تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 451 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دیروز درایور گرافیک رو از سایت ASUS با حجم 233 مگابایت دانلود و نصب کردم، باز هم تغییری نکرد...!؟
    سلام .

واسه من هم همچین گزینه ائی نداره . البته قبل از آپدیت یادم نیست .

مخلصیم .

2. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شاباد

پيش فرض

1 - این لپتاپ مخصوص بازی است؟ با بازی زیاد عمرش کم نمیشه؟
    2- من بین n61jq و n73 دودل هستم ایا اگه صبر کنم n73jh را میتونم 1500 بخرم 4 ما صبرمیکنم
    3- تا یک ماه دیگه به نظرتون قیمت n61 چقدر کاهش پیدا میکنه
    4- مدل g51 چطوره؟
    خواهش میکنم به سوال ها جواب بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام .

واسه من هم همچین گزینه ائی نداره . البته قبل از آپدیت یادم نیست .

مخلصیم .
    این لپ تاپ switchable graphics رو ساپورت نمی کنه.... اگه اشتباه نکنم اصولا سی پی یو i7 720qm ، اswitchable graphics رو ساپورت نمی کنه و یکی از دلایلی هم که باطریش فقط حدود 2 ساعت دوام میاره همینه...

5. این کاربر از r_yan_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

1 - این لپتاپ مخصوص بازی است؟ با بازی زیاد عمرش کم نمیشه؟
    2- من بین n61jq و n73 دودل هستم ایا اگه صبر کنم n73jh را میتونم 1500 بخرم 4 ما صبرمیکنم
    3- تا یک ماه دیگه به نظرتون قیمت n61 چقدر کاهش پیدا میکنه
    4- مدل g51 چطوره؟
    خواهش میکنم به سوال ها جواب بدید

اون مدلی که شما میگید N73JH نیست بلکه G73JH هست 4 ماه که هیچی یک سال هم صبر کنی به 1.500 نمیرسه . بهترین گزینه برات از ایسون همین N61JQ هست بگیر لپ تاپ خیلی خوبیه کارت را راه میندازه. از لحاظ قیمتی معلوم نیست نمیشه به بازار اعتماد کرد ممکنه گرون تر بشه یا ممکنه ارزون تر.
    مدل g51 هنوز تو ایران نیومده اگه هم بیاد بدلیل اینکه مانیتورش سه بعدی هست احتمالا قیمت نجومی داره پس بهتره به سری گیم توجه نکنید

---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------

در عکس زیر توضیح داده شده که برای تنظیم GPU اگه روی آیکون ATI کلیک راست کنیم، آیتمی با نام Configure Switchable Graphics هست که باید روی اون کلیک کرد ولی تو لپ تاپ من با کلیک راست روی آیکون ATI آیتمی با نام Configure Switchable Graphics وجود نداره! می‌خواستم ببینم آیا مال بقیه دوستان هم همینجوریه؟ (البته میدونم که بعضی از مدل‌های خاص این قابلیت رو دارن ولی می‌خواستم ببینم لپ تاپ من چه قابلیتی رو نداره که این آیتم ظاهر نمیشه)

رامین

دوستان این امکانی که شما دارید میگید اصلا مال N61Jq نیست این مال ایسوس N61JV هست که دو تا کارت گرافیک داره میتونید از بچه های N61JV دارها بپرسید

7. 4 کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شاباد

پيش فرض

این چطوره تو سایت سازگار بود اما قیمت نداشت

Asus G51Jx-A1
    CPU Intel Core i7 720QM@1.6GHz (Turbo Boost 2.8GHz), 6MB L3 Cache
    Memory DDRIII 8GB 1333MHz (Dual Channel)
    Hard Disk Capacity 640GB SATA 5400RPM
    Optical Drive Blu-Ray + Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW) (Combo)
    Graphic Nvidia GeForce GTS 360M 1GB
    Display 15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCD
    Communication Atheros AR9285 Network Adapter
    Atheros AR8131 PCI-E 1000 Family Ethernet
    Camera
    Bluetooth 253
    Security Kensington Lock
    Ports 4 x USB 2.0 ports
    VGA Output
    RJ45
    HDMI
    Multi Card Reader
    eSATA
    FireWire 800 (1394)
    Audio Line-In
    Headphone + SPDIF
    Mic
    Other Features Keyboard: Farsi, Num-Pad
    Mouse
    Headphone
    Backpack
    Weight 3.5 Kg
    Battery 9Cell 79Wh (Up to 2.5 hours)
    Color Blue - Textured With “Republic Of Gamers” Logo
    Operating System Windows 7 Home Premium 64-bit + Asus Express Gate
    قیمتش را نمیدونید
    این gts360 قویتره یا 5730
    Last edited by 123qweasdzxc; 17-06-2010 at 17:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Dezful

پيش فرض

کسی کمک نمیکنه اینجا همه به فکر خودشونن.
    عزیزه داش اگه در حاله حاضر دو درایو داری برو D رو فرمت کن و یه درایوه جدید بساز و ویندوزه 32 رو نسب کن.
    داشه من واسه ویندوز همین رو من شنیدم رو 32 بهتر جواب میده واسه کثیف شدن و پرز گرفتن همیشه تمیزش کن من که اینکار رو میکنم .
    واسه آپدیت درایورها هر درایوری رو که آپدیت کردی باید تاریخش عوض بشه اگه نشه حتما نسب نشده دوباره سعی کن من واسه درایور پد اینطوری شده بود.
    عزیزم واسه ADSL و LAN و اینا ببین درایورش نسب هست باید دو درایور شبکه داشته باشه یکی برای Wireless و دیگری واسه Ethernet. من یه HP دارم واسه دفه اول این مشکل رو داشت و درایورش رو از اینترنت گرفتم و درست شد.
    راستی شما بازی The Saboteur رو تا حالا نسب کردی ؟
    موفق باشی

10. این کاربر از tahlil2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزه داش اگه در حاله حاضر دو درایو داری برو D رو فرمت کن و یه درایوه جدید بساز و ویندوزه 32 رو نسب کن.
    داشه من واسه ویندوز همین رو من شنیدم رو 32 بهتر جواب میده واسه کثیف شدن و پرز گرفتن همیشه تمیزش کن من که اینکار رو میکنم .
    واسه آپدیت درایورها هر درایوری رو که آپدیت کردی باید تاریخش عوض بشه اگه نشه حتما نسب نشده دوباره سعی کن من واسه درایور پد اینطوری شده بود.
    عزیزم واسه ADSL و LAN و اینا ببین درایورش نسب هست باید دو درایور شبکه داشته باشه یکی برای Wireless و دیگری واسه Ethernet. من یه HP دارم واسه دفه اول این مشکل رو داشت و درایورش رو از اینترنت گرفتم و درست شد.
    راستی شما بازی The Saboteur رو تا حالا نسب کردی ؟
    موفق باشی
    ممنون از لطفت نه متاسفانه نصب نکردم وقتی ویندوز بوت کرد رو درایو جدید که ساختم نصب کنم ویندوز جدیدرو؟بعد ویندوز خودم که خراب نمیشه؟دو ویندوزه میشه؟من که ازش راضیم عالیه.حرف نداره.من صدا رو که نصب کردم تاریخش عوض نشد اما بعد نصب ریست کرد.راستی با چه دکمه ای برم تو تنظیمات cpu?دیلت رو زدم نشد.

پروفشنال hasibi01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با خیال راحت هاردت رو پارتیشن بندی کن. با Paragon یا storage manager خود ویندوز(البته این دوتا به من که نتونستن کمک کنن و در نهایت مجبور شدم هارد رو با acronis bootable پارتیشن بندی کنم). در مورد وارد شدن به ستاپ مادربورد هم که همونطوری که گفتین کافیه زمان بوت شدن Delete رو چندبار فشار بدین (احتمالا دیر زدید و دوباره اگه انجام بدین میشه). بعد هم ترتیب بوت رو به درایو بلوری تغییر بدین و سیستم رو بوت کنید. ویندوز دوم رو هم توی یه درایو جدید که ساختین نصب کنید. احتمالا که بدون مشکل ویندوز نصب میشه و بعد از بوت مجدد (بار سوم) با بوت منجر 7 روبه رو میشید که ازتون میپرسه که کدوم ویندوز رو بوت کنه.

البته اگه هم به مشکل برخورد کردین و سیستم بوت نشد جای نگرانی نیست. کافیه که زمان بوت شدن F9 رو فشار بدین و به ریکاوری لپ تاپ برید. اونجا هم سه تا گزینه داره که اولی میگه توی اولین درایو پریمری ویندوز اولیه رو ریکاوری میکنه (بدون اینکه پارتیشن هایی که ساختین رو پاک کنه). و دومی دوتا پارتیشن میسازه (یعنی پارتیشن های شما رو کاملا پاک میکنه) و ویندوز رو توی اولی ریکاوری میکنه و گزینه سوم هم هارد رو کاملا یکپارچه میکنه و ویندوز رو توش نصب میکنه.
    که بهتره گزینه اول رو انتخاب کنید و 30 دقیقه صبر کنید تا سیستمتون بشه مثل روز اولش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بلوتوثم کار نمیکنه آیکونش اون زیر نمیاد چیکار کنم؟

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------

بلوتوثم کار نمیکنه آیکونش اون زیر نمیاد چیکار کنم؟
    تو دوایس منیجرمم نیست

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خب روشنش کردی

fn + f2 یا f3
    Last edited by saman3230; 17-06-2010 at 21:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •