شاهرخ استخری متولد 59 هست یعنی تازه الان سی سالشه!
شاهرخ استخری متولد 59 هست یعنی تازه الان سی سالشه!
هنوز سر این سعیده خنگ دعواست؟
دیگه کم کم داره حالم از این سعید به هم میخوره...دیگه زیادی خنگه
من جای پسرا بودم الان اعتصاب کرده بودم تو خیابونا![]()
خیلی زور داره به خدا
انگار به بچه دبستانی میخوان درس دین و زندگی بدن
نماز بخونید بچه ها خوبه افرین![]()
جیگرم اولا که ریوز آمریکایی نیست و والدین کانادایی داره و توی بیروت لبنان به دنیا اومده
حالا که این کینو ریوز بدبخت ثابت شده که آمریکایی نیستش و بغل دست همین بروبکس حزب الله خودمون به دنیا اومده شما استثنا اجازه صادر کن ما از شباهت وجود نداشته این دو خوشحال باشیم و بهش افتخار کنیم![]()
سلام به همه من فيلم كم مي بينم اما بايدبگم تمام اين فيم هايي كه ساخته مي شه از اول تا آخرشو مي شه خوند(فيلم ايراني)
خب از اينا بگزريم منم گفتم يه نظر بدم
به نظر من سعيد يه پسر ساده است كه تا حالا انگار از دختري محبت نديده هر چند اين دختره فقط داره بهش دروغ ميگه
و دوم بايد بگم اين عروسه فرهاد يه تختش كمه وقتي مي دونه فرهاد دنبال بهونست تازه از زندان آزاد شده و اصلا هم نمي خواد كه عروسش باشه نبايد اين راهو در پيش بگيره و زماني هم كه رفته معذرت خواهي كنه بايد و معذرت وبخواد و قضيه رو تموم كنه (وقتي مادر شوهر با تو هست از چي مي ترسي)
راستي من نديدم چه جوري كيف رو پس گرفت ؟
Last edited by amirmb1; 22-07-2010 at 23:25. دليل: فيلم ايراني
بعضي از دوستان با دشمن تراشي هاي بي خودي نظم تاپيك رو به هم ريختن !!
در ضمن خيلي از دوستان فهميدن كه كيانو ريوز اصلا قابل مقايسه شاهرخ استخري نيست . ميدونم كه شاهرخ از هموطنان ماست ولي خب ربطي نداره كه ! نبايد دو تا چيزي كه با هم تناسبي ندارن با هم مقايسه بشن
بعد الان اين پيام بهداشتي بود ديگه درسته !!؟... دوست عزيز گفتم اون عكس مال فيلم تلخون هست كه اون موقع اين آقا سعيد 28 سالش بوده يعني به عبارتي كمتر از سي سال .. به نظر شما من اشتباهي توي گفتارم بود ؟!!![]()
دوستان لطفا از بحثهای ملی - مذهبی و بی ربط پرهیز کنید + تاپیک رو با شکلک و اسپم پر نکنید
ممنون
مگه پس گرفت؟ نه بابا. ساسان داره دروغ میگه به مهران. چه نقشه ای داره خدا میدونه.![]()
آها آخه نديده بودم او صحنه رو ممنون كه بهم گفتي![]()
کیفو که پس گرفت مگه ندیدین تو دست حاج محسن هست
خوب من فکر کردم منظور شما اینه که خیلی از سی سالش گذشته هست الان دیدم
البته من تا حالا فکر می کردم استخری متولد 61 هست الان دیدم که 59 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)