بله دوست عزیز ممنون ازآلرتی که دادین از اون دوست گرامی بعنوان مدیر تایپیک تقاضامیکنم اون پستش رو ویرایش کنه
ممنون علی![]()
بله دوست عزیز ممنون ازآلرتی که دادین از اون دوست گرامی بعنوان مدیر تایپیک تقاضامیکنم اون پستش رو ویرایش کنه
ممنون علی![]()
روی شالش اون خورشید مگه واسه پرچم آرژانتین نیست ؟
جفتشون تو پرچماشون خورشید دارن
ماله آرژانتین وسطه خورشید و دو تا خط رنگی بالا و پایین داره
ولی مال اروگوئه بالا دست چپه و پرچمش راه راهه
این سه تا عکس رو مقایسه کنید متوجه می شید :
پرچم آرژانتین :
پرچم اروگوئه :
طرفدار مورد نظر :
Last edited by bax_021; 18-06-2010 at 22:16.
بنظر من باید دور مقدماتی که تمام شد باید بازیارو تعطیل کنن و جام بدن به آرژانتین خیال همه را راحت کنن (حرف حساب)
یکی از یکی مزخرف تر بازی میکنن. غیر از آرژانتین کدوم تیم سزاوار قهرمانیه؟ هیچکدوم!
میگم از سفیران فرهنگی این تاپیک در تاپیک های دیگر هم حمایت بکنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به شخصه بحث راه نمیندازم در تاپیک های رقبا ، فقط وقتی یه چیزی واسه خودشون میپرونند ،دفاع میکنم از چیزی که فکر میکنم درسته .
این آفریقای جنوبیم توی دزدیهایی که هر روز از کمپ ها و اتفاقایی که میوفته موندن چیکار کنن حالا یه نفر رو به خاطر دزدیه پنیر ! اخراج میکنن.این آرژانتینیا همشون خلافن : یه آرژانتینی به جرم دزدیدن پنیر از افریقا بیرون شد
توی این کشوری که امنیتش اینقدر پایینه که قبل از جام جهانی هم از کمپ جوانان ایران هم از برزیل مبالغ زیادی دزدیده شد یا این همه دزدی که تو زمان همین جام اتفاق افتاده اینکارشون چیزی جز تبلیغ به حساب نمیاد تا بگن آره اینجا امنیت هست .
اگه همینجوری پیش بریم 100 در 100آرژانتین قهرمان میشه...........![]()
Last edited by CHEGUEVARA.; 19-06-2010 at 01:23. دليل: خنگ بودن من
میگم بچه ها اگه کسی بازی ها رو ضبط میکنه اون تیکه حرکات مارادونا رو که طی بازی با توپ انجام میده رو بزراید برای دانلود دستت تون هم درد نکنه
اینا میخواستن بگن ما کشورمون خیلی امنه![]()
زورشون به سر آفریقاییا که نمیرسه گیر دادن به این آرژانتینیه بدبخت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)