وای چه بد! چطور تا حالا بحثی ازش نشده بود! پس اونجورم که میگفتن گارانتی بیخود نیست؛ ولی من که متوجه نشدم اصلا دلیل به وجود اومدن این حالت حالگیری که شما توصیف میکنید واسه لپ تاپ چیه؟!
وای چه بد! چطور تا حالا بحثی ازش نشده بود! پس اونجورم که میگفتن گارانتی بیخود نیست؛ ولی من که متوجه نشدم اصلا دلیل به وجود اومدن این حالت حالگیری که شما توصیف میکنید واسه لپ تاپ چیه؟!
گارانتی چیزه خوبیه!!!
احتمالا تکون خوردن هارد و لپ تاپه!!
آره
من هیچ پولی ندادم
وظیفشونه 1 ریال هم نباید بدی اگه گارانتیش کردی
آخرش هم نفهمیدم چطور بعد از 15 روز کارکردن هارد بسوزه
Last edited by Mesbahal; 07-08-2010 at 18:21.
بردم گفت درست کردیم زنگ میزنیم
گفت باید ببینیم از چی هستمن گفتم زحمت به مخت نده هاردش ترکیده گفت خودمم همین حدس رو میزنم گفتم خیلی زحمت میکشین .
باز خوبه برا شما 15 روزه بوده برا من که 8-9 روز میشه از خریدش گذشته کلا پارتیشن بندی هم نکرده بودم داشتم تست اولیه سیستم رو انجام میدادم
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
والا من با hp یه کشتی میگیرم ولی آخ نگفته اینو تو زر ورق گذاشتم لوس شد فک کنم باد خورد بهش یه تکون جزئی به این روز انداختشکلا sony سوسول شده دیگه
![]()
Last edited by isbn; 07-08-2010 at 20:04.
سلام دوستان این f115 که تو این لیست هست بنظرتون عجیب نیست اصلا f115 با این مشخصال هست؟
![]()
عکست باز نمیشه!!
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:28 AM ----------
اینطور که میگین،پس منم برم یکاریش کنم دوباره اینجوری بشه تا ببرم گارانتی!!!!
ولی آخه اگه مشکل از هارد باشه،همون اول که سیستم روشن میشه،دوباره باید بنویسه operating system not found
ولی سیستم بالا میاد و تو لود کردن هنگ میکنه!
گارانتی گرفتی دلیلش رو هم بپرس؟
مرسی!
ای بابا چرا رونق این تاپیک خوابیده؟کسی از این شرکت سرزمین خرید کرده؟ این که اهوازه! ولی شرایط و قیمت هاش واسه سری اف 12 معقوله. چجوریه خرید ازش؟ همه ی لپ تاپاش هم یه سال بیمه ایرانن؟ ممنون
اقا قیمت F12HFX چنده الان سایت دیجی کالا زده 1.430 با گارانتی و 1.390 بدون گارانتی خیلی قیمتش خوبه تازه ساخت آمریکا هم هست تازه از سریهای جدیده و مشکل گرماش هم برطرف شده . می خواستم بدونم واقعا قیمتش همینه یا این داره ارزون میده (چون شک دارم اگه فقط داره این ارزون میده شاید ریفر باشه) .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)