ارتباط متداول سریال و پارالل داریم معمولا توی کتابهای برق و کامپیوتر که در لایه های پائین شبکه صحبت میکنن وقتی ارتباط سریال هست اونو با بیت و وقتی که پارالل (موازی) هست اونو با بایت می سنجند که کاملا هم منطقی هست. اما توی لایه های بالاتر و یا بحثهای تجاری این کمیتها گاهی با هم قاطی میشن.....اغلب هم واسه راحتی و هماهنگی با باقی بخشهای کامپیوتر (مثل حافظه) با بایت می سنجند.

FACT
    "من این مطلبو مطمئن هستم که با سرویس حجمی 512 با میانگین متوسط 240 کیلوبایت از یه سایت دانلود داشتم و نرخ دانلود متوسطم برای انواع مختلف سایتها چیزی حدود 140 کیلوبایت بوده در حالیکه در سرویس نامحدود 256 به ندرت به 30 کیلوبایت میرسه" این یه مسئله است که نه فقط من بلکه خیلی از دوستان و آشناهام تجربه ش کردن تمام دلایل؟ یا سوءتفاهمات؟ بالا هم همین مسئله هست.

دوست گلم در مورد سرویس های حجمی دوستان در صفحات قبل و تاپیکهای دیگه کاملاض توضیح دادند که دلیل بالا بودن سرعت دانلود اینه که سرعت رو بالاتر از اون چیزی که اعلام میکنن میبندد.

مثلاً برای 256 حجمی میان سرعت رو روی 1 مگ یا 2 مگ میبندد. دلیلشم اینه که سریعتر حجم داده شده تموم شه و شما مجبور به خرید حجم اضافه شی...

اصولاً حساب کتابهای یاد شده تنها برای سرویسهای نامحدوده (قضیه شیر شدن و سرعت دانلود) در همه جای جهان!
    وگرنه حجمی که محدودیتش جای دیگس(همون حجم تعیین شده نه سرعت)

10. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

درود بر دوستان عزیز
    راستی میدونستید مخابرات اینترنت پرسرعت رو از صبانت گرفته
    اینم شماره پشتیبانی مخابراته 1899 که همون شماره پشتیبانی صبانت هست

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

درود بر دوستان عزیز

---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------

درود بر دوستان عزیز
    امکان نداره میدونی چرا چون که صبانت که دیتا نداره که بخواد به مخابرات بده
    خود مخابرات دیتا رو به شرکتهای دیگه میده
    پس حرف شما رد میشه
    یه چیزی هم بگم که کلا حرف شما رد بشه
    با توجه به اینکه مخابرات کار این شرکتها رو کساد کرده صبانت ساعت شبانه رایگان رو با توجه به اطلاعاتی که به دستم رسیده از 3 تا 7 به 12 تا 7 تغییر داده
    اما دارن زور بیخود میزنن

داره خودمونی میشه hellboy9009's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مشکل من اینه که اصلا به اینترنت وصل نمیشم
    میشه درباره ی کانفیگ کردن توضیح بدید
    البته این کارا رو کردم
    اول مودم tp-link مدل td-8811 رو نصب کردم
    بعد یه کانکشن adsl درست کردم بر طبق اصولی که گفته شده
    من اصلا نمیتوانم صفحه 46.100.176.200 رو باز کنم یا اونجوری که دوستان گفتن که از حالت امنیت در بیارم
    این پیام رو میده:

The connection was reset
    The connection to the server was reset while the page was loading.

* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
    moments.

* If you are unable to load any pages, check your computer's network
    connection.

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
    that Firefox is permitted to access the Web.

به نظر شما آیا اینترنت من از مخابرات مشکل داره ؟
    برای کانفیگ مودم راههای زیر رو دنبال کن

1- مودم رو ریست کن
    (پشت مودم یه سوراخ کوچیک هست یه سوزن رو بنداز توش 10 سانیه وایسا تا مودم خاموش روشن بشه بعد سوزن رو در بیار)
    2- تو آدرس بار اینترنت بروزر بنویس 192.168.1.1
    2.بعد از انجام این کار پنجره ای را در وسط صفحه مرورگر باز میشه که نام کاربری یا User Name و رمز عبور یا Password برای وارد شدن به تنظیمات مودم را از شما میخواهد.هر دو فیلد نام کاربری و رمز عبور را admin وارد کنید و Enter را بزنید تا وارد بخش تنظیمات داخلی مودم بشی.
    4- حالا یه صفحه باز میشه که باید تنضیمات زیر رو انجام بدی
    (حالا از منوی سمت چپ advanced setup رو بزن بعد از زیر منوش lan رو بزن حالا تو صفحه باز شده گزینه Disable DHCP Server رو انتخاب کن و دکمه save پاینی رو بزن و حالا از منوی سمت چپ quick setup رو بزن و در صفحه باز شده تیک DSL Auto-connect رو بردار حالا هر تکست باکسی هست توش 0 وارد کن جز VCI که باید 35 وارد کنی و حالا next رو بزن و حالا گزینه Bridging رو انتخاب کن و از لیست کشویی هم LLC/SNAP-BRIDGING رو انتخاب کن و next بزن دوباره تو صفحه باز شده next بزن و باز هم next بزن و در آخر save/reboot رو بزن)
    5- حالا local area conection رو یه ریپیر کن تا ip بگیره بعد یه کانکشن بساز و با یوزر پست کانکت شو.

مشکلت حل نشد دوباره بگو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •