کسی جواب نمی ده؟
از کی هستش که ادج میده؟
کسی جواب نمی ده؟
از کی هستش که ادج میده؟
داره اما نه همه جا به شهر و محله نیس خیلی جاها اصلا نداره بعضی جاها با ادج و بعضی جا ها هم بدون ادج باید تست کنید من خودم با ادج استفاده کردم در بهترین حالت 21 KB
همراه اول الان 6 ماهه به جاهایی که اصلا نمیتوستن با موبایل کانکت بشن و جدید داره سرویس میده ادج میده که سرعت خوبی داره، ولی بحثی که هست اینه که جاهایی از قبل جی پی ار اس داشتن و باهاش کانکت میشدن مجبورن با سرعت کمش کنار بیان...
PLS HELP ME
سلام دوستان چند تا سوال دارم.
من با GPRS ایرانسل بین 1 تا 10 کیلوبایت دانلود کردم. PING هم متوسط روی 500 بود. حالا میخوام از این EDGE-MODEM ها بگیرم.
1.قبل از خرید میخواستم بدونم که سرعت این EDGE نسبت به GPRS چطوره؟ با چند دانلود میکنه؟
2.من استان زنجان هستم آیا EDGE تو این استان ساپورت میشه؟
سرویس EDGE یا GPRS همراه اول برای سیم کارت اعتباری فعال نمیشه؟!
من فرم درخواست رو پر کردم بعد نوشت که فعال کردن gprs برای سیم کارت شما مجاز نمی باشد !!!
چرا؟؟
سلام
1-از GPRS بهتره، با EDGE میتونین در بهترین حالت روی 29، 30 دانلود داشته باشین.
2- نقشه پوشش ایرانسل رو ببینین، چیزی در مورد اینکه EDGE هم ساپرت می شه یا نه، ننوشته، بهترین راه اینه که یه گوشی که EDGE ساپورته گیر بیارین(یه گوشی نسبتا جدید!) بعد ببینین بالای صفحه G مینویسه یا E ، که اگه E باشه منطقتون تحت پوشش EDGE هستش.
شاد باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينترنت همراه اول بعد از 3 روز قطعي وصل شد.
هر موقع زنگ ميزدم به پشتيباني ميگفت معلوم نيست كي وصل ميشه و هرچقدر كه قطع باشه آخر سر به طرحتون اضافه ميشه ولي ...
وصل شدنش که وصل شده اما سرعتش افتضاح شده من امروز تماس گرفتم طرف گفت یک هفته دیگه صبر کنید
احتمالا مشکلش کاملا بر طرف میشه برای بنده حدودا 20 روزه که دچار مشکل شده ، 3 روز اول که اصلا کانکت نمیشد بعدش هم کانکت شدم دچار افت سرعت شدم که تا حالا ادامه داره در ضمن طرف گفت وقتی که مشکلش کاملا برطرف شد با sms اطلاع رسانی میشه و اعتبار اون چند روزی که کانکت نشدی به دوره بعداضافه میشه...
سرعتش مشكل نداره مثل قبل هست.به منم گفتند اون روزهايي كه قطع بوده آخر طرح اضافه ميشه . دفعه قبل هم همينو گفتند اما سر وقت sms اتمام طرح اومد.
يك نكته ديگه اينكه وقتي قبضم رو آنلاين چك ميكنم هزينه اينترنت اضافه ميشه.مثلا ديروز 75 هزارتومن بود و امروز شده 130 هزار تومن ولي تو مبلغ كل قبض اعمال نشده.زنگ زدم پشتيباني گفتند جديدا اينجوري شده تا بفهمين هزينه واقعي اينترنتي كه استفاده كردي چقدر ميشه.
يكجورايي دارند سرمون منت ميزارن
آقایون وعده دادن که در دهه -جر سرعت اینترنت کشور رو 11 برابر کنن (قراره جشنش رو هم بگیرن ! )
خوب معلومه دیگه، از الان سرعتا رو کم میکنن، میکنن یک یازدهم، بعد که اون موقع همه چی رو به حالت قبل برگردونن میشه 11 برابر دیگه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)