درسته local set غیر فعاله و با کلیدهای جهتی کاری نمیشه کرد
من پشت دستگاه رو باز کردم. چطوری ریست میشه؟ من دکمه خاص یا جمپری برای ریست ندیدم
درسته local set غیر فعاله و با کلیدهای جهتی کاری نمیشه کرد
من پشت دستگاه رو باز کردم. چطوری ریست میشه؟ من دکمه خاص یا جمپری برای ریست ندیدم
-متاسفانه من همه دستگاهها رو نديدم
قاعدتا بايد دنبال همچين چيزي باشين و پيداش كنيد بزرگوار
-در مورد فعال كردن local set هم به نظر سامي اين كار رو براي vip انجام ميده يا بوسيله كنترل مخصوصي ويا اينكه نحوه تغييرش رو ياد دارند از منوي مخفي كه ما هنوز نميدونيم
سلام
من فیرمویر تلوزیون رو به 1013 ارتقاء دادم.
ولی وقتی میخوام اون رو دوباره نصب کنم یا downgrade کنم میگه فایلی وجود نداره.
آیا دوستان راهی سراغ دارن؟
-چرا ميخواين دانگريد كنيد؟مشكل چيه عزيز ؟
میخوام با تغییر فیرمویر ببینم گزینه های غیرفعال شده تو منوی مخفی دوباره فعال میشه یا نه
که متاسفانه نه داونگرید میشه و نه میشه این فیرمویر جدید رو دوباره نصب کرد
تو منوی اصلی هم قسمت فیرمویر جایگزین غیرفعاله
راستی یه فیرمویر جدیدتر هست که به LA40C650 میخوره ولی چندزبانه(مولتی لنگویج) نیست و فقط انگلیسی است اگه به این فیرمویر ارتقا بدم زیرنویس فیلمها رو دیگه فارسی نشون نمیده؟
Last edited by amuhasan; 21-12-2010 at 09:52.
-با تغيير فريمور اين اتفاق نميوفته من تست كردم هم چنان غير فعال هستند (يا من بلد نيستم )
-مهم اينخ بخ ريجن و مدل دستگاهتون بخوره نه چيز ديگه
-نه احتمالا توي منوهاتون فارسي رو داشته باشين چون بر مي گرده به تنظيم همون local set و منطقه زبان تا فريمور
با سلام
اگه دستگاه رو ببرم نمایندگی اونها دوباره فلش کنن فعال میشه؟
گفتن 25 تومن هزینش میشه . اگه دوباره اون گزینه ها فعال بشه و راه دیگه ای نداشته باشه شاید همین کارو کردم
-گويا نمايندگي ها ميتونند اين كار رو انجام بدند اگر بتونند تيونر ديجيتال رو هم فعال كنند براتون كاملا مقرون به صرفه هست
ببخشید گفتن هزیته چی 25 تومنه؟
فعال کردن تیونر دیجیتال؟
نه
فقط برای اینکه دوباره برد اصلی تلوزیون رو به حالت پیش فرض برگردونن تا گزینه هایی رو که با دستکاری من غیرفعال شده بود دوباره فعال بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)