منم ندارم منظورم این بود واقعا ضعیفه؟
منم ندارم منظورم این بود واقعا ضعیفه؟
گیم پلی باز یبعد 1 ساعت واسم از حالت خسته کنندگی دراومد.
میبینی می خوام واسه یارو جاخالی با پرش بدم یهو میره رو دیوار...
اما درگیریهاش خوب شده تنوع زیاد شده مخصوصا کاربرد اسلحه (یا همون تفنگه چیه) همزمان خیلی جالب شده.
اوردن اسب به وسط شهر خوبه ولی میبینی با اسب داری میری یهو از میون شکم 5 نفر رد شدی..هیچیشون نشد
نه ضعیف ا زاون لحاظ که اونجا که باید بنوازه نمی نوازه...منم ندارم منظورم این بود واقعا ضعیفه؟
مثلا در میدان درگیری اصلا مو سیقی یادش میره....ادم از حوصله میافته وقتی هم دنبالت می کنن و
باید یه موسیقی باشه تا حس بده به گیمر نداره و من خودم شخصا از حس فرار و هیجان میافتم.
این موضوع حتی در قسمت دوم هم بود به ندرت اونم دیر به دیر...یاد بازی میامد.
درحالی که د رقسمت اول موسیقی شاهکار بود ....
(مخصوصا دیالوگ های ترکی که اساسی بهم فاز میداد)
د رکل موسیقی بازی عالیه طوری که الان من با خونه دارم ایتالیایی می حرفم...![]()
سلام
چرا دوستان به موسیقی اینقدر ایراد میگیرن. به خدا موسیقی بازی اینقدر ها بد نیست. اتفاقا بر عکس نظر دوستمون موسیقی بازی هنگام نبردها و در تعقیب و گریز ها واقعا عالیه ( درواقع همون موسیقی شماره قبله که همه به به و چه چه میکردن ). این بازی ادامه ی شماره قبل حتی میشه به عنوان یه dlc بش نگاه کرد. بنابراین اینکه بعضی نکات بازی دقیقا از نسخه ی قبل تا حالا تغییر خاصی نکرده نمیشه بش ایراد گرفت. البته این نظر شخصیه منه و نظرات دوستان هم واقعا محترمه.
آره اینو قبول دارم و تو شماره 2 بارها برام اتفاق افتاده! (من فکر کردم میگید ساندترکاش بده!)
سلام
من چندتایی سوال واسم پیشم اومد راجع به آخر بازی چون به نظرم درست متوجه نشدم:
راستی وقتی بازی رو تموم کنید وبزارید اسامی بره دوباره میتونید برگردید توی رم....
محتوای مخفی: آخر بازی
اره میشه برگشت تو شهر...من چندتایی سوال واسم پیشم اومد راجع به آخر بازی چون به نظرم درست متوجه نشدم:
راستی وقتی بازی رو تموم کنید وبزارید اسامی بره دوباره میتونید برگردید توی رم....
والا از اخر بازی هم فکر کنم
محتوای مخفی: اخر بازی..
دوستان لطف میکنن چندتا اسکرین شات از گیم پلی بازی بذارن؟
والا اگه بخوای ما از روی گیم پلی در حال بازی رو کنسول عکس بزاریم
مجبوریم از رو گوشی عکس بگیریم و عکس بزاریم. که اون موقع کیفیتش میاد پایین.....؟
باز من الان چند تا عکس میگیرم میزارم.
اره میشه برگشت تو شهر...
والا از اخر بازی هم فکر کنممحتوای مخفی: آخر بازی
خب باید دقت کنه که شوره شو در نیاره....
باید منتظر ماند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)